- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fojtviki #77080 üzenetére
sorozat? nézd meg az új Thort.Spoiler veszély!
Az elején a szerelmi bánatában csalódott Thor majdnem szerelmet vall Űrlordnak, majd a leszbikus valkűr barátjával( aki fekete nő és ő a királyság vezetője ) elvágtatnak valahova ahol a csaj flörtöl és szexizik a csajokkal a majd kiderül hogy a másik szikla barátjának úgy lehet gyereke ha két hím szikla a láva mellet üldögél kézenfogva és lesz kis szikla baba.Ezt be is mutatják...
-
Toth_Jani
őstag
válasz
fojtviki #77082 üzenetére
Igen ezt a témát ejtsük, Maradjunk a Stream sebességnél amiből indult.
Arra pedig azt mondják igaz hogy a Tévében csak 100-as a hálókártya mert 1 millióért csak nem raknak bele Gigabitest, de szerencsére külön lehet kapni igen gyors WIFI adaptert.
Vagy ami az aláírásodban van azt próbáltad Tévével, mit tud, jobb mint a beépített?? -
mrThomi
addikt
-
krx21
nagyúr
válasz
fojtviki #64874 üzenetére
Nos, mindegyikben LG panel van. 1%-5% szürkénél 100%-os panel szinte nincs is. Fotózás kérdése, hogy hogy látszik… Ezzel alapvetően jó ha tisztában van az ember…
Persze vannak kirívó esetek, viszont az is igaz, hogy a legtöbb esetben, normál használat mellett nem látszik.
Egyenlőre ez a technológia velejárója, sajnos. De még így is sokkal homogénebbek a panelek az LCD átlaghoz képest… -
thomasvold
őstag
válasz
fojtviki #64025 üzenetére
Tudom, akkor miért nem vettem Philips-et. Sajnos mikor vettem a C1-et, akkor az 65OLED806-os 860 ezer volt. Most volt leakciózva 650-re az MM-ben.
Vannak olcsóbban is 30-50 ezer ft között mozognak.
A Philips Hue van drágábban és olcsóbban is, ez egy olcsóbb variáns: [link]
-
Chaser
legenda
válasz
fojtviki #63622 üzenetére
bevilágítás olednél biztos nem lesz ( :
egyéb disznóság lehet
akkor meg elállás, ha pedig később jön elő akkor lg
nekem anno a b8-cal nem volt semmi bajom - se úgy látom ez az a széria talán lentebb van nála -
most sincs a c1-gyel - de ha méretbeli különbség nem lenne écsak a képet látnám lehet nem tudnám megmondani melyiket nézem ( : -alaves
én is arra gondoltam, ha sima hdr van azt írja, ha dolbi vision akkor azt - meglepődtem netflixen mennyi dolby vision adás van már, bár megmodom őszintén lövésem nincs mi az ((( : de úgy láttam a prometheusnál hogy a hdr-nél picit még jobb, főleg a színek élénkültek meg jó irányba -
csak ez a színes ábra+hdr kiírás nem volt tiszta, de gyanítottam hdr 10 lehet - csak tv-n nem látom úgy a fileok nevét mint gépen, szóval azt sem tudom mit nézek pontosan :d - -
jookomak
őstag
-
gusztafszon
csendes tag
válasz
fojtviki #63622 üzenetére
Én is ugyanebben a cipőben járok, zidoo z9s, csak film a zidoo-rol, játék nem, hangfal sem számít mert fejhallgatoval nyomom..és azon gondolkozom megeri-e erre az esetre a c verzió vagy elég az a... inkább az a fele hajlok, alacsonyabb ugyan a brightness, de nem hiszem annyit számít. Csak sötét szobában használnám este, mikor már a kicsik aludnak, így talán a hdr brightness különbség sem számít annyit hogy egy 100assal drágábban vegyem (?).
-
Monngoose
aktív tag
válasz
fojtviki #63614 üzenetére
Külső player esetén, ha SD, HD felbontást küldesz át, a TV fog felkonvertálni, tehát a képminőség főleg a TV képességeitől függ. De felkonvertáltathatod a playerrel is, akkor főként annak a képességei számítanak.
A mozgás megjelenítése viszont a TV-től függ, aki érzékeny erre, annak egyértelműen a C (nem az A) a jó válsztás. -
Chaser
legenda
válasz
fojtviki #63614 üzenetére
külső file esetén gondolom a player fog számítani
de netflix és bármi egyéb tartalomnál a tv rendszere - ha a playeren azok nem elérhetőek, passz -, te tudod mit akarsz nézni
esetleges panelhibák bármelyik modellnél előfordulhatnak, az alapján semmit ne vegyél, az a biztos ( :
ott az elállás ha gond van, mással nem tudod kizárni - vagy elbattyogsz az adott boltba ott kipróbálod, utána viszed haza -
mivel nagyon belépő széria elméleti esélye sztem nagyobb panel hibának mint a felette levő szériáknál, de azoknál is ott van hogy gondos lehet
te pénzed, te tudod, megveszed és legfeljebb visszadobod -
Chaser
legenda
válasz
fojtviki #63612 üzenetére
a képfeldolgozó egység is butább benne, nem véletlen olcsóbb
az hogy vmilyen multiban megnézted nem sokat oszt/szoroz
én anno a b8 mellett néztem egy qledet és még természetes fény is volt, nem sok különbséget láttam ( :
aztán megvettem a b8-at, itthon leszakadt az állam
később láttam qledet is otthoni körülmények közt, hát nem olyan volt az összhatás mint a multiban
nem rossz tv, oled az is, de ha "komolyabban" filmezel a 120hz akkor is jobb, ahogy az ütősebb képfeldolgozó egység is
hangrendszerben is gondolom nagyon alap az a13 - ha nem hásználnál hozzá külsőt -
az a része szubjektív, hogy nekem a "lábai" sem tetszenekszerk:
apropó, tudja valaki film indulásánál a hdr jel előtt egy színes kis ábra az mit jelenet? talán hdr10?
van amikor csak simán a hdr kiírás jelenik meg - nyilván filmtől függően - -
thomasvold
őstag
válasz
fojtviki #63580 üzenetére
Én MM-től rendeltem, 3. napon hozták ki rendelés után. Nekik is alvállalkozójuk van kiszállításra. A két srác fel is hozta a lakásba. Itt pedig ellentéte volt a te esetednek, megkérdezték, hogy kibontsák-e ellenőrzésre. Mivel nem volt sérülés a dobozon (bár a doboz élei kicsit koszosak voltak) és a gyári szám is egyezett az előzetesen megküldött számlán lévővel, így eltekintettem a kibontástól. Kaptam egy átvételi papírt is, amin rajta van, hogy sérülés nélkül átvettem, ha pedig sérülés lett volna rajta, akkor másikat küldenek. Ez így konkrétan rá volt írva a papírra. A TV 2021. október 15.-ei gyártású, elég frisset kaptam
#63581 Elektrosokk: Köszönöm szépen!
-
so_ha
senior tag
válasz
fojtviki #63067 üzenetére
"Erdemes meg manapsag venni Lg 65 cx3 tv-t 520000Ft-ert?"
2021-es új LG OLED65C11LB, 3 év gyári garanciával, számlával: 534.900Ft -
válasz
fojtviki #63085 üzenetére
Jo TV a CX, de kerdes miert akarsz sietve megvenni 520-ert egy regebbi modellt, amikor 590 a C1 es tuti 550 kornyekere beesik black friday kornyeken. Szerintem csak magadat szivatod minimalis arkulonbsegert. Ha ennyiert veszel TV-t, az a par 10ezer forint mar nem kene, hogy szamitson. Mar ha hosszutavra gondolkodsz.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
fojtviki #63077 üzenetére
én így év vége felé nem kapkodnám el a vásárlást, közel van december.
most kezd élesedni a dolog nálam is.#63080wallace 234
Hdr tartalmaknál másképp működik a tv! Ott mehet a 100 as oled fény!HDR oled fény megy auto módban ugye ? vagy ha beállítód egyszer akkor sima ?
-
Pro Koryak
addikt
válasz
fojtviki #63077 üzenetére
Érdekes lenne 65cx 420e-ért, max. valami bolti demo darab egy kis beégéssel megfűszerezve.
#63074 bexinho23
Azért csak így bemondásra, ész nélkül ne állj neki, nézd meg tesztképekkel, videókkal van-e valami probléma.
Érdekes, vásárlás előtt mindenki hetekig kérdezősködik itt, ha megvan a tv akkor meg az első hsz-re már ugranak is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ÚJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest