Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
(véletlenül privátban is válaszoltam, bocs
)
"Az autizmus nem az oka az iPadezésnek" - hát ebbe nem tudok belekötni, egy pillatatig se feltételeztem, hogy azért iPadezik az öcsém, mert autista (most tekintsünk el attöl, hogy az iPadem nem adom oda neki).
Amennyit látott az orvos, hogy nem beszél, nem lehet lekötni a figyelmét. Magyarán hiperaktív. Ezt én annak tudom be, hogy anyám cseszik rendesen nevelni őt, az orvos erre mondott valamit (autisztikus zavar). Értelmileg nem fogyatékos. A tények persze adottak: nem beszél (és nem is nagyon akar megtanulni), hiperaktív, magatartásbeli problémái is vannak (ami az előző okra visszavezethető). Kezelhető? Igen. Innenstől én meg leszarom, hogy ez genetikai vagy kiváltotta valami, mert az eredmény ugyan az.
-
-
Integra
titán
a tabletet elnézve + ezzel a kondícióval asszem át is vették a gyerek tablet piacot.
viszont a kindle voyage-ra egy komolyabb pillantást is fogok vetni....a oneplus pedig elcseszte a hátlapokat sajnos..
talán a oneplustwo már kiküszöböli ezt a csorbát és ott rendben lesz ez is. -
tildy
nagyúr
nem tudom, en rendszeresen latok embereket a metron kisebb nagyobb tabletekkel, amellett , hogy telefonjuk is van. Igaz a opo nem tablet, inkabb zseblet
De pont ugy van hasznalva - meretei miatt is - mint egy kisebb tablet.
tboy93: hatizsak mondjuk?Szinte sosem indulunk el otthonrol hatizsak nelkul, kivetelt kb az kepez, ha szinhazba megyunk.
-
Integra
titán
igen, ezért is várok az egésszel, igaz, nem is egy apple, lg, samsung etc gyártótól várom a megoldást az én igényemre, sokkal inkább a polar, suunto, garmin és casio azok a cégek, amelyek kifejezetten sportra képesek kihegyezett karperecet sikeresen elkészíteni. az hogy android wear az alap rendszer rajta, nem zavar, nyugodtan, attól még a hardver saját benne és célhardver.
tildy:
ezért várok én is. megvárom az új nexust, 1-2 hónap és itt van. ha annyira jó lesz, akkor azt veszem, evidens. ha nem, akkor pedig vagy 32gb-os n5, vagy 64gb-os opo. ugyanakkor az n4 is megkapja még hivatalosan az L-t, tehát az n4 is bőven jó lesz még, sőt ha igaz a hír, hogy az L mennyire jól gazdálkodik már bétában is az akkuval, akkor tulajdonképpen cserélni sincsen sok értelme..
elképzelni nem tudom, hogy aláírjak bárhova is szolgáltatónál telefonra, csak kártyafüggetlen telefont. ráadásul simlockos telefont kenhetem a hajamra külföldön, amikor ott vagyok, simkártya csere van. de ez természetesen megint a saját igényeimhez van igazítva. -
EQMontoya
veterán
VérPistikénél lefagy az egész app, normális helyen mondjuk megy tovább minden, logolás nélkül. Nagyon intelligens progi ilyenkor próbálkozik valami logrotate meghívásával, illetve jön popup a user arcába, ha van gui.
Ha beágyazott rendszeren vagyunk, akkor leginkább lekezeljük és nem történik semmi, ha szerveren, akkor meg valamilyen felügyeleti eszköz (minimum egy munin) úgy is besír a rendszergizdának, hogy shit got seroius! -
tbs
addikt
Hát, türelemigényes az biztos.
Kész mázli, hogy nem kell 8 gépről szedni a logkat...
Ilyenkor szoktam áldani a java fejlesztőket, akik az egysoros informatív kiírás helyett execption esetén behányják a stacktrészt... A cuccot meg javítsam meg, hogy "működjön"... Mer' mindenre gondolt, de arra épp nem, hogy multiuser környezet MAC, eltűnik ez+az a hálózatról egy időre stb...
-
Lortech
addikt
Nem hinni kell, hanem inni.
Azért ez a cikk is egy nagy bullshit. A címet nem látom igazoltnak a tartalom alapján. Nem kell túldimenzionálni a kérdést, de azért minden bor más. Van, aki fogékonyabb az ízekre, illatokra, ezekkel kapcsolatos asszociációkra - alapból, vagy mert sokat kóstolt már, van aki meg csak megissza. Na bumm.
ui: Az ermitage egy alsó, talán alsó-közép kategóriás bor, kicsit túlárazva, de nem rossz egyáltalán, nem azért mondom, csak az áráért két hasonlót, vagy 1 sokkal jobbat lehet venni.
-
NoLF
veterán
Nekem van egy igen jol bealt steaksutesi modszeren otthonra, ha van jo vastag alju vas serpenyod akkor eleg egyszeru, felteve persze hogy a hus minosege standard.
Ugyanakkor vege a mokanak es kacagasnak, tolok egy full napnyi utazast kb es szerdan melo, remelem tulelem a jetlaget
-
ladybug
őstag
Minden fenntartót megnéztetek? Vannak egyházi, városi és privát intézmények. Ebből adódóan változnak a programjaik, módszereik is, és lehet, hogy nem olyan kötött az érkezési idő reggelente. Voltatok nyílt napon vagy ilyesmin? Ott ugyanis jobban belelátsz a bölcsődei történésekbe és sok információt megtudhatsz a nevelőktől.
Ezek nagyon gáz árak, amiket írsz. Ennyiért én is gondolkodnék a bébiszitteren.Én a Diakonisches Werknél dolgozok. Most megnéztem hirtelen, hogy Münchenben milyen lehetőségek lennének, de csak 3 intézményt találtam, amin megint csak meglepődtem.
Találtam egy ilyet: bölcsi, ahol az a program van, ami szerint mi is dolgozunk és még a havi árak is tűrhetőek.
-
parandroid
félisten
Mivel elég régóta voltam már itt online, illetve a megszokott bejelentkezős gépemet eladtuk, így Péter felhasználónevét fogom most használni, mert elfelejtettem a bejelentkezési adataimat.
Amit írtál, azok jó érvek mind a bébiszitter, mind a bölcsi mellett. A bölcsi mellett még annyi szól, hogy a gyermek sokkal jobban fejlődik mozgásilag és verbálisan is, és a jövőre vonatkozóan emiatt könnyebb az óvodába szoktatás is, mivel ismeri a csoportos együttélés szabályait, menetét.
A bölcsődében szerintem a gyermek addig van, ameddig szeretnéd. Nálunk nincs fix idő arra, hogy mikor hozod és viszed a gyermeket. Tehát délelőtt 10-től délután 2-ig is ott lehet, ha te úgy szeretnéd. Régebben voltak félnapos helyeink is, most már idén ilyen nincs. Akkor a szülők részarányosan fizették a bölcsődei férőhely árát.
A bölcsődei havi díj is érdekes lehet, intézményenként változó. Nálunk 248 eur egy havi díj, és ebben benne foglaltatik a napi min. háromszori étkezés (ált. Bio étkek, sok gyümölcs és zöldség) és pelenka és a pelenkázás tartozékai (krém, popsitörlő) minden mennyiségben. A szülő nálunk gyakoralatilag csak a gyerek ruháit és ágyneműjét hozza.Természetesen ez tartományonként és fenntartóként változik.
-
parandroid
félisten
10,5 és 6 voltak, amikor költöztünk. A nagyobbik újrakezdte a negyediket a nyelv miatt, a kisebbik pedig ugyanezért iskolaelőkészítő osztályba (Vorklasse) került. De ha van bölcsis kérdés, jöhet, van gyakorló szakember a családban, épp
csirkét vágpizzát süt a konyhában.p
-
Na a rendőr, aki az 2. autós résznél fogta a kocsikat (a sor előtt állt), rámszólt, hogy szálljak le a bingáról, én meg erre mondtam neki, hogy nem látja a 2 sárga felfestést, bicikliút van, erre ő, nem láttam a táblát. Az elsőbbségadás tábla miatt le kellene szállni a bicikliről ? Illetve az a tábla az egész bukkanós részre vonatkozna ?
azaz az elejétől __--_itt állt a rendőr_--__--__ a végéig ? ( __ út -- magasított rész)
a képen balról haladtam át jobbra, és itt a 2. résznél állt a rendőr mögötte a kocsisor
-
EQMontoya
veterán
Jah, kemény. Ezek szerint még vna 7 évem alkotni.
Mondjuk amekkora Intel-bérenc volt, meggazdagodhatott belőle.
pohár: tudod, ez olyan, hogy ha kérsz egy burgert, és nem kérdezik meg, hogyan kéred, akkor nem kérsz burgert. Olyan állásra sem pályázunk, ahová postán kell pályázni.
-
akkor megnyugodtam
holnap még utána járok néhány dolognak (pl. hogy aktuális-e még a pozi és nem csak kint felejtették
, és lehet, hogy meglépem a dolgot. amíg az én szakterületembe ilyen emberek szólnak bele [link], addig ez itthon totális szakmai zsákutca.
plusz münchen azért nincs is annyira messze, hogy teljesen elszakadjak itthonról.
-
gaborbol
őstag
Nem tudom mekkora ertelme van statisztikakat linkelgetni, rengeteget hoz a google, mindenre
viszont egyik sem fedi le a kerdest teljesen, valamint a szamok is eleg kulonbozoek.Nagyatlagban a fegyver altal okozott halal atalg evi 32-33K fo/ ev amibol 19K csak az ongyilkossag. Gyakorlatilag a halaozasi lista legaljan szokott szerepelni mint ok. Autobalesetbol bekovetkezett halal atlag 35K fo/ev ami 90%-ban vezetoi hiba miatt kovetkezik be, ebbol 65%-ra teheto a gyorshajtas. Most, hogy hany ember ul autoban egy nap es hany orat utazik azt, hogy vetnenk ossze azzal, hogy hany embernel van otthon fegyver, es hogy mennyit hasznalja?
Itt egy talalomra, a kozlekedesi hatosagtol:
[link]Ennel ujabb statisztikat nem talalok, viszont elmondhato, hogy csokken az autovezetok valamint a vezetett orak szama is mig a fegyverek szama kb atlagos az utobbi evekben vagy minimalisan no.
[link]
[link]Integra:
Arra akartam kiterni, hogy amint van egy kirivo eset, felkapja a media, mindjart elkezdik kongatni a veszharangot, mindenki mindjart szakerto lesz, es az egyetlen megoldas az, hogy agyonszaballyozzak a kerdest, mert az a leggyorsabb es legegyszerubb. Fetletelezem elhizasbol kozvetve vagy kozvetlen joval tobb ember hal meg,de nem kell ra statisztikat hozni
En is a lofegyverekrol beszeltem, ami minden ilyen cikk utan ujra es ujra elojon es megy a media neki, gyakorlatilag mar le sem kerul a hirekbol, hogy torveny kell, szabalyozas kell, mert hany ember halala kell meg, hogy valami valtozzon? Aztan majd ez is odaig lesz szabalyozva mint a kohogescsillapito vagy a festek vasarlas.
Ha az a szulo vagy az a szemely aki kiadta az engedellyt a vallakozasnak elment volna csak egyszer egy rendes lovesz kulbba ahol megtanitjak neki, hogy mit jelent es mivel jar a fegyver hasznalat nem jutott volna ide a dolog. -
fokukac
nagyúr
Nem tudom, nekem ezzel nincsenek jó tapasztalataim.
Ha növelem a dpi-t, egy idő után szétcsúszik minden. Ahhoz, hogy 12 colon akkora betűt kapj, mint egy asztali monitoron, mondjuk 130-140%-ra kéne növelni a dpi-t, és az már teljesen használhatatlanná teszi, alapvető ablakok lógnak ki föl-le a nagyszerű szélesvásznú képernyőről.Az office-ról meg annyit, hogy a noti kijelzőjén kb. a kép felső 1/3-át foglalja el a control panel, vagy hogy hívják.
Egyszerűen az információ nagy részét nem látod. És ezt így tervezték meg.Ui. Tegnap úgy dolgoztam, hogy kifeszítettem az excelt az otthoni gépemen a fullhd monitorra és a mellette lévő 1280-as monitorra, és voálá, rég láttam át ennyire a dolgokat.
-
concret_hp
addikt
jah kb. én is így gondolom ezeket
most kezdtem rendes gyorsúszást is tanulni
arányaiban bringán vagyok a legerősebb, régen is sokat bringáztam, meg most is azt edzettem a legtöbbet.
könyöklőt igazából a tél óta próbálom folyamatosan használni, 1-1 órás görgőzésekkel kezdtem ugye fokozatosande még kell erősíteni bőven a törzsizmot, 6 órát nem tudnék még ülni a bringán úgy, hoyg utáan ne legyen minden bajom
neoprént vágom, úgy voltam vele, hoyg majd a télen szerzek valahonnan akciósan, mert azért tényleg nem olcsó + még nem tudom mennyit változik a testalkatom, kb. most gondolom, hogy annyit nem fog, hoyg méret problémát okozzon.
többin is lehet fejlődni, de ja futáson is lehetne még bőven, csak hát idő kell hozzá ugye
meg általában a bringázásra 1 perc rávenni magam, a futásra meg sokkal több
(uszodáról meg ne is beszéljünk
)
bandus fél misi nem kell egyből azért, de a szum total a végére át fogj alépni, ha mindent beleszámolsz. én 120k-ért vettem a bringát, tulaj bevallása szerint picivel 5K km alatt, amit hozzáértő emberek megerősítettek, hoyg hihető. de ilyen pár ezres tételekből is nagyon hamar tud gyűlni. tolsz 1 kis fehérjét, vitamint, veszel 1-1 ruhát, futócipő, óra (az mondjuk megint enm olcsó) ésatöbbi
de a legtöbb mindent amúgy külföldről olcsóbban be lehet szerezni a hazai áraknál.
szerk: a 75km azért csak egy kb. becslés, és azt is vegyük bele, hogy a várba fel-le + a fordítókon kívül nagyjából nyílegyenes volt a pálya
lehet hoyg csak 70 az a 75 a fene tudja, volt más bajom is
(a fordító előtt mondjuk mindig figyeltem, hoyg a hátszélben igyak még / majd
jah az ülést sajna ki kell szednem, hogy be tudjam tenni a verdába a bringát, legutóbb nem jól szorítottam be a nyerget és lecsúszott így kb. 2 hete beállítottam, de már nem mentem vele sokat, felraktam a matricát, akkor néztem, hoyg hogy kéne majd visszarakni a nyeregcsövet, kb. 5mm-el alacsonyabbra sikerült, szerencsére nem lett vészes, ill. ha komoylabb lett volna, nyilván megállok megcisnálni.
-
köszi az infókat. ha még februárban is megmarad a lelkesedés, akkor szerintem veszek egy bringát is
egy futócipőbe már beruháztam hétvégén, elég jónak tűnik. úszó cuccom meg szerencsére van, illetve azzal amúgy sincs gond, kis edzéssel ez a része megvan 30-32 perc környékén. a futásra kell magam rávenni valahogy, illetve felfejlődni a 0-ról.
-
EQMontoya
veterán
Ez milyen arányban jön ki? Nagyon gyorsnak tűnik, mert a 90km bringa három óra, a 21km futás pedig szintén kb. két óra, azt figyelembe véve, hogy 12 perces futáson tudtam csúcsidőmben 2500-3000 között, annál pedig nyilván lassabban futsz ekkora távot.
Fél óra alatt megvan a 2km úszás?Integra: 50k+-ért nem szeretnék porzsákos porszívót venni. Akkor inkább marad az 1400W-os régi AEG, porzsák abba is kell, szívni is szív úgy valahogy, és nem költök rá.
-
lenox
veterán
Egy gpus ugy tunik nincs. Amd w8100 es w9100 azt gondolhatna az ember, hogy tudja, mert 4 illetve 6 dp 1.2 van rajtuk. De csak max 3 4k 60p-t tudnak. Tudnam, hogy minek akkor pl. a w9100-re 6 dp 1.2, ha ugyse tud 3-nal tobbet... F@sz kivan az amd-vel... Ja, mert ezt ugy tudjak, hogy ha a negyedik radugod, akkor bsod, elegansan.
-
EQMontoya
veterán
Nem egészen, condomman.com-ról rendeltünk néhány százas tételben, és szürkeimportban kb. 50ft/db-ra jött ki. Azt pedig nem hiszem el, hogy az itthoni ár a tényleges piaci ár.
tope: ameddig van 20-30-40% különbség, mint mondjuk az autók árán, addig elhiszem, hogy a kedvezőbb amerikai adórendszer az oka. Amikor a különbség 250%, akkor nem, az gyanús. Abba a piaci résbe betört volna valaki, ha legálisan lehetne.
-
-
ngabor2
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
Én azt hiszem, elég liberális vagyok, tehát mindenki azt csinál, amit akar.
Viszont az egész rendezvény szabályai, szellemisége annyira anakronisztikus, ami számomra már egyenesen komikussá teszi a dolgot. Tényleg, mintha egy Monthy Python filmben lennénk...Azt hittem, hogy 2014-et írunk.
Például. a lovamat is kikötöttem az utcára... (Hofi) -
fokukac
nagyúr
olvasgatjuk itt a haverokkal a tudnivalókat, és lassan már sírunk
lesz pl. randikurzus. De minek, ha nem lehet lányt vinni a sátorba???
Társtaláló Társasjáték és Villámrandi
Randi kurzus 1,2,3!"Honnan tudom, hogy ő a nagy Ő? Mit keres a lány és mit keres a fiú? Mi a családi örökségem? Hogy állok az elköteleződéssel? Miről szól a házasság? Miért nincs szex házasság előtt? Gátlások, félelmek, kudarcok? "
Ha érdekelnek ezek a témák, ha már te is feltetted magadnak ezeket a kérdéseket, vagy ha örülsz, hogy kérdezés nélkül valaki megválaszolja őket, akkor gyere! Hallgass, kérdezz, válaszolj, beszélgess!
Keresztény Coachinq
Bibliadráma
Foldon ulve beszelgetunk a táncról. Isten a táncbanés a támogatók... "OVB Magyarország, Hajdú Sándor újjászületett keresztény országos igazgatósága"
nem vicc, tényleg. linkEbben az országban tényleg mindenkinek elgurult a gyógyszere...?
mi született újjá, az országos igazgatóság? vagy ezek csak újjászületett keresztényeknek adnak el életbiztosítást?
De ha úgyis újjászületik, akkor miért kell a biztosítás?
Az élet tele van kérdésekkel...ááá
fáradt vagyok. -
Viszlát
addikt
A negymagos 2.3-as is erosen izzad ebben a hazban, nem csodalom, hogy a tiednel ez a szitu. Nekem leginkabb az fura, hogy maxra felhuzott ventikkel is alig van valami erezheto kiaramlas a nyilasokon. Programtelepitesnel meg nem suvoltott amugy, de barmilyen flash tartalmat megnyitok, mint az orult nekiall porszivozni...
-
Integra
titán
valszeg mehetek utána majd londonba, amennyi szabadidőm van jelenleg...
a legjobb jazz koncertem amire tisztán emlékszem, még a tátrai tibi és az jackie orszáczky közös bulija volt a margit sziget szabadtéri színpadán, ahol volt egy külön 30-40 perces jam session is, mikor egymásnak válaszolgattak... valamikor 2000 körül.. felejthetetlen, soha többet nem lesz sajnos már.. és volt még egy szintén jackie koncert a várban az oroszlános udvarban szintén tibi bácsival, az se volt rossz
-
fasyrt
őstag
Akkor megvárom míg lecsorog a W7-re az újítás. Nem tudom hogy mit kavarnak a gúglinál, de hónapok óta piszok lassú a maps. Csak nem gondolják komolyan, hogy ez így is jó lesz a népnek.
concret_hp: menj végig a Hungáriától a focipályáig a Reitter Ferenc utcán. Menj be és nézz kürül, vagy egy csomó bútorbolt ott.
-
Integra
titán
valszeg ők lehettek, mert polgárháborút sem az oroszok, sem az ukránok nem akarnak, egyáltalán nem akarnak háborúzni (3-5m ember él azon a területen), az oroszoknak nem kell az terület, nem érdekük semmi háborúsdi, az ukránoknak meg kellene, de a szeparatisták nem engedik. viszont az ukránok sem lövöldöznek alapvetően, a szeparatisták így magukkal tudnak játszani meg kikényszeríteni a saját kis államukat, illetve az urkánokat provokálni (valszeg ez történt most is, csak benézték mit lőnek le)... hivatalosan nincsen semmi, amivel lelőhették volna a gépüket, de majd a rakéta maradványaiból megfogják állapítani, honnan származik, melyik ország raktárából, tipp van, hogy honnan, de sose fog kiderülni. lesz a függönyök mögött durva szankció valszeg majd az adott országnak (hogy tűnhetett el, kik felelősek etc...) pár ember eltűnik, és aztán még netán bemegy pár alakulat a szeparatista területre, elkapnak néhány szeparatista főnököt és nyakukba varrják az egészet, akik szintén eltűnnek, szokásos forgatókönyv. case closed.
most olvasom, volt egy kollégánk a gépen, egyik volt kolleginám éppen a malájok közt ül az ottani irodában. -
EQMontoya
veterán
Sajnos az Ő részükről tényleg érthető a döntés, főleg, hogy egyébként nem is vagyunk költségben sem jók. Nagyok az adóterhek, tehát a minimálbér közeli emberek is drágák neki, be kell tartani a szabályozásokat, k+f pedig soha nem zajlott itt. Sajna a szar adórendszerünk az ilyen döntéseknél pont azokat szivatja meg, akik erre amúgy is érzékenyek - a képzetlen réteget. Egy ilyen cégnek nem igazán éri meg itt lenni.
A legtöbb, aki mostanság idejön vagy növeli az itthoni létszámot, az legalább részben k+f tevékenység is, pl. Merci, Audi, Bosch, Takata.
-
fokukac
nagyúr
Nem az van, hogy már rég bezárt?
--------------
Más téma.
Lejárt az útlevelem, de munkaügyben mennem kéne Boszniába.Nézem, hogy mennyiért lehet útlevelet csináltatni, és hát a magyar állam megint kiemelkedően ügyfélbarát.
Aszongya, hogy
útlevél díja 5 évre: 7500 Ft, 10 évre 14000 Ft.
normál határidő: 20 nap.sürgősségi díjak:
Soron kívül, 7 napos határidővel: 19.900 Ft
Sürgősségi: 3 napos határidővel: 29.000 Ft
Azonnali, 1 napon belül: 39.000 Ft.Szerintem hamarosan ilyen lesz a TB is, aki többet fizet, azt hamarabb szolgálják ki...
-
NoLF
veterán
Ha olyan profik akkor hasznalhatnanak helyesiras-ellenorzot, mert en ugyan nem olvasok semmi ilyesmit, de egy parszor megneztem a linkeket amiket itt benyom egy par ember es kerlek felall a hatamon a szor, hogy hogyan engedhet meg maganak ilyen boduletes hibakat es elirasokat egy elvileg jo csapat altal uzemeltetett hirportal. Persze ez nem csak rajuk igaz.
-
Integra
titán
igen, talán ők a legjobb példa jelenleg, mert a semmiből jöttek fel napi szintre pillanatokon belül. egy nap egyszerűen csak ott voltak. és azt hiszem a fiatalok körében hasít elsődlegesen a 444, talán a gáspár gyerek sem véletlenül nekik írta a levelét. csak nem tudta mit csinál. nem irigylem.
-
mi most először megyünk nem utazási irodával. igaz, csak horvátország, ami azért nem igényel kimagasló szervezési skilleket, de ez még csak a kezdet
attól függően, hogyan őrölnek az állami fogaskerekek, lehet, hogy még idén egy kis usa trip is összejöhet, de ez még nagyon bizonytalan.
jah, és bekaphatja a nexus 8, hogy ennyit kellett rá várni, nagyon pöpec kis szerkezet ez az ipad mini
-
concret_hp
addikt
arró' nem vót' szó, hogy nyugatra számlázunk
egyébként nagyban függ, hogy 1-2 melóról van-e szó, vagy folyamatosról, és hogy picit pontosabban mennyi az annyi, a papír szabályos keretek közt is kibír sok mindent.vicces, hogy 2 napja nem megy a cib netbank
még viccesebb, hogy a weboldalon véletlen sincs kiírva, csak hibás azonosítás, hívd a telós ügyfélszolgálatot, ahol meg egyből bemondja, hogy nem megy a netbank ... azért ez nem a profizmus magasiskolája
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest