- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #62459 üzenetére
Nem fáj, csak elég kellemetlen, és nem igazán merek enni.
Jolamilestoné: nincs mese, hagyd nyitva bukóra.
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83 #62445 üzenetére
Erre vannak az élettási kapcsolatnál olcsóbb alternatívák.
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83 #62440 üzenetére
De ez akkor sem szexuális zaklatás, maximum a munkaköri leírását szegte meg súlyosan. Ez esetben elbocsátás oké, de a hercehurca gáz.
joamilestoné: azért vannak körülmények, amiket nemtől függetlenül érdemes figyelembe venni. Ha a 24 éves, frissen végzett "tanítóbácsi" döngeti az érettségiző jánykát, aki jövő héten lesz 18, abban sincs semmi rossz. Egyrészt nyilván meg kell hallgatni a vallomásokat, másrészt ha 27szer történt meg, akkor esélyes, hogy ez mindkét fél erős elégedettsége okán volt így.
Nyilván a nemi erőszak bármilyen irányban gáz, de itt az a problémám, hogy akkor is azt kiálltanak, ha a vak is látja, hogy nem volt az. Ezt a nőt pedig egyéb szexuális bűnözőkkel (pl. pedofilokkal) egyenlőnek nyilvánítani... Nah, az inkább bűncselekmény, mint amit elkövetett. -
tiv83us
veterán
válasz
venember83 #62382 üzenetére
Jaja, bar korahoz kepest igen jol ved a noi focilabda valogatottban!
-
válasz
venember83 #62309 üzenetére
érdekes nálam nem töltődik be semmilyen videó, pedig nem a nettel van a baj
-
Mister_X
nagyúr
válasz
venember83 #62271 üzenetére
Általános iskolás gyerek mondja, elnézhető
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #61673 üzenetére
Meg egyedi rangok, meg egyedi avatárok, meg egyedi aláírások...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #61670 üzenetére
[link] kb. 95216-17-től
Winner: igen
-
Jester01
veterán
válasz
venember83 #61081 üzenetére
Igen, ott is adják
-
Integra
titán
válasz
venember83 #60649 üzenetére
pedig eredeti sztori, intelligens, okos lányok ezen biztos nevetni fognak ha előadja
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #60611 üzenetére
Segítek.
Az elején tüzijáték van, meg hobbit-mulatozás, a végén pedig kardos csata.
És csak mennek, és csak mennek, és csak mennek...A következő részben még a fák is sétálnak.
-
válasz
venember83 #58532 üzenetére
ha azt írták, akkor tartsa be. hiába írta valaki, hogy nem szokták komolyan venni. ha esetleg mégis megtörténik, akkor nagyon kellemetlen, ha kilóg az ember a sorból. ha pedig esetleg rajta kívül senki nem tartja be, ő akkor sincsen túlöltözve. sötét öltöny (fekete, sötétszürke, sötétkék), fehér ing, bármilyen nyakkendő amit szeret. ezt nem lehet elrontani
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83 #58532 üzenetére
Kristóf divat pl. nem rossz. Árban középkategória.
A francia-svájcin brit estet tartottam: kilkenny után india pale ale. Kizárólag ebben a sorrendben.
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #58484 üzenetére
danke
-
Verus
senior tag
válasz
venember83 #58457 üzenetére
Én se értem mi baj ezzel...
-
válasz
venember83 #58457 üzenetére
Omlesztett, az az igazi problemaja szerintem
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #58427 üzenetére
semmi kulonos, maximum annyi hogy ezekbol van tobb, mint a normalisokbol, s ez aggaszt kicsit
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #58398 üzenetére
Mondjuk egy SSD semmiképpen sem ártana bele, és azt tovább tudod vinni a következő gépbe is.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #58396 üzenetére
Amúgy hasonló R61 a Linux-ot tanulgatós/kísérletezős gépem, T7100-zal szintén, meg 2 GB RAM-mal. Kubuntu LTS van rajta, szóval még csak nem is annyira könnyűsúlyú disztró. Nagyon flash-heavy oldalakat nem nagyon szoktam nézni, de azért 720p YouTube videók nem jelentenek gondot neki. Ezen felül jelenleg régi játékok Wine alatt kb. a legmegerőltetőbb feladata (Baldur's Gate meg hasonlók).
Annak nézz azért utána, ha érdekel a Broadcom kártya, hogy valóban van-e második mini PCI-e foglalat az alaplapon - az enyémből kispórolták például.
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #58389 üzenetére
hi!
nekem böngészésre még megfelelő a T60 a T2400-es dualcore procival. Persze, ha flash-videókat nézek rajta, akkor néha már kevés, de síma böngészésre, wordök és excelek buzerálására még mindig okés.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #58391 üzenetére
Részleges megoldás lehet egy Broadcom Crystal HD kártya a 2. mini PCI-e foglalatba, azbest fórumtárs írt róla cikket Logout-on úgy három éve. Ő T61-ben használ ilyen cuccot, ami gyakorlatilag azonos alaplap-szinten az R61-gyel. (Mobilról necces belinkelni, most meg sem kísérelem.)
A T7100 cseréje erősebb procira (mondjuk T8100, T8300, T9300, T9500) megint csak sokat dobna a gépen. De szvsz erről már beszéltünk pár éve.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #58389 üzenetére
Linux alatt is?
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #57018 üzenetére
Jo kerdes, biztos elkalandoztam
-
parandroid
félisten
válasz
venember83 #56994 üzenetére
Még @-ot kéne rábeszélnünk a váltásra...
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #56987 üzenetére
A cél Spanyolország, de majd csak nya(ra)lás céljából
Addig meg marad Svédország meg Finnország. Legalábbis ha jól megy, és oda felvesznek ahova most nagy eséllyel bekerülhetek, akkor oda küldhetnek ki tréningre, hogy megismerkedjek a rozsdamentes acélgyártás izgalmaival és rejtelmeivel.
pT #56988: nekem a mai napig nagy kérdőjel az eper-bors ízesítésű ital. mert akkor már mi tartja vissza őket a barack-füstöltoldalas ízesítéstől?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #56980 üzenetére
ehe
FH: lehet kapni olyan eszközt, hogyaszondja: wifi repeater
peter:ez is egy opció
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83 #42319 üzenetére
HI!
ere jo az indoas kesletes ex-Kiksig az me gnem cdicserted:- )
udv
neduddki
-
Viszlát
addikt
válasz
Viszont amig o mosogat, addig te meg tudsz csinalni mast. Legalabbis en sose ugy csinaltam, hogy leultem nezni ahogy csinalja.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
hát, tény hogy tovább dolgozik, mi sem szeretjük éjszaka járatni. szerencsére azért itthon szoktunk tölteni egy nap 2-3 órát az alváson kívül is, amíg lefut a program... nem is minden nap indítjuk be, nyáron kétnaponta szigorúan, télen amikor megtelik, ez 2-3 nap
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83 #42304 üzenetére
Szemely szerint rendkivul intolerans vagyok az ilyen szintu picsogassal szemben, de az o elete, ha neki jo igy, akkor ugyis hiaba gyujtunk, ha meg nem jo, akkor valtoztasson maga.
-
parandroid
félisten
válasz
venember83 #42163 üzenetére
Az egész ott kezdődik, hogy milyen szülő az olyan, aki egy cigarettafüsttel teljesen átitatott lakásban nevel fel egy (vagy több) gyereket (az egészségkárosodás mellett az a gyerek egész életében mindenhova büdös ruhákban, hajjal fog járni, gondolhatod, hogy a nemdohányzó háztartásokba a báratai, vagy egyáltalán az osztályban a padtársa is hogy fogja szeretni) . Aztán elvárja a kedves szülő, hogy miután kiszabadult ebből a környezetből, és neadjisten nem vált maga is a jó példa hatására rabjává a dolognak, akkor látogassa őt továbbra is szorgosan, aludjon is ott, vigye el a nemdohányzó barátait, barátnőjét, aztán meg majd a gyerekeit is, mert ugye az unokáktól nem foszthatja meg a nagyszülőket. Hát, kérlek szépen, ez a minősített lóf*szt az ilyennek a seggébe esete.
Szóval nekem is van véleményem a témában, nem mintha számítana.
p
-
concret_hp
addikt
válasz
venember83 #42159 üzenetére
egy kéztörés ideális esetben pár hetes történet, a dohányzás következményei pedig sokkal súlyosabbak.
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83 #42163 üzenetére
A szülőről való gondoskodásban abszolút egyetértek, de azért az lényegi különbség, hogy a szülőnek vannak eszközei arra, hogy a gyermekét a nevelés ideje alatt távol tartsa az egyértelműen önpusztító tevékenységtől. Ehhez képest van apud-anyud, akik pontosan tudják, hogy mit tesznek magukkal, manapság már lehet nézegetni orrba-szájba, hogy mivel járhat ez és nem csak a rákra gondolok, bár kemoterápiában legyengült embert ellátni nem egyszerű feladat, miközben ott a saját családod is. De neked nincsenek meg az eszközeid, így abszolút kényszerpályán mozogsz, ami nem mentesít a kötelesség alól, de rohadtul igazságtalan.
-
válasz
venember83 #42159 üzenetére
akármennyire is próbáltam belekötni abba amit mondasz, nem sikerül, mert végül is mindkét esetben csinálsz valami tevékenységet a saját élvezetedre, amelynek súlyos egészségkárosodás lehet a következménye.
ennek ellenére továbbra sem gondolom, hogy jó a hasonlatod, mert azért nagyon nem egy kutya a kettő, de megfogalmazni nem tudom a dolgot
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83 #42091 üzenetére
Vót. 2010, Budapest. Jó vót.
-
válasz
venember83 #42023 üzenetére
nem, ez túl kicsike ahhoz. Montoya linkje már jobban hasonlít, de ennél jóval magasabb volt, és vékonyabb kerekekkel. úgy emlékszem talán valami nádvágó gép lehetett, vagy nem is tudom
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #41967 üzenetére
Fcuk
, akkor ez is megváltozott a belépési adatok megváltoztatásával.
Mindegy, akkor dobtam egy privátot zolynet-nek.
-
Mawyx
őstag
válasz
venember83 #41581 üzenetére
Mondták már, hogy tömjem ki, akkor nem lesz vele baj
-
Integra
titán
válasz
venember83 #41096 üzenetére
az szerencsére nincsen, ellenben olyan van, hogy valami zsebfoskutyát kibasznak az erkélyre és az meg ugat mint a fába szorult féreg... egyáltalán minek tart kutyát lakásban.. de ok, nem gond, de az, ohgy 150 másik családot nem hagy aludni ... komolyan, elképesztő, hogy az emberek mennyire nem figyelnek oda a környezetükre és a lakótársaikra..
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #41042 üzenetére
szenzációs képek
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #40376 üzenetére
kb 10 éve, mióta van rajta ilyen hologramos csík, korlátlan ideig érvényes. Illetve, míg ki nem lyukasztod.
Szóval igazából nem is részvényt kell venni, hanem bkv-jegyet.
-
concret_hp
addikt
válasz
venember83 #40376 üzenetére
egyikre sincs ráírva, hoyg meddig érvényes, tehát igen
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #40330 üzenetére
levegőt. Vagy eurót.
Ennek inkább morális üzenete van, ha egy cégvezető, aki mindenkinél több info-val rendelkezik, eladja a saját részvényeit, azzal azt üzeni a világnak, hogy szar a helyzet.
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83 #40276 üzenetére
Büszkén vállalom, majd alapítok klubot Bandussal.
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83 #40225 üzenetére
20 ev "uralkodast" teveznek....
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #40154 üzenetére
semmi konkrét.
bájdövéj, van mai jobban teljesít is...
Vargának pedig végre csak igaza lett, előbb-utóbb tényleg csak elromlanak azok a hűtőgépek..!
hálelúja, meg vagyunk mentve, fellendül a dzsídípipi. -
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #40150 üzenetére
Akár oda is...
Vagy egy norvég fjord tetejére, pl.
csak szélessáv' legyenMindenesetre ma reggel a boltos kislánynál kezdtem, és jeleztem a problémát. Ő nagyon kedves volt, és mondta, hogy intézkedik. Ja, meg azt is mondta, hogy biztos a tejüveg téveszti meg a riasztót, és akkor is beriaszt, ha egy macska elsétál előtte...
Csak, hogy érezzétek a profizmust, amivel ezt is megcsinálták a profi magyar szerelők.@Bandus: ez a baj ezzel az országgal, hogy már az is feltűnő, ha vennél egy 8 éves (="új") autót. A 14 éves helyett. És ha elköltöznél a panelból.
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #40078 üzenetére
Öö, én kérek elnézést... de remélem, azért nem túl kellemetlen egy platformra kerülni velem...
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #40074 üzenetére
OMG
A tanulság: sose aludj szarvasmarha alatt..! -
Tim82
félisten
válasz
venember83 #40074 üzenetére
Facebook-ozunk munkaidőben? Ejnye.
-
tbs
addikt
válasz
venember83 #39937 üzenetére
Nos, ez azért nem olyan. Csak szomorú, hogy ~1hónapja "restauráltam" (maradt szakadt női tanyasi libakergető, csak a "bele" modern), valszeg hajtómű görbült + a hátsó fertálya cakkpak fura...
-
concret_hp
addikt
válasz
venember83 #39716 üzenetére
akár azt is
ruházatra gondoltam főleg, most pl pár rövidgatya kéne, mert 1 valahol eltűnt 1et meg tegnap elszakítottam és elkezdtem rendesen mozogni, ami a mosási ciklusokat is gyorsítja
-
tbs
addikt
válasz
venember83 #39623 üzenetére
Elég magas. Nem veszélyesek az arányok. Oké, nem pont úgy néz ki, mint egy kenyai hosszútávfutó, de teljesen korrekt...
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #39555 üzenetére
ha küld egészalakos fotót, segíthetünk a döntésben..!
Mindig kell valami téma. Frankó Néró elutazott, miután megszerveztük a nyaralása utazási, szállásügyi és pénzügyi kérdéseit. A p*nciról nem lehet beszélni, így hát ez a téma most pont kapóra jön
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #39519 üzenetére
debreceni.
de errefele a péntek csak péntek délután 2-kor jön el, addig permanensen 5-napos hétfő van.
bandus: mi jó előre hosszú-hosszú listát írunk, pedig csak a PH!-táborba megyünk, kb. 250km-re.
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83 #39509 üzenetére
& Tim: igazából mindegy, 9 év esetén perpill úgy érzem, hogy mind a két esetben gázos.
De a kérdés tényleg nem az, hogy ez problémás vagy sem, hanem az, hogy miért változott meg a hozzáállásom észrevétlenül...
(#39512) venember83: na hát abból aztán már tényleg elég rég kinőttem, hogy csak úgy beleugorjak valamibe aztán lesz ami lesz.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #39503 üzenetére
Személy szerint én is, csak épp fórumban unalmas már egy ideje.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #39496 üzenetére
Szerintem itt nem, FB-n viszont biztosan.
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83 #39496 üzenetére
Eh, CET+1 időzónában már péntek volt, így kissé elsiettem...
tbs: Így van, valódi terepjárót nem kell tologatni.
-
tbs
addikt
válasz
venember83 #39451 üzenetére
Öööö... "...a maximalis kar, amit okozhat, kisebb..."
Hímsovinizmus.
-
válasz
venember83 #39451 üzenetére
Viszont at kell rajta esni, nincs mese. Az a cel, hogy nelkulem is kepes legyen autozni, gyereket hurcolaszni ide-oda, mittudomen.
Es AKKOR beszerzek egy ketuleses roadstert
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #39167 üzenetére
mindig év végére szokom meg az új évszámot.
mindegy, a lényegre rátapintottál -
neduddki
nagyúr
válasz
venember83 #39167 üzenetére
HI!
csak most ert vissza gyalog gyitt
udv
neduddki
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #38813 üzenetére
Sosem tagadta, btw...
-
tbs
addikt
válasz
venember83 #38811 üzenetére
Irónia..?
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #38811 üzenetére
Szerintem ebben nincsen ellentmondás.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #38724 üzenetére
"I don't mind going back to jail"
Khm, és ha adócsalásért volt bent?
"Whatever you do to her, I will do to yo"
Remélem, gyengéd szex lesz.
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83 #38490 üzenetére
Esetleg ablak kinyit, macska kiterel, értelmes háziállatot beszerez (alias kutya). Kutya leül a szoba közepére, türelmesen vár amíg a közelében repül el a légy, ráharap, majd kiköpi és közben nem tört össze semmit.
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #38490 üzenetére
Tudom mennyire szereti a macskajat, nem akartam drasztikus lenni
-
Integra
titán
válasz
venember83 #38443 üzenetére
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #38380 üzenetére
Na, megjött a ny.naci...
Ha már angol szavakat magyarítunk, akkor szerintem jó lenne figyelni a magyar nyelv ritmusára, hangsúlyaira. A bannol pont illeszkedne ehhez, a banol kevésbé. Megjegyzem, az angolban is duplázódik a mássalhangzó, ha már más formáját használod, pl. gerund banning, vagy 3. alakban banned. -
tbs
addikt
válasz
venember83 #38380 üzenetére
A "bannol" az dupla enn, vagy nem..? A "ban" a szimpla enn, vagy nem..? A "ból" az szimpla ell..? Aki ismeri a vlukap-ot az más nemi beállítódású..? Mi a csöcs az a pivot tábla..? És miért ez a terminusz tekknikusza..? Két ká, vagy nem..? Kusza..?
-
válasz
venember83 #38087 üzenetére
igen, kb 10-15%-kal alacsonyabb ott a villany egységára, így nem is ez a nagyon jelentős, hanem ha az adott országbeli fizetésekhez nézzük.
amúgy a nukleáris alapú áramtermelés részesedése kb. 75%, e mellé meg 10% körüli vízerőművi részesedés társul, tehát rettentő alacsony változó költséggel tudnak villanyt előállítani, és szvsz még egy 10%-os emelést sem érezne meg igazán a gazdaság.
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #38075 üzenetére
Arra kikapcsol a tv adás.
föccer és Viszlát: kösz a tanácsokat, muszáj lesz felhívnom őket, mert az elemet hiába vettem ki
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #38053 üzenetére
Azért nem feltétlenül. Nálunk pl. ~5,5-7 méter a belmagasság. Én a negyediken dolgozom, de majdnem olyan, mintha máshol a 8.-9. emeletre másznál fel...
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #38026 üzenetére
Privátban is megírtam, de nem titok amúgy sem: 35k-ért nagyon jó vétel volt.
-
válasz
venember83 #37992 üzenetére
A brit egeszsegugy jobban felszerelt, de sok esetben nehezebben kapsz draga ellatast, mint otthon. Orvost meg foleg sokkal nehezebben latsz, ha nincs magan-eu biztositasod. Pont a nem akut betegsegekkel, mint pl. egy terd- vagy hatfajas a nehez, mert MRI-t nem fogsz kapni honapokig az NHS-en belul. Legalabbis nekem ez volt a tapasztalatom.
(Bocs, privatban kuldtem el eloszor.)
Magan-eu meg mindenhol jo tud lenni, Magyarorszagon meg meg nem is draga (kulfoldi fizetesekkel). Pl. most neztem, hogy a nemet eu-biztositas siman kifizet egy komplett szulest egy magyar maganklinikan (merthogy olcsobb, mint egy nemet korhaz).
-
NoLF
veterán
válasz
venember83 #37992 üzenetére
Regebbi posztok alapjan is, eyeni tapasztalat alapjan is, meg ugy altalanossagban is: nem akarsz te itt eu ellatast kapni, nagyon nem. Akkor mar ezerszer inkabb otthon.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #37902 üzenetére
Akkor már legyen inkább csali. "Főnök, kapás van!"
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #37897 üzenetére
Nyelvújítónak születtem btw, amúgy akkor már legyen kukac esetében javasmarha.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #37826 üzenetére
Hát ez ilyen közösségi gyermek. Szűznemzés volt, úgyhogy akkor nem sajátítom ki. Bárki örökbe fogadhatja félig
Viszlát: Na ja.
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83 #37826 üzenetére
Remeljuk, nem Jozsinak hivjak...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #37820 üzenetére
Még nem kereszteltük meg. Egyelőre várom a javaslatokat
-
nike_
addikt
válasz
venember83 #37776 üzenetére
Az a lényeg, hogy mindig maradjon meg itt ez a kis közösség.
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #37765 üzenetére
büszkékisvoltunkrád
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83 #37758 üzenetére
Pedig tobb ironiat nem tudtam belecsempeszni a hozzaszolasomba...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83 #37698 üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
venember83 #37639 üzenetére
Magashegység, mégis mit vártál...
-
válasz
venember83 #37055 üzenetére
Nem az lep meg, hanem az árrés.
-
parandroid
félisten
válasz
venember83 #37105 üzenetére
Nem képzelnek semmit, egyszerűen itt az az alap, hogy egy kisfiúnak és egy kislánynak külön szoba jár. Illetve ez az elmélet, mert általában a nagyon keletről jött bevándorlók esetében hamar megtelik a lakás, de azt már nem nézik.
Tény az, hogy egy négyfős családnak 5 szobás lakás itt az elvárás (értsd: egy nappali, mindkét gyereknek saját szoba, egy szülői háló, és egy dolgozószoba/gardrób egyéni igényektől függően). Sőt, ilyenkor már általában adott a plusz egy wc is (esetleg plusz egy zuhanyzó is), a fürdőszobában lévő mellett. Egyébként meg kell mondjam, nekem is ilyesmi a hosszútávú elképzelésem, bár egyelőre elvan az íróasztal a hálószoba sarkában, meg emeletes ágya van a gyerekeknek. A legjobban a kicsi fürdő zavar, de ha belegondolok abba, hogy Mo-n 50 nm-es panelben nőtt fel a mi generációnk jó része, többnyire még csak nem is egykeként, ahhoz képest ez elképesztő luxusnak tűnik.
Amúgy nagyon ügyesen csinálják a lakáscserét, meg a bérléses rendszert, simán költöznek ki sorházba, onnét meg vissza társasházba, ha úgy adódik, és ahogy a gyerekek jönnek/mennek az évek során. nem is beszélve a városok közti mobilitásról, amit a bérlési rendszer ad. Nem mondom,hogy nagyon sokára nem szeretnék saját sorházat/lakást, akár befektetési céllal is, de Frankfurt ebből a szempontból is jó helyen van (nem véletlenül vannak az egekben az ingatlanárak), hiszen itt mindig van munka (bizonyos képzettségi és tapasztalati szint fölött persze), és simán lehet váltani, meg válogatni, ahogy a karrier alakul.
p
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #37105 üzenetére
ezen én is felkaptam a fejem.
meg azon is, hogy 100 m2 kicsi 4 embernek.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
olyan esetben fogjuk rá hogy megérthető, ha a a drágábban áruló más logót és többlet eszmei értéket "ad" mellé. lásd audi a4 vs seat exeo
hisz majdnem ugyan arról beszélünk a két esetbenDE ahol ilyen + érték növelésről nem beszélünk, csak simán ágy másik bolt polcán nézed ott ezt nem tudom megérteni és elfogadni (kivéve ha az a bolt vmi hegycsúcson van ahová mindent helikopterrel kell hordani).
-
concret_hp
addikt
válasz
azért az nem ugyanaz, hogy az előállítási ár meg az eladási ár v két eladási ár közt van 5x különbség
-
parandroid
félisten
válasz
venember83 #36900 üzenetére
Úgy értem, hogy a fináncbál is biztosan roppant finánciális. De tényleg kicsit erőltetett ez így...
p
-
ladybug
őstag
válasz
venember83 #36894 üzenetére
Dr. Thornton Poole volt nálad?
Dylen: Erről ez jut eszembe.
-
parandroid
félisten
válasz
venember83 #36894 üzenetére
Például mint a fináncbál?
p
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #36854 üzenetére
Hejje sírásnáci topic - újabb ámokfutás!
-
parandroid
félisten
válasz
venember83 #36852 üzenetére
Az ui. után meg illik kettőspontot tenni.
p
-
kraftxld
félisten
válasz
venember83 #36848 üzenetére
Nézd, az egész életem a grammarnazikodásra menne el ha a napi szinten feljövő nyelvtani hibákat emlegetném az embereknek akikkel kommunikálok.
-
Tim82
félisten
válasz
venember83 #36848 üzenetére
Jogos, nem jött össze az alany-állítmány egyeztetés. Lehet, hogy ez volt a siker titka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest