Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
válasz
KubanitoS
üzenetére
HDR eseten nyilvan adott a 100, en pl mikor meg neztem (vagyis asszony) “rendes” TV adast, 20-25re volt lehuzva. Egyreszt eleg volt arra a szenny adasra, masreszt kimeltem vele a TV-t, foleg a konstans logoktol. Amennyi TLC-t nezett, az a voroa szenny logo fel ev alatt beleegett volna a p.csaba.
-
plus44
veterán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Kozelebb ulunk inkabb ha kell, ennel nagyobbat nem veszek.

szerk.: koszi mindenkinek a segitseget, egy 77G4 lett.
-
plus44
veterán
Na igen, a nezesi tavolsag teljesen jogos felvetes. Az mondjuk cirka 2,5-3m maximum.
-
plus44
veterán
Sziasztok!
Igyekszem teljesen egyszeruve tenni a kerdest. Minimalis konzol jatekra (10%) es minosegi filmnezesre (90%) keresek TV-t. Noncs semmi mas kitetel, csak hogy minden alkalommal leessen az allunk.
LG77G4vs.
Sony65A95L
Arban kb. egy kutya. Tesztek alapjan a Sony azert brutalisabb kepmonisegben, de mivel jelenleg nem tudom oket sajat szemmel megnezni, hatha vannak itt olyanok, akik tudnak ebben is segiteni. Tudom altalaban a nagyobbat szoktak javasolni, igazsag szerint mar a 65 is nagyobb lenne a mostani LG55C3-nal, amit cserelnek. Egy a kritera, essen le az allunk minden este.
-
plus44
veterán
Sziasztok!
LG55C9 kapcsán van mód arra, hogy a dedikált Netflix és Amazon Prime gombokhoz hasonlóan a kevésbe használt gombokat (pl Movies) átkalibráljam, hogy egy Disney+-t indítson el? Vagy pl egy Plex elindítása ne 100 gombnyomás legyen (hdmi valasztó, hdmi 3 kiválasztása, majd apple tv indítása, majd plex indítása), hanem gyors gombra rakni? (Tudom van plex app a tv-re, de az egy rakas sz.r)
-
plus44
veterán
Az 55C9-en észrevettem egy halott pixelt. Indítok rá egy pixel refreshert, ha nem oldaná meg, ami ugye borítékolható, hogyan néz ki ennek a “javítása”? Egynél cserélik a panelt, vagy mi erre a főszabály?
-
plus44
veterán
válasz
rothfb
üzenetére
+ Stezi: dedikált kártya nincs, csak egy integrált intel, és egy hdmi, szóval a helye fix. Mivel a TV háta mögött van a média box, a pc, a telekom egység, minden, így egységesen vásároltam 4db 1 méteres kábelt, kényelmesen elég mindnek. Nem hosszú, nem rövid.
Ui: kipróbáltam egy 2m kábellel. Ugyanúgy semmi.
-
plus44
veterán
Aki használja a tv-t (55C9) néha pc monitornak is: Mi a fenét csinált, hogy működik? Hibátlan, jó minőségű kábelek pipa, teljesen friss driverek pipa. Minden a helyére dugva, gépen intel graphics-ban 3840x2160 és 60Hz beállítva éééés még sincs kép. Ha újraindítom a gépet (egy Intel Nuc 8i5 egyébként, kezeli a 4k hdr-t is) akkor néha működik pár percig, aztán megint nem. Nem akarnám állandóan kikapcsolgatni a gépet, mivel server gép ráadásul. Ötlet?
-
plus44
veterán
Sziasztok! Egy Intel Nuc 8i5 nem ismeri fel a tv-t, vagy fordítva. Frissítve lettek a driverek, működött, most megint nem. Fel sem ismeri, minden friss a gépen is, az eszközkezelőben nem látja az lgt. Semmi változás nem történt a korábbi beállítás óta. Akkor ment most semmi. Találkozott már valaki ezzel? Szinte mindent megpróbáltam már, ami ilyenkor lehetséges...
-
-
plus44
veterán
Az mennyire okoz(hat) problémát, hogy a legtöbb 4k-s nem teljes képernyőn megy, hanem alul felül ott a fekete sáv. Nyilván az aspect ratio más, kérdés hogy ez ennyire elterjedt, hogy szinte mindegyik film ezt használja (16:10?) vagy csak nekem vannak rossz verziós filmjeim? Nem zavarna feltétlen egyébként, kérdés, hogy a kijelzőnek jót tesz-e.
-
plus44
veterán
Nullas Oled Light beallitast probalta mar valaki Tv musorok eseten? Nem sokat hasznalom erre, de most belottem zerora az esti 20as helyett es szinte alig van kulonbseg. Legalabb a logok mogotti pixelek nem halnak annyira.
-
plus44
veterán
Az mi, hogy max 100as hangerőn van a TV és total halk az osszes ado. (Masik hdmi forrason minden rendben van)
-
plus44
veterán
Nem gondoltam hogy ilyen problemaba utkozok, de keptelen vagyok automatikus csatornahangolast kesziteni. Jartas ebben valaki? Telekom szolgtato, amikor remennek hogy automatikus hangolas azt az opciot dobja be hogy upc a szolgaltato utana pedig frekvenciat kellene megadnom. Mi a ....
-
plus44
veterán
Ezek az altalatok is ajanlott es irt nappali es esti kep es fenyero beallitasok valamilyen modon automatikusan bekapcsolhatoak vagy mindig kezzel kell? Tehat mondjuk 6-18ig nappali 18-6ig esti es automatikusan kezeli?
-
plus44
veterán
A hozzaerto kollegak fele tovabbitanek egy kerdest:
TV musorok nezesere is -konkretan a kenyesebb csatornalogoval ellatott adok m, mint a TLC - szeretne az illeto Oled televiziot vasarolni. (Kenyes, mert a csatornalogo teljesen piros szinu). Ha es amennyiben heti 2-3 alkalommal menne ilyen ado par orat, mennyire lenne ez karos, vagy inkabb tenyleg lcd fele nezelodjon? Jomagam nem akartam butasagot mondani, igy a hozzaertok es tulajok velemenyet kerem/keri.
-
plus44
veterán
Esetleg megerzese van valakinek, hova csokkenhet az elozo, 8as szerias Lg oledek ara? 65c8 es e8 erdekelne, bar utobbi valoszinuleg teljesen elfogyott. E8 650k korul van, bar MM-ban 599k volt nemreg. Mehet ez meg lentebb? Mashol van kisebb 55b8 eleg alacsony aron, 320k-ert, de lehet a meretet nem adnam lentebb, bar a jelenlegi nezesi tavolsag masfel meter. Velemenyek?
-
plus44
veterán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Igen ez opcio egyebkent, bar bizonyos csatorna eseteben egeszen nagy lenne a veszteseg. Lehet csak adott csatornara elmenteni ezt a zoomot es megjegyzi e kikapcsolas utan is, vagy ez globalis valtozatasnak szamit?
-
plus44
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Sziven fajdul meg, de az asszony sajnos tv fuggo, nekem csak a filmek kellenek, de hat a kompromisszum.... akkor meg ulok rajta kicsit. Koszonom a segitseget!
Breal: a minosogert szivesen aldozok hosszabb tavra
-
plus44
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Relativ, hogy mi az es mi nem nyilvan, de ezert kerdeztem, hogy egy esetleges rendes bejaratas utan, nagyobb reszben tv adasokra hasznalva, ahol nem feltetlen tudja a tudasat kiporgetni maximumra, megeri e megis ezt venni, es nem lesz e feltetlen baja a sok hulye szinu es formaju tv logokkal.
-
plus44
veterán
Gyors kerdes a hozzaertoktol: 50% tv adasok 25-25% 4k filmek es ps4/hez mennyire ajanlatok az lg b8-at? Beeges meg egyeb hulyeseg nem erdekel. Abszolut szakmai szempontbol kerdezlek titeket, mert vannak itt egy paran, akik objektiven allnak a temahoz. Koszonom!
-
plus44
veterán
Fellelhető még valahol jó áron lg55b7? Mindenhol már 450 felett látom csak...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Spórolós topik
- EAFC 26
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év ÁRGARANCIA
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor