- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Mister_X #62578 üzenetére
Nekem tanítói diplomám van, ismerem a klasszikus női pályákat, akarsz róla beszélni? Mondjuk a kollégium fun volt ezzel az ivararánnyal, meg is nősültem a 4 év alatt - bár szeretném néha azt hinni, hogy nem azért, mert alig volt választék, hanem egy komolyabb piacon is lett volna esélyem, de ez legyen az asszony baja így 15 év után.
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Mister_X #62580 üzenetére
- Szevasz kisfiam, hazaértél az egyetemről?
- Aha.
- Jól vagy?
- Jól.
- Mi újság van veled?
- Semmi.
- Tanulsz sok érdekességet?
- Aha.
- Ismerkedsz már a többiekkel?
- Aha.
- És jól érzed ott magad?
- Jól.
- Kérsz valamit enni?
- Aha.
- Tényleg, milyen szakra is jársz?
- Kommunikáció. -
Integra
titán
válasz
Mister_X #62540 üzenetére
most csak annyit tettél, hogy magabiztosan kijelentetted, hogy csak a csürhe meg a rongálás - ezzel nehéz vitatkozni, igazából nem is kell, felesleges, legyen így. nem mellesleg kb egy tucat rongáló és több tízezer teljesen békés ember között vontál párhuzamot.
de, túl jó dolgod van, mert nem voltál ott, azok között, akik helyetted és érted is kimentek végre, csak a monitor mögül írod a frankót (ahogy a legtöbben).
nem hibáztatlak ezért, fiatal vagy még, megértelek. -
parandroid
félisten
válasz
Mister_X #62500 üzenetére
Kimaradt egy "csak". A többrésztvevős motorosbalesetek * 90%-a annak következménye hogy a forgalomban részt vevő többi szereplőnek fogalma sincs, hogy a motoros pontosan mit fog csinálni, mert nagy részük ** totálisan kiszámíthatatlan, eleve sokkal inkább kockázatvállaló, alapvetően megemelkedett adrenalinszinttel közlekedik, és mindig a legrosszabbra kell felészülnöd, amikor megjelennek. Én is ezt teszem, ha motorost látok, átmegyek totálisan defenzívbe, üsse el őket, akinek két anyja van.
* Az egyrésztvevős motorosbalesetek 100%-a meg a sebesség helytelen megválasztásából adódik, szerintem erről sem igen van értelme vitát nyitni.
** Természetesen találkoztam már ritka kivétellel, amelyik normálisan közlekedett, de ritka, mint az a bizonyos madár, amit a topikban is de rég láttunk már.p
-
válasz
Mister_X #62490 üzenetére
A magyar közlekedési morál és az utak állapota alapján egyet kell értselek veled, mert ha balesetet szenved, akkor kampó többségében, míg egy autóban azért lehet esélyed. (Ha ésszel vezet, akkor elkerülhető sok minden, és remélem mindenki így tesz, aki lehúrogja ezt a kijelentést)
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Mister_X #62041 üzenetére
Szerinted miért vennék egy három éves almát drágábban, mint amennyiért a fiatalabb és sokkal erősebb Nexus 4-esemet vettem? Az alma már az egész cég filozófiája miatt ki van zárva, erre az ára pedig csak rátesz még egy lapáttal.
@Integra: nem is arról van szó, hogy nem jó neki az N4, én nem tudom, hogy le akarom-e cserélni.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Mister_X #62025 üzenetére
Mondhattam volna üveges szemű kifejezéstelen tekintetű döglött tyúkot is. De az arckifejezés amit kritizálok, nekem egybeforrt ezzel, amit direkt nem linkeltem. És csak hogy értsd a drogost. Na most csak képzeld hozzá, ahogy a résnyire nyitott szájukból folyik a nyál...nem a paparazzi képeken, hanem a beállított műtermi nyitottszájú megatrendi fotókon
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Mister_X #61939 üzenetére
Jah, brutálisan megfizetik
A G terv az, hogy legfeljebb kimegyek gyorsétterembe dolgozni, mert azzal is lehet 200k yent hazavinni havonta, amiből jól megélve (lakbér, rezsi, utazás, kaja, extrák) levonása után is marad a zsebben 40-70k. Tudod, ha jól megfizetik, én dolgozok rendesen.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Mister_X #61931 üzenetére
ha német nyelvterületen akarsz dolgozni, vagy Győrben az Audinál akkor ez jó ötlet, egyébként időpocsékolás. használható német kb felsőfok felett indul, ott már nem fogsz megijedni ha a kezedbe nyomnak egy picit technikaibb újságot. imádják a passzívot, a többszörösen bővített mellékmondatok meg olyan alap komplexitást jelentenek az adott esetben 3-4 igével, amilyenekért angolul nagyon csúnyán néznek a kollégák.
plusz mivel komplex, csak aktív használattal lehet fenntartani. anno egy év felsőoktatást németül toltam, még a nehéz időkből származó rigó felsőm van, aktívan versenyeztem gimnáziumban, ehhez képest ha elémraknak egy szöveget/beszélnek mellettem meg megértem (szakmait is), de beszélni kb már nem tudok. jó, ül rajta egy másik nyelv amit napi szinten használok.
ha ennyi időd van, akkor CPE, angol jelenleg a világnyelv. esetleg tanuld azt a nyelvet, ahol élni szeretnél, csak angollal még a nyelvoktatás szempontjából nagyon jól álló Skandináviában se lehet jól ellenni, hacsak nem minimum postdoc utáni lektor (vagy ezzel ekvivalens vagy jobb tudású) vagy.
peterkeT: Ja, csak egy tizenévesnek nem kell az adóhivatallal meg a többi szabályozó és hivatali egységgel eggyüttműködést kezdeményeznie, a hozzád hasonló, munkavállaló és gyerekkel megáldott emberekhez hasonlóan akiknek sajnos ezen hivatalok bürokratikus felépítése elkerülhetetlen, és emiatt is tudnak gyorsabban haladni meine Meinung nach. (
, és nem véletlen a mondat szerkezete).
Integra: német felső kb 3500-4000 óra nulláról, gyakorlatban amit irtal működik, de egyszerűnek nem mondanám. az előidejűséggel és passzívval kombinált kati egy göethei körmondatban minden, csak nem triviális. és akkor még nem is a bálnák szaporodásáról kell az embernek szövegértenie (elvileg megtörtént eset Rigón, de gyakorlatban munkahelyi kávé közben extrémebb topikok is simán lehetnek).
-
válasz
Mister_X #61797 üzenetére
Szia. Sajnos túl drága lenne nekem. Ahogy nézem ez alapból 100k+, annyit pedig balettre nem szánok.
#61802 Tim82: Régebben gyorsan gépeltem, most már írni gyorsabb, csak néha olvashatatlan. De 1 óra alatt 4-5 oldalt simán le kell körmölni, és akkor még a pdf.-es anyagot át sem tudom nézni/vagy épp a kiadott anyagban ki sem tudom jelölni a lényeges részt. Ahogy látom egy kis 12"-es C2D-s Lati, 4-5 órás üzemidővel is kihozható SSD-vel 55-60k körül, ami nem egy nagy összeg, tekintve milyen jó gépecskék is azok.
-
Integra
titán
válasz
Mister_X #61732 üzenetére
ezért is mondtam ilyen italt, normális áron van, kellemes szomjoltó és nem leszel hulla részeg tőle, nem az a cél, viszont tényleg beszélgetés közben kellemesen oldhat. a helyek meg nem kötnek sehova, mehettek bármerre, amikor kedvetek van, maradhattok a zsivalyban, de ha picit csöndesebben szeretnétek beszélgetni, akkor meg ott a dunaparti sétány, közel van minden egy helyen, ezért jó ez a környék.
a sky terrace és egyéb helyeket nem annyira ajánlom, mert puccosabbak, drágábbak és zártabb helyek.emvy, lortech:
igen, és ő sem mai darab -
Integra
titán
válasz
Mister_X #61728 üzenetére
mejnetek el fröccsteraszra, emberek között vagytok, egy roséfröccs, vagy ott van a raqpart a lánc-híd aljában és onnan sétálhattok egyet, sok a lehetőség, rugalmas és gatyád se megy rá.
budapesti traszokne parázz, valahol elkell kezdeni, ez is a dolog szépsége
húha... na szóval vice házmester: 2dl száraz rosé borból és 3dl szódából, és igyatok meg legalább belőle kettőt fejenként, kellemesen elfog lazítani, oldani fogja a hangulatot
-
Lortech
addikt
válasz
Mister_X #61720 üzenetére
Nem kell túlaggódni, én nem vinném célzottan beülős helyre, Duna parton vagy valami szép nyugodt helyen elvinném sétálni egy kicsit, ott ér elég inger, lehet beszélgetni, aztán beülhettek valahová, ami szimpi, vagy éjjelnappaliból felhajtasz egy üveg drága vörösbort és benyakaljátok egy padon, aztán
dugtok egyet vmi parkbanhazakíséred. Vagy bármi.. -
Integra
titán
válasz
Mister_X #61701 üzenetére
és mi lesz? max picit vörös leszel és elmondod őszintén, hogy nem nagyon randiztál és izgulsz picit. a rendes, okos, értelmes nők az ilyet szeretik
csak legyél önmagad, amilyen vagy, ne akarj megfelelni semminek és senkinek, elvárásoknak, meg annak, hogy mit gondolhat és majd mi lesz a reakciója. ha szimpatikus vagy, úgy leszel szimpatikus, ha meg mást adsz, akkor az úgyis gáz, nem fog működni amúgy sem. szóval hajrá
és vigyázz a nőügyek topicban...........
-
bobsys
veterán
válasz
Mister_X #61701 üzenetére
Van nok, nougyek topic, de azert ovatosan az ott leirtakkal
Randevun jo regen voltam utoljara, de ha jol remlik akkor semmi extra, elmentek valahova, beszelgettek, isztok egy uditot ilyesmi
Mi meg alairtuk az elso adag papirt. 30 evre fix 4.25% kamatozasu lakashitel, extra toketorlesztes barmikor, barmekkora osszegben buntetes nelkul.
-
-
parandroid
félisten
válasz
Mister_X #61437 üzenetére
Minden bajom lenne, ha platformot kéne váltanom, nagyon megszoktam az iOS-t, és szeretem használni, de egyvalamit mindenképpen el kell ismernem: mocskos módon drága. Persze van egy csomó előnye, amivel ez indokolható, de.... oh, nem, mégsem, valójában a márkaimidzsen kívül nincs semmi ilyesmi. Na mindegy, szóval sok minden miatt haragszom az almára, de egyelőre mégis ez számomra a legjobb választás.
Ezzel együtt, aki a megjelenést követő időszakban akar megszerezni egy almás hardvert, az valamilyen szinten nem normális, hiszen ilyenkor a legdrágább (igen, még a szokásosnál is jóval drágább), és alig hozzáférhető. De tény, hogy mindenkinek kell egy hobbi, egy ismerősöm szerint pl félmilkó alatt nem lehet kezdő horgászcuccot összeállítani, a haladóra meg már nem is hajlandó megbecsülni, mert szívbajt kapna ő maga is, ahhoz képest az i6+ nem is sok, szóval tényleg mindneki azzal foglalkozzon, ami örömet okoz neki.
p
-
tbs
addikt
válasz
Mister_X #61435 üzenetére
"...iOS fut rajtuk. És ez olyan handycap, amit nem lehet kikerülni..." ->
Hugi
megrögzöttApple (és Adobe a melója miatt) felhasználó, és minduntalan lábrázást kap az androidoktól.A mostani 7végén pl. a store-ra akadt ki, hogy nem lehet benne semmit megtalálni (jaja, sztem is munkás, pláne, hogy pl. a játékok között vannak ittott képernyővédők, meg háttérképek), bezzeg más eszközön (értsd Apple, mert nem használ másfélét
) ez mennyivel jobban működik. Jeleztem, hogy az androidos app store az nem annyira kötött a fejlesztői oldalról, mint az Apple-é, ezért nagyon sok múlik a hülye félrecímkéző fejlesztőkön stb. Nem értette.
(Munkája során nem dolgozik igazán sok adattal.
)
Biztattam, hogy nyugodtan gyártson egy UX elképzelést, hajlandó vagyok leprogramozni.
Remélem már el is felejtette...
-
Integra
titán
válasz
Mister_X #61357 üzenetére
Ahogy te is látod, ebben sajnos semmi ügyes nincsen, egy sima folyamatot tanult meg, mint ne szopd az ujjad, ne túrd az orrod, ha lehúzod a wc-t, a kaki eltűnik.. Az emberek szeretik becsapni magukat és végső esetben önigazolásokat gyártani, de a kölök legalább kussol és nem a szülőt idegesíti.
Csak éppen nagy valószínűség szerint analfabéta lesz, kreativitás és probléma megoldó készség, a kézügyesseg, helyzet felismerés etc az ablakban, a fizikai fejlődésről, a finom motorikus mozgásokról, mozgás koordinációról nem is beszélve.. Ezek nélkül pedig nem lehet igazán érvényesülni a világban, főleg most. Életképtelen embereket nevel a mai társadalom. És ez tudatos az elit részéről. -
Integra
titán
válasz
Mister_X #61276 üzenetére
melyik ez az app?
nekem is van droidon olyan, amit másik 2 platformra nem hajlandó fejleszteni az ember, levélben megírta, mikor volt szifonom még
amúgy a fekete új szifon szerintem nagyon fasza, ha nexus lenne, megvenném azonnal, bár a tetejéből levágnék, ahogy az lg g3 is kinéz
kivárom az új nexust (okt16-án megtudjuk a lényeget valszeg), aztán döntök, hogy mit vegyek, új nexus, nexus5 vagy oneplusne, vagy ha addigra netán jönnek az infok a oneplus:two-ról. más nem nagyon rúg labdába, 2 nexus után továbbra is csak hivatalosan támogatott stock droidos teló és/vagy nexus kell.
kukac:
ez jó -
Integra
titán
válasz
Mister_X #61272 üzenetére
nekem már a vásárlásnál az 5 perces sorbanállás is komoly gondot tud okozni, főleg, mikor látom hogy pöcsölnek előttem, meg a szaros pontgyűjtő kártyákkal tartják fel a sort.. meg a mindenféle utalványokkal szenvednek...
múlt héten bankba kellett bemennem, hogy az egészségpéntár kártyámhoz igazoljam magam, és nyitásra mentem direkt, kinyitották az ajtót, bementem és negyed órát vártam, hiába téptem másodiknak számot, mert senki sem foglalkozott a dologgal. csak fénymásoltak meg pénztáraztak. azt hittem üvöltök.. fél perc volt, amit nekem kellett foglalkozni...előlről szép a szifon6 szerintem, tetszik a lekerekített oldalú teljes előlap, ahogy a vázra felfekszik, a fekete hátlappal együtt egész pofás (a többi színben eléggé nulla), talán ennél egyedül nem annyira feltűnő a rém bóvli fugázás a hátlapban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest