Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Android szakmai topik
- Kínában még nagyobb akkumulátort kapott a Honor Magic V6
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
veterán
Pixel 9-esek sem roppantak meg és nem vált el a kijelzőjük a kerettől Jerry szadista tesztjeiben. GG Victus 1 vagy GG3 lesz az üveg? Alu keret hozzá a hátlapot nem vágom valszeg műanyag de biztos, hogy kibírnak jó pár évet mert szerintem sem puszira kaptak egy hetest a cégtől.
-
Hallosz
senior tag
Egyetlen kifogásom ennél a telefonnál, az a proci.
-
ddaydome
senior tag
válasz
Tomiii258
üzenetére
Valószínűleg most a tőkeerős cégek tudnak majd jól, memóriát vásárolni a többi meg nagyon nagy kitettségben lesz.
Nem lehet könnyű a helyzetük, ugyanis most nagyon jól be kell lőniük azt, hogy mi az igény és az ő szempontjukból is megvalósítható.u.i.:
Továbbra is kitartok amellett, hogy a közép kategóriág vissza kellene vezetni a micro sd lehetőséget. -
-
sandorambo
csendes tag
válasz
tomeek1986
üzenetére
Jó kérdés, én egy P7-en vagyok 8/128 GB és szűkösnek érzem.
Szakértő nem vagyok, szóval javítson ki aki jobban tudja, de mostanában azt vettem észre, hogy folyamat bezáródgatnak háttérben lévő appok, amire nekem az a tippem hogy kilövi őket a rendszer, mert nem férnek a RAM-ba. (illetve a 128 GB is kezd szűkös lenni).Én néha játszok, de a sima Insta, Facebook, Chrome, jutub, néha fotózás/videózás használat során is ugyan ez a probléma.
-
Tomiii258
tag
Furának tűnhet, hogy ez a 10a ugyanazzal a SOC-vel jön ki, mint a tavalyi 9a, de szerintem most vált át a Google egy pont, hogy logikusab termékstruktúrára.
Mert valljuk be, az eddig elég fura volt, hogy minden évben kijött a Pixel ősszel, majd fél évre rá ugyanazt a procit megkaptad budget áron az "a"-verzióban minimális funkcióbeli butítással. Tulajdonképp a sima Pixeleknek nem volt sok értelme.Most viszont szerintem áttérnek erre, hogy a sima Pixel hozza az új procit, a Pro nyilván az extra funkciókat, az "a" verziók meg mindig előző évi procival szerelt budget verziók lesznek. (mondjuk utóbbihoz még nem ártana némileg olcsósítani, de ilyen memória árak mellett az olcsóságot valszeg úgyis elfelejthetjük...)
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem rossz ez. Sose volt még Pixelem de lehet végre elgondolkodnék rajta a következő váltásnál.
Mondjuk ezzel a 30 wattos töltéssel nem erőltetik meg magukat, itt azért komoly lemaradásban vannak. -
tomboy0013
veterán
Fél év múlva 150 körül valamelyik GSM-ből jó vétel lesz.
-
janeszgol
félisten
iPad 6 vs iPad 7. Ugyanaz az A10 van bennük. Előbbi iPadOS 17.7, utóbbi iPadOS 18.7.7-nél állt meg.
Vagy régen, 2013-2014 környékén több SoC-val is megtörtént, köztük az MT6572-vel is, hogy KitKaten ragadtak a mobilok. Pár gyártó előadra, hogy sajnos nem lehet frissíteni, mert a gyártó nem csinál firmware-t az újabb rendszerekhez. Utána meg adtak ki új telefont MT6572 plusz Android 5 és 6 párossal. -
Ricardo
titán
Sajnos a gyártók jó része ezt csinálja.
Egyedül a i17 fejlődött igazán, igaz csak azért, mert végre bekerültek azok a dolgok, amikr minden más gyártónál alap volt. Tulajdonképpen nem a 17 lett jiemelkedő, hanem a 16 volt lemaradva.
Sajnos a ram, és a tárhely árak elszállásával ez csak fokozódni fog (eddig is ezt csinálták, most meg indok is van rá) egy darabig. -
Ricardo
titán
Teljesen ugyanaz a vas, mint az elődben.
Érdekes lesz amikor a 9a támogatása lejár, és jön az új droid, akkor a 10a tök ugyanazzal a vassal megkapja, a 9a meg "elavul"
-
ttt1
őstag
A 9a-nak volt 1 mm kiemelkedése, ez teljesen belesimul a hátlapban.Mondjuk más érdemi fejlődés nem volt, de azért ne csak a pixelt szidjuk, hogy nincs változás, holott samu s22-23 óta pl ua. a kamerákat használja (oké kapsz évenként +100 mah aksiban) azaz ott sincs érdemi fejlődés.
-
rtitusz
őstag
Jó ötlet volt tegnap cserélni akkut a Pixel 5-ben. Marad meg egyelőre.
-
joelke HU
őstag
a közvetlen elődhöz képest 10%-al vékonyabb körülötte a keret
Hát ez a képek alapján nem igen látszik.
-
Technoman
őstag
Kövezzetek meg, de nekem pont a kamerasziget volt, ami naon tetszett. Egyedivé tette a guglis telókat. Ez a mostani, új teló meg egy ritka rút, jellegtelen készülék lett.
-
cs.zs.
veterán
Tudásban lehet, persze, más,
de annak a külseje nekem pl még nagyon pixeles azzal a kamerasávval. -
janeszgol
félisten
Tényleg nincs hátsó kamerasziget. Bakker kezd érdekelni a telefon. A jó kis 8a-t (8/256) odaadtam egy nő ismerősömnek. Kell egy Pixel. Mondjuk egy sima 9-nek örülnék a legjobban, bár ott meg van sziget..
Lesz Pixel nekem 2026-ban megint az fix. Ez a hátsó kamerasziget nélküli kialakítás tetszik. Sima 9 vagy 10a, még gondolkodom. -
tomeek1986
csendes tag
Ez a 8 GB memória vajon 2026-ban és a következő években vajon mennyire lesz elég, tudván azt, hogy a memóriaárak az egekben? Vajon a gyártók inkább az optimalizálás felé fognak menni? Hozzáteszem játszani egyáltalán nem játszok telefonon, csak fényképezés, közösségi appok és telefonálás.
-
Zsolt,72
senior tag
Jól néz ki a levendula verzió.
-
cs.zs.
veterán
Ez az első Pixel ami nekem bejön,
a nemlétező hátsó kamerasziget miatt. Az eddigi "szigetesek" nekem kifejezetten nem...
Így már lehet, hogy egyszer Pixel-tulaj leszek. -
paatrick
őstag
Ezzel teljessé vált a tök felesleges pixel 10 család. Lehet lapozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest