Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Renwick
őstag
válasz
Peat76
üzenetére
Tavaly november óta van ugyanez a típus nálunk, ugyanebben a méretben, szintén PS5-tel. Majdnem egy év távlatában jó választás volt, semmi nyűg nem volt vele.
A képe mellett nekem a hangja volt nagyon pozitív meglepetés, bár rá van kötve egy AV rendszer, de azt vettem észre, hogy egyre ritkábban kapcsolom be.
A Google TV viszont nagy csalódás, Magyarországon teljesen ki van herélve, a UI iszonyú fapad, a tartalomajánló rendszer teljesen működésképtelen, én nem értem, hogy akarja a Google ezzel megváltani a világot. -
Renwick
őstag
Ha már Disney+ és minőség, nekem a Star Wars saga esetében fura, hogy minden DV-ben van, kivéve az Episode I-II-t és a VIII-IX -et, aminél nemhogy DV, de 4K sincs. Ki érti ezt…
-
Renwick
őstag
válasz
salabakter77
üzenetére
Mindig TV app chromecast streaminet próbáld. Ingyenes, és sztem az 1080i-t viszi.
-
Renwick
őstag
-
Renwick
őstag
Másfél hete használom ezt a típust, ebben a méretben. Első OLED-em nekem is, picit tartottam is tőle, hogy esetleg sokat kell majd piszkálgatni, mire elfogadható képe lesz, de hozzá se kellett nyúlni a képbeállításokhoz.
A szoftverben viszont csalódtam, legalábbis a Google TV annyira erős tartalomfókuszt kapott, hogy itthon a foghíjas tartalomkínat miatt tök fapadnak tűnik. Kicsit tartok tőle, hogy mire meglesz alá a tartalom, addigra a hardver fog kiöregedni alóla, de akkor még mindig mögé lehet rakni egy aktuális Shieldet vagy egy Apple TV-t. -
Renwick
őstag
Egy nyolcéves 42"-es LCD-ről váltottam 55"-ös OLED-re, innen minden szempontból előrelépés volt. Próbáltam a lehetőségekhez mérten alaposan tájékozódni, ez alapján mostanra az OLED-et egy elég kiforrott state of the art technológiának tartom, ami legalább ad valami nem elhanyagolható pluszt az LCD-hez képest.
A két technológiát és méretet nem volt alkalmam közvetlenül egymás mellett, egy forrásból összehasonlítani, de ennek nem igazán éreztem a hátrányát a kiválasztás során. -
Renwick
őstag
Ha esetleg volt már korábban, bocs.
Ezeknél a centi vastag paneleknél mennyire természetes jelenség, hogy az élekben van valamennyi ív függőlegesen és vízszintesen egyaránt?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Jogász topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- LG OLED C1 55"
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor