Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
T560i
tag
válasz
Gaben360
üzenetére
Szia, a probléma nem tudom mitől lehet,de nekem 806 os van és már a harmadik házimozi erősítőt fogyasztja el a tv, eddig mindegyik erősítő hdmi n csatlakozott,és az összes erősítő ugyan olyan hibával ment tönkre,a hangfal kimenetek zajcsillapítása ment tönkre! És csak a hdmi re tudok gondolni hogy ott van valami gebasz nálam!

-
T560i
tag
válasz
Eugene Roe
üzenetére
Bizony,és elég gáz sztem! Az lg nél ilyet nem tapasztaltam!

-
T560i
tag
válasz
alaves
üzenetére
Korrektek,a napokban a fiam Lg tv je bekékült,îrtam Lg nek hogy ilyenkor hogy vagy mint ,a készüléket 2017 11. vásároltuk és mint kiderült benne volt valami promócióban ezért,ingyen s bérmentve megjavítják! A szerelő még aznap este hivott pár nap és itt az alkatrész! Rá 3 napra jött meg csinálta kész! De olednél is nagyon korrektek voltak velem mindég!

-
T560i
tag
Sziasztok! Philips oled806 nál ,másnál sem megy info gombra a csatornalista,illetve rányomok de nem frissül!! A mostani frissitésben bíztam de ez sem oldotta meg a gondom
köszi a válaszokat! -
T560i
tag
Üdv! Philips 806 nál a fekete szintet hova érdemes lőni? Vagy ahol tetszik?Illetve ki milyen kép beállításokat használ? Köszi
-
T560i
tag
válasz
REauditor
üzenetére
Szia ! Ugyan ezt kérdeztem a Philipstől,ugyan ez a készülékem van! Ezt a választ kaptam! Tájékoztatjuk, hogy az ön által leírt jelenség a Philips oled tévék esetében megfelelnek a termék specifikációnak. Az oled panelek nem üvegből készültek, ezért a felületi egyenletlenségek elfogadottak, részei a specifikációnak.
-
T560i
tag
Sziasztok! Philips 806 nál ma a bal alsó sarokban kiírta ,hogy biztonsági üzemmód! Újraindítást követően eltűnt! Ezt miért írta ki esetleg tudja valaki? Köszi
-
T560i
tag
Sziasztok! Philips 806 ra van valami olyan média lejátszó app ami a dtst is támogatja? Egy külső vinyóról próbálok filmeket de nem boldogul vele! Köszi
-
T560i
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Megkérdezem,azt tudom hogy a pixelmozgás és minden oled védelem,be van kapcsolva!🤔
-
T560i
tag
Üdv! A minap arra lettem figyelmes,hogy a 806 nem kapcsolt be de a házimozi avrt bekapcsolta kb fél percre majd lekapcsolta! Vajon ez mitől lehet!?🤔🤔
-
T560i
tag
Philips 806 menetközben kiîrta hogy hogy a képernyő megfelelő működése érdekében valamit csinál kb 10 perc! Ez îgy film közben kicsit furcsa nekem! Ez valahol kikapcsolható vagy ütemezhető?Köszi
-
T560i
tag
Sziasztok! Philips 806 nál az oled kontraszt, az mit takarna,fényerő szabályozás?! Mert alapból 100 on van!🤔
-
T560i
tag
Valakit esetleg nem érdekel egy Lg 65 oled c11 lb doboza kompletten hungarocelekkel dobozzal!!?? Nekem itt maradt a szervîz nem vitte el! Sértetlen!
-
T560i
tag
Philips 806 nàl a tv csatornákat melyik gombbal lehet előhîvni hogy kilistázza?🤔😉köszi
-
T560i
tag
Más is tapasztalt olyat,hogy kikapcsolt állapotban ha megnézed a fekete képernyőt mintha hullàmos lenne a felület,de közben meg sima!?
-
T560i
tag
Sziasztok! Megjött a Philips 806, első benyomás szép kép, pixel hiba mentes! Kérdésem a következő a pixelfrissîtést hol lehet bekapcsolni vagy automatikusan ő csinálja? 🤔😉Köszi
-
T560i
tag
Sziasztok! Na a mai nap margójára, Média Marktos látogatásom, visszavittem a c1 et. Leadtam,mondom a csávesznak, aki samsungos pólóban odajött,hogy Philips tv szeretnék helyette! Erre ő hát a Philips az nem igazán jó mert szar az android akad a kép az ambilight is szar benne mert isten tudja miért,szóval 5 percig halgattam kb a monológot,amikor megállt megkérdeztem van tv vagy nincs! Aztmondja nincs és otthagyott! Îgy készüléket nem vettem a pénzt visszaadták! Egyébként a kollegája is bunkó volt! Îgy hazajöttem és berendeltem neten a 806/12 őt!😉👍
-
T560i
tag
A philips855/12 ről van valakinek infója, mert holnap megyek a media marktba és most jó árasîtották!😉Mit kell tudni róla,vagy inkább 806?Köszi
-
T560i
tag
válasz
Kisszaboo
üzenetére
De mi a gond? Visszakapja az utolsó forintig a pénzét! Én a második c1 küldöm vissza, most egy philipset bevállalok ,ha nem jo visszaküldöm! Nyílván ha rossz nem fogom nézni, de nem is îrom ötpercenként hogy szar az lg ez a baja az a baja! Ez ilyen de amîg van rá lehetőség ,hogy vissza a feladónak addig élni kell vele!
-
T560i
tag
A héten vissza szállîtom a C1 et, és bevállalok egy806 ot vagy egy Pana 65jz980e-t!
-
T560i
tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Rendben köszi!😉🙏Igen a függőleges zavar engem, és csinálok pixelfrissîtést is! Mennyi idő még látható jele kell legyen!?🤔
-
T560i
tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Mitől javulna? Csak laikusként kérdezem,mert nem sok bizodalmam van benne!
-
T560i
tag
Sziasztok! Na tegnap kicserélték a panelhibás lg c1 lbt egy c1 la ra! Ebben is van 1 db pixel hiba! Szerintem beletörődöm hogy nem lesz egy sem tökéletes!
🤔 -
T560i
tag
A philips 65oled806ról mit kell tudni, szervîz philipsnél milyen?🤔
-
T560i
tag
Sziasztok! Na, hát ma reggel volt kinnt a szervîz a nincs egy hónapos, c1 nél ,3. Panelt hozta de ez is hibás volt! Îgy egy csere utalványt kaptam! A tvt pedig elvitte!☹️ Azért elég gáz,hogy 3 panelból egy sem jó!🤔😤 Na de akkor most mit is vegyünk?🤔
-
T560i
tag
Sziasztok! Adott egy Lg c1 oled, ma járt kinnt a szervíz, panel csere mert pixelhiba jelentkezett, az új panel is pixelhibás, rendelt egy újat bele, azt mondta ha az is rossz akkor tv csere. Azt szeretném kérdezni, mivel nem jártam még így , hogy ha csere áll fennt akkor, hogy működik másra kell cserélni vagy ugyan arra vagy vissza adják a vételárat? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Suzuki topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

🤔
Vhiktor