Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
ladybug #60777 üzenetére
van abban ráció szerintem, amit ezek csinálnak. csak nem így, nem ebben a formában és nem ezzel a pofával. és természetsen nincsen meg az arány sem. úgy akarnak csinálni, mintha ők lennének az új német 10 éves program, ami eleve bukásra van ítélve, mert ahhoz nekik is takarodniuk kellene. van szép csili-vili stadion, nincsen emberállomány, de még csak az sem, akikből kilehetne nevelni azokat, akik mondjuk 5-10 év múlva vihetnék valamire. nagybátyám minden esetre megvette az éves fradibérletet..
drága stadionok nem feltétlen szükségesek, de nálunk azok lesznek, a mindannyiunk által ismert urambátyám rendszer miatt. itt minden mérhetetlenül drága lesz, mert mindenki szétlopja magát, ahogy csak tudja ezekből a projektekből. tehát alapvetően nem baj az szerintem, hogy van stadion. a baj sokkal inkább az, ahogyan a stadion lesz. kell valami, ami modern és korszerű, ahova végre elmehet apja-fia,család és szurkolhatnak és nem a náci és zsidózó rigmusokat hallgatják - ezzel teljesen egyetértek. csak ahogy ez az egész történik, az bicska nyitogató...
és amíg a double pass jelentést úgy bagatelizálják el a felelősök, ahogy azt teszik, itt semmi sem fog változni. nem mondom, hogy nézd vissza a mai pintér interjút a csúfos égés után, de abban minden benne van, amitől ma itt semmi sem változik. döbbenetes az az arrogancia és képmutatás amivel magyarázza a kudarcot. mintha belenne drogozva... mit tanult ez a kommunikációs tréningen? de nem őt kell hibáztatni ezért sem, én legalábbis nem őt teszem felelőssé, hanem azokat, akik ezt a darab szar embert oda helyezték. a vezért meg a csányit. ők a fő kolomposok. -
válasz
ladybug #60732 üzenetére
Most jarunk ide-oda, nem annyira surgos meg a dolog. Az kiemelt fontossagu, hogy ne legyen messze, mert annak nincs sok ertelme, hogy a 4 oras bolcsiert +1-1.5 utazgatunk. A kornyeken van kb. 7-8 bolcsi egyebkent (privatban elkuldom, h merre).
Amit most neztunk, az mondjuk nagyon szep volt, 2 csoportjuk van 12 fovel, csoportonkent 3 felnott foglalkozik veluk.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug #45214 üzenetére
Amikor melóba megyek reggel, akkor 9 km-t vezetek le, álmos vagyok ugyan, de általában jobban pörget az hogy beérjek időben. Akkor még nem érek rá számolni. De ha suliba megyek, ott a 20. km-nél már kezd monotonná válni, pláne hogy az út egy részét már ezerszer megtettem busszal is, meg autóval is, tehát a rutinból vezetés is megy, elkezdek nagy álmosan unatkozni, így muszáj kitalálni valamit. Persze ez inkább úgy jön, hogy valami felb.. idegesít, és akkor utána már azt számolom. Múltkor a nem-indexelőket számoltam, 90 km-re jutott 12.
Arra jöttem rá, hogy az emberek jelentős része vagy nem tud vezetni, vagy nem lát, vagy fél, vagy egyszerűen leszarja ami körülötte történik, ő csak egyszerűen beül az autóba, megnyomja a pedált, tekergeti a kormányt, és kiszáll. A többi részlet nem érdekli. Egyébként pár kivételtől eltekintve (valahol mélyen talán érthető módon) általában a nőket nem érdekli az autó, ezért egyáltalán nem törődnek vele mi miért történik, mi mit működtet, mi miért lenne logikus, vagy mit kéne ésszerűségből másképp csinálni, nem egy összetett működő bonyolult szerkezetként nézik az autót, hanem csak egy szögegyszerűségű tárgyként, amivel akár szöget is lehet beverni, vagy vágódeszkaként használni. Ugyanakkor nem ők dobálják ki a csikket, nem ők nem indexelnek, nem ők előznek záróvonalon, zebrán, és még sorolhatnám.És mivel mennem kell, végül kedvenc reggeli jelenetem, nemtől függetlenül: kétszer kétsávos kivezető, limit:90. Jobb sávban megy autó 80-al, előttem egy autó behúzódik megelőzni 90-el, behúzódok én is, megyek mögötte, közben a jobb oldali felgyorsít 90-re, a másik megy mellette 90-el, és én meg haladnék, mennék, előznék, nyomnám akár a megveszekedett 100-ig is, de nem, 1-2 km-en keresztül mennek egymás mellett, én meg várom hogy kitörjön a 3. világháború, hogy elfogyjon a kétsávos, hogy kifogyjon a benzinjük, vagy bármi...és nem...
-
Predator2
addikt
válasz
ladybug #42193 üzenetére
Helló
Köszönöm a válaszokat.
Szívesen költöznék azzal nincs gond.
Itt is lehetne a környéken (Vác vagy BGyarmat) ismerkedni csak egyszerűen nincs senki akit rá tudnék venni, hogy menjünk valamerre. Öcsém hatalmas mázlista, neki évek óta van 1 remek kapcsolata. Rá/rájuk viszont nem akaszkodhatok, hogy már pedig menjünk valamerre.
"Vagy válts munkát." Sokat agyalok ezen csak nem tudom, hogy kéne csinálni, hogy jó legyen. A jelenlegi helyet utálom. Annó jelentkeztem a Mercedeshez Kecskemétre fel is vettek csak a bér volt annyira gyenge, hogy nem érte volna meg. Azért dolgoztam volna, hogy jövő hónapban is el tudjak menni dolgozni (nem a melóval van a gond) csak ezt nem szerettem volna. Itt viszont ahol most lakom (szüleimmel) amellett, hogy haza is adok marad pénzem magamra.
"Vagy költözz külföldre."
Hogyan kezdjek neki/Hogyan kezdenétek neki? Sajnos nyelvet a magyaron kívül nem beszélek, de a folyamatos műszak mellett ezen változtatni sem tudok. 4 barátom van/volt kint. És nem sok jó dolgot mesélnek pedig egyik sem egy naplopó. Segíteni nem tudnak nekem. -
DeFranco
nagyúr
válasz
ladybug #42213 üzenetére
Na most figyelj: nekunk egy to mellett (pontosabban a to felett azon a pavilonos-steg szerusegen ami az amerikai filmekben huderomantikus) volt az egyhazi
Pappal, mindennel.
Amugy mi sem vagyunk templomjarok, bar neha igeny volna ra, de attol meg hinni hiszunk, ha ugy tetszik szuksegunk volt a szakralis megerositesre is.
-
Viszlát
addikt
válasz
ladybug #41828 üzenetére
Plusz szvsz benne van az a ritkán kimondott probléma is, hogy tele van a környezetük a végletekig hangoztatott értékekkel rendelkező férfival/nővel, csak nincs pénze/ronda/kicsi a melle/nagy a melle/van rajta sapka/nincs rajta sapka, szóval mindazok a külsőségek, amiket ezek a panaszkodók (véleményem szerint képmutatóan) soha de soha nem említenek, pedig az esetek nagy részében ezen áll vagy bukik a dolog. Azért is különösen érdekes, mert amúgy azt úgy mindenki elkönyveli, hogy a jó kapcsolathoz szükséges a fizikai vonzalom is, de mégis, ebben a nagy erkölcsi piedesztálra emelésben valahogy elfelejtődik annak említése, hogy ja egyébként három halál normális fickó/nő kerülget már két éve, de nem tetszik a szemöldöke.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
ladybug #41728 üzenetére
Meglátjuk, most már tenni nem tudok nagyon semmit, még egy pálinkát sem tudok lenyomni a nagy ijedtségre, szóval marad a reménykedés, hogy csak egyszer taccsolt, hogy két ággyal arrébb volt, hogy minden egyes akármi érintése után kezet mostam (szó szerint) és hogy lehet a fődoki csak nagyot akart mondani a nagyviziten.
Aztán ha meg úgy alakul, úgy is szólok, aztán max. a saját halottamnak tekintem magam.
(de hogy milyen koszlott fertőtlenítő szagot izzadok arra szó nincs brrr...)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
ladybug #41726 üzenetére
Elvileg ennek a baktériumnak van egy 3-5 napos lappangása, a kolbász meg előző nap este volt, nem tudom ez mennyire számít.
A fertőzött srác mondjuk nagyon rendes volt, nem koszolt össze semmit, még wc-zni is eljárt máshova, annyit csinált, hogy egyszer hányt bele egy vesetálba a szobában, azt is felszólításra, szóval rajta nem fog múlni, még fertőtlenítette is magát ahogy tudta, igaz ÁNTSZ-nél dolgozik, mint bakterológus, szóval tudta, hogy veszélyeztet minket és rendes volt. Ebben lehet egy kicsit bízni.
Ja, azt mondtam, hogy egy frankó utcai csöves volt a lakótársam? Na attól még jobban féltem. Kézmosás? Hírből sem... meg ilyenek...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
ladybug #41721 üzenetére
Szia!
Igen, most engedtek ki, de nem vagyok nyugodt... ez annyira az én formám...
A bajomból már kikezeltek úgy néz ki, két napja nincs görcsöm, és egyre moderáltabban khm... de tegnap este hoztak egy beteget, aki kiderült, hogy valami hiperfertőző vírust szedett össze. Pontosabban a gyerekek szedték össze a sekély Balatonban (nyilván valaki belekakkantott a vízbe, ők meg ezt nem tudva fröcsköltek), másfél nap után mindenhonnan minden ki, majd elkapták persze a szülők, meg a nagymama, meg még apu testvére is. 36 órán belül. Behoztak mindenkit, természetesen mindenkit külön kórterembe, majd ma reggel a főorvos röhögve közölte, hogy ne lepődjek meg, ha estére hisztérikusan hányok, hívjak nyugodtan mentőt várnak szeretettel, mert hogy a szobában rókázott a lelkem, ezt meg inhalálással is el lehet kapni. Hogy milyen eséllyel azt nem tudni. Hármas ajtó nyílj ki.
Addig madarat lehetett fogatni velem, most a következő 48 órám teljesen tönkre van, eléggé ki is vagyok miatta idegileg. Gondolhatod, ketyeg bennem egy időzített bomba, meg az amúgy is megtizedelt bélbolyhaimnak is biztos jót tenne egy ilyen menet. Nyilván nem lenne belőle szövődmény... anyátokat, most nem azért.... miért nem lehet az ilyet elkülöníteni?
Szerk: ja, amúgy campylobacter volt a bűnös
szerk2: amúgy ilyen jegeket hol mondanak? Én sosem olvasok sehol ilyet, hogy jégeső lesz itt és itt... nyilván Budapest térsége érdekel most első körben.
-
EQMontoya
veterán
válasz
ladybug #41721 üzenetére
Egyrészt télen kellemes tud lenni, hogy ott is be tud sütni a nap, tehát olyankor melegít.
Jó idő esetén pedig sebességtől függően ki lehet nyitni teljesen vagy csak buktatva, ilyenkor egy halkabb és élvezetesebb szellőztetési formája az ablaknak. Illetve női társaságban csillagokat nézni valahol az Isten háta mögött lehúzódva is egész jó. -
NoLF
veterán
válasz
ladybug #41667 üzenetére
Valoszinuleg mert van eszuk, meg a kormanynak is. Itt meg nem talalkoztam meg ertelmes helyi emberrel. Tegnap pingpongoztam a parkban es egy kedves neni az unokajaval odajott nezni, majd a kislannyal jatszottam is kicsit. Kb 2 orat voltunk egymas tarsasagaban, amig a gyerekbe beletomott a nagyi egy felliteres kolat, egy masik cukros uditot, ket mars szeletet es egy hatalmas adag fagyit. Mondtam neki hogy ez lenyegeben az en heti cukorszuksegletemet majdnem kielegitette volna...
Valasz: ugy szeretem, csak a legjobbat akarom neki!
-
jeges
senior tag
válasz
ladybug #41627 üzenetére
túl vagyok rajtuk. azóta kerülöm őket.
egyetlen ihatót a helyi lidl-ben sikerült beszerezni, de az sem helyi, hanem német.
egyébként ezt a lasko-t erőltetik itt mindenhol, de sztem szörnyű. lehet, csak patriotizmusból issza itt mindenki. vagy annyira nem issza senki, hogy a turistákra kell mindet rásózni... -
válasz
ladybug #41470 üzenetére
csak mi általában úgy hagyjuk, ahogyan épp használva volt. tehát lecsuktuk a dallas felénél, és jockey hangjára ébredni hajnalban néha rémisztő tud lenni
azonfelül meglehetősen hangos a gép, jóval zajosabb az én probookomnál, hiába kerül kétszer annyiba, szóval sajnos felébredünk rá. majd ma megnézem ezeket a frissítéses dolgokat is, köszi az ötleteket
-
fokukac
nagyúr
válasz
ladybug #41230 üzenetére
A kivándoroltaknak szerintem azért is van joguk beleszólni, mert egyrészt amíg nem kapják meg az új helyen az állampolgárságot (ami évekbe telik), korlátozottak a jogaik (az új helyen sem igen szólhatnak bele a dolgokba). Másrészt pedig, így legalább valamilyen szinten lehetne ráhatásuk a volt országukra, hogy az esetleg mondjuk javuljon, ha egy szép napon haza szeretnének térni, jobb legyen. Szerintem ezért igenis kell szavazni a kivándoroltaknak is, hacsal nem útáljátok annyira ezt az országot, hogy már minden mindegy, reménytelen alapon.
Akik itt maradtak, azoknak nem mindegy.
És látjátok, itt rezsicsökkentéssel meg egy-két hangzatos jelszóval is lehet nyerni. És ha mindenki elmegy külföldre, aki értelmes, mi lesz itt? -
saelin
veterán
válasz
ladybug #41109 üzenetére
Az allergia mocsok egy dolog! Nekem állandóan elmegy a hangom és kipirosodik összevissza a bőröm... cetirizint szedek rá, de már előttem is írták. Gyógyszer nélkül nyáron használatlan vagyok, pont előző hónapban volt, hogy nem volt pénzem kiváltani a gyógyszert. Jó ez, nettó hülyeség, csak azt hittem keményebb vagyok mint az allergiám... hát ne tudd meg milyen hangom volt!
Kb mint a cukrosbácsinak (vagyis biztos ilyen pedofil jellegű lenne). Ebben csak az a vicces, hogy sosem szedtem rendszeresen gyógyszert, nem is voltam soha allergiás (najó, talán enyhe laktóz érzékenységem van: egy pohár tej és közelebbi viszonyba kerülök a wc-vel), de tavaj nyár óta szednem kell, mert kell... Nem tudom hogy alakult ki csak sejtem: keveset járok a természetbe.
Azt hiszem az utolsó mondatom furán hangzik, hisz építőiparban dolgozom... akkor passz. Örökség talán.(#41112) Integra
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug #41102 üzenetére
Augusztusi kizárólagos szezonális allergiámra (tüsszögés, torokkaparás-tüsszögési inger, előrehajolásnál indokolatlan azonnali orrfolyás) nekem az Allergodil orrspray (napi 2) és a Cetirizin hexal (napi 1) segített, gyakorlatilag azonnali hatással.
Idén viszont otthon egyáltalán nem észlelem a tüneteket, elképzelhető hogy a klíma ionos plazmaszűrős bizbaszának. Melóban kicsit érzem, de nekem mintha késne a szezon. -
Tim82
félisten
válasz
ladybug #40712 üzenetére
Köszönöm, írtam a galambmenhelyeseknek emailt.
A harmadik link alapján mentem az Állatkerthez, onnan csípőből elutasítottak.
Ahhoz képest, hogy a fél életemet azzal töltöm, hogy az erkélyemről paterolom ki a galambokat, most épp oda kényszerültem befogadni egyet...
Kapott egy kartondobozt, vizet, kölesmagot és olajos magvakat, remélem, összeszedi magát és magától elrepül.
Közben megnézte egy állatorvos, szerinte nincsen baja a szárnyának, csak kimerült és lehet, hogy valamilyen légzőszervi gondja is van. Az biztos, hogy meg sem próbált elrepülni, amikor megfogtuk, azóta sem láttam, hogy próbálná emelgetni a szárnyát.
-
bobsys
veterán
válasz
ladybug #37369 üzenetére
Itt meg vannak fain programok, kernek erte $50, de szajbaragosan varazslo szeruen vegigmegy mindenen, beker mindent, ilyen olyan koltsegek (orvos, auto akarmi) aztan kiirja a tutit, automatikusan bekuldi az adohivatalba es kesz.
Ha van megallpodasa a cegeddel ahol dolgozol, akkor mindent elszed a ceg penzugyeseitol igy az alap adaok, fizetes dolgokat at is lehet ugorni.
A tavalyit az ingyeness verzioval csinaltam, mert volt 1 havi fizetesem es nincs se hitelunk, akkor meg egeszsegbiztositasunk sem volt stb. -
fokukac
nagyúr
válasz
ladybug #36553 üzenetére
hát ja, be is jelentettem a rendőröknek, aztán kb. fél órával később már jobb lett.
Hangosabban hallottam a dumdumot egy 1-1,5 km-ről, mint a tévét.Egy új szórakozóhely nyílt egy hete a Holdudvar mellett, valami "wndrlnd" a neve, kurvahangosak, valószínűleg ezt hallgattam már hétvégén is. De akkor nincs másnap munkanap...
Amúgy napközben mi is piknikeztünk a Kissvábhegyen, mondjuk nagyon meleg volt, és már kikeltek a szúnyogok is...
Ui. eddig boldog tudatlanságban éltem, de láttam tegnap a galaxis utikalauzt, és most már tudom, honnan van Mikrobinak az avatárja..!
Uui. remélem, azért nem depressziós..! -
Viszlát
addikt
válasz
ladybug #35369 üzenetére
Főleg ezek a modern traktorok baromi drágák. Talán két éve rángatott el akkori barátnőm agrárkiállításra, nagyon komoly gépeket láttunk, nem egy 50 milla feletti árban, persze abban már bőrülés, 6 hangszórós hifi, légkondi, gps, meg mittomén milyen kutyafüle nem volt, amihez hozzájöttek az egyébként jóval fontosabb paraméterek, sok-sok Nm nyomaték, ilyen szerelhetőség, az köthető rá, meg köthető utána. Durva.
Nekem is hasonló az álmom, már a fűnyírótraktor is nagy élmény volt.
-
fokukac
nagyúr
válasz
ladybug #35052 üzenetére
Én tök elégedett vagyok
Minden szép és jó.
Nem havazik, hanem ónos eső esik, jó is volt így gyalogolni haza, mert kisiklott a 2-es villamos.
Utolsóként hagytam el az irodát, megint, de már itthon is vagyok. Velem együtt érkezett a Family Frost-os kocsi is, mert szeretem a hangját.De már itthon vagyok, és kivételesen még világos van, így mindjárt olvasok egyet a kindle-emen, végre.
Ezt a gyönyört már csak a szomszédaim koronázhatnák meg.Lehet, hogy ki kéne már egyszer aludnom magam...
@Viszlát : VIII. Henrik volt az. Mert a pápa nem akarta jóváhagyni, hogy elváljon, és újranősüljön. Komoly dolog ez a vallás.
-
kételkedem
addikt
-
Mawyx
őstag
válasz
ladybug #31522 üzenetére
Akkor vár a tasakban, úgyis tele vagyok. Viszont már nem kívnok kaját, de van még csirke, azt holnap nem szabad enni, holnaputánra meg nem lesz már jó.
Nyávog mint a hétszentség, ráugrott a laptopra, valamit elnyomott rajta, sajnos nagyot rácsaptam, de muszáj volt, mert teljesen bepörgött. Mondom én, hogy mindig eléri amit akar. Szemüveg vagy laptop, ez a kettő a legerősebb fegyvere.Kellemes estét és boldog új évet!
-
NoLF
veterán
válasz
ladybug #28096 üzenetére
Persze, de nyilván nem nagyon akarjak megérteni plusz természetesen ugyanolyan elbánásban akarnak részesíteni mint anno bratyomat, de én inkább főznék nekik egy jót egy jó dumcsizas mellett... Ha nagyon erősködnek kénytelen leszek beadni a derekam és "kérni" egy normálisabb fényképezőgépet, mondjuk.
-
kételkedem
addikt
válasz
ladybug #27397 üzenetére
Jó buli volt!
Fiú buli volt kulturált alkohol fogyasztással, főzőcskézéssel, evezéssel, beszélgetéssel!#27398) lujó55
Nem, csak hekk!(#27399) fokukac
Ha ilyen aszályos marad az idő, szeptemberben visszamegyek, lehet bicajjal is megtehető ez a táv a mederben!Közelít a negatív rekordhoz a vízállás. Tiszabecsnél a mért legnagyobb vízállás 736cm, a legkisebb -262. Jelenleg -248cm a vízállás! Vagyis a vízmérce "0" pontja alatt 248 centire van a víz.
-
Mawyx
őstag
válasz
ladybug #27288 üzenetére
Egyelőre még nem, de nem zárom ki. Nem szeretnék egyedül kimenni, előbb szeretnék egy hű társat találni, aztán mivel ketten könnyebb, lehet utána meg pláne lehet itthon maradni.
(#27289) pohár: hozzájuk én is jelentkeztem megint, ugyanezt a melót hirdették fél éve, akkor be is hívtak, de nem tudtam elmenni melóhelyről interjúra
-
lujó55
addikt
válasz
ladybug #27229 üzenetére
jaja. ilyenkor a legrosszabb az, ha nem találnak semmit, nincs meg az örömük, ezért rongálnak. nálunk van egy kis faládika a felső fiókban és ott vannak a leghaszontalanabb ékszerek. le van zárva kulccsal, de a sarokpántnál kézzel szétfeszíthető. A látszat megvan, hogy talált a behatoló valami értékeset, de valójában nem talált semmit. ez a kis időtöltés mire megtalálja és kinyitja elég arra, hogy ne időzzön többet, mert az úgyis feltűnik neki, hogy be van kötve az egész ház központi figyelőrendszerre és 5 percük van csak.
-
stranger28
addikt
válasz
ladybug #26715 üzenetére
Azért ez erősen sztereotípia így. Nem feltétlen veszélyesebb, mint az autó. Kiszámíthatatlan és gyorsan hajt? Amelyik meg tényleg ilyen és ezressel kezdi zöldfülüként, az hamar kihal hálistennek, ahogy írták is.
Engem is csak az említett autóshülyék tartanak vissza. Autóval nagyobb esély van rá, hogy miután hülye volt, kiszállhatok épségben és beverhetem a pofáját, de nagyon.
-
tbs
addikt
válasz
ladybug #26715 üzenetére
Egy motoron ülve sokkal jobban része az ember a forgalomnak, mint egy fémdobozból kipillantgatva.
Pl. egy motoron, ha vki nem adja meg a jobbos elsőbbséget, még akkor is észreveszed a gyilkosaspiránst, ha közvetlenül beléd akar hajtani oldalról - mert semmi sem korlátozza a perifériás látásodat. A másik trükk pl. ebben a helyzetben, hogy nem fékezni kell, hanem gázt adni - az oka, hogy a motorost nem védi a pléhkaszni, ellenben a veszélyes szitut hamar el kell mulasztani.Ha megvizsgálod a motorosbalesetek statisztikáit, akkor azt látos, hogy 25-30 év fölött szinte "máshibás" vagy kivédhetetlen eseteket találsz.
Motorosoktól nem kell félni: szinte biztosan jobban félti az életét, mint Te a kocsid fényezését.
(A hülyékről meg a szelekció gondoskodik. A motoros hülyék hamar halnak, miközben az autóshülyék meg nem. Anyaként valóban ne javasold egyik csemetédnek se a motorozást, mert autóshülyéből rengeteg van...)
-
bobsys
veterán
válasz
ladybug #26321 üzenetére
Kijutott volna. 6 lepes az ajto az utcara. En is kijutok, oldja meg. Szellozo nincs, van legkondi az meg ilyenkor nem er semmit.
ITs fiukent tengetem eletem. Szerdan nincs allando ugyfelem igy ilyenkor bent vagyok az irodaban.(#26322) kraftxld:
(#26323) BlacKSouL: jobb volt
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- E-book olvasók
- Autós topik
- Újból mozgásban a Shinobi: Art of Vengeance
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Diablo IV
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- Haditechnika, harcászat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest