Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
őstag
USA-ban az iPhon-ra is egy év van, ha jól megnézzük egy 65”-os tévé ára, és zsebben elfér.
-
Nheo047
tag
válasz
Sasi001
üzenetére
"Tudd biztonságban készülékedet, hosszabbítsd meg tévéd garancia idejét akár 5 évre, egyúttal biztosítsd véletlenszerű károsodás és lopás esetére is, fix havidíjjal, önrész nélkül! A biztosítást a Kosár oldalunkon kérheted!"
rákérdeztem, és nem kerül pénzbe! persze lehet venni havidíjért 4e/hó mindenre is garit, de hosszabbítható az alap gari 3ról 5re
-
alaves
addikt
válasz
Nheo047
üzenetére
65" (fényes kijelző felület) kategóriában képminőség vonatkozásában a 65S90D-nél csak egy TV jobb, a 65A95L (G4-el fényerő/színfényerő arány miatt kb. egál, az S95D pedig matt kijelzős). Ha most vennék TV-t a 65S90D-t venném (65S90C használata alapján, 5400 üzemóra).
-
pana0017
senior tag
válasz
tibbike01
üzenetére
Főleg a glossy bevonat. YT teszteken nekem érdekes volt megvilágítva a matt kijelző, ahogy a fekete romlik és a kontraszt mintha csökkenne, cserébe nekem a tükröződés eddig sem okozott különösebb gondot vagy csak szimplán megszoktam.
valamelyest a one connect box kapcsán is volt bennem félsz és azért az árkülönbség sem elhanyagolható. -
Nheo047
tag
Telekomnál van olyan akcio, hogy egy Q700D soundbart adnak tv mellé, hát ez igy meggondolando....65S90D t néztem ki!
5 ev garit is ad hozza a T, meghat a Soundbart eladnam,mert van egy HW-Q90R em, szóval 400e be lenne a tv kb, ha eladom.
Samu topicba írtam, lehet ide kellett volna
Kinek van tapasztalata S90Dvel? -
Sasi001
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Ha a legalacsonyabb árra várna mindenki akkor nem vinnék az új modelleket.
-
Tyrone89
senior tag
Kb másfél óra múlva elkészülök A Sziget(2005) c. filmmel, amennyiben valaki szeretné megnézni, üzenetben jelezze.
-
pana0017
senior tag
válasz
anderledani
üzenetére
Köszönöm a tanácsokat! Végül S90D lett. Volt bennem egyrészt félsz a mattság kapcsán a tesztek alapján, másrészt a Samsungos tanácsadó is meggyőzött hogy nem lesz rá szükségem a lakás adottságai alapján és jobban járok az olcsóbb verzióval.
-
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Sajnos...viszont elég gerinctelen dolog 10 ezer óra használattal eladni egy tv-t,amiről nem tájékoztatják a vevőt!
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Mert jó dolog, pl filmnézéshez napközben.
Nekem este zavaró amikor pihennék, háttérzajnak megy a tv és villog, akkor a tv fényerőből is visszaveszek.
Nem 2 ezer hanem 8k pl, amit patikán a tv hátuljára lehet applikálni és bedugni a tv usb portjába.
Jól be kell lőni az energiamenedzsmentet és kikapcsolás után pár perc múlva az is kikapcsol, addig pedig hangulatfényként üzemel. Nekem ennyit bőven megér, többet is.
philips ambija meg nyilván komolyabb cucc, kár hogy más nem liszenszelheti. -
Tyrone89
senior tag
[link] Predator: Killer of Killers HDR Trailer
-
Pro Koryak
addikt
válasz
LurkerSheik
üzenetére
De akkor miért kell az embilájt? A kellemes háttérfénynek megtenné egy sima 2e Ft-os egyszínű ledsor is.
-
John D'oh
senior tag
Visszamondom az Euronicsos 77 G4-et ha valakit érdekel, érdemes lesz figyelni a webshopban ha a házhozszállítás opció él, az elvileg egy 0 km-es példány lesz 850k-ért.
Aludtam rá egyet és hiába nagyobb méret, 10 hó QD-OLED után mégsem váltok woledre. Ki lehet fogni jót is persze, meg mindannyian más mértékben vagyunk rá érzékenyek, de nincs kedvem megint tinting meg banding stb miatt stresszelni.
-
John D'oh
senior tag
-
ρσгτσ
addikt
válasz
lala666
üzenetére
Én használtam anno, de TV nézés közben nagyjából semmit vettem észre belőle. Annyira leszűkült a képernyőre a fókuszom. Egy fokkal jobb volt, amikor a környezetében is voltak kiegészítő LED -ek, de abból normális kialakítás már húzósabb tétel. Százezreket el lehet költeni erre, de szerintem annyit nem ér.
-
-
Tyrone89
senior tag
Elkészült az Avatar The Way of Water. 89.5 GB lett angol és magyar hangsávok valamint magyar full és forced feliratokkal.
-
tibbike01
addikt
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem szőrnyű ez az ambient light. Elég a tv-ben a sok színes villogó jelenet nem hogy még körülötte is színes legyen. Meg amúgy sem előnyös filmnézéskor.
-
tomi5244
őstag
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Pont ilyen falidekort tervezek én is, csak én a teljes felületre. Köszönöm a led tippet, utána nézek.
-
válasz
tomi5244
üzenetére
Van ez a Paulmann markaju led strip, 75”-ra kb 9k amazonon vagy allegron es itthon is van kicsit dragabban. A hosszak a tv atmerohoz vannak kialakitva.
Nekem 77” mogott van, usbrol megy a cucc, nem olyan nagy a fenyereje mint az ambilightnak de igy is kellemesebb a kontrasztos tv kepernyo/falnal. van egy alap taviranyito azzal allithato mindenfele szinsema.
-
John D'oh
senior tag
válasz
eL Geri
üzenetére
Telefonon és írásban is megerősítették, hogy az áruházban átvehető darabok mind kiállított példányok viszont volt reggel még a központi raktárban, az gyárilag csomagolt vadonatúj. Én biztos ami biztos rendeltem egyet házhozszállítással ami az Ügyfélszolgálat szerint a központból jön majd. Nem tudom mennyi volt. Most már nem mutatja a házhozszállítás opciót, csak az áruházi átvételt.
-
Tyrone89
senior tag
Ma elkészülök az Avatar Way of Water egy új verziójával. Akit érdekelne, írjon üzenetet
-
A Zéé
addikt
Hali!
LG 48C4 és PS4 közt van olyan "anomália", hogy egyelőre úgy tűnik, hogy totál random módon ilyen kisebb-nagyobb foltokban fehér felvillanások vannak a kijelzőn, olyan, mintha valami képzaj lenne. Néha csak 1-1 pixel, néha nagyobb foltok, de akkor is ilyen max 5-10 pixelesek lehetnek. Van olyan, hogy egy darab sincs, néha viszont zavaróan sok.
Van egy olyan gyanúm, hogy amikor "hidegen" indítom a PS-t és a TV-t is egyszerre, akkor van a sok pixelhiba, viszont ha előtte megy a TV egy pár percet, akkor van a kevesebb vagy 0, de ezt lehet, hogy csak behaluzom...
A HDMI kábel valami random MM-es Hama, annyi van ráírva, hogy "High Speed with Ethernet".
Ez szerintetek melyik komponens miatt lehet? -
tomi5244
őstag
Sziasztok, kicsit off, de nem találok erre külön topikot. TV mögé helyezett ledszalagra tudtok ötletet adni? Hol érdemes venni ami egy elfogadható minőséget képvisel? Semmi komoly extra nem kéne. Meleg fehér. Csak felülre raknék, akár USB-ről is mehet. Philips termékeket néztem, de az horror áron van.
-
PTM
senior tag
válasz
hyppo!
üzenetére
Én 65-ösről mentem 77-re, de szintén nagyobbra számítottam egyébként. Pedig méregettem és próbáltam elképzelni előtte. 83-as lesz ebből, de az LG-nél amilyen szimpatikus maga a G5, a DTS ismételt, idei kivétele annyira ellenszenves. Ezen a ponton viszont hajlok rá, hogy magam is elengedem a DTS formátumokat.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
eL Geri
üzenetére
Van pár üzletük. Valószínű nem mindegyikben volt, vagy eleve néhány már visszatért a központi készletre.
Nevezzük nevén: Euronics. Náluk valószínű, hogy ilyenkor már csak kiállított darabok lesznek. Főleg, ha nagyobb a kedvezmény, és nem valamilyen általános akcióban szerepel.
-
eL Geri
őstag
Az egyik nagy (és kissé hírhedt) üzletláncban most van extrém G4 77 akció. 5 üzletben van raktáron. Kissé félek, hogy kiállított darabok lehetnek, és csinálják a helyet a G5-nek.
-
John D'oh
senior tag
válasz
pana0017
üzenetére
A matt kérdés teljesen egyéni preferencia. Valakit zavar, mást meg egyáltalán nem. Én pl. utóbbihoz tartozom. Azt tudom, hogy nem hiányzik hogy fényes szobában magamat lássam film közben bizonyos jelenetek alatt mintha tükörbe néznék.
A kontraszt romlását egyáltalán nem tapasztaltam, pedig biztos hogy létezik ha ennyi cikkben említik, csak gondolom mindenki különböző mértékben érzékeny rá, és a fényviszonyok is ezek szerint ideálisak nálam. -
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Napokban terveztem 65"-os S90D-t vásárolni, azonban most a MM-ban a glamour kapcsán kereten belülre csúszott az S95D is.
Rengeteg tesztet, véleményt olvastam róla, holnap igyekszem élőben összehasonlítani őket, de emellett szeretném a ti véleményetek is kikérni.
Leginkább a matt bevonat megosztottsága zavar. A nappaliban nagyobb üvegfelülettel szemben lenne a tv, viszont északi tájolású, direkt fényt nem igazán fog kintről kapni. Ezek alapján esetleg be lehet lőni melyik felület lehetne ideálisabb számomra?
A hangrendszer közti különbség nem releváns, hangprojektor lenne rákötve.
A OCB előnyösebb lenne, de ez sem számottevő pro az S95D mellett.Köszönettel,
-
John D'oh
senior tag
S90D-ről talált valaki esetleg tesztet ahol nem QD-OLED panelt volt ? Kíváncsi vagyok, hogy mondjuk az LG B vagy C szériához van e közelebb, és mennyire szenved a tintingtől, bár ezt mondjuk a tesztek pont nem szokták részletezni sajnos.
Illetve még egy kérdés. A 2025-ös modellekbe a tandem panel gondolom csak a 83-asba kerül, ami alatta van, abba a sima hagyományos woled megy ugye ? (Már azokat a szerencsés helyeket leszámítva ahol QD lesz)
-
bbmt
senior tag
Kíváncsiságból ránéztem, hogy mi ír a Smartthings app az energiafogysztásról a 7790D-n.
Kikerekedett a szemem, hogy ma 5kW energiát fogyasztott szerinte, reggel 8 óta.
A fogyasztásmérőm szerint most járok 640W fogyasztásnál. Monitorként használom, ma nem filmeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
LG ad 5évet csak, a G szériára, ha jól tudom....
Erre gondolsz?
akkor már legyen 10 év nem? Szerintem fogyasztóként így is ki van nyalva a seggünk folyamatosan. Nem lennék egy gyártó helyében sem a mai világban.
kötve hiszem
Tényleg eléggé gáz, hogy nem tüntetik fel sehol.