Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép napot
A Samsung S90F minden méretben QD Oled, vagy itt is variáltak a panellel? Melyik éri meg jobban ez vagy az S95F, illetve ezek az új Sony Bravia 8 tévék mennyire lettek jók, mert árban most annyira nem vészesek mint az elődök 🤔
Gondolkozom a 4 éves LG C1 cserén, habár még mindig tökéletes 😅 -
Köszönöm srácok, én is bízom benne, mert ezt a C1-et is imádom 3 év alatt több mint 10000 óra belement és hibátlan a mai napig,rendesen sajnálom is eladni, de hétfőn jönnek érte elég jó árban sikerült eladni, G4 is biztosan ki fog szolgálni sok éven keresztül remélem

-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Tisztában vagyok vele, de köszönöm, itt 710-re jönne ki, én az Alzától 670-ért kapom tehát talp nélküli árban a talpasat...
-
válasz
Yodamest
üzenetére
Nekem amikor játszom, a tévé Gamer módba kapcsol automatikusan, mert így állítottam be! Szimplán is szép minden, de ha az adott konzol gépen be van kapcsolva a HDR az még rátesz egy lapáttal! XboxSeriesX pluszban meg DolbyVision is támogat, na ott ez hatványozottan igaz

"Gondolom erre ügyeltél, de azért meg kell kérdeznem, hogy a tv hdr képmód és a tv sdr képmód külön külön be van álítva?"
Erre nem tudok válaszolni, mert én külön semmit sem állítgattam! Ha játszom mint írtam Gamer mód, ha filmezek netflix vagy valami streaming, akkor meg a filmmaker van, sima tévé adást pedig már kb 8 éve nem nézek 😂 Egyszóval 90%-ban HDR vagy DolbyVision tartalmat fogyasztok...SDR gyakorlatilag egyáltalán nem megy a tévén, maximum ha youtube nézek, annál sincs állítva semmi sima alap beállításokkal nézem!
-
válasz
Yodamest
üzenetére
Szerintem benéztél valamit, egy szóval sem írtam, hogy amelyik játék HDR támogatott az nem szebb😂 Arról reflektáltam, hogy amelyik játék NEM HDR támogatott, és a Ps5 menüben a HDR lehetőség mindig HDR-re van állítva, akkor az SDR játékok is jóval szebbek, mintha nem lenne ez a lehetőség bekapcsolva...remélem így már érthető 👍
-
válasz
alaves
üzenetére
Ja igen és amit írsz nem, nem ugyan azt látjuk SDR és HDR módban, mert mint írtam amelyik játékok nem támogatják a HDR-t, sokkal szebbek/színesebbek/élesebbek bekapcsolt HDR-el a Ps5 menüben, mint nélküle...de te is tesztelheted, ha nem látsz különbséget, nos akkor szemészet javallott
-
válasz
Csandi
üzenetére
Beállítás kérdése, Ps5 menüben lehet állítani, hogy be legyen kapcsolva állandóan a HDR, vagy csak HDR tartalom esetén, Viktor szerint nem jó ha be van kapcsolva allandóra, hát szerintem pedig tapasztalatom alapján, nincs olyan játék aminek ne tenne jót a HDR, még ha csak imitált is😅 Nekem be van mindig kapcsolva, kb 100db olyan játékot teszteltem ami nem támogatott HDR terén, és sokkal színesebb élesebb úgy a kép ha be van kapcsolva, ha kikapcsolom, fakó és homályosabb is lesz😳
-
válasz
Peace
üzenetére
Amúgy ez az akció megint csak annak jó akció aki feltudja szerelni falra, mert akinek talpas változat kell, az megint ott van ahol a part szakad, mivel a talp hozzá közel 100K és akkor már nem is akció az az akció 😂 Talpas változatot bármikor lehet venni 850 környékén...
-
válasz
Peace
üzenetére
Nem 800K az eredeti ára, közel 900 az a 800😅 Tehát 750-ért elég jó árban adják most, szerintem...plusz te 2 év hűséggel hoztad ki egy szolgáltatótól, ahol azért általában még valami csomagra is kell vállalni hűséget az is még plusz pénz, tehát az annyira nem volt nagy okosság, de kinek mi🤔
-
Elindult a black friday az Alzánál, akit érdekel! 65" G4 750K!
-
válasz
szkutyi
üzenetére
Mit sikerült eldönteni??? Azt írtam, hogy semmi szégyenkezni valója nincs,és nincs is...a szakadék az pedig szerintem csak egy kis gödör maximum 😂
És kinek kell akkora fényerő már bocs, ja és egyenesen arányosan ezzel veszít is a szintelítettségből, erről ennyit, nézzél anyagot ezekről van bőven, rendesen okádék képe van ezeknek a nagy fényerősségű tévéknek a régebbiekhez képest, amikor felhúzzák a fényerőt, így aztán sok értelme van 😳🤔
-
válasz
undercover
üzenetére
Értem, hát az elég gáz azért 😳 Én bármit nézek és leállítom az adott tartalmat, pár mp és bekapcsol a kijelző védő, azért egy Olednél elég fontos dolog...
-
Miért az újabb LG oledekben már nincs képernyő védő?😳 C1-ben még van, és tökéletesen működik, pár mp után bekapcsol...
-
válasz
Quadgame94
üzenetére
Hol lehet ezt a feketét beállítani?🤔
-
válasz
Vhiktor
üzenetére
Ja alternatíva lenne, ha lehetne valahol még kapni, és most nem az ilyen outletes meg himi humi boltokra gondolok...de ha tudsz G3-at 65 vagy 77"-ost hivatalos 5 év LG garanciásat bontatlanul, kérlek linkeld már be, vagy jöhet privatban is, köszi 👍
Ja, és nem 2M-ért, mert eMAG láttam ennyiért 😂 😂 😂
-
válasz
makoss
üzenetére
Jelenleg egy 65"-os C1-et nyúzok már 3 éve és imádom, és tökéletes minden tekintetben, egyszóval annyira nem hajt a tatár, és ha már váltanék akkor nem C szériára és nem 65", mert szerintem akkora előrelépés nem lenne...igen drága, én is várok egy nagyobb leárazást, ha a 77"G4 lemenne 1M alá azt már megvenném!
-
válasz
makoss
üzenetére
Tisztában vagyok vele, de az eredeti talp hozzá közel 100K, és ha vennék hozzá, akkor kizárólag gyárit! Kivárom amíg lesz talpas változatú, ha nem akkor majd akkor veszek G szériás LG-t ha csomagolják hozzá! Tudom elég gáz a gondolat menetem, de ha már több mint 1 millát kiadnék egy tévéért, adjanak már egy rohadt talpat hozzá 😳 És nem, nem a 100K,csak egyszerűen elvi kérdés nálam az ilyesmi, nem tehetek róla, ilyen vagyok...
-
Na tessék mindig tanul az ember valami újat, én csak rothadt gyümölcsöt zöldséget ismertem eddig 😂
-
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Aki ezzel "foglalkozik" tehát nepper, annak mindenhol is bevannak állítva készlet értesítők, és minden egyéb, hogy ha olcsóbb valahol esetleg, egyből kapja az értesítést, és már veszik is meg, ennyi a titok! De természetesen az sem kizárt amit te írtál... sőt valószínűleg így történt 😅
-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Így van, nekem 3 éve van meg az LGC1 és egyszerűen imádom, tökéletes minden tekintetben, néha rám jön, hogy lecseréljem egy újabb modellre+ugye garancia miatt is, de aztán mindig vissza táncolok 😅 Én is úgy vagyok vele, hogy remélem még 3 évig tudom használni, aztán majd cserélek ha muszáj lesz esetleg...
-
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Ez így van, rengeteg ember nem foglalkozik, egy kis pixel hibával vagy beégéssel, illetve bármilyen anomáliával, mert vagy egész egyszerűen észre sem veszi, vagy nem érdekli és használja úgy tovább! 15-20 évvel ezelőtt eleve nem is volt ennyi garancia semmire, 1-2 év volt gyakorlatilag mindenre, és az nagyon gyorsan eltelik! Akkoriban sokkal több hibás panel volt, szinte nem is volt olyan LCD tévé ami ne világított volna be itt ott, és a képi világot hagyjuk is, köze nem volt a mostani minőséghez és még is együtt tudtunk élni ezekkel 😳 Nem volt ilyen világ, hogy évente cserélje az ember a tévéket telefont stb... örülni tudtunk annak ami volt, most már nagyon sok ember kizárólag farok méregetés miatt, és kényszeresen veszi az adott legújabb cuccokat, mert most ez a menő, szerintük...de ez már 10 éve sem volt az😂
-
válasz
so_ha
üzenetére
Az elkerülte a figyelmemet, de tök mindegy itt most itthoni készletről volt szó, és arról,hogy itthon már sehol sem kapni, erről folyt a diskurzus, erre belinkelsz külföldi oldalakat 🤔 Én személy szerint semmit sem vennék külföldről, főleg ilyen értékben és főleg Samsungot nem, ismerve az itthoni szupportot, bele sem merek gondolni, mi lenne ha egy külföldről vásárolt Samsung termék elromlana 😳
-
válasz
so_ha
üzenetére
Oké, lehet van ilyen amit írsz nem vitatom, de nagy általánosságban sajnos, vagy kiállított/használt illetve újra csomagolt termékeket árulnak ezek a kereskedők, lásd Euronics és társaik! És az a vicc, vagy is bicska nyitogató, hogy oda sem írják ezt, és újként árulnak egy akár több 1000 üzem órás tévét 😳
Persze vannak nagyon ritka kivételek, hogy raktár készletből bent ragadt új cuccokat is lehet kapni, de ez a ritkább...
-
válasz
Matuka1990
üzenetére
Az a baj, hogy ez mindennél így van, amiből több darabot eladnak, egyértelműen nagyobb is a meghibásodási lehetőség, vagy is több elégedetlen embert fogsz látni ilyen fórumokon, de ettől függetlenül, mert te láttál kb öt embert itt, akinek beszart a C1 mondjuk , ettől függetlenül világ szinten több millióan használják a mai napig nagy megelégedéssel
Köztük én is, nekem 3 éve van meg a C1, és az első naptól kezdve tökéletes minden tekintetben, és én aztán használom pedig rendesen! 10000 üzem óra biztos van már benne, de szerintem keveset írok! És szeretném még minimum ennyi ideig használni, tehát még 3 évig 👍 Ha esetleg még is elromlik garancia időn túl, hát így jártam, de akkor is több éven át kihasználtam, és számomra teljesen megérte az árát, és utána is kizárólag Oled tévét fogok venni és LG-t, mert ez vált be! -
válasz
Malfroy
üzenetére
Én értem a mondandódat, nem úgy mint te az enyémet 👍😅 Viszont nem csak nálunk, hanem világszinten, nagyon ár érzékenyek lettek az emberek, és nem utolsó sorban SOKKAL tudatosabbak lettek vásárlás és minden más területen is! Egyszóval tök mindegy, hogy USA vagy UK vagy HU, hidd el mindenhol, a pénz az csak pénz, és mint ilyen nagyon is számít bárhol élsz a világban 👍😳
-
-
válasz
Quadgame94
üzenetére
G3-nál jelenleg nincs jobb tévé illetve alternatíva, szerintem...
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Igen tudom, ha valóban ők a forgalmazók, akkor nem szokott lenni probléma!
-
válasz
ricsip
üzenetére
Mivel a Samsungnál sincs állandóan ilyen kupon bohóckodás, főleg nem minden termékükre csak a megjelöltekre+folyamatos készlet hiány is van náluk, igen mondhatjuk...volt, hogy kupon bohóckodással rendeltem náluk egy tévé+Soundbar kombót igen jó árban, 2 hónapig náluk volt a pénzem és nem küldtek semmit, folyamatosan készlet hiányra hivatkozva, így meguntam és vissza kértem a pénzem! Tehát ha valakinek megéri ez a "malmozás" hogy vagy megkapja vagy nem, és ott van a nem kevés pénze, miközben máshol megvehetné majdnem ugyan annyiért, és pár nap alatt otthon van, hajrá 👍
-
válasz
alaves
üzenetére
Ok, nem akartam belemenni, de akkor, hogy érthető legyen! Azok az idők múltak el, amikor pl az 1M+os NeoQledet kihoztam 450 alatt meg a FOLD3-at 280-ért 700 helyett 😳 Tehát biztos most is lehet valami kis kedvezményt okoskodni, de közel sem ilyeneket, én erre értettem 👍 És gyakorlatilag majdnem annyiért ,bárhol megvehető az adott Samsung készülék, akciós áron most már, mint a hivatalos SES-ben, ezekkel a 1-2db kuponokkal...
-
válasz
torma1981
üzenetére
Aqua, MM, BestByte, és még egy csomó helyen kapható 850-ért, nemcsak a SES létezik, és szerintem annyiért is nagyon jó áron van... Euronics, eMAG 800K, aki ezektől mer valamit venni😅 Annyira készlet hiányos,hogy 21 boltjukban elérhető, csak a Google keresőt kellene használni 😅

-
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Érdekes, az elmúlt 20 évben minimum 200db különböző tévé/telefon/tablet és okos eszköz volt és van a birtokomban, ezeknél a mai napig mindig be van és volt kapcsolva az automatikus frissítés lehetőség, és annak rendje és módja szerint frissítették is magukat az eszközök, mikor érkezett rájuk valami új FW, mivel ezeket nem véletlenül adják ki időről időre, egy adott eszközre! Nos nekem még SOHA sem volt semmi problémám, 1x sem egyik frissítéssel és eszközzel sem ami "felfrissítette" magát, de biztosan csak nekem volt akkor ilyen isteni szerencsém
Én nem azt mondom, hogy nem akadhat be valami, és ezáltal nem működnek megfelelően a dolgok, de ez mind orvosolható, de amiket te írsz itt egy pár hsz-ban, hát az már nagyon össze esküvés elmélet szagú 😂😂😂 -
válasz
Malfroy
üzenetére
Szerintem meg kizárólag büdzsé, pénztárca vastagságán múlik minden, persze rengeteg ember képes, csak azért jóval a lehetőségein túl költekezni, hogy megmutassa (mondjuk nem tudom kinek/minek) ő is megtud venni egy adott terméket, hát ez is mint minden más intelligencia kérdése, természetesen ehhez is el kell érni egy bizonyos élet kort, de van aki az egész életét ilyen "nyomorúságosan" éli le, illetve éli meg
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Igen vágom a témát, hifiben jobban képben vagyok, amikor a több milliós hangfalba olyan hangváltót tesznek, mint egy kommersz 500K-sba vicc, de tudnék mesélni,kaptam szét nem egy erősítőt és hangfalat,kerekedett a szemem a fillér b*száson, ja és nem ilyen pár 100K-s cuccok voltak 😅
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Pontosan, plusz nem feltétlenül van az amit írt, hogy aki ennyi meg annyiért vesz egy adott terméket, annak nem számít 100K egy szaros talpért! Én is elvi kérdést csinálok ezekből, és hiába tudnám megvenni, dafke sem vennék 100+ért egy tévé talpat ha már kiadtam a tévéért több mint 1 milliót 😳
-
válasz
kleinguru
üzenetére
Igen, egy a baj, hogy ha 700K lesz ha lesz, úgy elfogják kapkodni, hogy észre sem veszi egy átlag halandó 😅 Plusz sok biztos nem lesz belőle már...most megint be gondolkoztam, hogy nem kellene várni és vegyem ezt meg, ez az 1db van, és az a durva, hogy eMAG-on pl 1.8M-ra van árazva ha lesz még, mert nem igazán van sehol raktáron 😳 Talán MM azt hiszem, ott 1050000ft amíg lesz náluk is, de ugye jön az új széria, tehát már nem sokáig ott sem!

-
válasz
PhoenixSzG
üzenetére
Alza/eMAG/ Euronics ezeket kell nézni, a doboz sérült vagy újra csomagolt termék kategóriánál, gyakorlatilag minden héten szokott lenni 1-1db...és nem kell meg ijedni ezektől, mert vadonatúj mindegyik nem használt és ugyan úgy 3 év garanciával rendelkeznek, csak a doboz sérült, ha használt az is oda van írva, de azok még olcsóbbak!
-
válasz
Little_Gaara
üzenetére
"pl. hogy 95%-ban PS5 megy rajta eléggé sok statikus dolgokkal és a maradék 5% az Netflix vagy valami film"
Nos én pontosan ugyan ebben az arányban és erre használom, több mint 2 éve a C1-et ( 8000 üzemóra van benne kb, napi 12-13 órát megy folyamatosan) és tökéletes minden tekintetben 👍
Új hozzászólás Aktív témák
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze láttam én már éjjeli őrt nappal meghalni, tehát bármi elképzelhető! Mondjuk aki ezért fizetne, nos az meg is érdemli, hirdetni pedig ott a hardverapró és ingyenes az is, egyelőre...

Én nem azt mondom, hogy nem akadhat be valami, és ezáltal nem működnek megfelelően a dolgok, de ez mind orvosolható, de amiket te írsz itt egy pár hsz-ban, hát az már nagyon össze esküvés elmélet szagú 😂😂😂