- Légies iPhone halvány színei
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Hogy is volt a picivel korábbi moderációs / felsőbbkörű döntéses dolog?
[link]
-
Mister_X
nagyúr
válasz
parandroid #62587 üzenetére
Részvétem. Mármint nem az asszony miatt
Én is mehettem volna kollégiumba, csak sajnos alsó hangon száz munkaórát le kellene tolnom egy retardált órarend mellett. Nem baj, le van fixálva a november, ott majd megszedem magam.
Beszélhetünk, kíváncsi vagyok rá. Én lehetőségeim elsősorban újságírás, PR, HR, marketing, meg minden egyéb, ahova úgy 3 nyelv kell és/vagy valaki(k) helyett kell beszélnem (szóvivő?) - én mondjuk valami nemzetközi multinál akarok elhelyezkedni, ami erősen Távol-Kelet orientált (leányvállalat).
-
Mister_X
nagyúr
válasz
parandroid #62564 üzenetére
Az én egyetememen 80-20 lehet az arány a lányok javára, amikor (egy másik szak) nyílt napján voltam tavaly, nyolcvan férőhelyes teremben velem együtt öt fiú volt. De nem, nem nőknek való szakon vagyok, ez is az oktatásp... koncepció hibája
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz
fokukac #62533 üzenetére
1514 - Dózsa-féle parasztfelkelés
1703 - Rákóczi-szabadságharc
1848 - forradalom és szabadságharc
1956 - forradalom
201. - utalás arra, hogy most is lehet valamennyi, bár az internetadós vandálkodásból kiindulva az ultráktól lesz hangos a sajtó. Engem mondjuk berendeltek dolgozni, és bejött, megéheztek két Himnusz elszavalása után az emberek. Értelmetlen lett volna kimennem így utólag, nesze neked tüntetés (ez nem volt az, ez a vicc kategória, rajtunk röhög a fél világ), legalább kerestem pénzt is. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Tothgera30 #62491 üzenetére
Írhattam volna mozgó- vagy kétkerekű donort is, a lényegen nem változtat. A motoros balesetek döntő többségében nem a motoros a vétkes.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Tothgera30 #62488 üzenetére
Én a motorosokat csak úgy hívom, hogy száguldó donor.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Integra #62346 üzenetére
Majd elmegyek szavazni határon túli magyarként, hisz megtehetem, nem? Beleszólni egy ország működésébe, hogy ott sem vagyok
Én amúgy lakcímhez kötném a szavazati jogot, nem állampolgársághoz. Felőlem menjen el a kínais és a nigériai egyetemista is szavazni, itt élnek, joguk van beleszólni az ország működésébe, de aki nem itt lakik, nem ide adózik (mondjuk minek, úgyis
stadionuszoda lesz belőle), nem itt költi el a bérét, az ne akarjon szavazni. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Integra #62340 üzenetére
Inkább a probléma az, hogy a híresen nevetséges rendszer által csinált negyvenakárhány százalékból kétharmadot A Kormány... Elmentem szavazni, legközelebb már nem fogok. Egy értelmes demokráciában nem ad 2/3-ot a nép egyik párt kezében sem, mert tudják, hogy abból előnye senkinek sem származik.
Ha eltekintek a politikai részéről, arra leszek kíváncsi, hogy ha csak mobil adatforgalomra is korlátozzák, nekem a már kifizetett adatforgalmam után is kiszámlázhatnak 1500-1950-ot (tegyük fel, hogy a keretet mindhárom készülékemen túllépem)... Erre csak annyit tudok mondani, hogy a jó büdös... azt.
Elő is veszem a németkönyvem...
-
Mister_X
nagyúr
Én meg most cseréltem le a Lumia 625-öt. Kevés volt sokszor a RAM, a kijelző napfényben olvashatatlan, a felbomtás alacsony, meg ilyenek. Meg szaracsempe. Az utód jobb.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
venember83 #62271 üzenetére
Általános iskolás gyerek mondja, elnézhető
-
Mister_X
nagyúr
válasz
fokukac #62181 üzenetére
Anyám valami olyasmit töltött le a laptopjára, ami minden egyes oldaltöltésnél bedobott három ad ablakot, balra, alulra és jobbra, valamint az alapértelmezett keresőt is leszedte. Három programot találtam a böngésző bővítményei között, természetesen a sima tiltás nem orvosolta a dolgot, de kiirtottam mindet a g*cibe...
Tudatos felhasználó... valami ilyesmi címszóval kellene egy általános/középiskolai infón órákat tartani, kevesebb lenne az e-Agyhalott, akinek havonta kell újrarakni a Windowst.
Melyik South Park epizód ez?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Mister_X #61939 üzenetére
Jah, brutálisan megfizetik
A G terv az, hogy legfeljebb kimegyek gyorsétterembe dolgozni, mert azzal is lehet 200k yent hazavinni havonta, amiből jól megélve (lakbér, rezsi, utazás, kaja, extrák) levonása után is marad a zsebben 40-70k. Tudod, ha jól megfizetik, én dolgozok rendesen.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
proci985 #61937 üzenetére
Én németórán mindig azzal szórakoztam, hogy passzív szerkezetet használtam, mert azt a tanáron kívül senki sem értette meg
Mikor volt már az... (gyorsan elrepült az a hat hónap)
"ha sok időd van, akkor CPA"
Aha, meg a lóphaszt. Elég lesz arról is egy C1-es, extrém esetben (ha az egyetemen belém nevelik) C2-es papír. Nem kedvelem kifejezetten a nyelvet (percekig gondolkodtam, hogy hogyan fogalmazzam meg szépen a megvetem, mint a sz@rt szót), csak is azért fektetek bele egy minimális energiát, mert már van valamilyen szinten a tudás (ha a kiejtésemen csiszolnék, zsebemben egy B2) és egyszerűen kötelező. De mivel nem Európában tervezek élni, ezért nem is tulajdonítok nagy feneket a professzionális szintre emelésre. Több sorozatot meg filmet kellene néznem, mert a(z usák) köznyelvi angol nem fekszik, csak sajnos kevés mindent vesz be a gyomrom. A CPA-s Cambridge angolt viszont hallás után is tudom jegyzetelni, dokumentumfilm alatt egyszer sem állok meg gondolkodni, hogy most vajon mit mondtak.
"esetleg tanuld azt a nyelvet, ahol élni szeretnél"
Azt teszem most, lásd japán és kínai. Vagyis elsődlegesen Japán, de megteszi Tajvan is, végső soron A Kína. Japán már van azon a szinten, hogy simán elbeszélgetek az egyetemünkön lévő japán cserediákokkal és csak 2-3 mondatonként kell egy-egy szóra rákérdeznem/erősen asszociálnom.
@peterkeT: "gyorsan fogsz találni magyar nyelvű példákat is." - biztos láttál már előfizetői szerződést te is...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Integra #61932 üzenetére
12 évig tanítottak, egy közel B2-es tudás lett a foganatja, de nem szívlelem a nyelvet
Nekem leginkább az kellene, hogy kint legyek pár hónapot, mert a "szerezz be
németnyelvcsatornákat, olvassnémethírportálokat, szótárazz szokat"tevékenységi kört kitölti már a japán és a kínaiba is most fogtam bele (ott még csak a fejem fogom).
-
Mister_X
nagyúr
válasz
parandroid #61930 üzenetére
Nekem is meg kell majd szenvednem a némettel, ha már csak azért is, mert jól fog mutatni a C1 az önéletrajzban
-
Mister_X
nagyúr
válasz
EQMontoya #61895 üzenetére
Biztos azért nem adják, mert az út rossz oldalán közlekednek. Nem mellesleg meg nyeljél karót
Kiengesztelésül hozhatsz majd egy New Nintendo 3DS LL-t, kifizetem, csak ekkora összegnél elég durva vámot számítanak fel.
Onsenbe menj, úgyis hűl lefele az idő, Fuji szezonnak lehet már vége.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
concret_hp #61866 üzenetére
Hát akkor meg lássa egy háziorvos - én eddig vérvételen (hál' Istennek) csak egyszer voltam, most tavasszal, vércsoport és egyéb értékek megállapítása miatt (még jó, hogy nem Kínába pályáztam, csak Japánba).
-
Mister_X
nagyúr
válasz
concret_hp #61850 üzenetére
Gondolom nem poénból mentél el, jövő héten csak látja egy háziorvos. Megnyugtatásképpen: nekem minden a referenciaértéken belül volt
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Tothgera30 #61790 üzenetére
iPad Airre szoktam néha jegyzetelni, ha nagyon perverz és mazochista hangulatom van. Tudok rajta vaktában gepelni, csak olyan idióta érzés (nincs nyomáspont), pedig csak annyi szokott a hiba lenni, higy nem mindig sikerül az egyes betűkből ékezetest varázsolni. Kaphatóak hozzá megannyi billentyűzetes tokok, ami első ránézésre is elnyerte a tetszésem, az a $169-os ClamCase, persze az árat látva megállt bennem az ütő, de elvileg feliratkozással lehet húsz dolcsit spórolni. Az akksi nagyon jó, a kijelző brutális, iWork és MS Office is van (utóbbiért fizetni kell), egy nagyon karaj számológép appot is találtam (kézírás alapján számol ki konkrétan bármilyen bonyolult képletet, akár ismeretlennel is), nyelvtanulásra is ezt használom (japán, kínai, utóbbihoz kézírás alapú inputot is felraktam), sok animét néztem már meg rajta, most is erről írok a reggeli semmittevés közepette amíg fő a rizs és mindjárt megyek HearthStone-ozni.
Ezt már csak szerintem egy Surface Pro 3 tudja überelni, ha valakinek x86-ra van ingere, csak annak nem ilyen jó az aksiideje.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Integra #61723 üzenetére
A fórum nyelve magyar!
Ez blaszféma, permaban!!4
Amúgy a toalettnél életképesebb válasz nekem se jutna eszembe. Nem járok el olyan nagyon sehova (haverokkal kocsmáig és/vagy bowlingpályáig jutottunk el, randi más tészta), randinak meg ez az első...
Apámmal találkozok majd pénteken, majd ellát valami tanácsokkal ő is.
@Lortech: hogy az istenbe ne aggódnék, semmilyen tapasztalatom vagy viszonyítási alapom nincs
A séta jő ötlet (mondták mások is), de én például nem szívesen sétálgatnék össze-vissza, olyan jó idő sincs már... vasárnapra mondjuk meleget mondanak, de mondtak már sok dokgot a TV-ben.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Integra #61708 üzenetére
Valami ilyesmi lesz, remélem, már csak a hol kérdésre kell választ találnom.
@tope: megtörtént, írásos nyoma is van, valamint időm is van még puhatolózni
@emvy: azért így nem szeretnék a témához adni, igyekszem kihozni magamból a legjobbat (önmagamat adva), aztán lesz ami lesz.
@fokukac: kiváló ötlet, fel is írtam, már csak kibeszélendő modik kellenek
@-Mike-: viszek, de szerencsére nem az a fajta
-
Mister_X
nagyúr
@radi8tor1: nem szép dolog felhozni valakinek a rangját, degradáló. Nyílván emvy nem online kommunikációs antropológia terén szakértő, ahogy te sem vennéd jó szíven, ha elküldenének offolókat vadászni. Én sem szerettem, amíg azt hozták fel ellenem, hogy pártatlan/szubjektív (ne szépítsük: fanboy) vagyok a hírektől eltérő topikokban tett tevékenységeim miatt.
Evezzünk picit vidamabb vizekre.
Egyetemen megismerkedtem egy helyes lánnyal, kedves, aranyos, szünetekben és órán is szoktunk beszélni (utóbbin papíron), ha van közös óránk. Ma az utolsó óra után majdnem másfél órát beszélgettünk, félúton elhívtam randizni és... és igent mondott
De nem tudom, hogy mit tegyek, sosem voltam még randevún
-
Mister_X
nagyúr
Ecsém, itt mindenki volt a messzi Távolba' csak én nem?
@EQMontoya: nos, akkor te potenciális veszélynek vagy kitéve. Azt híresztelik, hogy a japán üzletemberek aztán tudnak bulizni céges körökben, elfogy tisztes mennyiségű alkohol annak ellenére, hogy nem bírják, azon gondolkodik az ember, hogy ezek hogy fognak másnap dolgozni jönni, utána öt óra múlva a munkahelyen mintha a klónjuk jelenne meg, aki egész éjszaka békésen aludt.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
parandroid #61504 üzenetére
"a késést évtizedek óta másodpercben mérik."
Tuti egyszer ki fogom próbálni.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
EQMontoya #61447 üzenetére
Ez olyan dolog, hogy a kívülálló addig nem érti, amíg ki nem próbálja. Az ujjlenyomat olvasós notiban szinte biztos nem volt olyan minőségú, mint egy iPhone-ban, de az biztos, hogy nem volt rendszerszinten integrálva. Ha meg valamivel nem szinergizál a rendszer, az olyan is marad.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Tothgera30 #61445 üzenetére
iTunes és AppStore mindig kér megerősítésnek jelszót, ujjlenyomattal egyrészről gyorsabb, másrészről Pistike nem húzza le apuci Visáját.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
ngabor2 #61441 üzenetére
Az Android már a légnyomást is méri? Tyűha!
Nincs iPhone-om, mert telefonnak drágálltam másfél éve, amikor meg tabletet kerestem, akkor az iPad Air volt a legjobb vétel. Igazat megvsllva, nekem a klímavezérlés a parasztvakítás, mert az egy egygombos művelet (az van ráírva, hogy Power), valamint a TV-t is teljesen kikapcsolva (azaz nem készenlétben) tartom, ha bekapcsolom, akkor a következő gombnyomással megy át HDMI 1-re.
Mint látod, az igényeink nem ugyan azok. Mindenki vegye azt, ami neki kell és nem kell ujjal mutogatni, hogy ezt meg azt nem tudja a másik rendszer, minden más meg mókusvakítás.
Nekem mondjuk egy okosóra kellene. Jelezze az időt, jelezze a beérkező üzeneteket, lehessen vele zenét léptetni. Van ilyen?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
dragonfx #61416 üzenetére
Kezdjük ott, hogy hivatalosan itt meg sem jelent, innenstől meg minden számolgatás felesleges.
"2db olyan telefont kapunk ami jobb szebb nagyobb gyorsabb" - oh dear... Haladjunk sorban.
1) "jobb" - ez egy objektív mérce? Mitől lesz valami jobb?
2) "szebb" - szubjektív
3) "nagyobb" - mi ez, f@szméregetés? A méret a lényeg? Vegyél akkor LTE-s tabletet meg BT-s headsetet és akkkor van 10"-os kijelződ és megspóroltad a telefont is
4) "gyorsabb" - egy iOS mikor volt lassú? (tekintsünk el a három éves hardverekre érkező update-ektől, bár a 4S-t birtokló ismerősöm pozitívan nyilatkozott a 8.0-ról)Lehet mondani, hogy a nagy számok törvénye alapján (most mondok valamit) a Xiaomi Mi-4 a győztes, de egy dolog megkülönbözteti az Androidos telefonoktól az iPhone-okat. Kapaszkodj meg: iOS fut rajtuk. És ez olyan handycap, amit nem lehet kikerülni és akárhogy vergődik egy droidos, nem tudja eltusolni ezt a tényt. Nem azt mondom, hogy az iOS jobb, mint az Android, de a leglényegesebb különbség, hogy nem Android. Igen, nem lehet skinezni, nem lehet widgetekkel teleb@szni a képernyőt, ellenben adott egy gyors, funkciókban gazdag, letisztult rendszer, amihez kismillió minőségi app dukál, amiknek többsége (itt leginkább játékokra gondolok) jelentős késéssel vagy egyáltalán nem jelenik meg droidra.
Jelenjen meg idehaza az iPhone rendesen, aztán visszatérhetünk az ilyen beszélgetésekhez.
@EQMontoya: én is váltok, nálam elsősorban kínai csodák jöttek képbe, meg a Sony Z család az IPakárhány szabványok miatt.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
fokukac #61371 üzenetére
A mai nap az egyetlen, amikor szívesen jövök egyetemre, mert a sok kommszakos brainfuck helyett szabadon választott kínai nyelv és "have fun japan" óra van - persze nem is én lennék, ha elnéztem volna az órarendet, már bent vagyok másfél órája, a kínai viszont tízkor kezdődik
Még szerencse, hogy ma elhoztam az iPadem és így el tudom magam foglalni, de nehezen fogom megbocsájtani magamnak, hogy hatkor már fel kellett kellnem és reggelit csinálnom.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
parandroid #61369 üzenetére
Talán itt volt még megemlítve, hogy a phableteket a fiatal lánykák is előszeretettel használják. Két munkatársam, egyikük 160, másik 170cm magas, előbbinek Galaxy S5, utóbbinak Note 3 van. Itt az egyetemen is láttam már hasonlót, volt osztályomban is volt egy alacsonyabb lánynak valami tepsisamsungja. Tényleg kifejezetten vicces, ahogy használják, elengedhetetlen a 4.5+"-on a facebook zero
-
Mister_X
nagyúr
(véletlenül privátban is válaszoltam, bocs
)
"Az autizmus nem az oka az iPadezésnek" - hát ebbe nem tudok belekötni, egy pillatatig se feltételeztem, hogy azért iPadezik az öcsém, mert autista (most tekintsünk el attöl, hogy az iPadem nem adom oda neki).
Amennyit látott az orvos, hogy nem beszél, nem lehet lekötni a figyelmét. Magyarán hiperaktív. Ezt én annak tudom be, hogy anyám cseszik rendesen nevelni őt, az orvos erre mondott valamit (autisztikus zavar). Értelmileg nem fogyatékos. A tények persze adottak: nem beszél (és nem is nagyon akar megtanulni), hiperaktív, magatartásbeli problémái is vannak (ami az előző okra visszavezethető). Kezelhető? Igen. Innenstől én meg leszarom, hogy ez genetikai vagy kiváltotta valami, mert az eredmény ugyan az.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Integra #61360 üzenetére
Ja igen, ráadás: autisztikus zavara van (na vajon miért). Intelligens, érti amit mondnunk meg ő is kommunikál a maga módján, csak ugye lusta beszélni és a figyelmét se lehet lekötni
@emvy: a fejet falba verős smiley direkt került oda. Fiatalabbik öcsémnél már én ügyelek arra, hogy ilyesmi ne legyen. Játszok vele, tanítom járni, beszélni, meg ilyenek. Japánul beszélek hozzá, anyám meg ki van akadva, hogy a magyart kellene előbb megtanulnia, mi lesz, ha nem érti, amit a gyerek mondd. Én erre csak annyit válaszoltam, hogy ha ez megesik, akkor az azt jelenti, hogy én többet foglalkozok vele egyetem + meló mellett, mint ő gyesen...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Integra #61351 üzenetére
Van egy három éves öcsém. Én mostanság azzal vagyok elfoglalva, hogy egyetemre, dolgozni járjak, meg ilyen apróságok. A minap láttam, hogy az öcsém benyomja a nappaliban a gépet, bejelentkezik (rákattint az ikonra, nincs jelszó), elindítja a Chrome-ot, megnyitja az Imdavideo-t és elkezdi nézni a meséit. Az én állam meg a földön volt, anyám meg csak el volt ragadtatva magától, hogy milyen ügyes
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Integra #61284 üzenetére
Csak annak réteg, aki nem tanulja a nyelvet/nem natív japán (ők se úgy születnek, hogy el tudják olvasni a 2500 leggyakoribb írásjelet).
Z3-mal az a baj, hogy tepsi. Nem igazán szívlelem ezeket a phableteket, 5" fölött már túl nagyok. Itt van a kezemben (még) egy Lumia 625, a 4.7"-os kijelzője pont ideális, ezt még tudom egy kézzel kezelni. Z3 Compact asszem 4.6"-os lesz. Mindenképp kell majd az IPakárhány szabvány, mert az előző 625-öm is eső általi halált halt (szerencsére volt rajta biztosítás).
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Integra #61273 üzenetére
Én most készülök venni egy új telefont (sajnos WP-n nincs az, amire nekem szükségem van), ha nagyon elborul az agyam és értelmesnek látom majd élőben a kisebbik iPhone 6-ot, akkor lehet veszek egyet. Fene tudja, sok dolog volt már, ami képen ótvarnak tűnt, de élőben tök jó volt (PS3 Slim, 3DS, stb.). De nem lennék előrébb, mert egy, az eddig droidon látott appra még nem láttam alternatívát
Persze ott még inkább vegyes a piac, kínából nem veszek semmit, Samsungot szintén, Sony Z1 vagy Z3 Compactot pedig meg kellene tapogatni élőben.
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
parandroid #61104 üzenetére
Plusz egy pont a rágott almákra, nekem egy Airem van. Néha hiányzik desktopról áttérve a Metro UI, az iOS egyetlen negatívuma számomra, hogy nincs konkrétan menü, vagy inkább csak menü van, nem lehet egy nyers hátteres oldalt beállítani, amire egy-két ikont rakok a sarkaiba. Ezen túllépve nem fagy, villámgyors, rengeteg minőségi (ingyenes is) applikáció van rá, a kijelző kiváló, valamint az üzemidő is remek. Amikor megvettem, azt hiszem az aktuális csúcsgalaxist is méregettem, de már ott akadt a menü... és nem mentség, hogy kiállított termék volt, egy 100000Ft feletti tablet nekem akkor se lassuljon be, ha telerakom a tárhelyét és párhuzamosan fut ez-az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Posta, csomagküldés
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest