Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Yettel topik
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szteliosz
újonc
Sziasztok.
Köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget, amit tanácsoltatok kipróbáltam, de nem működik... Valami nincs rendben a TV készülékkel....
Az a baj, hogy az itteni németországi LG segélyszolgálat "számomra nem meglepően" azt sem tudja, hogy mit kezdjen a bejelentett problémával... Keddi hibabejelentésem óta csak az adataimat és a TV problémákat kérték el és segítség egész eddig még nem érkezett, pedig napi rendszerességgel zaklatom őket és csak annyit mondanak, hogy a türelmemet kérik, mert valamit le kell nekik futatni a rendszerben, ami által meglesz a gond forrása... vicc az egész... kijönni nem jönnek... Hol a magyarországi LG-t felhívtam és ők erre a problémára azonnal küldenének egy technikust, hogy megnézze a probléma forrását, csak ugye külföldön vagyok...
Rácsatlakoztattam a WLAN kábelt és így volt internet a TV-n majd próbáltam a "Szoftververziót" frissíteni, de nem talált újabb szoftver verziót így a 04.10.65 -ös változat maradt rajta... "Visszaállítás az alapbeállításra is lett próbálva így"....
Beállításoknál nekem van egy olyan funkció, hogy "TV Távsegítség" itt az LG segélyszolgálat egy az egybe rá tudna csatlakozni a TV-re és ugyan azt látná amit én, de mivel még mindig "Németországról" beszélünk ez a fontos funkció nem működik a "németországi LG segélyszolgálatnál".... hihetetlen....
Szóval továbbra sem működik sem a kurzor és a WI-Fi sem... Szóval eddig a problémámra sakk matt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Bittorrent topik
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor