- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
OLED TV-kben és nitekben gazdag, Boldog Új Évet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz varrodavid #63858 üzenetére
cikket nem tudok, itt sokszor volt róla szó
a b-ben gyengébb a képfeldolgozó chip és hangrendszer, mozgás megjelenítés is emiatt gyengébb - nekem volt b8, nem tűnt fel -
az "a" az abszolút belépő, "b" azért jobb - előbbinél a panel is csak 60hz-es -
ha van még valami difi majd kiegészítik a többiek_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz Lackooo84 #63814 üzenetére
cipofuzo87
elállással bármikor visszadobhatsz szinte bármit, tv-t biztosan
csak ne nimand boltból vásárolj, ennyi
pl mm, euronics, alza, emag, hasonló multik nem kotsogelnek' ha visszaviszel valamit_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Rebelf #63780 üzenetére
ez egy normális világban így lenne
ebben az elqrvult világban nagyon nem így van, itt a gdpr az atyaúristen', más nem számít
prémium, mert nincs ellenfele képminőség terén, ennyi
sokszor van hogy a filléres vackokkal van a legkevesebb gond, a "prémium" kategóriával meg sokkal több, alaplapoknál tapasztaltam pl ( :
nem egy tag mondta itt aki olyan területen dolgozik, hatalmas pénzeket abba ölnek sok terméknél, hogy ne minél tovább bírják, hanem a garancia lejárta után lehetőleg minél hamarabb dögöljenek meg
szétnézve a világban teljesen valid a mese
gyorsan avuljon el, dögöljön meg, mert különben a vevő mért venne újat? a marketing nyomás önmagában nem 100%, rá kell arra segíteni ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Rebelf #63774 üzenetére
prémium tremék, benne van az árban
ez a topik meg igen kicsiny része az eladásoknak ( :
arról nem beszélve, valahol nem gond a defektesebb panel sem
arról meg pláne nem beszélve, hogy hányan alapból letojják azt, amitől az itt fórumozók része már agyvérzést kap ha "meglátja" kbszerk:
a többi tv-ben is lg panel van
nyilván a többieknek drágábban adják a panelt sokszor mint mi a komplett tv-t vesszük
és nyilván ott komolyabb kitételeknek kell megfeleljen a panel mint egy lg tv-nél
ne féltsd őket ( :[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz wallace 234 #63767 üzenetére
legyen úgy
olednek is extrém kínzás kell hogy gond legyen, egy gamenél több ezer óra az sztem elég extrém ( :Sidorovich
forza 5 nálam is lesz, legfőképp amitt sem akasrtam húzni már a vásárlást, de ilyen 100 óra környéke max
az kb mindegy hogy egyhuzamban tolod le vagy egy év alatt, ettől független a ledeket ugyanannak a terhelésnek teszik ki a statikus elemek és "hasonló elemek"
de kár ezen sztem aggódni
szerencsére a gar is már több alapból, én személy szerint elég jó áron is vettem a 48c1-et, ha meg is murdelne gar lejárta után egy nappal évi kb 112e ft-ba került...telefon előfizetésem is van annyi - sokkal drágább tv-nél azért több a "bérleti díj" nyilván ha csak 3 évet veszünk alapul ami után egyből beüt a krach -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz alaves #63762 üzenetére
a pixel eltolásnál én bátran kijelentem hogy nem vélelmezés, hanem 100% hogy csak "elodáz" bizonyos dolgokat
annyit tesz, hogy próbálja a ledeket egyenletes terhelésnek kitenni, se többet se kevesebbet, illetve a tartós statikus tartalmakat így némileg dinamikussá teszi
ettől független az x használati idő ugyanúgy beégést/kiégést eredményez
valaki találóan kiégésnek hívta, és valójában tényleg az
öregszenek a led-ek, idővel csökken a fényerejük, és ha tartósan ugyanazt a terhelést kapják akkor "beég" - gondolom nem mega a fehér oled, hanem előtte a szűrő -
azt tegyük hozzá, hogy egy lcd is öregszik csak nem olyan mértékben, benne a led-ek szintén, és bármikor meghalhat az is ( : - a ccfl csöves régei megoldásoknál nagyon látványos tudott lenni a dolog és sokszor viszonylag gyorsan is 5 éven belül -
nekem viszont ekkora élményt egyik megjelenítő sem adott, vannak a technek hátulütői de bőven kárpótol az élmény
tegnap megnéztem az "új" gears5-öt, azért új, mert lcd-n köszönőviszonyban sem volt a látvány azzal amit tegnap láttam ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz alaves #63751 üzenetére
sztem sem mindegy egyébként hogy ugyanazt a terhelést pl 3 hónap alatt kapta a panel vagy 1,5 év alatt
ahogy nem mindegy a tartalom sem, normál adás nyilván nem terheli úgy a panelt mint a hdr és társai
viszont nálam biztosan nem ment defaulton a frissítés, ahogy vmelyik nem kikapcsoltam és végre nem volt katt, következő indításnál írta hogy sikeresen lefutott a frissítés
más egyebet mondjuk én nem akarok vele foglalkozni ( : olyan rengeteget egyébként sem lesz használvajól tudom szerviz menüben az UTT a használati idő?
-
Chaser
legenda
válasz Chaser #63743 üzenetére
feloldottam ( :
lg c11/12
0413
1105
nálam mindkét kód jó
anymote smart remote - rosszul emlékeztem, a gyári távval nem megy -
főmenünél egy balra húzás és megjelenik rakat gomb szöveggel, ott az "in start" és megadni a kódot
elvileg a képen az "UTT" az üzemidő - órában - ha jól rémlik, nálam pl 65 óra ami reálisnak tűnik_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz thomasvold #63739 üzenetére
szervíz kóddal ment a b8 saját távjával a szerviz menü, ha fel tudnám oldani a csodafonomat meg is mondanám mi az ( :
-
Chaser
legenda
válasz Bugarov #63692 üzenetére
kell félni
pont annyira minthogy elcsap egy autó a zebrán
de azért általában kimegyünk az utcára ( :
hébe-hóba beég egy oled na pffffffff....addig is olyan képet bambult az ember amit a "biztonságos" lcd nem tud produkálni
szerintem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
mi az, nem elhet hogy a kódolással van valami defekt?
eddig nem tudtam megakasztani semmivel, már sok mindent megetettem velejah tényleg, a magic remote vezérli az xboxot bizonyos szintig ( :
tegnap jobban belemerültem az állításokba, mikor az xbox aktív és a beállításokra megyek egy másik menü jön elő - a képernyő közepén alul, amolyan "gamer menü" -
mutatja az fps-t is, tudja valaki ez mennyire valid?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz mrThomi #63662 üzenetére
én inkább azt mondamá begyorsult a jelenet hirtelen, meg picit mintha megtorpant volna néha, de csak a használat első pár napjában
tegnap este elmaradt a katt ( : és egész biztos később kapcsolt ki a c1, figyeltem a racket és a led világít, áramtalanítás után már nem
szóval állítanom kellett a pixel ftrissítést, defaulton nem csinálta eddig az biztosElektrosokk
én az lg-k képét is vmilyen 3d-nek érzékelem
valószínűleg a kontraszt és a nagyon elkülönülő részletek miatt, de ez is feltűnt a legelején anno a b8-nál ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
b8-nál anno tapasztaltam ilyet az első napokban, talán most is a c1-nél
lehet a 120hz miatt van, szoknia kell a szemnek - vagy a panelnek ( : -
sokszor azt vettük észre mintha begyorsulna a film, ilyesmi, általában lassabb jeleneteknél
de ez gyorsan elmúlt pár film után_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz mrThomi #63655 üzenetére
ez az, nálam mindig egyből kattan - volt hogy 4+ órát is ment egyhuzamban
most tesztjelleggel járatom már pár órája, mi fog történni kikapcsolás után
ránéztem du. a menüre, állítottam valamit a frissítésnél, hogy kikapcs. után csinálja ha szükséges
ugyanaz a tv van nekem is - c11 fekete hátuljú, de elvileg ez most az 1-es széria, azért hívom c1-nek, ebből az ezüst hátuljó már c12 nevet kapott -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
48 c1-et javaslom, talpa is van, extraként sokkal olcsóbb
gondolom nem két méterről használod majd monitornak
55" 4k kb 82 ppi, 48" 4k kb 92 ppi
én anno az 55 b8-nál forzánál láttam a pixeleket kb 1m-ről
na a 48-asnál nem látom ( :
monitornak is használom, nagyon jó - és nagyon jól lehet "skálázni" natívan, pl 32"@1440p, 24"@ fhd - doomot 32" módban toltam úgy nem fordultam le a székről és fergeteges mennyire jó úgy "fps" távolságból is -
fényerő meg akár filmezni akár játszani bőségesen sok is, nappali fénynél sincs gond vele
persze te tudod_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz alaves #63641 üzenetére
oké
de ez kattan, és egyből power off után, tehát áramtalanítja magát teljesen
a b8-nél még hdd-s rack volt rákötve, a hdd is zúgott 5 percen át a kattig kikapcsolás után
megnézem majd hdd-vel is egyből lecsihad-e' a katt után, mert ha nem akkor biztos nem frissít semmit a tv
eddig minden kikapcsnál egyből jött a katt, ez tűnt fel hogy az előbb szóba jött a frissítés_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz alaves #63639 üzenetére
yt-on láttam különböző videókat, amik "átmossák" a panelt
pl különböző színű függőleges csíkok válatakoznak, aztán teljes képernyős színek, színátmenetek, stb - esetleges panelhibák "felderítése" miatt néztem ezeket -
ezeket érdemes néha "futtatni" ?
tényleg, b8-nál feltűnt mikor kikapcsolom a v-t kb 5 percig még nem kapcsolt le teljesen, nyilván olyankor futtatta a pixel frissítést, aztán jött egy "katt"
a c12 egyből lekapcsol - egyből jön a "katt" a tápból, be kell külön állítani hogy frissítsen? most jutott eszembe_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz mrThomi #63637 üzenetére
bevilágítás biztosan nincs, nem is lehet
az olednél minden képpont egy led ami önállóan világjt, nincs ami bevilágítani tudna
az lcd-nél - teljesen mindegy hogy nanocellnek vagy qlednek hívják - van egy lcd réteg és vagy "sávos" megvilágítás van mögötte led-ekkel, vagy csoportosan elhelyezett led-ek vannak, különben nem látnánk az lcd képét
ezek okozzáka bevilágítást, ráadásul extra érzékeny az lcd a legkisebb fizikai behatásra is - jelen esetben nyomás -, ha egy picit is pontatlan a panel beszerelése már bevilágítások, felhők lesznek
a homogenitás lehet nem egyenletes az olednél, de az egészen más dolog - nyilván minden led nem fog tudni pontosan ugyanakkora fényerőt produkálni, ott még nagyon nem tart a tech -
kopp-kopp de ebben is nagyon okés a 48-asom
azt tudom hogy ahogy megynk fentebb méretben úgy nagyobb az esélye az ún. tinting jelenségnek - ha jól emlékszem így hívják -, mikor bal oldalon pl zöld még a fű, de a tv jobb oldalán már sárgás - ilyet sem tapasztaltam az enyémnél -
ennél a képnél olyan mintha picit feszülne a panel bal oldala, bár passz az oledet hogy "ültetik" panelbe, de nekem úgy tűnik mintha picit feszülne, gyanúsan jobb oldalt a panel szélén feltánően sötétebb a kép_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz alaves #63634 üzenetére
nálam talán 40 az oled fény - de lehet csak 30 -, de hdr-nél úgyis kiveri majdnem a szemem este
nappal meg nem nézek filmet ( :szerk:
egyébként nappal is elég, próbából ránéztem, max nem annyira látványos a sok külső bejövő fény miatt, de ha 100-ra raknám akor sem lenne jobb mert a környezet "elvonja a figyelmet"
jah tényleg jó a vision, prometheusnál van összehasonlítási alapom hdr-rel[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz fojtviki #63622 üzenetére
bevilágítás olednél biztos nem lesz ( :
egyéb disznóság lehet
akkor meg elállás, ha pedig később jön elő akkor lg
nekem anno a b8-cal nem volt semmi bajom - se úgy látom ez az a széria talán lentebb van nála -
most sincs a c1-gyel - de ha méretbeli különbség nem lenne écsak a képet látnám lehet nem tudnám megmondani melyiket nézem ( : -alaves
én is arra gondoltam, ha sima hdr van azt írja, ha dolbi vision akkor azt - meglepődtem netflixen mennyi dolby vision adás van már, bár megmodom őszintén lövésem nincs mi az ((( : de úgy láttam a prometheusnál hogy a hdr-nél picit még jobb, főleg a színek élénkültek meg jó irányba -
csak ez a színes ábra+hdr kiírás nem volt tiszta, de gyanítottam hdr 10 lehet - csak tv-n nem látom úgy a fileok nevét mint gépen, szóval azt sem tudom mit nézek pontosan :d -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz fojtviki #63614 üzenetére
külső file esetén gondolom a player fog számítani
de netflix és bármi egyéb tartalomnál a tv rendszere - ha a playeren azok nem elérhetőek, passz -, te tudod mit akarsz nézni
esetleges panelhibák bármelyik modellnél előfordulhatnak, az alapján semmit ne vegyél, az a biztos ( :
ott az elállás ha gond van, mással nem tudod kizárni - vagy elbattyogsz az adott boltba ott kipróbálod, utána viszed haza -
mivel nagyon belépő széria elméleti esélye sztem nagyobb panel hibának mint a felette levő szériáknál, de azoknál is ott van hogy gondos lehet
te pénzed, te tudod, megveszed és legfeljebb visszadobod_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz fojtviki #63612 üzenetére
a képfeldolgozó egység is butább benne, nem véletlen olcsóbb
az hogy vmilyen multiban megnézted nem sokat oszt/szoroz
én anno a b8 mellett néztem egy qledet és még természetes fény is volt, nem sok különbséget láttam ( :
aztán megvettem a b8-at, itthon leszakadt az állam
később láttam qledet is otthoni körülmények közt, hát nem olyan volt az összhatás mint a multiban
nem rossz tv, oled az is, de ha "komolyabban" filmezel a 120hz akkor is jobb, ahogy az ütősebb képfeldolgozó egység is
hangrendszerben is gondolom nagyon alap az a13 - ha nem hásználnál hozzá külsőt -
az a része szubjektív, hogy nekem a "lábai" sem tetszenekszerk:
apropó, tudja valaki film indulásánál a hdr jel előtt egy színes kis ábra az mit jelenet? talán hdr10?
van amikor csak simán a hdr kiírás jelenik meg - nyilván filmtől függően -[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
alany 48c12
probléma usb részlegen
van egy optibaykeretem amit notebookban használok, de van hozzá mini-sata kábelem amivel usb-n lehet használni
rávágtam pár nagy bitrátás 4k hdr filmet, és a tv random eldobja - tegnap este el is tűnt az eszközök közül -
valami olyat makog hogy mielőtt lecsatlakoztatom az usb eszközt áramtalanítsam aztán kilép a filmből
2 usb csati van a kábelen, ssd van a bayben
b8-nál használtam mobilracket hdd-vel, soha nem volt gond - pedig a hdd többet evett -, még azt a racket nem találtam meg
más eszköznél nem volt probléma az optibay+mini-sata kábellel
ötlet?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Attila2019 #63391 üzenetére
most hogy mondod, nálam nem volt ilyen pc-n - sem -
legelső perceknél tartottam ettől az automata szabályzástól, de nem volt semmi - ha volt is nem tűnt fel egyáltalán -
mondjuk nem is 90% oled fény van nálam, még nappal is kiégetné a retinám ( :szerk:
lehet csak x % felett kapcsol be az automata?
megnézném a helyedben másik profillal/lentebb vett fényerővel[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Jakesz #63367 üzenetére
a fekete csak egy extra
minden részlet teljesen elkülönül, nincs bevilágítás sehol
nincs hdr? lemaradtam....qleden elhiszem hogy nincs, mert még zóna ledekkel sem fogja megoldani annyira pontosan azt amit az oled - minden pont magában világít -
nem vettem észre, hogy a fehér szürke lenne
háttérzajnak pont elég egy 60e ft-os akármilyen legalja is, sztem - nem mintha nem lehetne kikapcsolni a képet már a legtöbb tv-n -
én nem nézek hülyének senkit, aki oled áron qledet - lcd-t - akar venni vegyen, a samunak is meg kell élni valamiből ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Pro Koryak #63308 üzenetére
Ebben egyetertunk
Ami rogton feltunt, kisebb a fenyero mint anno a b8-nak volt
De meg igy is erosen le kellett vennem, 30-35-os szint remlik
Gondolom a beegest/kiegest akarjak ezzel "megoldani"
Mindenesetre egybol imadtam ezt a kevesebb fenyeros oledet is:)_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Calogero #63279 üzenetére
olcsóbb alternatíva is jöhet ha tud valaki, a régi kábelemet biztos fillérekért vettem - valahol valamikor -, de nincs ráírva semmiPro Koryak
tudod mit? menj el te futárnak ha annyira akarsz
minden melónak van nyűgje, akinek nem tetszik az keres más melót, ennyire egyszerű
de egyelőre az én sz@romat amiért én fzetek az én pénzemmel, majd én tudom milyen módon veszem át ahogy mindenki eldönti magának_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz ricsip #63274 üzenetére
ezért érthetelen egy olednél - nekem legalábbis -
Pro Koryak
a futár dolga az amit a cég mond, ha kibont és beüzemel, akkor az a dolga, ha csak kibont akkor az a dolga, emagnál ez standard is volt pl
én részemről biztosan nem adok ki ekkora pénzeket egy sértetlen dobozért, pláne nem ilyen kategóriás terméknélde inkább kábelt mondjatok
-
Chaser
legenda
válasz wallace 234 #63271 üzenetére
az már egy nagyon extrém eset
viszont, .mivel kívülről sértetlen a panel elállással lazán vissza lehet dobni - ha belül van repedés lehet anyaghiba, bármi, azt az eladónak kellene bizonyítani hogy nem úgy van, amennyiben bekapcsolás nélkül nem látható defekt van a panelen azt elég nehéz kivitelezni fizikai behatással -
bár sztem bármilyen repedés látszana egy ilyen panelen, de passz
nem kínoztam a futárt, kapott honoráriumot is - sokkal többet kapott volna ha összedobja/dobjuk, egyedül volt kb 3 perc...de akinek nem kell a pénz annak nem kell ( : több maradt nekem -de a lényeg frankó nagyon
hanem a magic remote...beleszakadnának ha vlágítanának a gombjai? a power villog amikor nyomom a többit, csak a többiből semmit nem látok sötétben...elég lolwolfattila
nyilván találkoztak ők már ilyennel néhányszor
ide is a dht jött - direkt lementem hogy lássam hogy fogják meg a tv-t, bár ne láttam volna :d -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
megjött a csoda tv tegnap mm-ből
futáros tapasztalat:
ketten voltak, egy hozta a tv-t
úgy fogta mindig ahogy épp kézre esett neki, de semmiképp az előírt pozíciókban ( :
felhozta és mondtam szeretném látni a csomag tartalmát is, a reakció az volt, hogy nem szokták kibontani
az én reakcióm pedig az volt, hogy sértetlen csomagolásban is lehet sérült termék, erre már állt is neki bontani - úh. nyilván találkozott már ilyennel -
azt nem tudta hogy kell kibontani, hiába mondtam
életében nem látott oledet, rendesen megijedt mikor meglátta milyen vékony a panel - gondolom átfutott a fejében esetenként mit b@sz arrébb :d -
szóval a következőt is ki fogom bontatni ha majd veszek egyszer...
de minden oké lett, a tv hibátlan, panelon semmi olyat nem láttam ami nem tetszene - ezt már csak azután néztem hogy elment és összeraktam a tv-t -hanem kábel, van valami régi hdmi kábelen, win azt mondja megy neki a 4k@120, "szemre" is úgy látom hogy megy, a sync is oké
biztos ezerszer volt kérdés, de milyen olcsó megoldás van? kell majd még kábel_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz GalaHU #63059 üzenetére
nem parázok, elővigyázatosságnak hívják ezt a fogalmat - én leginkább hülyeségnek az ellenkezőjét, ha valaki bontatlanul átvesz ilyen értékű/ennyire törékeny tárgyat, de az az ő baja, nekem biztos nem okoz kárt vele
én nem a sérólés mentes csomagolásért kívánok kidobni pár száz ezer ft-ot, hanem egy sérülés mentes oledért, azt meg nehéz látni zárt csomagolásban ( : de mondtam mindenki maga tudja -
autós mókát pedig nem tudom most megoldani, hadd ne részletezzem mért - nem azért mert nincs pénzem bérelni valamit -Lackooo84
ez lenne az alap szerintem is ilyen termékenél/árnál, nemhogy erre szót vesztegetni meg mi a futár dolga
kíváncsi vagyok hány futár venne át ilyen dolgot másik futártól ha magának venné, anélkül hogy megnézné a csomagolás nélkül mit is kap de tényleg off end, drukkoljatok legyenek tisztajófejek' a futárok ( : már nagyon gyűrnék egy kis forzá_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz ricsip #63044 üzenetére
tele van ák-s értékelés edigiről, miszerint teljesen sérülésmentes csomagban töröt/sérült szállítottak ki, és persze ezek az emberek nem bontatták fel a futárral a csomagot
edigi meg vonta vállát
1,5-2 éve volt nagyon sok ilyen sztori, aztán pereskednek-e a károsultak a mai napig vagy sem azt nem tudom - itt is voltak elegen akik megjárták, de más üzletekkel is volt ez, csak ediginél nagyobb arányban -egyébként nem kötelezhető a futár arra hogy csomagot bontson, de én sem, hogy átvegyem a csomagot...és én nem is venném át, idegeskedés árán nem kell oled - sem -
és vannak olyan szolgáltatók akiknél ez alap, emag így promózta magát sokáig - ma ránéztem, covidra hivatkozva most nincs -evidens lenne ilyen termékeknél kizárólag olyan futárcéggel szállíttatni, akik külön kérés nélkül bontják a csomagot, addig át sem adják, szerintem - a futárnak még mindig annyi a kötelessége amit a cége mond, ha ezt mondja akkor ez -
Sidorovich
pereskedjen aki akar, én megelőzöm amit lehet
de off end, mindenki úgy veszi át a tv-jét ahogy akarja_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz ricsip #63041 üzenetére
és akkor nekem mért bontották ki és sokaknak?
eszembe nem jutna kifizetni előre egy ilyet, de kibontás nélkül sem
ketten vannak, tudják jegyzőkönyvezni ha sérült, biztosító meg intézi
majd én parkoltassam benne a pénzem mert valaki valamit elb@szott? jó vicc ( :
majd amikor látom hogy sértetlen majd akkor kifizetem, részemről
de kinek mi
látom azért sokan szeretnének felkerülni ák-ra a "sérülésmentes csomagolással törött készülék" csoportba edigi elég hírhedt volt eről egy időben, persze mindenki hibás, de ők biztos nem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz Jorgi Kormi #63030 üzenetére
ezt mondom én is
sőt, sztem nem érdemes átnézni futárral, hanem kötelező - én legalábbis magamra nézve kötelezőként tekintem -, nem akarok futni a pénzem után ha beüt a gebasz
előbb akadtam egy emagos malőrre, oledet vett a tag, lcd-t kapott, persze előre kifizette, futár meg lesz@rta
itt másabb, mert "csak" törött/repedt panel lehet...de valahogy nem vonz az sem ha pixeles vagy foltos vagy akármi elállással visszadobom, vagy esetleg cseréltetem az lg-vel, azon majd ráérek filózni ha úgy alakul, azok már nem szállítási gondokból vannak
egyébként a hdt hozza ide is, de úgy látom elég megosztó a munkájuk ( :
jövő hétre kértem, majd kiderül - direktben nem kérdeztem rá náluk mi a stájsz', majd a futároktól mikor már itt vannak :d -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz gyerecske #63025 üzenetére
voltak ezzel sokan már így lehet azóta is pereskednek...
nekem is ketten hozták egyébként, és ketten is bontották - utólag kiderült pont nem jól, de mindegy ( : -
talán pont oleddel is van fenn mese hogy töröttet kapott a tag
ez egy hímestojás, ha hűtők, mosógépek, kb bármi sértetlen csomagolásban lehet sérült akkor egy oled az pláne, én nem rizikózok vele az biztos
no mindegy, hozzák és kiderül anno is úgy voltam vele ha nem bontják ki előttem a panelt vihetik is vissza a tv-t
- ez lenne egyébként a normális hogy futár előtt bontás, ha gebasz van vevőnek ahhoz semmi köze, meccselje le egymással a fuvarozó/forgalmazó/kisker meg aki akarja, biztosan van rá biztosításuk is -
most épp covidra sem lehet fogni hogy mi lehet ennek az akadálya
no remélem úgy megy majd minden mint az első olednélszerk:
mrThomi
nem csinálok videót, mert ha nem bontják ki nem veszem át a csomagot
az én olvasatomban az a legegyszerűbb
egyébként jattot nem szoktam elfelejteni...öccáz' ft-ot adni pofám sem lenne több százezer ft-os terméknél, ha nem is tudnák mennyi az ára - de nyilván tudják - az ilyet mindig kp-ban fizetem mikor hozzák[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Dreamie #63023 üzenetére
tehát újra:
vettem már az mm-ből oledet
kibontották a futárok és fizetés előtt...és természetesnek vették
a futárnak az a dolga, amit a cége mond neki, se több se kevesebb - beüzemelésről nem beszéltem -
de nem tudom akkor kik szállítottak az mm-nek - ez már két éve volt kb -
már akkor is sérülhet a panel mikor dobozba rakják, de bármikor szállítás közben és egyáltalán nemm biztos hogy lesz külsérelmi nyom a csomagoláson -
nézz ák-s véleméyeket bármiről, mennyein kaptak sértetlen csomagolásban sérült/törött terméket bárhonnan...én biztosan nem állok be a sorba, ha nem bontanák ki át sem veszem, vihetik ahonnan hozták
egyszer vettem series s-t ami piszkos! egy helyen..gyárilag, tuti nem volt előtte bontva, a srác el sem akarta hinni alzán hogy van ilyen, de van - azt pl lesz@rtam, mert elfér, legaább egyedi :d -
én személyesen is mindig megnézem amit veszek, ne érjen otthon meglepi_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz KRoy19 #63021 üzenetére
előző oled is tőlük volt, akkor a szerelők nem megvárták, hanem kibontották a panelt
idézve magam:
" - nem bekapcsolva érdekel, hanem hogy nincs pé kettétörve és egyéb ilyen "apróságok" -" ahol pé*épp
és természetesnek vették hogy nem fogok addig százezreket kifizetni amíg nem látom mi van a dobozon belül...mert bizony lazán ketté lehet törve a panel sértetlen csomagolásban is
de már nem tudom ki volt akkor a szállító cég
olyan írjon már aki vett tőlük , gondolatom nekem is van sok mindenről_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
mm-ből mostanság vett valaki tv-t házhozszállítással?
kibontják a futárok gond nélkül a csomagot és meg lehet nézni a panelt fizetés előtt? - nem bekapcsolva érdekel, hanem hogy nincs pé kettétörve és egyéb ilyen "apróságok" -
tegnap ránéztem az árakra, már rendeltem is, már csak náluk volt jóárasítva a két uras' 48-as modell_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
nem követem az oled-ek árait egy ideje
most a 2021-es két 120hz-es modell 340e néhány helyen, mióta figyeltem az elmúlt hónapban több volt mindig - előtte nem követtem 3-4 hónapig -
várható még némi esés vagy innentől csak felfeleévezet az út? ( : - persze tudom hülye kérdés, de hátha vkinek van infoja -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz wallace 234 #62501 üzenetére
hdr.nél már 50-es oled fénynél is azt hittem megvakulok, én onnantól lesz@rom mi érvényesül és mi nem már 20-30-ason is állam leesik effekt volt, annyi nekem személy szerint bőven elég
extraként még meg sem vakultam ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz alaves #62482 üzenetére
b8-ban anno nem volt...nem is hiányzott
leveszem én a fényerőt magamtól is, különben kiverné a szemem
max beégés/kiégés elméleti csökkentése miatt rakhatták bele az újabbakba - főleg olyanok miatt akik maxra csűrik a fényt -
nálam ha jól rémlik oled fény max 20% volt, a "sima" 50_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz NoMagix #62480 üzenetére
az az egyszer már rájöttem pedig
az a-st biztos nem veszem
c11-12 nem nyűgös?
jah, az automata fényerőszabályozás ezeknél is ott van, mint talán a cx-eknél? az nem volt szimpatikus, igazából ezen kívül nagy nyűg nem hiszem lenne, de azért rákérdeztem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
OLED48C12LA ez érdekel
rákarestem itt, de sokat nem találtam, van vele valami nagy nyűg?
LG OLED48C11LB - ez régebbi modell lenne? elvileg 2021-es mindkettő
LG OLED48A13LA - ez 60hz és pár dologban butább mint a másik kettő, talpa is más
kb ennyit tudok róluktudom, nem sokkal drágább az 55-ös, de nekem 48-as kell ( :
-
Chaser
legenda
válasz jugeen #53712 üzenetére
pont így?
egyébként úgy tudom, addig nem is kerül jogilag tulajdonba az eszköz amíg az eredeti tulaj ki nem fizette az árát, addig a szolgáltatóé
anno venni akartam szolgáltatós notebookot, akkor ezt mondták_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
biztos úgy van
fullos panelt eladják, nyilván jó áron
saját tv-be meg ami marad
az emberek egy része aki nyűgös rá, azoknál szó nélkül cserélnek panelt
de van egy nagyobb része aki nem nyűgös ( :
ez tiszta business_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz alaves #53528 üzenetére
de ez már régóta így van legtöbb helyen
meo kb megszűnt
majd a kedves vevő meo-zik, aztán hadd szívjon vele utána a kisker/nagyker, gyártót az hol érdekli
drága lett a munkaerő, nem éri meg - nekik -
ezért tervezek csak kivételes esetben olyan dologgal amin már nincs gar
anno geil black dragonoknál nagyon előadták mennyi éles tesztet meg kemencét kapnak 1-2 napig
egyik kitemből az egyik annyira dögltt volt gyárilag, hogy be se bootolt vele a gép ( : és ez már kb 10 éve volt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz rodman73 #53507 üzenetére
én nem vennék qledet, neked kell tudni
akkor tudnád neked mi a jobb ha mindkettő ott lenne előtted, nem egy multiban
65-ös cx-re olvass vissza, azért nem feltétlen sétagalopp kifogni panelt belőle, neked kell tudni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz rothfb #53505 üzenetére
65-öst semmiképp sem, nem akarok szenvedni sem azzal hogy jó panelt fogjak ki, sem azzal ha mozgatni kell vmiért
az volt a terv eredetileg, aztán rájöttem hogy hozzám az nem "passzol"
48 v 55, majd jövőre kiderül, nem 3-4m-ről nézem ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz lordring #53499 üzenetére
vagy csapj le egy bx-re amíg nem változik az ára
vagy várd meg a következő évet, akkor alapból 3 év gar lesz majd ezekre már
részemről már kivárom ha eddig semmi jó vételt nem ütöttem le
bx nagyon sokáig volt alzán 350e-ért, de nem volt garkiterjesztés, már van, de 400 az ára és a garkiterjesztés is drága...._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Draken #53480 üzenetére
túl nem bonyolítanám
viszel statikus színű "képeket" pendriveon, 1-2 filmet oszt' kész
esélyesen nem fogod látni úgy sem, lényeg, hogy ép legyen a panel
két ember ildomos hozzá ha állványozni akarod, összerakáshoz is
talpat egyedül rászenvedtem anno 55-ösre, és aztán fel is raktam a helyére a tv-t, de ilyet csak akkor ha szereted a kihívásokat ( :
a kiszállító srácok panelle fölfelé tették az ágyra, hog meg tudjam nézni a panelt, arra nem gondoltam hogy így talpat rátenni nem lesz túl mókás
de átmentem ótószerelő' stílusba és ráműtöttem a talpát ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz balazs8907 #53333 üzenetére
ez érdekes, elküldeném a szerviznek
szerk:
mármint a videót, ha félreérthető lenne ( :
akár többet is[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
egyébként értelmes gyártó ezt megoldja - ha akarja -
a notebookom pl 90%-ig tölti az akkut - fuji e746 - , bármiféle beállítás nélkül
ha 100-ig fel akarom vinni, mikor elérte a 90-et akkor töltő ki, majd be, és úgy feltölti 100-ig
és nyilván "lefele" is építettek be védelmet
sok esetben a kijelzett 100% valójában 90 körül van, akarás kérdése
én ezeket a hatalmas oled fényeket nem értem, kiégetné a szemem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz balazs8907 #53324 üzenetére
videót próbálj róla lőni, nem lehet, hogy az automaikus fényerőszabályzás? - azt nem lehet kikapcsolni -
Madwe
"A suta buta user simán elbassza az akkuját hosszú távon?"
de el ám_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
mit foglalkozok egyesekkel meg kettesekkel? :d
megvettem a b8-at, nézegettem pár percig van-e pixelhiba, aztán használtam örömmel
akkor katam néha majdnem szívgörcsöt, mikor one x-en a "fekete" háttér szürkés-foltos-sz@r volt, mint egy rosszabb lcd panel ami tele van folttal
na olyankor mindig kellett pár másodperc hogy rájöjjek, megint az a sz@r szopatott be ( :
ha nem zavar sz@rd le_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
48cx honnan van?
továbbra is a két év gar tart vissza, és ahol lehet venni ott nincs garbővítés, pl alza
illetve sonyk terén még nem láttam nyilatkozni senkit, arról igen hog jók
de milyen a supprt? cserélnek ők is "bemondásra" panelt lakóhelyen? amit általánosságban találtam sony supportról az lehervasztó finoman szólva
ott éppen volt annyiért 48-as, hogy 5 év gyári garral is megállt volna 48cx 500e-s árán_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
na látod ez az, ők nem tehetnék meg mint kereskedők, de hülyének néznek és hazudnak - legjobb mikor cikkezgetnek a shopok, hogy egyes shopok milyen árakon árulnak kártyákat, lásd ipon ((( : -
a magán nepper azt mondja ennyi, nem kamuzik, lóvét csinál a helyzetből - amit pedig a gyártó csinált, senki más, és tisztában volt vele mi fog történni, ott nem jóskapisták' ülnek, hanem hárvárdon'-jélen' végzett közgázosok, de ugye ehhez 8 általános is sok -
5xxx cpu-ról le is tettem, majd jövőre valamikor, addig 3xxx, és legalább tudom hogy az amd még nagyobb tróger mint az nv, ha úgy hozza az érdeke ( :
nv-ből is megvárok most már mindent, lehet érdemibbet hoz majd vágás terén egy 12gb-os gyenégbb gpu-s modell, mint egy 3070 amit vettem -
de tényleg off, ha én kotsog' vagyok a gondolkodás módom miatt akkor az vagyok_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
akkor láss tovább
ha a magánember ganaj, akkor mik a "boltok" ? akva', ipon, pcx és társai
99% hogy alzától felvásárolják, aztán adják tovább
ők hivatalos/hivatásos kereskedők elvileg
nekem ha munkára kell megoldom, nem csak 3080 van a világon és pont ilyenben vagyok, veszek valamit amivel "elleszek", aztán majd ha lesz választék - és termel a project - akkor választok hosszabb távú megoldást
ha keményen keresné a pénzt akkor már 3090-em lenne - és abból is tudtam volna venni boltban, scriptelgetés nélkül is -
attól hogy a gyártó nem keres több pénzt, még ők generálták az egész helyzetet - és a vga gyártók kereshetnek is, max maga az nv és amd nem fog -
én azt mondom, amíg behazudják hogy "van", közben meg semmi nincs, ők menjenek a qrva anyjukba aki meg pénzt keres vele mert egyeseknek minden azonnal kell bármi áron, hát keressen
ezek luxus termékek, nem szívműtéthez kellenek
az én szívem se fog leállni, ha idén esetleg nem tudok oledet venni...legalábbis remélem ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
számomra is érték, de a saját tulajdonával mindenki azt csinál amit akar
ahol kopogtatni kell gerinc ügyében, azok a kedves gyártók, akik hülyének néznek téged, engem és mindenkit
persze szánják-bánják, soha nem gondolták volna és mindent megtesznek ((( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
egy piciny dolgot felejtetek ki:
ez a gyártók miatt van ( :
ők generálták, pontosan tudták mi fog történni, és pontosan sz@rnak a vevőik fejére
nekik aztán qrva mindegy ki veszi meg és mennyiért, nekik legyen meg a pénzük
amikor az történik, hogy a valós igény 10%-át sem tudják kielégíteni, akkor ha nem nepperek vásárolják fel akkor sem változik semmi, max több ember kap "normál" áron, egy helyett mondjuk 1,4 a 10-ből aki potenciális vásárló lenne
semmivel nem vagy előrébbszerk:
általában ha kihozunk valamit a boltból kevesebbet ér, most többet ( :
én is simán nyomtam volna, de olyan emberkékkel semmilyen szinten nem akarok érintkezni, akik durva felárat ilyen sz@rokért megadnak, apróért meg nincs értelme[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
ezt rá is rohadna én is akartam 5xxx cpu-t venni, a drága msrp árat meg is adtam volna érte, de egy ft-tal se többet ha mindenki ezt csinálná nem lennének nepperek... - egyébként vettem 3070-et boltból "olcsón" - de amíg úgy csinálják mintha szívműtéthez kellenének ezek a sz@rok, addig lesznek akik "kihasználják" a "szerentcsétleneket" ((( :
egyébként nem igazságérzet, de most ha úgy érzed is hogy ganaj az ember - szíved joga -, attól még viselkedhetsz úrként_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
legyél már annyira úr hogy megosztod vele, az élet úgyis kib@szik majd vele mert nepperkedett - amúgy meg jól tette, ha van rá
bolondvevő, utóbbi oldalon sokkal nagyobb gondok vannak -szerk:
már a ph se bírja ( :[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Locutus #52838 üzenetére
ha cx mellett megy a gsync akkor bx mellett is menni fog, semmi hw-es dolog nincs bennük, nincs gsync modul, csak gsync ready minősítést kapnak - vagy jól megy, vagy nem megy jól, adott hw környezet függvénye -
-
Chaser
legenda
válasz Dreamie #52656 üzenetére
wifi részük sztem szutyok, lan is
küzdöttem értelmesebb asus routerrel is, de érdemit nem hozott
netflix ment simán, 1080 h265 filmek is, 4k nagyobb bitrátás filmeknél maradt usb
valahol vicc, hogy nem tudnak gb-es lan-t ezekbe rakni és értelmes wifit, no de ez van_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Darth_Revan #52654 üzenetére
ez bármelyik lcd-nél is lehet
az én volt b8-om minden téren hiba mentes, és vagyunk ezzel páran így_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Piftuka #52640 üzenetére
nincs rá igény nyilván
az hogy 100-ból 1-2 ember venne az nem igény
az ívelt tv az nagyon bebukott, nem csoda, az "egy emberes", ha nem pont középen ül a néző már bukta
3d tv-t én nem láttam, de nyilván az is megbukott már rég, ahogy - nem - látom, már egyáltalán nincsenek gyártásban semelyik gyártónál_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz bendre91 #52628 üzenetére
ez az automatikus szabályzás, és elvileg nem kapcsolható ki
ettől én is tartok, rühellem ha az eszköz "okoskodik", arra ott vagyok én ( :
múltkor valaki linkelt erről videót, ott nem tűnt zavarónak, de ha gyakorlatban zavar akkor nem tudom mit vegyek_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Jegesmaci81 #52592 üzenetére
ahan, így értem
fóliát sztem nem kell keresni, jelölik egy színes darabbal ahol le tudod húzni
nagy üzletlánc az biztos, az is biztos amit visszavittem tavaly monitort, azóta se láttam fenn "felbontottként", meg semmit nem látok náluk ilyen státusszal, ahogy az üzletek 99%-ánál sem
gondolom nem feketel yuk nyeli el a visszavitt termékeket ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Jegesmaci81 #52589 üzenetére
nem tudom hogy nyílik, de azt mondod nem volt a kijelzőn fólia, de a talp a panelre volt szerelve
nyilván nem veszed észre ha defekt van a kijelzőn, de a többit meg igen
nekem azért fontos lenne ha nem újat akarnak eladni új árban - és elmondásod alapján ezt már visszavitték -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Jegesmaci81 #52584 üzenetére
huh, személyesen vetted és nem nézted meg? ez nekem kínai
kolosszus87
ha b9 volt, akkor c9 is jó, akkor cx is, és akkor b9 is, így se értem ( :
nyáron azért nálunk is tud világos lenni, 3. emelet, reggeltől du-ig 3-ig közvetlen napfény jön, akkor se volt kevés a b8 fénye felhúzott redőnyök mellett
igazából nem tudom elképzelni hol kevés a fény
tükröződés az viszont volt nagyobb fénynél - mondjuk mivel nem vettem le a fóliát, lehet az is besegített :d -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz blakey #52530 üzenetére
pont ez az, és ez valahol azért szomorú
cserébe "szó nélkül" cserélnek pnelt, de ahogy nézem sonyhoz válogatott panelek mennek eleve, lg-be meg ami marad, lehet ezért is a legolcsóbbak oledben, nem csak amiatt hogy ők a gyártók
mondjuk engem addig nem zavar, amíg tényleg cserélik a panelt
sonynál, pansonicnál ez hogy van?
várom itt a 48cx-et nagy erővel, de sonynak most is van 48-as olede értelmes helyeken, oszt' még picivel olcóbb is mint az lg megoldása
viszont b8-nál tetszett az egész rendszer, abban nem tudom a többi gyártó milyen
az nem tetszett, hogy sehogy nem tudtam megoldani nagyobb bitrátás 4k filmeket, se lanon, se wifin nem mentek ahogy kell, csak usb-rőlszerk:
+37e lenne +3év elvileg sony gar, az nem is rossz
sony központi márkabolt - ez hivatalos sony forgalmazó? ák-n alig van értékelésük
sony szervize milyen tv-k terén? amit nagy általánosságban láttam a pocsék a legjobb jelző
van egy sony fényképezőm, azért néztem utána
persze a kérdés bárkinek szól, aki tudja a választ/válaszokat[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
hát figyi'
itt - nem ebben a topikban -, egyszer valaki előadta, hogy "egyébként is az akármilyen - talán imax - szabvány előírja hány méterről milyen méretet kell nézni blablabla"
na most, pont lesz@rom az imax szabványt meg a többit is, majd én tudom nekem hogy a legkényelmesebb/legjobb ( :
részermől 3,5-4m-re vennék legalább 77-es panelt
az 55-öset meg ha rajtam múlna 1,5m-ről nézném
4k és 85" viszonylata..hááááááááát, eszembe nem jutna ekkora panelt venni 4k-val, már 77-esből sem vennék, pixeles, részemről onnantól már 8k, akkor is ha nincs rá tartalom
lényegtelen, mert sokkal élesebb a 4k anyag is rajta
és ha én 77-est vennék, nem azért venném hogy fényévekről nézzem, hanem azért, hogy ugyanúgy 1,5m-ről mint az 55-öst esetleg kettőről
egyszer mm-ben végig mentem a tv-k előtt, egész 8x méretig, 1-2 perc után az 55-65-77 már törpének tűnt
de ez én vagyok
te meg te, és neked kell tudni hogy ad élményt, nem ilyen hülye pH@szokra hallgatni pl, mint én_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz xerobyte #52482 üzenetére
nekem mindegy ki hozza, átvét előtt bontás, ellenőrzés, addig nincs pénz, előre pedig nem fizetek
megértem, hogy esetleg "szívás" a futároknak, de ez meg legyen a kereskedő baja, olyan futárszolgálattal szerződjenek ahol ez alap
gondolom egyik áruház vezetője se venne át otthon ellenőrzés nélkül több száz ezer ft értékű terméket, pláne ha rendkívül sérülékeny dologról van szó, no, ugyanezen az elven elvárni sem kell mástólNYPD
tálcát el lehet tüntetni, ahogy az ikonokat isabridabri
felirtot át lehet helyezni, de akár színét, hátterét is lehet változtatni ha valaki ettől annyira tart - ha a gyári player nem tudja akkor egy 15-20eft-os külső majd tudni fogja -szerk:
nightsong
ha zavar cseréltesd, ha nem zavar akkor meg ne ( :[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz EasyLife #52480 üzenetére
mindkettőhöz 65cx linket raktál, de
valaki tudja náluk van-e érdemi garbővítés mint mm-nél?
lehet ráfanyalodom az 55-ösre megint, ennyiért már nem sokkal van bx fölött
bár úgy látom neten nem rendelhető, akkor viszont kihagyom_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Jegesmaci81 #52461 üzenetére
az a megbízható amelyikre minél több gar van, alapból mindre kettő, és nem árt venni egyikre sem
ár/értékben sztem 55bx a legjobb - 350e-ért vagy az alatt -, venni kell rá plusz gart, mm-nél van is ilyen biztosítás, és úgy tűnik működikh377
következőnél majd leveszem ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz blakey #52431 üzenetére
búúúúbazzzzz :d
na annál nem értem a 4k-t, de 27"-nál sem
a notebook 14" fhd, 150 körüli ppi-vel, w7 alatt hiába állítom a dpi-t, legtöb sw ui-ja meg se nyekken, nagyítóval kell nézni kb ( : w10-nél nem tudom mi a helyzet, de ez w7-te használhatatlan_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz blakey #52429 üzenetére
nem próbálok érvelni, ezek tények
hogy nekik mennyibe kerül a gyártása az más kérdés, lehet amiatt sem tudnák olcsóbban adni - ha akarnák sem -
anno számítottam is rá hogy húúúú de olcsó nem lesz, mikor sokan úgy örültek hogy kisebb oled=alacsonyabb ár, ez nem úgy működik
most 32"@1440p monitorom van, innen tudom mennyire pocsék a 80 ppi, mert ez közel 92, de ezen is látom a pixeleket simán desktopon
én nem szó szerint monitornak használnám, de annak is, illetve forzát én közelről tolom, 55-össel 1-1,2m volt
ha már odaülök akkor legyen uras' ( :
de ezzel a 48-ossal ha natív 1440p-n használom, akkor pont a mostani 32" jön ki - mellette pedig fekete holtrész - , és úgy mondjuk esetenként már egy fps-t is le lehet vele tolni közelről
ilyen előnyei vannak a 48"-nak - és mondjuk azt lazán elviszem egyedül is lakáson belül bárhova, 55-öst már nem ( : -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Külpolitika
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Androidos fejegységek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Óra topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...