- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasyrt
őstag
válasz
parandroid #59827 üzenetére
Szíved rajta ha hentest akarsz enni. A húsipar eredményét viszont az asztalodon látod viszont.
-
fasyrt
őstag
válasz
Tothgera30 #59773 üzenetére
kraftxld: Az biztos. Innen már menni fog a szekér. Persze, kérdés hogy kinek mi a győzelem; nekem az, ha mehetek a fejem után, megvalósíthatom a terveim és jó érzéssel tölt el amit csinálok. Ez a mostani munka nagyon fontos lépés volt, mert ez az első teljes munkaidős munkám.
fokukac: főkukac.
Tothgera30: olvastam hogy milyen beosztásban dolgozol. Eddig is tudtam, hogy az orvosok nincsenek elkényeztetve, de valahogy a fórumon olvasni sokkal emberközelibb. Orvosként gondolom az újra elhelyezkedés relatíve egyszerű, bár a jó kollégák, kapcsolatok biztos hiányozni fognak - már persze ha vannak.
-
fasyrt
őstag
Ma aláírtam, holnaptól a dolgozó nép táborát erősítem!
-
fasyrt
őstag
válasz
kraftxld #59554 üzenetére
Ugyan IT-hoz nem sok közöm van (logisztika-beszerzés), ugyanakkor a jelölt elkeseredettségét - valahol - meg tudom érteni álláskeresőként. Nálam mondjuk a pályakezdés hátráltató ok, majd mindenki tapasztalt embert keres, de senki nem ad lehetőséget tapasztalatot szerezni - ördögi kör.
Mondjuk IT-sként majd' minden területen tudja magát az ember önképezni. -
fasyrt
őstag
Akkor megvárom míg lecsorog a W7-re az újítás. Nem tudom hogy mit kavarnak a gúglinál, de hónapok óta piszok lassú a maps. Csak nem gondolják komolyan, hogy ez így is jó lesz a népnek.
concret_hp: menj végig a Hungáriától a focipályáig a Reitter Ferenc utcán. Menj be és nézz kürül, vagy egy csomó bútorbolt ott.
-
fasyrt
őstag
válasz
Tothgera30 #59389 üzenetére
Szaktopik, meg ebayről millió hongkongi figura küld neked potom pénzért.
-
fasyrt
őstag
Elvileg a mezei fehér mosóporban van 60°C-on aktiválódó cucc, aminek fertőtlenítő hatása van, ami (a szagokat okozó) bacikat is pusztíccsa.
Mosol te 60°C-on? Hagyományos vagy folyékony mosóporral mosol? A mosógépet meg sose zárd be, mindig legyen nyitva. Pesten is egy huszonéves energomat húzza a gályát, most lett benne szivattyú cserélve, négyezerér'.
-
fasyrt
őstag
válasz
bobsys #58991 üzenetére
Az ember kérdez valami tök ártatlant, és dől rá a hülyeség.
Más.
Voltam a héten 3 interjún. Hihetetlen, hogy mekkora különbségek vannak. Nagyon remélem hogy a bajor cég lep meg jövő héten egy állásajánlattal, igazából mesébe illő lenne: voltam egy szakmai börzén, 2 napra rá felhívtam a hr-es hölgyet, és kapott egy jelentkezési mappát. Rá újabb 2 (munka)napra kaptam az invitáló levelet, hogy újabb 3 nap múlva szíveskedjek 670 km távolságból odafáradni. 6 (munka)nap múlva értesítés. Utazást térítik.
Meló amit tanultam, szuper körülmények, rendszeres továbbképzés, meg ami sam-sitenak ingere.Kérek mindenkit, hogy péntekig kölcsönözzön nekem hüvelykujjakat (~szurkoljon)!
Piszok hosszú lesz ez a hét nap...
-
fasyrt
őstag
válasz
Tothgera30 #58759 üzenetére
wow, köszi!
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #58706 üzenetére
Gratula!
A rákosrendezői szakasz meg nem annyira vészes, ha mellette mész a földön, vagy a járdán, ahol kisebbek a bazaltkockák és nem is ráz annyira.
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #58625 üzenetére
Csak idő kérdése és rájönnek, hogy hogyan lehet a semmiért pénzt kérni.
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #58623 üzenetére
Nekem a minden megkezdett és kiszámlázott perc ellentéte jutott róla eszembe... 2 dodót megspóroltak neked, ha csak épp megkezdted az utolsó mérföldet.
-
fasyrt
őstag
A helyreállításkor az üreget speciális technológiával habcementtel töltik ki, hogy megfelelő tömörséget tudjanak elérni. A munka befejezéséig az 1-es villamos rövidebb útvonalon jár, hogy a munkaterület szabadon maradjon.
-
fasyrt
őstag
válasz
Tothgera30 #58433 üzenetére
Lehet Tibi atyát várta.
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #58286 üzenetére
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #58282 üzenetére
ZDF-et sem lehet, szerintem a FIFA így szerződött a TV-kkel.
-
fasyrt
őstag
-
fasyrt
őstag
válasz
bobsys #58108 üzenetére
Tegnap nálunk a szomszéd kukái gyulladtak ki, ami a házunktól kb 3 méterre vannak. A pláne az egészben, hogy ez egy zsákutca vége, 11-kor már nincs senki az utcán, de ha lenne is, hallanánk a tárva-nyitva tartanánk ablak mellett. A szomszéd meg szabin valahol a bajoroknál.
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #58085 üzenetére
Ugyanmár, a kess az kess, ahol ilyen van, ott pont nem lehet probléma hogy hogyan kapja meg a munkavállaló a pénzét, csak az hogy egyáltalán megkapja-e.
-
fasyrt
őstag
válasz
FehérHolló #58074 üzenetére
Igen, egyrészt, másrészt meg a futár ahogy leadja a beszedett kp-t, lehet befizetni bankba. Vagy borítékozni.
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #58069 üzenetére
A jatt a futárnál marad, amit a cég "természetesen" már figyelembe vesz a km pénz vagy darabbér megállapításánál.
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #58064 üzenetére
Valszeg:
- nem nyelik be a banki díjakat,
- a futár jövedelmének jelentős része a jattokból jön és ez tervezve van.Szerintem.
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #57705 üzenetére
Na ja, és a tej mellett már van víz is benne.
-
fasyrt
őstag
Felfoghatatlan [link]
-
fasyrt
őstag
válasz
fasyrt #57401 üzenetére
No lejárt a szerkesztési idő: ezt direkt neked írták, értelmes képpel, nem az én pongyola megfogalmazásommal.
-
fasyrt
őstag
Voltam a boltban, vettem
sörtHeinekent. Németországban, 599-es vonalkóddal. Jé.BlacKSouL: a folytonos sínrendszer nem az ördögtől való ötlet, de ha vágni kell dilatáció miatt, akkor sem zöttyen semmi, ha hosszában vágják a sínt 50-100 centin. Ez a betonpaneles sínrendszer nem normális nagyvasúti I sínnel működik, hanem csak az van, amit látsz plusz alul egy kicsit szélesebb rész. A beton panelbe meg gumicsíkon nyugszik és oldalról is gumi támasztja-szorítja meg-be.
Alapvetően nem rossz, mert gyorsan olcsón le lehet rakni és alapból nem volt rossz, viszont a betonpanelek az évtizedek alatt elmozdulhatnak és hát a gumi is megcsoffad. A másik, hogy a vasúti I sín nem púposodik ilyen rondán (szerintem simán kiemelné a beton keresztgerendákat egyébként), mert az I szára merevíti.
-
fasyrt
őstag
válasz
szőröscica #57296 üzenetére
1 fázisról 230 V-os feszültség mellett nem sok a 4,6 kW-os teljesítményigény?
-
fasyrt
őstag
válasz
parandroid #57081 üzenetére
Engem jó érzéssel tölt el az, amikor más gondol rám.
-
fasyrt
őstag
válasz
FehérHolló #57079 üzenetére
Nem akartam sikert kívánni, mert ez nem olyan szituáció, ahol sikeresnek kell lenni. Veletek vagyunk ~ gondolunk rátok.
-
fasyrt
őstag
Van valakinek ötlete, hol találok rgb kódos komplementer szín keresőt?Megvan már. Elég volt a topikban kérdezni és a kövi találat volt. Igazán hatékony a csapat.Eddig csak ezt találtam, nagyon jó móka, de nem segít. [link] 7.7
-
fasyrt
őstag
válasz
parandroid #56665 üzenetére
Valami holland vázas bicajt vegyél, az pont olyan amit leírtál. Márka persze nem jut eszembe egy sem.
Vas, kontra, 3-7 sebesség, lemez sárvédő, lámpa. Tökéletes. Nekem egy Magellan Corvus van 24 sebességgel, a legkisebb tányért a Normafán használtam utoljára x éve. Valóban nincs rá nagy szükség.(A villanybicaj nagy divat még az alsószászoknál, kölcsön volt nálam egy, móka. Csak rásegít, de azt választhatod, hogy mennyire: Kvázi üresben pedálozol és húz a villany, vagy éppen hogy csak rásegít. Vagy ki van kapcsolva, de akkor minek, ugye. Tiszta troli, csak búgni kell hozzá. Persze a para bennem volt bárhol letenni.)
tildy: kitartást & jobbulást! (Erőt, egészséget!
)
-
fasyrt
őstag
válasz
parandroid #56630 üzenetére
Finnyás... gyerekkori emlék, mikor jöttek hozzánk vendégek, finnyás gyerekekkel. Mindig olyan volt a kaja, amit ők is megesznek, ellenben uncsiii... csokitorta csokival. Gyümölcstorta, vagy esetleg gesztenye vagy citromtorta? na arra rá se néztek. Hogy én milyen pipa voltam.
-
fasyrt
őstag
Hullanak ezek az ukrán Mi-24-esek, mint a legyek...
Még jó, hogy csatahelikopter...
-
fasyrt
őstag
válasz
parandroid #56554 üzenetére
A német-magyar átállás egyáltalán nem nehéz, ott nem is váltok át a magyar kiosztásról, van minden. Viszont a török ı, ç, ğ, stb.már elég komplikált, ott nem úszom meg, bár tény hogy nagyon ritkán használom.
tope: Tolvajkergetőket követed a búúkon? Az is agyrém, hogy ők mit kapnak.
bobsys: Blaha-Nyugati viszonylatban vagyok ismerős, ott a Blahán van jó pénzváltó, kvázi a körút-Dohány utca sarkánál, ahol a kerületi ügyfélszolgálat van.
-
fasyrt
őstag
válasz
parandroid #56544 üzenetére
Nekem speciális karakterekre fel van véve pár különböző billentyűzet: en, de, tr, hu. Amit ezekkel nem lehet, az nincs is.
Valóban, korábban olvastam, hogy az Alt Green az a hősidőkben más funkciókkal bírt, de hogy ma mire jó, hát most már akkor tudom. Fel se tűnt eddig, hogy a jobb altra nem jön elő spéci karakter.
És valóban, az Alt + F4... lehet ezt a kombinációt ki kéne tenni egy funkciógombra. Mert pl. az F9-F12-t nem is emlékszem már, hogy mikor használtam utoljára.
-
fasyrt
őstag
Van aki használja a jobb oldali altot és ctrl-t?
Más: Németországban hol érdemes IT cuccokat vásárolni? Van valami meghatározó üzletlánc?
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #56494 üzenetére
Nyert, de végülis győzőtt a jó és a világ ismét megmenekült... jöhetnek a vendégek.
-
fasyrt
őstag
Kelt tészta készült. Megőrülök, nem vághatom ma meg. Pedig a QM szent dolog, nehogy már a vendégeknek valami ócskaság jusson...
-
fasyrt
őstag
válasz
FehérHolló #56292 üzenetére
Gyomorkeserűk? Jäger a kommersz, Underberg a vallatós.
-
fasyrt
őstag
válasz
parandroid #56178 üzenetére
Nem erre gondoltam, de most hogy mondod...
Nem mindig szokás mintát bekérni, de lehet hogy most a minőségbiztosítás miatt most több beszállítótól is kérni kéne.Nehogymár NoLF álma emiatt ne teljesüljön...
-
fasyrt
őstag
Segítek a sourcingban!
-
fasyrt
őstag
Lufthansa, jelentkezés utáni online angol teszt.
The day after Wednesday is _____ .
Tuesday
Friday
Saturday
Thursday -
fasyrt
őstag
válasz
FehérHolló #56106 üzenetére
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #56084 üzenetére
Én tervezek rendszeresen, de sokszor úgyis elhajlik új irányba.
Egyébként 1-5-végtelen időhorizontokat nézek és azokhoz van rendelve valami cél. Néha találok régi papirost, nagyon érdekes visszanézni. Pl. van egy kulcstartóm, arra elég csak ránézni és már tudom hogy mi is a cél. Mert nehéz napok mindig vannak, de az ollvéjszultra meg a zóbé se mindig megoldás. -
fasyrt
őstag
válasz
Winner_hun #56079 üzenetére
Mondom hogy pocsék. Mea culpa.
-
fasyrt
őstag
Hogy hívják Liszt bácsitól ezt?
Egyébként pocsék nap volt a mai, mondjatok valami jót. Pna, tovább.
NoLF: jókedvednek ne anyagi tehetséged szabjon gátat!
Integra: az a hetes kimaradhatatlan, azt muszály lesz.
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #56002 üzenetére
Hát figyi, egy üres 20 lábas konténer szabvány szerint 2,33 tonna. Egy ekkora kockányi tengervíz meg jó 39 tonna. Ha így nézem egy konténer pihekönnyű.
De ha telepakolod bármivel, akkor is az össztömege max. 24 tonna lehet, tehát elméletileg minden konténer könnyebb, mint a víz.
(40 lábasnál ugyanez 4 tonna üresen és max. 30,5t össztömeg. Nyergesvontatónál itt már gond lehet a tömeg, tekintve, hogy 44 tonnánál nem lehet több a nyergesvontató össztömege.)
bandus: Bremenhavenbe akartam eljutni, de sajnos még nem jött össze. Ami késik, nem múlik.
BlacKSouL: mintha az első néggyel még úszóképes maradt volna, de igazából mindegy is. A konténerhajók amennyire tudom a gyomrukban is konténert visznek, de ez nincs valóban lezárva, mint egy ömlesztett árusnál. [link]
Az egyensúly az valahol szerintem logikus hogy megmaradt. Gondolom, hogy a hajók is trimmelnek az induláskor (csak ugye itt ballaszttal), egy ekkora (fél)test meg működik mint egy úszó sziget, nem lehet csak úgy az egyensúlyából kibillenteni.
Az viszont tényleg nagyon durva, ahogy az acélkonténerek kinyíltak, mint a virágok. Még jó, hogy CIF volt. -
fasyrt
őstag
-
fasyrt
őstag
Most nézem, milyen szép matricát kapott a topik.
Infókat szedegettem össze konténerhajókról, csak egy kép gyorsan: [link] Fogj meg egy négy emeletes, két lépcsőházas panelházat, állítsd fejre, és széltében húzd végig Kína és Európa között. Jesszus.Sz.: hát de hülye, csak a képet hagyta le.
-
fasyrt
őstag
Minek vannak kiadók, ha egyszer nincs fizikai hordozó, amit ki-kéne-adni? [link]
Eh, megint hagytam magam felbosszantani.
-
fasyrt
őstag
válasz
FehérHolló #55770 üzenetére
Stex a Nagykörút és a Baross u. sarkán?
-
fasyrt
őstag
válasz
concret_hp #55746 üzenetére
Á, én emiatt kétszer is meggondolom, hogy jelentkezem-e multihoz.
Egy kis céghez mailben lehet jelentkezni, a nagy a saját agyfasztkapokrendszeréhez köt, töltsem fel adatokkal. Azokkal, amik úgyis benne vannak a csatolt CV-ben.Ja, és egy ideig próbálkoztam kreatív lenni, Prezit csináltam nekik. Minden cégnek, egyenként. Gondolod, hogy megnyitották?
-
fasyrt
őstag
Megér egy omg elmormogást bajusz alatt... [link]
-
fasyrt
őstag
A német IT minisztériumnak van egy aloldala erre, ahol tudod tesztelni, hogy az e-mailed érintett-e.[link]
Ha nem kapsz válasz mailt a kóddal, akkor nem vagy érintett.
Mennyire biztonságos egyébként elektronikusan jelszót tárolni? Én sokkal jobban bízom az otthoni gép melletti cetliben, azt csak webcammal érhetnék el. Ha vendég jön, értelemszerűen elteszem. (Ok, betörni betörhetnek, de a ceti elrakása ezen segít.
-
fasyrt
őstag
Nézem a tévét, és kurvajó műsor megy. Hihetetlen milyen lehet egy tv adó.
Sz.: kár volt beírni, vége lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest