- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitee
aktív tag
válasz
Aftershock11 #75007 üzenetére
Ezzel kapcsolatban korabban irtam en is, de film alatt nem tunt fel.
Viszont tegnap neztem a Crimes of the Future filmet ami HDR volt es nagyon latvanyos volt ez a problema.
Na itt ugyan ez, par perc utan olyan zavaroan sotet lett a kep, hogy allandoan nyomkodni kellett a tavitanyitot. Egyebkent se egy fenyes film, nagyon sok a sostet jelenet.Vhiktor
Ezzel lehet valamit kezdeni?
Vagy csak a szerviz menuben lehet kikapcsolni azt a ket opciot ami megszunteti? Ez ajanlott egyebkent?
Vagy aki ilyen TV-t hasznal, hogy keruli ezt ki? Nem foglalkoztok vele? Nem zavar?
Szerviz menuhoz kulon taviranyitot kell venni itt is?
A videobol latszik, hogy jatekoknal is visszavesz valamennyit.
De a tegnapi film alatt nagyon zavaro volt. -
madkiller
őstag
válasz
Aftershock11 #73405 üzenetére
Tudsz gyorsindítást programozni a számokra. Ha az segít pl. 1es youtube , 2es hbo max stb.
-
anrab
addikt
válasz
Aftershock11 #73405 üzenetére
Androidosokat lehet.
-
alaves
addikt
válasz
Aftershock11 #68487 üzenetére
C1: mute menü (gyorsan nyomkodod a 'mute' gombot és jobboldalt megjelenik egy kisebb ablak) ---> Automatikus tápszinkronizálás: ki
-
ricsip
addikt
válasz
Aftershock11 #68487 üzenetére
Ez engem is érdekelne, mert nekem meg a bluray lejátszót kapcsolgatja be mindig, ha az volt utoljára nézve (HDMI input), és nem váltottam vissza a COAX inputra mielőtt kikapcsoltam volna a TV-t.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Aftershock11 #67809 üzenetére
Nem érdemes, max csak próba szintjén hogy tetszik e vagy sem, de nagy eséllyel rosszabb lesz mint gyárilag.
-
wyll358
tag
válasz
Aftershock11 #66658 üzenetére
Hát webos-re nem tudom mi elérhető akkor, azzal nincs tapasztalatom (szerencsére
), gyors webes keresés alapján eléggé korlátozott a rendszer. Ha nincs rá app (mondjuk a kodira még rálesnék, az hátha van), akkor marad a média lejátszó. PS nem tud dv-t, xbox elvileg igen, szóval azon keresztül működhet, ha úgyis tervben van a vétele. Vagy dedikált média lejátszó pl. shield vagy valami hasonló szintén alternatíva lehet.
-
wyll358
tag
válasz
Aftershock11 #66652 üzenetére
Milyen tv? Just player viszi mindent pl. (jobbat én még nem találtam).
Vagy esetleg kodi is már egész jól megbírkózik a legtöbb dv tartalommal, ha egy összetettebb lejátszó kell (bár itt azért még akad probléma, de már használható szint dv-re is). -
alaves
addikt
válasz
Aftershock11 #66637 üzenetére
Az a /lib a Serviio mappában van/lenne. Vedd figyelembe, hogy mkv-ból a C1 belső lejátszója nem tudja kinyerni a DV adatot és pl. a DV profile 7 'dual layer'-es (HDR+DV) mp4 fájból is a HDR-t veszi ki. Ezt pl. lejátssza: DV profile 8 'single layer' (DV) mp4
-
vilga
tag
válasz
Aftershock11 #66637 üzenetére
minidlna-n és a plex-en mennie kell a DV-nak
minidlna ha nincs windowsra akkor ezt -
ilovedigweed
senior tag
válasz
Aftershock11 #66424 üzenetére
Sziasztok!
Most érkezett meg az LG C1 tv.
Van egy Denon x3700h avc, egy Playstation 5 és egy Dune HD Real Vision 4K is. Szerintem mindent az avr-be kötök de egyelőre csak High Speed HDMI kábellel tudom összekötni, a napokban már nem tudok 2.1 HDMI kábelt vásárolni.
Kérnék pár jó tanácsot a következő napokra, mit szabad, mit nem? Gondolok itt olyanra, hogy 200 üzemóráig kímélni kell a tv-t? -Arra gondoltam kikapcsolom addig a HDR-t a Ps-en és a Dunén is, az úgy rendben van?
Bocsánat a tudatlanságomért, első oled tv-m.
-
alaves
addikt
válasz
Aftershock11 #66417 üzenetére
C1 belső lejátszó: DLNA - pl. Serviio (legújabb ffmpeg codec bemásolva a lib könyvtárba)
- a legtöbb SDR videót viszi,
- HDR10-nél 'single layer'-nél sem szokott probléma lenni,
- Dolby Vision: 'single layer'-es mp4 (külső felirattal) rendben megy,
- DTS: hang transzkódolás beállítása a médiaszerveren.
Plex nem jobb. -
alaves
addikt
válasz
Aftershock11 #66313 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted! Már jeleztem az ügyfélszolgálat felé, továbbítják a szoftverfejlesztőknek, mert így nem tudjuk, hogy valójában milyen a színmélység. Vincent pl. Dolby Vision kapcsán az mondja, hogy az info megjelenítés hibás (8b), de valójában 10b v. 12b a színmélység. SDR-ben is mindig 8b-t ír hiába állítod a vga-t 12b-re.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Aftershock11 #65763 üzenetére
Teljesen jó az a kábel.
-
Ezustroka
tag
válasz
Aftershock11 #65246 üzenetére
Én is üzletbe kértem, és szintén nem érkezett még meg. Mondjuk költözés miatt most nem is annyira sürgős szerencsére :)
-
adm
őstag
válasz
Aftershock11 #64665 üzenetére
az itthon kapható 1lb és 2la között csak a szín a különbség.
ezek az európai+orosz- modellek:
OLED65C11LB, OLED65C12LA, OLED65C14LB, OLED65C15LA, OLED65C16LA, OLED65C17LB
OLED65C18LA, OLED65C19LA, OLED65C1RLA
OLED65C19LA: Twin Triple Tuner (2x DVB-T2/-C/-S2) mit Watch & Record
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged