- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pedig azt hittem az emberek kinőttek már a sorban állásból, hogy ott az internet, egy kattintás és megvesznek bármit 5 perc alatt. De látom, néhányan új hobbit találtak, és több napnyi hobbi végeredménye, minusz pár száz dolcsi, és egy telefon. Gratula. Még én vagyok a hülye, ha 1000 fontos használt 29er-t nézek...
ui.: Hivatalokban még megy ez a kényszer/hobbi, de ott érdekes módon nagyon unják az emberek.
-
BlacKSouL
addikt
ezt a "kötelezően választható" meghatározást mindig is utáltam.
az nem az mszmp volt?ne szexelj. mert különben felfedezed/megismered saját magadat és a másikat, nem fojtod el mindenféle kívánságaidat, vágyaidat, és véletlenül még nem maradsz befolyásolható, irányítható, nyírható kezesbárány.
-
fokukac
nagyúr
-
-
fokukac
nagyúr
Egy társasházban két lakás is szerepel ezen a néven. Az egyik hátra néz, na, az normális árú, a másik a tengerre néz, 20 méterre a tengertől, na az az abnormális árú, arról van szó
[link]ilyen volt a kilátás a teraszról. De a legjobb az volt, hogy szinte senki nem volt ott rajtunk kívül, tök nyugi volt.
-
NoLF
veterán
Ott az ado es a kozelezo jatt sincs feltuntetve de tudom nayon iol, hogy szepen keresnek az ott melozok. 20 evesen mentem volna, mostmar nem. Mostmar csak haza, talan ezert is sirok annyit mert egyre nehezebben birom a sok hulyet meg a rettento hajtast. De panaszra meg nincs ok, tudok jarni, lelegzem... Es fogytam megint, mar alig van ruham ami nem esik le rolam
-
BlacKSouL
addikt
A repülő nem vált irányt ilyen fokban...
Szarvasúr: megnéztem, kontrolcékontrolvé simán működik a külső hdd-nél, nincsenek rendszer vagy rejtett fájlok, le is szedtem, mindenestől 364MB volt rajta. Ez kb. 4 program telepítője, autorun meg a dokumentációk vagy 20 nyelven.
De a tévével formáztatni már ma megint nem állok neki. Elég volt üzembe helyezni, átkábelezni a rendszert az új UPS-el, annak is este 10-kor fogtam neki. Holnap meló után meetingem van exkolleginával, aztán még némi családi program, talán este 10 előtt hozzájutokMost meg alunni kéne, de még zuhany előbb.
-
fokukac
nagyúr
Úgy hogy nálam van egy tükörreflexes, meg a céges notebook?
Nem.Bájdövéj, ma reggel 7-kor kezdtem, haza akartam jönni korán, erre délután 4-kor kiderült, hogy regionális határidő van, és rámszabadult a cseh, a lengyel és a szlovák iroda, hogy koordináljam őket a főnököm helyett, aki persze elment szabira. Imádom az ilyet, persze, mindig akkor, amikor a legfáradtabb vagyok, és senki nem is szólt nekem erről. De elleszek vele este 10-ig, elvégre ma már úgysincs meccs
-
régóta erre várok, de val'szeg ez is szélesvásznú lesz, mint a többi (asus memopad 8, dell venue 8), nekem meg 4:3 képarány kell.
integra:
ha annyira apple terméket akartam volna venni, akkor már itt figyelne az iphone 5s a zsebemben, kemény 100k-t kellett volna fizetnem értede nem. most sem ez volt a kiszemelt, hanem a slate 8, de túl bonyolult a beszerzése. egyelőre a mini tudja azt ami nekem kell.
-
gaborbol
őstag
-
-
fokukac
nagyúr
ma mentem a Hungárián monszun idején.
Az első élményem az volt, hogy lehagyott a villamos. (ilyen jó rég volt, látszik, új a pálya).A másik élményem, hogy 10-15 centi víz állt az úton, és nem látszottak a tankcsapdák, mindehhez társult ugye az eső, amitől szintén alig lehetett látni. Mentünk is vagy 35-tel a középső sávban. Egyszer csak az előttem lévő félrekapja a kormányt, nézem mi van, persze útlezárás, felbontott pár négyzetméter, eldőlt figyelmeztető táblával.
Azért váratlanul ért, imádom a Hungáriát, meg azt, aki ezeket így ott hagyja...Aztán M3-as kivezetőn ugyangy kerék-középig állt a víz, izgi volt.
Mondjuk, nem lettem volna gyalogos ma este, asszem.
De hát, ahogy Boncz Géza is mondá, "májusi eső, aranyér"
-
fokukac
nagyúr
Kérdésedre válaszolva, igen, mert már vagy 5-6 éve nem gyárják, és nem lehet kapni. Már az előzőt is úgy vettem hogy valakinek állt a fiókban évekig.
A múltkor vettem valami 12 ezres szennhájzert, olyan mély-orientált hangja volt, hogy minden zenémből csak egy puffogást csinált.... ami egy szégyen.
el is adtam gyorsan valami tuc-tuc rajongónak 25% bukóval.Amúgy érzem, hogy rám vagy itt szállva... Annyi éven át nemhiába basztattalak, lám, most visszakapom :-)
-
Ez jó...
ui.: Tényleg igaz, mindig vannak hasonló kérdések.
-
-
parandroid
félisten
Én azt nem értem, azt hogyan magyrázzák ki diplomáciailag, hogy felszólították egy független állam hadseregét a megadásra. Egyáltalán miylen megadásra, és kinek, és milyen alapon? Mert itt már nagyon nem fog megállni a szokásos kamuérv, hogy a saját ott élő állampolgáraik védelmében cselekszenek, mert konkrétan semmilyen sérelem nem érte az Ukrajnában élő oroszokat. Kivéve persze, ha kormányhivatalt viseltek, és éppen körözik őket gazdasági, vagy élet elleni bűncselekmények gyanújával, de akkor sem önbíráskodás elé néznek, hanem bírósági tárgyalás várna rájuk - ráadásul az ukránok azt is ígérték, hogy a háborús bűnökkel vádolt exvezetőket független, nemzetközi bíróság elé fogják állítani.
Szóval nem kicsit lóg ki a lóláb, hogy miről is szól a dolog. Komolyan nem tudom, hogy mi lesz ennek a vége, és mi lesz ebből, de az az igazság, hogy csak rossz, és még rosszabb forgatókönyv van.
Az mindenesetre már biztos, hogy ha sikerülne a fehéroroszoknál is rendet rakni (az ukránhoz hasonlóan a diktátor elkergetésével), akkor még egyszer lejátszódna ugyanez, különösen, mert Belorusszián is mennek át gázvezetékek.
Felkészülnek a Balti államok, bár ők már tudják, mi vár rájuk, és tényleg éppen felkészülnek. A helyzetet bonyolítja, hogy ők viszont már EU és NATO tagok, viszont náluk is ott van egy szép nagy orosz nemzetiségű réteg.
bobsys: Az ukrán hadsereg tele van oroszbarát tisztekkel, ráadásul épp azzal vannak elfoglalva, hogy akkor most egyáltalán melyik kormányhoz tartoznak. Viszont akármelyikhez is, ha az oroszoknak adják meg magukat a felszólítás szerint, az saját maguk tökönövése. Más kérdés persze, hogy az ukrán hadseregben is milyen arányban vannak ukrajnai oroszok, mert ők viszont készséggel átállnának, gondolom.
p
-
concret_hp
addikt
ha rendes mennyiség kell még az is lehet, megéri érte elmenni külföldre (amennyivel olcsóbb k.b mindenhol, ahoyg eddig tapasztaltam...
)
@: azé' nem ma kezdtem, vágod
bár holnapi filmnézésről volt szó, de így sem hagytam magam
ami új film és imdb-n csak 5.8 az gyanús, hoyg nem jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Linux haladóknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest