- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
válasz
BoneDragon #112179 üzenetére
Ki vannak azért ezek találva... ha több dolgot vásárolsz egyszerre, akkor ad nagyobb kedvezményt. Nekem 2 hete a "Befektetes Ma - Előny Holnap" promóval 925-re jött ki a 83"C4, és mellé egy mosógép (árukereső szeint átlag 180-ért kapható) + 83 ezer volt. Szűk csoport ér ezzel igazán valamit, de nálam beköltözés előtti gépvásárlásoknál nagyon jól jöttek ezek a kuponok.
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #112178 üzenetére
Mire leirtam meglett. Nem vonhatók össze a kuponok, igy nem sok értelme van a kuponoknak.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
BoneDragon #110331 üzenetére
Igazából senki nem terjesztett semmi rosszat. Hogy ki mit spekulál össze, az már más téma.
-
lala666
őstag
válasz
BoneDragon #110331 üzenetére
Csak bizonyos méret és típus woled!
És nem mind jön vele.... -
ρσгτσ
addikt
válasz
BoneDragon #110196 üzenetére
Fent van a store -ban, most kerestem rá.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
BoneDragon #110189 üzenetére
Valaki vagy utálja, vagy imádja.
Nekem pont a kedvencem. Főleg az újabb felület. Bár van olyan, amit nagyon nem kellett volna kivenni, vagy bonyolítani a néhány évvel ezelőtti felülethez képest.
Pl. az alulról felugró sáv, ahol appot lehetett váltani.
-
NvidiaRTX
őstag
válasz
BoneDragon #108624 üzenetére
Anno még monitort kalibráltattam egy BP-i céggel, de az eredmény (a hozzá adott színprofil betöltése után) eléggé tré lett. Végül fogtam aztán beállítottam magamnak a cuccot mindezt úgy hogy utálom ha valami agyon van szaturálva.
Na azóta én nem hiszek ebben a kalibrálás dologban.Most úgy oldottam meg a HDR problémát, hogy feltettem a Játék módban a kontrasztot max-ra a Fekete stabilizert meg letoltam 8-ra aztán hoppá már is milyen szép kontrasztos képet kaptam.
Csandi:
1440p-ben játszok DLSS-el oda nem kell se 4090, se 5090.
Rengeteg játékban van fix 110+ FPS-em még is törik a kép, de mondom csinálok róla videót nem tart semeddig sem. -
Csandi
őstag
válasz
BoneDragon #102948 üzenetére
Talpat én is úgy raktam fel, ágyra fektetve pofára, C2 re és C4 re is, de utána valahogy el kell vinni a szekrényre
De ők G-ről beszéltek, a fal mellett tartották amíg a harmadik rakta fel a konzolra
-
ρσгτσ
addikt
válasz
BoneDragon #102930 üzenetére
C1 -nek még jó széles talpa volt, aztán C2 -nél már váltottak a keskeny verzióra. Szerintem a C1 emiatt jobban is néz ki. Persze aki falra tette, annak mindegy.
-
makoss
veterán
válasz
BoneDragon #102930 üzenetére
Nem csak azzal van a gond...
Ami tegnap tegnapelőttig eszembe sem jutott, az a futártól a helyére szállítás! (!!)
Van aki direkt nem vesz 65 colostól nagyobbat mert nem tud megfordulni vele a lépcsőházban, akkora a tv
Én például egy eltoltszintes házban lakom, lépcsőházzal -
Steady74
addikt
válasz
BoneDragon #102926 üzenetére
Szerintem ezek új TV-k voltak.
-
ricsip
addikt
válasz
BoneDragon #79545 üzenetére
miért szerepel 2x eltérő tartalommal a 83C1?
-
Celtis
veterán
válasz
BoneDragon #79542 üzenetére
A hivatalos oldalon fenn van a készülék kezelési útmutatója, abban pedig a VESA méret.
A C1-nek amúgy tényleg nincs konkrét VESA mérete, mert a képátlótól függően 300x200-tól 400x400-ig tart az egyes modellek mérete. -
powerup2
addikt
válasz
BoneDragon #77508 üzenetére
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz
BoneDragon #77296 üzenetére
Nem vészes amúgy, olyan, mintha moziban ülnél. -
válasz
BoneDragon #75371 üzenetére
Lehet, de én legalább nem mással foglalkozom, és számolgatom a hozzászólásait...
-
válasz
BoneDragon #75369 üzenetére
Igen, mert azóta van Oledem...te is ráérsz úgy látom...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
BoneDragon #75108 üzenetére
Ott is csinálja pedig, nézzél valami sötét horror filmet.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
BoneDragon #75106 üzenetére
Biztos nem játszol sötét játékokkal, kell neki pár perc, amíg leveszi a fényt.
-
ricsip
addikt
válasz
BoneDragon #74989 üzenetére
Nem értetted meg miről beszéltem. A kuponozást úgy állítja be, mintha az vmi exkluzív baromság lenne, nem pedig mindenki által elérhető kamukedvezmény. A lusta ember fel nem használt kuponja miatti dupla ár a hülye-adó, ebből lesz az extraprofit. A kuponosdival lecsökkentett áron IS megéri eladni neked a portékáját.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
BoneDragon #74825 üzenetére
bár anno kerestem világító Razer bögrét
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
BoneDragon #74819 üzenetére
az nem termosz
[link]
-
ribarszki
őstag
válasz
F.szt nem az
Az egy JBL Pulse. Az aztán igazán árdzsíbí
-
DVlad
őstag
válasz
Nap kommentje.
-
madkiller
őstag
válasz
BoneDragon #71987 üzenetére
Szimpatikus, jól néz ki. Tizen szerintem a legjobb okostv rendszer, már csak azt sajnálom DV nincs rajta, mert nagyon megszerettem.
-
alaves
addikt
válasz
BoneDragon #71987 üzenetére
Nem arról volt szó, hogy a QD-OLED-nél elhanyagolható lesz a beégés veszélye? Pixelshift, logo luminance, ABL akkor minek?
-
Kisszaboo
junior tag
válasz
BoneDragon #71291 üzenetére
Igazad volt. Be kell látnom.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Miért???
Én is azért vettem, mondjuk más értelmes alternatíva nem nagyon van, ja és a hd adás is néha beszarás rajta. -
Kisszaboo
junior tag
válasz
Mi a kemény? TV adás+ youtube? Van Blu Ray lejátszóm....
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
BoneDragon #70530 üzenetére
Nekem is kamunak tűnik. 55A8-at rendelt. Gondolom a dobozán is látszott, hogy nem az amit rendelt. Nem hiszem, hogy fekete fóliával be volt tekerve, plusz 55 vs 65 doboz méret. Futár hozza és átveszi, hogy minden rendben, ezért fizetek, fizettem... Utána reklamál, hogy nem ezt rendelte... Persze, tartsd meg ezt a sokkal drágább tévét és a pénzt is visszaadjuk, mert hülyék voltunk, vagyunk...
Ki könyveli ezt le a emagnál? Egy termék eltűnt a raktárból, amiért senki nem fizetett.
Pro Koryak: csak egy fotó a dobozról egy mai újsággal és már el is hisszük
-
Pro Koryak
addikt
válasz
BoneDragon #70485 üzenetére
Akkor már inkább ez:
Sony A95K QD-OLED TV review -
alaves
addikt
válasz
BoneDragon #69033 üzenetére
C1 'list' gomb, pillanatok alatt teker, 'semmi gondolkodás'.
Nem tudom, mi a manót csináltok, hogy nálatok lassú... -
alaves
addikt
válasz
BoneDragon #68835 üzenetére
A logó védelem nem csinál ilyet, nem a BFI-t kapcsoltad be 'magas'-ra, mert az villog.
-
krx21
nagyúr
válasz
BoneDragon #68835 üzenetére
Érdekes. Biztos attól volt?
-
krx21
nagyúr
válasz
BoneDragon #68812 üzenetére
Nem értem, hol az összefüggés?
-
powerup2
addikt
válasz
BoneDragon #68773 üzenetére
Jó az ilyen esemény oké de ezek a valóvilág és társai hát ezért fenntartani egy csatornát felesleges
. Sport eseményt szoktam nézni a darts eseménynél baromi viccesek a tagok mikor bevonulnak
-
powerup2
addikt
válasz
BoneDragon #68769 üzenetére
Én nem nézek tv adást
a tv nekem csak filmre van. A kocsiba hallgatok rádiót nekem az bőven elég hírekre.
-
alaves
addikt
válasz
BoneDragon #68735 üzenetére
Ennyi halott pixellel a Philips is biztosan cserélné. Egyébként nálam a B7 harmadik kijelzője jobb szélén végig volt kb. 80 halott piros alpixel, nem volt semmilyen külső behatás.
-
belan
addikt
válasz
BoneDragon #68735 üzenetére
De viperaval neki mentem .😂 az kék résznél azok fények nem voltak ott csak telefonon miatt látszik mintha ott lennének csak pixelek voltak ott már cserélték a panelt ,mondtam pixel háború volt .😂 68739: pontosan ! Vagy egy jó ps5 hozzá .
-
powerup2
addikt
válasz
BoneDragon #68718 üzenetére
Játék is mehet rajta de annál azt mondom változatos használat ugye statikus részeknél ne legyen az hogy 10 órán keresztül ott egy életjelző csik a tv-én
-
powerup2
addikt
válasz
BoneDragon #68712 üzenetére
Az ár nem minden
ugyan az a két panel
-
fulton
addikt
válasz
BoneDragon #68703 üzenetére
Értem. tehát a kettő nem ugyan az.
-
fulton
addikt
válasz
BoneDragon #68696 üzenetére
Mégis azt olvastam hogy pl a C1 nem de a G1 előre kalibráltan érkezik. teszt oldalon olvastam. Azért kérdem ez a fajta előkalibrálás megvan a sony a83j nél is?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
BoneDragon #68675 üzenetére
Nincs logó, akkor meg felesleges, hogy ide-oda tologassa a képet...
Engem zavar is egyébként ez pixeleltolás. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
BoneDragon #68663 üzenetére
"Mondjuk én belezoomoltam addig a képbe, míg a logó ki nem kerül."
----------------------------
De minek?Mindegyik tv-ben van logó védelem és pixeleltolás.
Aki a mai tévéket beégeti, az csak akarattal tudja beégetni, vagy tök hülye az üzemeltetéséhez. Vagyis akarattal, vagy mert hülye hozzá és kikapcsolja ezeket a védelmi funkciókat és napi szinten ugyanazt nézi, ugyanolyan logóval 5-6 órán át.
Az előfizetéses stream adóknál kell kikapcsolni (netflix, apple tv, Disney+ etc...)Ami engem idegesített, hogy az LG ezt nem jegyezte meg (CX), tehát ha ki volt kapcsolva a pixeleltolás, akkor mindenhol ki volt kapcsolva, vagy mindenhol be, vagyis egy Stream adóra átlépve, manuális kellett kikapcsolni.
-
szasanyi
félisten
válasz
BoneDragon #68663 üzenetére
Híjjjnye... annak jó már aki olyat észre sem vesz!
Alapból is fos minőségű a legtöbb csatorna, még a HD-k egy része is (mert az sem HD csak felskálázott SD).
-
Methox91
junior tag
válasz
BoneDragon #68616 üzenetére
160 ezer forintból tudsz rátenni gyári philips ambilightot ha nagyon hiányozna.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
BoneDragon #68597 üzenetére
Engem az érdekelne ,hogy melyik alkalmazást kell felrakni a telefonra ,hogy tudjam használni távirányítóként?
Más ,
Láttam a webOS felületén ,hogy tv rendszert lehet telepíteni (“frissíteni”) usb-n keresztül is…
Esetleg ha legfrissebb webOS nem tetszik ,akkor vissza telepíthetek egy régebbi webOS kiadást usb-n keresztül? -
ricsip
addikt
válasz
BoneDragon #68597 üzenetére
Hányok ezektől a hatásvadász címadásoktól.
Mintha az index címlapot nézném:
Módosították a riasztást. Lesz itt minden.
Gyökeres változás jön a Gmailnél, sok dolog átalakul
Nevet vált a világszerte sikeres magyar cég
PFIZER ÉS MODERNA-VAKCINÁK: EDDIG NEM ISMERT MELLÉKHATÁSRA DERÜLT FÉNY -
válasz
BoneDragon #68535 üzenetére
miért ne tehetnék meg?
Én fehérváron a Philipsnél dolgoztam 10 évig gépbeállítóként, gépész vagyok. Ott gyártottuk a Loewe Tv ket.
Ugyan azon a soron ahol a 100 ezres Philips készült ott gyártottuk az 500 ezres Loewe-t. Kivittek minket képzésekre, teljesen más előírások alapján gyártottuk. Máshonnan jött az elektronika oda és más beszállítóktól a táp stb.
Volt olyan, hogy egy 8 órás műszakban 90 darab Tv-t gyártottunk le, ami csomagolásra is került, míg Philipsből 700-900 között, eleve az egész folyamat lassabban zajlott, nem mehetett bárki Loewe sorra dolgozni, még csavarozni sem a nők közül...
A TV hátlap lakkozásánál Philips 5 darab maximum 1 mm hibát engedett a Loewe 2 darabot egymástól minimum 10 cm -re.
Tamponnyomási hibát Philips egyéni elbírálás alapján, Loewe nullát engedett meg. ugyan ez a prégelt üveg előlapoknál.
A lényeg: A képernyő teszt Philipsnél 100 darabonként 1 órás Loewe-nél 10 darabonként 2 darab 3 órás teljesen eltérő teszt, ennek köszönhetően lett a végeredmény 90 darab egy műszakban ,mert kb 150-200 darab Loewe tv szétszerelésre került ..Ezt hívják minőségbiztosításnak. -
válasz
BoneDragon #68523 üzenetére
minőségbiztosítás is éppen teljesen más mindegyik gyártónál. A pana lehet nem enged ki ilyet a sorról.
-
belan
addikt
válasz
Hagyd úgy is meg magyarázza ,
pana át varázsolja a lg panelt .😂 házon belül rá engedik a fehér szószt . Űr technológia használ a pana .
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
BoneDragon #68527 üzenetére
Milyen infó kell?
Tehát Vincent hazudik, a prohardverrel egyetemben az összes többi teszt cikk is mind kitalálta ezeket. Ok...én meg nem értem még mindig, hogy a téma cím fent miért nem LG imádók klubja, vagy hasonló...
--------Hagyd már abba a szerkeszgetést, mire leírom a szöveget, újra szerkeszted a mondandód.
Honnan tudjam, hogy a pana csinál a paneljével és miért kellene ezt nekem leírnom?
Azt írtam le, hogy mit látok és én azt látom, hogy a HZ2000 röhögve megette a CX-et képminőségben függetlenül attól, hogy LG display van mind a kettőben. A JZ2000 már nem tudott jobban teljesíteni, mint a HZ. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
BoneDragon #68525 üzenetére
[link]
Nem csak a prohardver írja ezt, hanem a Vincent faszi is elmondta, hogy ez nem egyszerű panelcsere a Panasonic-nál, hanem dolgoznak a panelen. Mi olyan furcsán hihetetlen neked ebben? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
De más lesz, mert házon belül csinálnak vele valamit a pana mérnökök, amit más nem tud.
-
salapp
addikt
válasz
BoneDragon #68440 üzenetére
Vannak fokozatok
Bár vizet sem iszom, mert félek, hogy belefulladok.
Erről eszembe jut a Brian élete. "-Minek hoztatok neki balzsamot? Megharaphatja!"
belan: mind tudjuk, hogy az OLED kumulatív módon öregedik tartós képelemekkel. Még a plazma is jobb volt ilyen szempontból, mert változó képtartalommal homogenizálni lehetett. Én nem vagyok pazarló ember, aki beéget, becserél, beéget, becserél, nekem bőven jó egy 2015-ös VA paneles W8 tévézésre, játszani nem játszok, sokkal több értelmesebb dolgot lehet csinálni, és igen, az OLED-et külön filmezős szobában használjuk. Szerintetek hülye vagyok, ok. Vegyetek LG-t, sőt Hisense-t! Vagy bármit, és használjátok, ahogyan akarjátok.
Viszont elveim vannak, és 300K feletti áron nem veszek olyat, amire nem tudok legalább 5 év gyári garit venni.
Fck this and... bless you! -
salapp
addikt
válasz
BoneDragon #68438 üzenetére
Simán. Tudod, mit vettél, de komolyan. Nem tudtad? Hát oda volt írva...
Na, de komolyra fordítva..., én voltam évekig, aki mondtam, hogy hogyan nevezhetnek valamit televíziónak, ha beég attól, hogy televíziónak használják.
Viszont elfogadtam, hogy "ez ilyen" és nem is használom úgy, hogy utána azon idegeskedjek, hogy - milyen meglepő - beégett a logo vagy a hírek sorai. -
fulton
addikt
válasz
BoneDragon #68302 üzenetére
Igen ez valóban jó lehet, ezzel kivédve a logot. Csak az adás bírja , felbontásilag.
-
fulton
addikt
válasz
BoneDragon #68299 üzenetére
Igaz, de nem 3 évre veszem a tv-t, ezért a körültekintés.
-
fravik
tag
válasz
BoneDragon #68219 üzenetére
03.21.20 lesz az új. A korábbi verzió az, amit írtál
-
PlayMax
nagyúr
válasz
BoneDragon #68196 üzenetére
Én meg pont fordítva vettem észre ,gyári lejátszó gyakran jelzi “nem támogatott hang”(viszont hang marad) ,plex-nél meg ilyen gond nincs mindent visz.
-
blakey
titán
válasz
A Plex Dolby Visionből nem ismer minden profilt és nem minden platformon teljesít ugyanúgy. Ha fontos a hálózati lejátszás és a Dolby Vision akkor használj "normális" lejátszót és nem lesznek problémáid. A TV-k gyengébb képességei nem csak itt és így mutatkoznak meg,
-
Dreimus
senior tag
válasz
Érdemes megnézni ilyenkor a PLEX oldalát és kiderül, hogy csak korlátozottan támogatja csak a HDR és DV anyagokat
-
contaxg
veterán
válasz
BoneDragon #68133 üzenetére
-
PlayMax
nagyúr
válasz
BoneDragon #68133 üzenetére
Apple termékekhez jár tudtommal Apple TV ,vagy tévedek?
-
tuta1975
tag
válasz
BoneDragon #68113 üzenetére
Hát igen sajnos ez a jó válasz! iszonyú a lemaradás. Mindig mosolygok amikor reklámozzák, hogy HD pakk.... 2022 ben 720p a minimális bitrátával!
Nesze neked 4 k ....
-
anrab
addikt
válasz
BoneDragon #68075 üzenetére
Talán a leg alja csatorna lehet ilyen oleden de ez se biztos mert ilyet meg nem nézek.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
BoneDragon #68075 üzenetére
Mosottas? Melyik képmódban használod? Próbálj meg az élességre adni.
A zajcsökkentés és társai ki vannak kapcsolva? A túl magas beállításuk is eredményezhet életlen képet. -
ricsip
addikt
válasz
BoneDragon #68056 üzenetére
Ez érdemes volna jobban kihangsúlyozni az összefoglalóban, mennyire leveri az embert a víz felfordítani pofával lefele állapotból állóba, miközben a panel úgy hajlik el forgatáskor mint a qrvai$ten. És ez 65-ösnél még hatványozottabban igaz. 77 vagy a 83-nál el se bírom képzelni mi lehet. Az a fólia ami elől hátul rajta van, az akadályozza meg h. sikeresen eltörje az ember? Ha használat során már leszedtem, akkor a következő le-felfordítós mutatványt hogy fogja túlélni?
-
Sub-S
senior tag
válasz
BoneDragon #68056 üzenetére
Hehe, 65-höz bőven elég a 2 is, 55-höz vicc a 4. Bár vannak akiknek jobban megy ha van szurkolótábor.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
BoneDragon #67904 üzenetére
Úgy mondom, hogy hasonló volt. Viszont amikor 3070 volt monitorral, akkor nem jött elő.
De nekem az furcsább, hogy ankikapcsolt tv is ugy látszik Windows alatt, mintha be lenne kapcsolva. Távolról ez latszik a kijelzo tulajdonsagoknal, felbontas lt is lehet allitani kilozben ki ban kapcsolva a tv.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
BoneDragon #67898 üzenetére
De ugyan ezt csinálta 3070-nel is.
Akkor ez így jártunk kategória?
-
privacy99
senior tag
válasz
BoneDragon #67880 üzenetére
Ha belefér, akkor mindenképpen a nagyobbat, nem kérdés.
szerk.: közben látom, hogy az 55-ös lett. Úgyis lesz 2 heted kipróbálni, aztán maximum visszaküldöd, és rendelsz egy 65-öset
-
Elektrosokk
veterán
válasz
bőven, 240 centi távolságról nézzük, imádjuk. De már nagyobbat szeretnék.
-
belan
addikt
válasz
BoneDragon #67893 üzenetére
Csere sokba fog jóval kerülni így ! Én is így jártam .
-
powerup2
addikt
válasz
BoneDragon #67893 üzenetére
Bánni fogod hogy nem 65 lett
-
powerup2
addikt
válasz
65" vedd jobban jársz bár 3m nézi távolságnál már inkább 77" kéne.
-
belan
addikt
válasz
65 ! 2,5 méterről játszók nézem tökéletes
-
paatrick
őstag
válasz
BoneDragon #67802 üzenetére
C lesz 42-es is, ez a legjobb feature.
-
Elektrosokk
veterán
válasz
BoneDragon #67802 üzenetére
Szerintem minden gyártó ajánlott bizonyos fícsörök miatt.
Biztosan a Philips-re gondolsz, nagyon jó ajánlat a 806.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
BoneDragon #29356 üzenetére
Neked már van?
Néha még a reklámokat is megnézem, mert olyan még a 1080i is a Digin, szerencsére.
+ amióta megjelent az oled, szerettem volna + megtehettem.
Filmeket projin nézem, ha rámjön az ihlet.(#29360) rothfb:
Pontosan. -
válasz
BoneDragon #29356 üzenetére
Egy sima FullHD tvadás is nagyon szép tud lenni Oleden... Ha jó a forrás. A Digi pedig eléggé jó forrás. Sőt még az sd is nagyon ok tud lenni a maga módján.
-
Csápájev
őstag
válasz
BoneDragon #29238 üzenetére
bocs
-
daneel_hu
addikt
válasz
BoneDragon #28920 üzenetére
"Ezek vajon kiallitott / pixeles / beegett darabok lehetnek?"
Ez jó.
-
renatto
őstag
válasz
Lehet semmi baja, csak valaki megrendelte és a Barátok Közt csúnya rajta, így vissza is küldte. Ilyenből egyre több lesz idővel. Sajnos a bolt, így már nem adhatja el újként, ezért kénytelen engedni az árból ami viszont véges... De ezt érdeklődésre úgyis elmondják. Amúgy ha az oldalukon feltüntetett 1 év garancia van rá, akkor felejtős.
-
salapp
addikt
válasz
Szerintem azért újracsomagolt, mert valaki visszaküldte valami okból (pixelhiba, agresszív
g, (ki)beégés, stb.). De lehet, minden fantasztikus.
De akkor inkább ugyanonnan bontatlan 55FZ800, 380-ért, webshopos vásárlásban. -
válasz
Én nem vennék újracsomagolt bármit is. Ekkora értékben meg főleg nem. Akkor sem ha a felébe kerülne a bontatlannak. De mindenki másképp gondolkodik.
-
so_ha
senior tag
válasz
BoneDragon #28558 üzenetére
-
sakal83
addikt
válasz
Esetleg b8 a telekomnal. C8 szinte biztos hogy nem lesz. Ha me talalsz csapj le ra. Jo tv. Meg a pana fz800 ami szerintem franko. Nekem jobban bejon mint az lg. Csak hat a garis ugyintezese nalunk nem lg szintu...
-
Gtaati
őstag
válasz
BoneDragon #28564 üzenetére
Helló!
360 környéke egy 55C8-ért szerintem nagyon jó ár, én nem várnék a helyedben, szerintem nem igazán lesz olcsóbb esetleg a B8. Természetesen nem akarlak rábeszélni semmire, de pl én nettó 490-ért vettem anno az 55B7-t kb. bő másfél éve, azóta ennyit mentek lentebb az árak.
-
Beni2360
félisten
válasz
KB 6 hete vettem akcióban a MM-ban 357,E Ft-t az 55C8-t. Már nem nagyon van belőle. Erre szerintem ne várj Novemberig.
-
válasz
Biztos lesznek még elfekvő adagok leárazva... de azért az általánosan elérhetők a drágább idei modellek lesznek (ami persze szinték akciózva, csak kevésbé).
-
Beni2360
félisten
válasz
BoneDragon #28480 üzenetére
Kb 5 hete vettem.
De félek mert 1 csatit sokat nézünk. De van még 23 hónap a cserére.
---------------------
Varshi - Még kimaradt, hogy a 14 éves c-maxban csak 101000 Km van. -
chros
őstag
válasz
BoneDragon #28180 üzenetére
Vagy a nano LG
(De errol nem tudok seemit sem.)
-
daneel_hu
addikt
válasz
BoneDragon #28088 üzenetére
Statikus elemek kerülendők, főleg a vörös és sárga logók, hud-ok.
A tévét nem árt ha bejáratod, és jól beállítod.
Olvasd el a témaösszefoglalót is a topik tetején. -
krx21
nagyúr
válasz
Az OLED eddig az első olyan technológia (mivel hogy csak LG panel van) amely legolcsóbb és legdrágább készülékek között, szinte nincs szignifikáns különbség . (Kivéve pl: soundbar).
-
Gaben360
senior tag
válasz
Még a B8-at se nevezném belépőnek,nemhogy a C8-at, ha belépőt akarsz akkor Vestel vagy Hisense.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Oledből a "legalja" is magasan jobb, mint bármi "más", ami jelenleg kapható a piacon.
-
Beni2360
félisten
válasz
Én most vettem 55 C8-t és nem gondolnám, hogy belépő szintű, meg is lepődtem a megjegyzésen, és nagyon gyorsnak találom. Beégésről meg idővel lehet nyilatkozni.
-
Clay
senior tag
válasz
Öööö 55C8 mint belépő?
Nagyon gyors és egyáltalán nem nevezném belépőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest