- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
válasz
Elektrosokk #104812 üzenetére
Ha kijelző csere is történt, nem gondolnám, hogy annyi eszük ne lett volna, hogy ne nullázzák, inkább arra tudok gondolni, hogy nem gondolták, hogy ez valaha kiderül és sza@rtak bele.
-
torma1981
veterán
válasz
Elektrosokk #104812 üzenetére
Ezek szerint nem. Mást nem tudok én sem elképzelni.
-
mc.g
aktív tag
válasz
Elektrosokk #104251 üzenetére
Az előző (plazma) TV-met csak azért cseréltem le 10év után, mert nagyobbat, energiahatékonyabbat, korszerübbet akartam (a réginek talán természetesebb is a képe mint az új OLED-nek). El is raktam tartaléknak. A hálószobai LCD TV-m (ugyanez a japán márka) 10+ éves, és hibátlan, nem is cserélem le.
-
KTTech
veterán
válasz
Elektrosokk #104189 üzenetére
Ez a helyes számítási mód, a THX recommended távolságok. A 4K felbontás nem fog látszódni még így se... mert annak a határa 1.5m, 77"-os képátlónál, tökéletes szemet (20/20) feltételezve, de a FullHD tökéletes lesz (annak 3.1m a határa 77" esetén).
-
plus44
veterán
válasz
Elektrosokk #104189 üzenetére
Kozelebb ulunk inkabb ha kell, ennel nagyobbat nem veszek.
szerk.: koszi mindenkinek a segitseget, egy 77G4 lett.
-
krx21
nagyúr
válasz
Elektrosokk #103948 üzenetére
Amúgy igen, a bandig mindenképpen. Valamint sok subpixel is megjavulhat idővel, persze inkább jönnek a hibák, de gyógyulni is tud…
-
Gicz
addikt
válasz
Elektrosokk #87062 üzenetére
ezzel a felhasználással nem fog gondot okozni, csak előnye lesz. Pl olyanoknál kell figyelni, h megállítod a tv adást set top boxon, aztán úgy felejted megállítva egy órára.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Elektrosokk #87056 üzenetére
Ahogy Gicz is írja.
A fejlesztők részéről meg a hozzá nem értés/le nem ****ás ékes bizonyítványa. Annyira egyszerű lenne ezt orvoslni, pár sor kóddal. Nem is értem, hogy az évek alatt miért nem foglalkoztak ezzel.
Ezt ki lehetett kapcsolni szerviz menuből, de C3 és G3 esetében elrejtették a sima szerviz menuből (iletve a szerviz menut butították le), de persze ott is megoldható egy kicsit több utánajárással (előhozható a régi szerviz menu). -
Gicz
addikt
válasz
Elektrosokk #87056 üzenetére
Ez az ASBL (automatic Static Brightness Limiter), egy logika ami a sötét jeleneteknél egy idő után hibásan úgy érzékeli, hogy "nincs mozgás a panelen, ajjaj vegyük le a fényerőt nehogy beégjen".
Ismert viselkedés, szervizmenüben TPC off, és megoldva.
-
NoMagix
addikt
válasz
Elektrosokk #86281 üzenetére
Köszi!
Még várok vele egy kicsit. -
NoMagix
addikt
válasz
Elektrosokk #86259 üzenetére
Ez komoly?
Nálam még talán a gyári szoftver van rajta és néha belassul főleg indításkor.
Lehet ráengedem a netet.
Mi az ami jobb lett? -
törölt tag
válasz
Elektrosokk #86259 üzenetére
Azon tudtommal webOS 5 fut, ami a frissítés után elég hasonlóan néz ki a webOS 6-hoz. Az idei tévéken pedig webOS 23 van, amelyikben megint reszeltek pár dolgot. (Jobban nem merültem el benne, mert én 4.5-ről megyek 23-ra, ezért így is, úgy is minden új lesz.)
-
mályva
aktív tag
válasz
Elektrosokk #86249 üzenetére
Most akkor 2 évig az LG kijön házhoz és ugy javit ingyen?
-
lala666
őstag
válasz
Elektrosokk #86227 üzenetére
1430 at írja....nálam.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Elektrosokk #86114 üzenetére
egy nappal korábban
a lényeg lemaradt.
-
Calogero
addikt
válasz
Elektrosokk #86057 üzenetére
Illetve ha nem zavar a dolby vision hiánya, mert azt a S95B nem támogatja.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Elektrosokk #86057 üzenetére
A fő különbség, hogy CX 700 nit körül tud, az S95B 1.000 nit. A samsung jóval nagyobb színteret fed le és a színek fenyereje kb 3-szoros.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Elektrosokk #86055 üzenetére
HDR esetében jobb, sdr miatt nem érdemes szerintem cserélni.
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
Elektrosokk #70690 üzenetére
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
Elektrosokk #70591 üzenetére
Nincs kedvem kísérletezni vele. Nem egy mobilteló, amit csak úgy visszaviszek....talán a 805 lesz.....arról egy negatívat sem olvastam...vagy maradok az LCD-nél. Úgy sem eladható árában....
-
belan
addikt
válasz
Elektrosokk #70518 üzenetére
Pontosan
-
T560i
tag
válasz
Elektrosokk #70518 üzenetére
Rendben köszi!😉🙏Igen a függőleges zavar engem, és csinálok pixelfrissîtést is! Mennyi idő még látható jele kell legyen!?🤔
-
T560i
tag
válasz
Elektrosokk #70514 üzenetére
Mitől javulna? Csak laikusként kérdezem,mert nem sok bizodalmam van benne!
-
HdRew
őstag
válasz
Elektrosokk #70475 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Elektrosokk #70195 üzenetére
-
ricsip
addikt
válasz
Elektrosokk #70195 üzenetére
CX 2020-as sorozat, már 2021 nyáron se volt belőle sok.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Elektrosokk #67835 üzenetére
2021.jan1-től sávos garancia lépett életbe: 250e Ft felett 3év minden műszaki termékre.
Nem kell sehova regisztrálni, ez nem plusz garancia, alapból ennyire változott a 2év helyett.
Pl. [link]
Előtte is min. 2év garanciának kellett lennie komolyabb műszaki berendezésre. -
BoneDragon
veterán
válasz
Elektrosokk #67803 üzenetére
Nem tudom miért irtam Pana-t.
-
válasz
Elektrosokk #67770 üzenetére
nem vettem még meg, de ha boltban venném, akkor kipróbálnám, még mielőtt elhozom. ilyenekre gondoltam, hogy pixelhibák, panelhibák, amik ilyenkor kiszűrhetők, ha van egyáltalán. a videót köszi, esetleg egy leírás/guide arról, hogy ha rossz, akkor mit fogok látni? tudjátok, mintha még sosem csináltam volna ilyet.
-
norbertoth
senior tag
válasz
Elektrosokk #67490 üzenetére
Köszi!
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Elektrosokk #67456 üzenetére
Igen pont erre gondoltunk a családdal...
Épp ma hívott a futár ,hogy holnap jönnek érte ,de ha baj történik a szállítás alatt vagy bármi akkor meg soha nem bizonyítom be ,hogy én hibátlanul csomagoltam vissza hiába készítek róla videót is. -
törölt tag
válasz
Elektrosokk #67015 üzenetére
Az nem tűnik újnak, de számomra egy érdemleges plusz a Sony melletti rublikában. Masszív, megfelelően szögletes és háttérvilágított.
Nem az A95K mozgat, az számomra csak érdekesség lesz a méret (nekem túl kicsik) és árak (nekem esélyesen túl magasak) miatt.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Elektrosokk #66950 üzenetére
03.21.05-as. Fényerő növekedést jelentettek többen is hdr-ben, de én is intenzíven érzékelem g1-en
-
alaves
addikt
válasz
Elektrosokk #66950 üzenetére
C1: 03.21.05: árnyalatnyival gyorsabb menü és ~70 nit-el nagyobb HDR10 csúcsfény. Eddig ezek derültek ki, leírás hiányában.
-
wwwolfman
tag
válasz
Elektrosokk #66917 üzenetére
Virágboltos....?
-
ricsip
addikt
válasz
Elektrosokk #66771 üzenetére
Még hamar örülsz. Az én C1-em is kb 1 hónap lájtos használat után kezdett tint-elni, 0 km-sen még makulátlan volt
-
Tiesto222
tag
válasz
Elektrosokk #66707 üzenetére
Az a problémám hogy egy olyan bagatell dolog miatt nem nézem DV-be a filmeket amiért nem tudom sehogyan széthúzni a képet levágásokkal pedig nem vagyok hajlandó nézni.
Hiába nagyítom a képet a gyári lejátszóval és plexen keresztül is csak nagyítja a képet nem huzza szét.
Azt a választ kaptam rá , hogy open mate videókat szedjek le de abba meg nem nagyon van DV.
Szóval meg vagyok lőve most ezzel a témával. -
wyll358
tag
válasz
Elektrosokk #66368 üzenetére
HBO az egyik legjobb, csak nálunk egyelőre nincs a rendes szolgáltatásuk, csak a csöves GO, ami valóban ratyi a többihez képest, de nem ahhoz illene hasonlítani, persze aki itt él az ezzel sokra nem megy az igaz...
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Elektrosokk #66368 üzenetére
Igen, persze így már világos. Annyira nem néztem utána, azt hittem ilyen havidíj mellett hasonló koncepció lesz.
Hbo-nak egyedül a faék egyszerű menüje tetszik, minden más, minőség, felbontás, na és persze tartalom engem kiborított. Majd kiderül mit hoz az uj hbo max.
Apple-n mondjuk kapasbol megnéztem a Finch-et + folytatom a Ted Lasso-t, ebből a szempontból jól jött :) -
hakydakillah
senior tag
válasz
Elektrosokk #66348 üzenetére
De ez csak náluk. Netflix, hbo, Amazon stb, még sehol se tapasztaltam ilyet. A havi díj takar mindent, csak a drága alma gondolja másképp
-
blakey
titán
válasz
Elektrosokk #66265 üzenetére
Lehet, hogy a Dolby Vision nem tökéetes a CX-en, bár látni kéne illetve jó lenne tudni, hogy pontosan melyik sorozatról, melyik jelenetről van szó.
-
anrab
addikt
válasz
Elektrosokk #66229 üzenetére
Nem jött fel.
Idáig se panaszkodott rá senki. -
delibab
senior tag
válasz
Elektrosokk #66209 üzenetére
Köszi, remélem!
-
delibab
senior tag
válasz
Elektrosokk #66207 üzenetére
Csak azt hittem elnéztem és tudsz valamit amin átsiklottam.
Az enyém elvileg kedden jön, kíváncsi leszek, hogy milyen lesz!
-
delibab
senior tag
válasz
Elektrosokk #66187 üzenetére
A philips 706 nem csak abban különbözik a 806-tól, hogy az ambilight 3 oldalas és a távirányító is fapadosabb? Az összehasonlításoknál én nem láttam képminőségre utaló különbséget
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Elektrosokk #66190 üzenetére
Előtte hogyan tárolták, mozgatták ...
lehet jobb ha nem tudod.
"Én a 4 oldalas ambilight miatt a 806-ot venném"
Ha egy képmegjelenítőnél a mellékes, jelentéktelen sallang a döntő, ráadásul jóval drágább is... hát#66155 deo1977
sajna ez is eléggé. Középen szemből kizárólag rózsaszín van.
Ránéztem az itt megosztott, oldalról lőtt képek alapján az enyémre, de szinte semmi tingting.
-
alaves
addikt
válasz
Elektrosokk #66158 üzenetére
Állítólag túlságosan koptatja a kijelzőt. Az OLED754-ben 42 db 1 órás pixelfrissítő van és semmilyen fényerő csökkenést nem észleltem. A 100-as skálán 1-2 OLED fény módosítást is látok. Az OLED754-en 25-ös OLED fénynél van akkora fényerő, mint a C1-en ~35-ön.
-
Celtis
veterán
válasz
Elektrosokk #66003 üzenetére
Ez meg a 24p röcögés adja a mozi érzést.
Nekem az ellenkezője az illúzióromboló. -
powerup2
addikt
válasz
Elektrosokk #66003 üzenetére
Hát én jobb szeretem ha éles a kép meg kihasználják a 4k-t teljesen.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Elektrosokk #65981 üzenetére
120"-os 2.35:1-es vászonnal éreztem azt először hogy nem kell nagyobb.
-
lurid
csendes tag
válasz
Elektrosokk #65865 üzenetére
Az LG A9-es prociját olvastam, hogy sok helyen magasztalják, az A7-el már más a helyzet?
A Philips P5 AI procija inkább az A9-es LG-hez közelit?
-
adm
őstag
válasz
Elektrosokk #65860 üzenetére
állítsd be a STB vezérlést a tv távirányítójával, nekem azóta nem fordult elő semmi ilyesmi. attól függetlenül hogy forma1 végig megy távirányító érintése nélkül...
-
Bazsi81
tag
válasz
Elektrosokk #65854 üzenetére
Szerintem az eco mód menüben be van kapcsolva a 4 óra tétlenség.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Elektrosokk #65854 üzenetére
Nincs bekapcsolva valami ami ha tétlennek érzékeli a tv-t akkor kikapcsol bizonyos idő után (mondjuk 4 óra)?
-
janos666
nagyúr
válasz
Elektrosokk #65833 üzenetére
Milyen TV? Ha fut rajta az Apple TV alkalmazás, akkor próbáld ki azt is. De valószínűleg a tartalom egyszerűen olyan, amilyen.
-
FingR86
őstag
válasz
Elektrosokk #65815 üzenetére
Én azt mondanám hogy mindenképp dolby vision filmet nézz vele először. pl dr. strange, black widow
-
adm
őstag
válasz
SZALJUT-7, mindenképp hdr-ben.
ezzel tesztelheted hogy mit jelent amikor a kijelző 2-5-10-20-50%-ka megy nagy fényerőn. -
Pro Koryak
addikt
válasz
John Wick 2. rész eleje, a városi jelenet a motorossal. Színekben, kontrasztban, élességben még a hetente leadott HD tv adásoknál is
Kár, hogy nagyon rövid + valószínű natív 4k-ban nincs.
-
Kaba
veterán
válasz
Elektrosokk #65783 üzenetére
Szemből,sötét helyiség,a betekintési szög sem lényeges.A nagyobb képernyő mindenképpen VA paneles lesz(70-82)" között.
-
powerup2
addikt
válasz
Elektrosokk #65689 üzenetére
Az jó ha van verseny mert az az árakra jó hatással van. De jelenleg az oled minőség terén magasan vezet és ez így is lesz még jó hosszú ideig. Én amit várok hogy legyenek nagyobb kijelzők mint pl 83" és az árak is emészthetőbbek legyenek. Pl egy 55" tv legyen 250 ezer alatt ez sokaknak lélektani határ. Az lcd-ét meg lehetne már temetni.
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz
Elektrosokk #65689 üzenetére
Köszi a cikket. Végigolvastam. Én úgy vagyok/voltam eddig a Samsunggal,hogy nem volt olyant Samsung Tv-m vagy monitorom amit ne kellett volna garancia időn belül vagy rosszabb esetben azon túl csináltatni.
A TCL meg számomra még mindig egy "gagyi" kínai márka.
El leszek én egy darabig a 65C11el szerintem.
Már javában a bejáratása folyik.
Lassan be kellene kalibráltatni. -
S e t h
nagyúr
válasz
Elektrosokk #65685 üzenetére
Annak ellenére érdemes elolvasni, hogy tartalmas?
-
ooloo
őstag
válasz
Elektrosokk #65567 üzenetére
Pont erre a márkára gondoltam .... márkahűség .
Köszönöm a választ .
-
ooloo
őstag
válasz
Elektrosokk #65564 üzenetére
Tehát azt mondod , hogy a kereskedelemben kapható összes billentyűzet 100%-ban kompatibilis a WebOS operációs rendszerrel . Ez vonatkozik az egérre is ?
-
Gabor970
addikt
válasz
Elektrosokk #65549 üzenetére
jobb lenne a képe a c11-es lg-hez képest? Bevallom a philips esetén már az az ambilight dolog is eltántorít, bár gondolom kikapcsolható, de bazári számomra.
-
blakey
titán
válasz
Elektrosokk #65487 üzenetére
Az Apple TV gyakorlatilag a legjobb streamingben, pl. a Netflix ugyanúgy 4K-s GUI mint a TV-ken, Android TV-n a GUI csak 1080p, jól lehet látni, hogy mennyivel gyengébb a felbontás, persze az anyag megfelelő felbontású lesz. Mindegyik Netflix-et kipróbáltam, nekem is az Apple TV féle a legmegbízhatóbb, legjobb, hibátlanul teljesít. HBO GO szintén az Apple TV-n a legjobb, van 5.1, jobb képminőség.
-
powerup2
addikt
válasz
Elektrosokk #65431 üzenetére
-
Derron
aktív tag
válasz
Elektrosokk #65425 üzenetére
Múlthét hétfőn üzemeltem be, 8 napja nézem. Azóta ment rajta játék, sorozatok, filmek.
Olyan 20-30 órát volt használva.
A BluRay/Netflix 4K tartalmaknál nincs probléma, de a digitális tévé adások borzalmasak.
Előtte egy FullHd 40" tévém volt, ott jobb volt a minőség, persze ugyan erről a távolságról ez érhető is (Egér Mozi), viszont a családban van még egy LG 49" sm8200pla, és a kisebb képernyő méret jelentősen jobbak/szebbek a tévé adások. -
powerup2
addikt
válasz
Elektrosokk #65419 üzenetére
vesa szabvány a lényeg meg ha 39KG bír akkor baj nem lehet
-
powerup2
addikt
válasz
Elektrosokk #65415 üzenetére
Van bizony sokkal nagyobb a kép mint a 65" esetében kezdi kitölteni teljesen a látóterem.
-
powerup2
addikt
válasz
Elektrosokk #65411 üzenetére
Hát igen de hát más elvitte
majd valamikor lesz 77" eladó is amikor lépek 83"-re
-
powerup2
addikt
válasz
Elektrosokk #65409 üzenetére
Megéltük ezt is
bár akkor megvehetted volna az eladó tv-met
-
alaves
addikt
válasz
Elektrosokk #65188 üzenetére
Bocs, de betegség miatt nem volt kedvem tesztelgetni, azt mondanám, hogy inkább Philips OLED806 (OLED754 vs C1 következtetés). Így elkerülhetőek azok a problémák, amelyeket itt néhány felhasználó említ Sony és LG kapcsán ('sötét', színproblémák, stb). C1 hangja kb. azonos a Philips-ekével. A Philips hátsó borítás sokkal merevebben tartja a panelt. A C1 fekete közeli megjelenítése pontosabb, részletesebb. A Philips képalkotás jóval világosabb, nézhetőbb, referencia fekete pedig ugyan úgy megvan.
-
powerup2
addikt
válasz
Elektrosokk #65188 üzenetére
Lg-vel nem nyúlsz mellé ez tuti nekem gyorsan ment a 77" C1 vásárlása
és nem bántam meg. Ez már az a méret a falon hogy mozis hangulata van. Jövőre lehet ha jobb áron lesz a 83" méret megstartolom azt de nagyobb méretek is jöhetnének van rá igény
-
Gaben360
senior tag
válasz
Elektrosokk #65173 üzenetére
Nem tudom az milyen minőségű, majd összehasonlítom.
-
powerup2
addikt
válasz
Elektrosokk #65179 üzenetére
Így elhúzni egy vásárlást
-
powerup2
addikt
válasz
Elektrosokk #65173 üzenetére
Megvetted már a tv-t ?
-
manager2220
tag
válasz
Elektrosokk #65142 üzenetére
Hát lehet... De amúgy az előd Samu h6400 is a rtings alapján lett kalibrálva és színesebb volt ennel sokkal, szóval valami még nem kerek. -
Bossi
őstag
válasz
Elektrosokk #65061 üzenetére
Hát sötétben kevesebbet lenne használva, többet világosban.
Totál sötétben "mozizás" jelenleg nem igen van itthon. -
Bazsi81
tag
válasz
Elektrosokk #64994 üzenetére
Nem hiszem. Most a 04.30.10-es van. Azzal úgyahogy rendbe jött készülék.
-
koadam777
csendes tag
válasz
Elektrosokk #64899 üzenetére
Illetve kiegészíteném az előző üzenetem, zavaros egy kicsit, hogy mi a különbség a Philips típusok között, melyiket érdemes.
Oled 705 / 706/ 805 -
válasz
Elektrosokk #64859 üzenetére
Pénteken visszahozták, mondván szerintük minden oké.
A szerviz, és az ügyfélszolgálat két féle képpen értelmezi a Pana üzletszabályzatát. Közben mindkettő leszarja az egészet, kijelentik, hogy panaszommal forduljak a fogyasztó védelemhez. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Elektrosokk #64857 üzenetére
Az neki csak jó, kap egy újat.
-
alaves
addikt
válasz
Elektrosokk #64767 üzenetére
Alakul...
-
mitisz
tag
válasz
Elektrosokk #64684 üzenetére
Engem most hívott fel a futár mall.hu-tól, hogy beszélt az LG-vel és 3 év garancia jár a TV-re függetlenül a vásárlás helyétől.
-
AsheN1
csendes tag
válasz
Elektrosokk #64684 üzenetére
Köszi a választ. Ennek tükrében inkább máshol rendeltem meg a tv-t én is.
-
Aftershock11
csendes tag
válasz
Elektrosokk #64664 üzenetére
Redditen olvastam, hogy vonatkozhat a tunerre, és a "B"-nek van pár extra funkciója (time shift, watch and record). Az, hogy ez valós-e...jó kérdés. De nem ok nélkül van több jelölés.
-
Derron
aktív tag
válasz
Elektrosokk #64545 üzenetére
Érdekes, mikor bemegy az ember az MM ben, és nézi a tévéket, kint van a falon 50 típus, elsétálsz egy mellet és azt érzed, hogy igen KB ekkora van otthon. Aztán kiderül, hogy az az 55" verzió, és az az A4 es lap méretű tévé ott a polc tetején, nah az a te otthoni 40"-s tévéd.
. Közben meg ott vannak a böszme 70-85" tévék amiktől 1m re sétálsz el, és az sem tűnik nagynak.
-
Derron
aktív tag
válasz
Elektrosokk #64542 üzenetére
Tegnap teszteltem egy hasonló táblázatot a jelenlegi tévémmel 40".
Annál a méretnél elvileg 1,2m a 40fok és 1,66m a 30fok. Az 1,66m es távolság kényelmesebb volt. Ez alapján a 65" tévénél a 30fok az olyan 2,7m re van.Ha 55" veszek vásárlás után az lesz, hogy nem elég nagy, ha 65" veszek akkor meg túl nagyot vettem.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Elektrosokk #64379 üzenetére
LG CX-ből nekem a PAP hiányzik nagyon, na meg persze zavar, hogy a webOS lassabb mint a Tizen, de jóval... ezen van olyan, ha EPG-t nézek is eltűnik a kép hang pár pillanatra, azért a belépő samun sem volt ilyen anno...
-
Rebelf
aktív tag
válasz
Elektrosokk #64301 üzenetére
Csak vegyél már valamit
-
zapco1269
tag
válasz
Elektrosokk #64276 üzenetére
Eredetileg raja volt a TV-n, az appok között!
-
Rebelf
aktív tag
válasz
Elektrosokk #64250 üzenetére
Azt kereshettétek volna egy darabig, mert csak 706/806-ba van
amúgy nem sok értelme volt a tavalyi középkategóriásat összehasonlítani az ez évi lg felsővel. Árban is nagy a különbség .
-
Gajho
csendes tag
válasz
Elektrosokk #64245 üzenetére
Ezt a 706 vs 806ra írod?
mert én bárhol nézem (displayspecification, flatpanelhd, philips hivatalos, stb) mindenhol 120Hzesre írja VRR-ral mindkét tv-t. -
levii0812
csendes tag
válasz
Elektrosokk #64245 üzenetére
Gondolom az a ps5/xbox miatt lenne problémás? Az nem zavar mert új generációs konzolt nem hiszem hogy vennék.
-
válasz
Elektrosokk #64215 üzenetére
Nalunk a 65 CX lett vegul
-
blakey
titán
válasz
Elektrosokk #64174 üzenetére
Igen.
-
ovics
aktív tag
válasz
Elektrosokk #64156 üzenetére
és #64158 gringoka
Köszönöm a válaszokat, megnéztem őket, elég jónak tűnnek.
Egy kérdés lenne, mert lehet hogy csak én nem találom, de ezek tudják a 48"-hoz szükséges vesa 300x200 szabványt? -
powerup2
addikt
válasz
Elektrosokk #64145 üzenetére
Hát azt te sem hiszed el hogy tökéletes a hangzás picit jobb mint a tv hangja és kb ennyi. De élethű hangzást ne várj el.
-
mglita
tag
válasz
Elektrosokk #64129 üzenetére
Az SD nem játszik senkinek? Azt is nagyon szépen rajzolja ki.
És HDR-ben gyakran gazdagabb képi világot látok mint DV-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- LG NanoCell 50NANO759PR
- TCl 75 C935 4K, 144Hz, egykori csúcs Mini LED 2,5év garancia
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- LG G1 3.1-es Soundbar + SPK8-S hátsó hangszóró szett!360w/Dolby Atmos/HI-Res Audio/ValódiTérhangzás
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest