- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
ricsip #106476 üzenetére
C1-en engem sem zavart, nem lógott le jelentősebben semmi, pedig PC-n is használom.
Az S90C-n* kb. 2x nagyobb a pixeleltolás, mint a C1-nél (Philips-nél is agresszívebb), annyira, hogy a lefelé csúsztatott maximumnál pl. PC-nél a tálcán a 2024 évszámnak csak épphogy a teteje látszik (4k/150% nagyítás). Ezért az S90C-n kikapcsoltam, de nincs jelentősége igazán, mert ~100 nit körül megy. A 2024-es modelleknél nem tudom mekkora mértékű a pixeleltolás.*fw: 1310-el (fw 2013-al /tizen 8.0/ nem néztem), illetve nem tudom, hogy fw függő vagy fixen a panelvezérléshez tartozik.
-
hunspikey
őstag
válasz
ricsip #106247 üzenetére
Abszolút nem!
Az operatőr, magyarul aki fényképezi a filmet a jelenetek megkomponálásáért felel. Ő dönti el a használt objektívet, fényképezési szögeket és az egész képi kompozíció (harmadolt, szűkre vágott, nagylátószögű, stb stb) az ő felelőssége és döntése. Persze a rendező, sőt mostanában még a producerek is szeretnek ebbe aktívan belepofázni.
Ez alatt dolgozik a világosítás. Van fővilágosító, ő közvetlen az operatőrhöz tartozik, együtt fényelik be fizikailag a jelenetet. Aztán amikor fel van véve akkor jön a digitális fényelés. Itt állítják be a lokális sötétítést, kivilágosítást pl szemgödrök stb, de pl a jelenet hagulatát is, pl itt lesz éjszaka a nappali snittből (pl. Sárkányok Háza tengerparti jelenet ep7). Ezt a munkák a colorist végzi, kvázi ő a digitális fényelő. Az egész jelenet színvilága rajta múlik pl hue alapbeállítás, vagy régies szépia, vagy fekete fehér, noire stb.
De mindent felügyel a rendező, tehát gyakran ül a vágó / colorist mellett, sőt pl Peter Jackson szeret "forgatni" is pl Gyűrűk Ura, Mória Bányái jelenet amikor betör a hegyi troll a kis kutas belső helyiségbe, azt ő vette fel, nem az operatőr.
-
KTTech
veterán
válasz
ricsip #106247 üzenetére
Igazából amit látsz, az a colorist műve, az operatőr felel a látószögért, a kameramozgásokért, de a digitális negatívnál, amit készít annál a fények irányát és mennyiségét szabályozza maximum (a világosítókkal együtt, a rendező utasítása alapján).
A rendező az, aki végig látja a folyamatot, az operatőr munkája a forgatás végén végetér, átveszi a munkát a CGI csapat, a colorist és a vágó, és ezek munkáját a rendező koordinálja.
-
dropi
senior tag
válasz
ricsip #105916 üzenetére
Bicskanyitogató komment volt több szempontból is, de ezekre most inkább nem reagálnék, viszont nekem minden itthon elérhető streamingre van előfizetésem, mindenhol a legnagyobb csomag (Netflix, Disney+, Prime, SkyShowtime, Max, AppleTV+, Youtube Premium) és ezek összesen 24 ezer körül vannak. Annak, aki szereti a filmeket meg a sorozatokat és a családdal összefogva nem nagy összeg.
Miért ne ncore-ról töltsd le? Azért mert (vélhetően) a kenyeret sem lopod el a boltból, hanem kifizeted az árát, akár tetszik az ára akár nem. -
Szatura
aktív tag
válasz
ricsip #106114 üzenetére
Köszi a lelkesitést megtettem az első lépést, jelentettem a hibát.
Amit nem írtam, hogy anno plusz 3 év garanciát vettem így az még él. Megfordult a fejemben, hogy lecserélem egy nagyobbra csak azért kezdtem vizsgálgatni 10 centiről, amúgy nem vettem volna észre.
Várom a választ mit szólnak hozzá.
Ez van végig körben, ezt nevezik rohadásnak? -
KTTech
veterán
válasz
ricsip #106117 üzenetére
Akit ez zavar, ne vegyen OLED-et (ahogy annak idején plazmát se, ami pont így működött, csak ott a maximális fényerő sokkal alacsonyabb volt). El kell fogadni, hogy ennek a technológiának ez a korláta, és ugyan próbálják kitolni, de soha nem lesz olyan, mint egy miniLED háttérvilágítású LCD - ahogy a MiniLED TV-k se fognak olyan kontrasztot adni, mint az OLED-ek (csak ha pixelenkénti lesz a háttérvilágításuk, de akkor meg a fényerővel lesz gond ismét).
-
ricsip
addikt
válasz
ricsip #105915 üzenetére
M1 HD-n elbutulni, oda tényleg pazarlás az oled. Persze ha a szülők nem szokták meg, nem tanulják meg a netflix (vagy a Kodi) használatát, úgyis a hülye közszolgálati agymosón ragadnak le.
A netflix-el meg az a baj, h. nagyon korlátolt a választék. Kovid elején, mikor a csúcson voltak, én is kipróbáltam a 30 napos trial-t. Hát nem nyűgözött le. Ami filmeket meg akartam volna nézni, azok pont semelyik nem volt rajta elérhető. Akkor belenéztem a sorozataikba. Egy párat leszámítva nézhetetlen irritàló bzipropagandás kaliforniai agymosoda mind. A mahyar nyelv meg hát nem magától értetődő mindegyiken. Szülők pl. nyilván nem fognak felíratos filmeket nézni, ezzel gondolom mindenki egyetért. Nem mondom tovább, meglepő módon nem újítottam meg, mikor lejárt a 30 nap.
Azóta kínálat szempontjából hírek alapján csak tovább romlott a helyzet. A dizni felzabálta az elmúlt 20-30 évben kb. a nagy filmkiadók kivételével az összes többit, kisgömböc módjára betáraztàk a klasszikus filmek százait. Innentől kezdve pedig más online streaming konkurrenciának nem adják oda a licenszet, ha akarod ezeket a filmeket nézni, muszáj vagy netflix mellé diznipluszra is fizetni. Nem, nemcsak a mikiegér miatt kell a dizniplusz, meglepődik az ember h. gyakorlatilag 10 régi filmből nagyságrendileg 5-6 már náluk van. Amit meg nem tudtak bekebelezni (még!), arra meg kell az hbo max, meg a paramount. Oszt akkor ott vagy h. havi 4 előfizetés, 20-30 ezer pénz kb. csak h. tévézzél. Ha meg egyiknél sincs meg amit éppen néznél, mert éppen leszedték szónélkül a kínálatból, akkor elgondolkodik az ember, h. akkor most én mégis mi a f.ért fizetem ki ezt a valag pénzt havonta h. itt szivassanak, és miért ne nkórról szedjem le 5 petc alatt amit akarok?
És akkor a premium nélküli jutubozásról nem is beszéltünk. Mert h. az kb szószerint nézhetetlen lett kovid óta a sok folyamatos rohadt reklámtól. Ráadádul ott is emelget szépen a google, így összességében már közel járunk a havi 30 ezer-hez, csak azért h. tvzgessünk videózgassunk. Ez meg már a sokkal jobban kereső amerikaiknál is sok. -
ρσгτσ
addikt
válasz
ricsip #98046 üzenetére
Van rajta nekem is +2 év biztosítással együtt. Anno elég kedvező áron dobták utánunk, mert éppen akció volt rá.
Nekem sincsenek illúzióim, majd meglátjuk...
Ősszel amúgy is valószínű, hogy cserélem, de más különösebb problémám nincs vele, majd lehet megy be a kisszobába, ott úgyis kb. napi 30 percet megy a TV a gyereknek fürdés előtt.
Ha kap egy elfogadhatóbb panelt már jó lesz.
Szerk.:
Egyébként pont ezt a problémát látom én is. Hiába van egy jó szervizes háttér a márka mögött, nagyjából nem sokra mész vele, ha a cserélt panelek között is bőven akad probléma. -
válasz
ricsip #97619 üzenetére
Mivel a Samsungnál sincs állandóan ilyen kupon bohóckodás, főleg nem minden termékükre csak a megjelöltekre+folyamatos készlet hiány is van náluk, igen mondhatjuk...volt, hogy kupon bohóckodással rendeltem náluk egy tévé+Soundbar kombót igen jó árban, 2 hónapig náluk volt a pénzem és nem küldtek semmit, folyamatosan készlet hiányra hivatkozva, így meguntam és vissza kértem a pénzem! Tehát ha valakinek megéri ez a "malmozás" hogy vagy megkapja vagy nem, és ott van a nem kevés pénze, miközben máshol megvehetné majdnem ugyan annyiért, és pár nap alatt otthon van, hajrá 👍
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
ricsip #97596 üzenetére
Nem is kértem semmit.
De nagylelkűen a tulaj mégis díjazott.Függetlenül, hogy mennyit kér érte az ember, az nem változtat azon, hogy ehhez is ugyanolyan felszerelés kell mint egy 3 órás teljes kalibrációhoz.
Szerviz menube hiába lépsz be és állítgatod össze műszer nélkül, úgy biztosan nem lesz jó, esetleg rosszabb. Szóval itt nem a szerviz távirányító a szűk keresztmetszet.
Itt nem erről volt szó, a tulaj nem kért kalibrációt, csak arról volt szó, hogy miért rossz a képe garanciás szerviz után. Hiába mondta javítás után, hogy rossz az volt a válasz, hogy jó az úgy. Ezért kért volna szakértői véleményt. Mivel egy pillanat alatt kiderült mi a baja és úgyis elő voltak véve a műszerek, így nekem semmiből nem állt rászánnom azt az 5 percet. És mint látható ezzel az egyszerű lépéssel majdhogynem jobb lett mint más márkájú tv 2 óra alatt.
Én nem foglalkozom szervizeléssel és ilyen jellegű munkára nem is megyek ki, mert mint ahogy mondod nem éri meg és időm sincs rá. Illetve kimegyek, de akkor rendesen be is kalibrálom, kalibrációs áron.
Úgy viszont elvállalom ha valaki lehozza/elküldi a tvjét hozzám és természetesen töredék áron.
Azért bízom benne hogy nem minden szervizelt tv ilyen panel vagy vezérléscsere után.
De ebből kiindúlva ha panelcserére vagy vezérléscserére kerül a sor én kapásból teljesen új tvt kérnék, az a biztos.
-
Quadgame94
őstag
válasz
ricsip #97592 üzenetére
A szerviz menühöz kell ugye szerviz távirányító, szóval max akkor tudta volna ha a tulajnak van ilyen távirányítója. Biztos, hogy kellett hozzá Vhiktor is.
Bár az is lehet, hogy Vhiktor kifejlesztett egy hatodik érzéket és minden tévére rátud csatlakozni az elméjén keresztül
-
dropi
senior tag
válasz
ricsip #97491 üzenetére
Vili, én ezt értem, és nyilván nem is neked szól ez alapvetően. Csak ezt a lopás-kultúrát gyűlölöm már. Az egy külön dolog, hogy ha valaki arra akarja használni a kiskapukat, amire amúgy nem lehetne a túl szigorú vagy hülye szabályozás miatt, ezzel semmi bajom nincs, én is töltöttem már le videót. Nekem azzal van bajom, ha valaki a digitális tartalomért nem fizeti ki az árat megkárosítva azokat, akik ebbe beleteszik a munkát, szívüket lelküket. Én rengeteg utazós youtubert nézek pl, akik tök kevés pénzből élnek és lakóautóznak Európában, nekik tök nagy segítség a megtekintés, mert kb ebből (is) élnek, de ha minden második ember vanceddel nézi, abból ők egy fillért sem látnak és megunják és abbahagyják. Amit meg nyilván nem szeretnék. Ez egy ilyen kölcsönöcs win win szitu. De ez csak egy példa volt. És érted, itt egy korsó sör áráról beszélünk havonta.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
ricsip #97368 üzenetére
onnan veszi meg ahonnan szeretné, ha ilyen kell neki. nyilván azért linkeltem,hogy lássa milyen a gyári talp,és mi a cikkszáma, nem pedig azért mert itt a legolcsóbb. álltalában vásárlás előtt megnézi mindenki hol a legolcsóbb. drágább és szebb is mint az utángyártott talpak valóban, de legalább fixen tart és nem ferdül el, inkább megfizetném a stabilitást,megbizhatóságot, de mindenki más.
-
jesszjessz
tag
válasz
ricsip #97031 üzenetére
[kép] Shop stop 1 - nem játsza le
[kép] House S01E01 - nem játsza le
[kép] Shop stop 2 - lejátsza
[kép] Shop show - lejátsza
Remélem jó ebben a nézetben, példának ezt a 4-et hoztam. Tudom, hogy van ezekből sokkal minőségibb kiadás, csak ezek voltak külső hdd-n és meglepett, hogy van, amelyiket nem játsza le, másikat meg gond nélkül indítja a tv. -
szkutyi
addikt
válasz
ricsip #96712 üzenetére
Forumtárs állított hogy a c3 viszi mkv-ból a dovi-t..
Ennyi..de olvass vissza...én amit állítok az úgy is van, tesztelve..nem levegőbe hasra ütve beszélek!.
Ennyi.
A plex pedig pont annyit fog tudni, amennyit a tv! Se többet se kevesebbet.koppra ugyan azt produkálja a tesztek szerint is mint a tv lejatszója! Tudom mert teszteltem!
[link] support oldalon sem hiába van külön bontva tv markákra,..
De nem elég csupán tv márkára. Hiszen ott a C1 ami viszi a MEL-FEL DOVI-T .....na ott a belső lejátszó és a plex is mkvból viszi a dovi-t...megint csak az amit mondtam! A PLEX ANNYIT TUD PONT MINT AMENNYIT A TV!KOSZI. -
Tyrone89
aktív tag
válasz
ricsip #96698 üzenetére
Trinity semmi egyebet nem csinál, csak akitől beszerzi a remuxot, hozzácsapja a magyar hangot és feliratot aztán jó éjszakát.
Sokszor hibásak a releasei Dolby Vision szempontból.
A remuxokkal nincs gond mert azok ilyen egy kattintásos makemkv által készített remuxok.Viszont...
A croppolt mkv Dovi-k gyakorlatilag mind hibásak. Mivel egyiknél sem módosították az RPU-t a croppolásnak megfelelően, csak úgy hagyták ahogy volt a lemezen vagy éppen a webdl-streamen és ráinjektálták a szétvagdalt (croppolt) alapsávra ami természetesen hibás
Ezt az egyik releaser osztotta meg velem aki nagyon is érti a Dolby Vision témát. S elmondta hogy a Trinity csapatnak fogalma nincs a DV helyes működéséről mert a csapatukból volt egy tag aki ettől a releasertől kért segítséget de halvány gőze sem volt semmiről.
-
-
jesszjessz
tag
válasz
ricsip #96169 üzenetére
Ha onnan lenne sem kalibráltattam volna.
Majd lehet Viktorral felveszem a kapcsolatot emiatt, ha ment már annyit a tv, de egyelőre olyan 100 perc körül van. Viszont ez a HDR/DV dolog érdekel, egyrészt a PS miatt, másrészt mert azért fogyasztunk streaming tartalmat is és ez az első Oled itthon.
Amúgy egy belépő szintű több éves LG után azt mondom, hogy teljesen megérte, már így az elején is, kalibráció meg huzamosabb használat nélkül is. Bár lehet a 77-es kellett volna...
-
szkutyi
addikt
-
Faith
aktív tag
válasz
ricsip #95765 üzenetére
Vagy előre gondolkozol és ha tudod, hogy pár hét múlva lakáshitelt szeretnél igényelni akkor a tv-ból még fennálló tartozást visszafizeted egyben, ha tudod hogy a fizetésed sarkos lesz a lakáshitelhez. Max 2-3 hét az átfutása, hogy eltünjön a KHR-ből.
Gondolom ennyivel előre azért lehet tudni, hogy te most fel akarsz venni teszem azt 25-30 milliót lakáshitelre nem előtte való nap találod ki a dolgot. -
Quadgame94
őstag
válasz
ricsip #95756 üzenetére
És ez mikor releváns? Ha lakáshitelt veszel fel, akkor a bankot nem fogja érdekelni, hogy neked van egy fogyasztási hiteled. A lakosság hatalmas részének van ilyen hitele. A KHR meg nem egyenlő a negatív adóslistával. Ha fizeti normálisan az adott személy akkor semmilyen hátránya nem származik belőle.
-
ricsip
addikt
válasz
ricsip #95569 üzenetére
Főleg h. a karácsony előtti átverős történetek mindig arról szólnak, h. a kártyás fizetés a csaló gazember kamu-webshopjában ÉPPEN nem működik, de utalgasd csak át az akciós ájfónért a 100 ezret erre meg arra a számlaszámra, és bízisten-eskü h. külldjük neked a telefont azonnal. Aztán kiderül h. semmilyen telefon nem volt soha, a pénz meg azonnal továbbment külföldre (jellemzően ukránokhoz) a bankszámláról. Mivel csak a kártyás fizetés mögött áll kártyakibocsátói jótállás, a banki átutalás esetén meg kurvára senki nem fogja megtéríteni a károdat, a beszopódott áldozat csak ott áll bambán, mint Bálám szamara. Jobb esetben megtanulja egy életre a leckét: előre nem utalunk vadidegen ismeretleneknek lóvét! De általánosabban a lecke így szól: senkinek SOHA nem utalunk előre meg nem kapott eszközért, sem meg nem kapott szolgáltatásért, el nem végzett munkáért meg főleg nem, 1 árva rohadt büdös fillért sem. Lehet az akár LG akár Samsung webshop is.
-
hunspikey
őstag
válasz
ricsip #95515 üzenetére
Én ezt természetesen láttam, de ahogy bekopiztad illetve írod is, nem közlik, mert minor hiba van amit nem fejt ki. Szerintem az ABL-el baszakodnak - ha engem kérdezel. Gondolom próbálnak azon a határmezsdjén lavírozni ahol még az EU-s fogyasztási limitet nem sérti, de nem is otromba a nézőnek. De ez csak feltételezés mások teljesen nem professzionális megfigyelései alapján. Nekem az feltűnt, hogy sokkal kevesebb az ABL látványra, mintha nem is lenne..
-
hunspikey
őstag
válasz
ricsip #95333 üzenetére
Az 1000 már rég megvan a g3/s95c biztonsággal tudja illetve minden egyéb gyártó tvje amibe ezek panelja került.
1450 körül tud pl a g3 és ettől iszonyú látványos és valódi hatású lesz a hdr ugyanis különféle masterek vannak, melyekből elég elterjedt az 1000 nites. Nyilván ha 1000 nites a master akkor az megy egy olyan tvnek ami 1450et tud, méghozzá natív módon megy nem pedig tone mappinggel.
Ez az egész sokkal bonyolultabb de konyhanyelven kb ennyi a lényeg.
Idén lesz kb a d65re kalibrált csúcs fényerő 2000 nit, ami újból látványos javulás lesz pl a g3-hoz képest. A D65-ön mérhető 4000 nit lenne egyébként a cél! Pár év...
-
válasz
ricsip #95306 üzenetére
Rájuk küldtem Chuck Norrist
Kivártam a 30 napot (közben megoldottam a hiányzó alkatrész pótlását), akkor írtam nekik, hogy mivel szórakoznak velem, most már a vételár 50% kérem vissza, erre sem reagáltak. Jeleztem fogyasztóvédelemnek a történetet, azok minden félnek küldték az értesítést, hogy mikor lesz a békéltető tárgyalás, másnap a számlámon volt a vételár fele, ami 10e ft volt, nem nagy összeg, de ez nem a pénzről szólt.
Az volt a bajom, hogy szemét módon álltak a dologhoz, ezzel engem szívattak, úgy, hogy egy évvel előtte 1,5 milláért vettem tőlük számítógép alkatrészeket.
Én is kereskedésben dolgozom, 2 nap alatt meg lehetett volna oldani a dolgot, le is írtam nekik, hogy mi a leg kézenfekvőbb megoldás, de keresztbe feküdtek. -
MaxxDamage
félisten
válasz
ricsip #95271 üzenetére
Sajnos vannak filmek amik még VHS-n jelentek meg és talán DvD-n nem is.
Elérhetőség az nulla és de megnézném pl. digitális tartalom formában...2002-es Rodney Dangerfield filmjét pl. (vagy megvenném DvD-n) DvD lejátszóm van, talán 10 lemezt ha játszott megvétele óta (15+ éve))
-
Swen_N
csendes tag
válasz
ricsip #95135 üzenetére
Egyébként én tervezek a TV mellé ilyen baleset biztosítást venni. Mivel a MM-os biztosító partner számomra ismeretlen ezért inkább az Euronicsnál tervezem a TV-t venni akiknek a partnere az Union biztosító, akikkel jó tapasztalatom van. Ez ügyben is felhívtam őket, hogy mit tud ez a termék. Nekem lehet megéri, amilyen kétbalkezesek vagyunk.
Nem beszélve a +2 év garanciáról. -
cs.zs.
veterán
válasz
ricsip #95133 üzenetére
Nem a %, és a jutalék a lényeg. Meg hogy melyik cég adja. Hasonlóak.
Ez egy jó dolog, eladható, meg is veszik, mindenkinek hasznára válik.-Ma mit adtál el gyermekem?
-Egy Whirlpool mosógépet!
-Mit kért a vásárló?
-A Whirlpool mosógépet!
-Akkor te nem adtál el semmit...Szóval ezzel mérhető az aktivitás is, hogy akit eladónak felvettünk, valóban tenniakaró dolgozó-e, vagy csak bújik a sarokban, stb stb
-
Sasi001
senior tag
válasz
ricsip #94602 üzenetére
“ kapsz rá akkora éves díj ajánlatot, amiből szerviz is elvégezte volna a teljes panel cserét, “
Nem feltétlenül. Nálam benne van pl. Elektronikai cikkek (tv, beépített Sütő, mikro Sütő, kazán, különleges üvegek szauna üveg, stb.) külön bele foglalva nagy értékű karóra, ékszerek, egyedül a kp-ra csak akkor fizet ha mabisz-os széfben van havi díj 7.800.-Ft. (Családi ház) -
cs.zs.
veterán
válasz
ricsip #94475 üzenetére
Van, mindig is volt,
épp az itt nemrég javasolt Samsung, amit jelen TV érkezésével bontottam el onnan. Hála a magasságos megváltónak, az egyik talpa el is tört. (mondtam is hogy irgum és burgum, csak más betűkombinációkkal)
Nem akarnám újraoktojálni. Nincs szükségem 5.1-re sem, és harmadik távirányítóra sem. Csodaszépen tud szólni a C3, csalogassuk ki a saját hangjait.Természetesen az nincs kizárva, hogy később felbosszantom magam és esetleg összerakom, de most nem szeretném. Ennyi.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
ricsip #94389 üzenetére
Sajnos az az ismerős már meghalt és a családja élő tagjai laknak ott.
Akik ott dolgoztak, volt egy aki nem szaki volt, csak annak adta ki magát és hatalmas pénzt kért el és kókány munkát végzett (nem a villamos részét) amikor el lett zavarva (pénzt nem adott vissza) akkor "új szaki" javította a régi ember munkáját... -
Hestia
tag
válasz
ricsip #94317 üzenetére
Talán egy video segít ilyen esetben, pl.: Nedis tvsm2330bk
-
ricsip
addikt
válasz
ricsip #94107 üzenetére
Valami csoda történhetett. Tegnap felraktam ezt az update-t. Ma próbáltam a NAS-on keresni egy filmet. Meglepően gyors volt az alkönyvtárak listázása és a lépkedés közöttük. Rájöttem h. nem próbálja a thumbnail-eket beolvasni a könyvtárak tartalmára, csak a fájlokat thumbnail-ezi amik az aktuális szinten láthatóak. Kb 2021 ősz-tele óta volt C1-en a bajom h. valamelyik update elbaszta a DLNA szerveres fájl tallózást. Volt hogy percekig töltötte a listát, és addig homokórázott. Általában ilyenkor időtúllépésre futott, és kilép-viszalép kellett a könyvtárból, és akkor már gyorsan betöltötte a fájl listát.
Most nem tudom h. ebben a legutolsó update-ben csináltak valamit a DLNA - alkönyvtár - thumbnail nézettel (ugye a changelog semmi ilyet nem ír), vagy csak valami fatális véletlennek köszönhető ez a gyorsulás, és idővel majd megint elromlik. Kiderül, fogom figyelni. Szóval akinek C1-en gondjai voltak a DLNA szerveres fájlok kezelésével (emlékszem h. volt itt 1-2 ember akinek hasonlóan szarul/lassan jelenítette meg a mappákba lépéskor az ott található fájlok listáját), tehetne vele szintén 1 próbát, és visszajelezhetne.A sok szoni-a-fasza nemnem-a-szamszung-a-fasza vita már kezd kurva unalmas lenni.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
ricsip #93995 üzenetére
Én láttam a saját szemmel tönkremenni a folyamat során a tvn a csatlakozót.
Pontosítok: úgy ment tönkre, hogy a hdmi kábelen keresztül ment rendes tartalom és a tvn az adott port volt kivalazstva aktivként. Én is szoktam üzem alatt belügyi hdmit de csak úgy hogy a tvn nem azaz aktív port, illetve a hdmi kábel másik végén lévő eszköz ki van kapcsolva.
-
gamer187
tag
válasz
ricsip #93947 üzenetére
Sziasztok!
Mitől lehet az hogy bizonyos 4k filmek akadnak a tv-n?
A filmmel semmi gond másnál nincs vele gond.
20gb környéki film nézhetetlenül akad, egy másik 60gb hibátlanul megy. Mind 2 mp4, dolby vision+atmos a tv tudja is ezt.
Van valami beállítás vagy bármi ami miatt lehet ez?
HDD-ről megy usb-n.
Köszi
lg55cs6la
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest