- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
#79829775 #108851 üzenetére
Háát sajnálom, mert:
1 PC-n képileg nagyon jó,
2 médialejátszón kiváló,
3 PC-n 60 fps környéki videók jó.
4 PC-n médialejátszóhoz viszonyítva 30 fps és az alatti videók pocsék
Már nem variálok vele, majd valahogy megoldom, de amúgy a videólejátszókat Potplayert, VLC, stb kellene fejleszteni.
A Splash sokat javít de ennyi, ez az egész amúgy zsákutca...#108853 Vhiktor Beállítottam, a trumotion még mindig halvány, mióta PC-n vagyok sosem volt aktív
Valaki írta itt, hogy gépen nem is lesz használható a trumotion
Majd még kutakodok a neten de szerintem rolinak lesz igaza, ilyen az Oled PC-nMindegy Viktor, köszönöm szépen az eddigieket, köszönöm mindenkinek aki időt fáradtságot áldozott erre!
-
hunspikey
őstag
válasz
#79829775 #106219 üzenetére
Ehhez a kérdéshez ennyi erővel akkor menjünk vissza az időben még a 70-es évekre. Amikor a mozi tekercsekre rá volt írva felkiáltó jelekkel, hogy "Hééé mozi gépész tedd rendbe a vetítőgép lámpát, hogy jól jelenjen meg a film" - pl Star Wars: A Birodalom Visszavág ilyen volt a sötét jelenetek miatt.
Szóval maradjunk annyiban hogy még moziról mozira is volt eltérés és a mai napig is van eltérés, kvázi szerintem egyszerűen lehetetlen ebben a kérdésben ténylegesen rendet tenni.
Kb csak az működne, ha a Spielberg ide jönne hozzám, benyomnám neki a mozit az OLED-en és megkérdezném tőle, hogy te Steve -erre gondoltál? Hmm ez így frankó? Vagy váltsak profilt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged