Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- VoLTE/VoWiFi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
termvezni millió dolgot tervezek, a megvalósítás egyelőre több dolog tekintetében is akár évekkel eltolódik, úgyhogy semmitől nem határolódok el. fontolóra vesszük a beépített főzőlapos megoldást is, de sütő mindenképp kell, ekkora helyre meg hogyan-miként, meg egyáltalán megéri-e hogy aztán 1 éven belül kiderüljön hogy le kell bontani az egész házat a picsába, vagy elköltözünk innet a getszibe, és akkor az eladáshoz/albérlőnek minek öljünk bele annyi pénzt/energiát, amik amúgy is fogyták vannak mostanában már, szóval eh

marcsello: a full vegán ismerősöd megsúgom, nem azért olyan vékony hogy átlátni rajta, mert vegán, hanem mert vagy olyan alkatú ember genetikailag, esetleg olyan gyors az anyagcseréje, vagy simán "hülye" és mint oly sokan, divatból vegánkodik mindenféle tájékozódástól mentesen, és szépen alultáplálja magát, mert fogalmatlan. esetleg van egy alapbetegsége... én kb egy évben 2x eszek nem növényi alapú kaját, ehhez képest most éppen 98 kiló vagyok, mert nem mozogtam egy jó ideje a hátam miatt.
voltam már anno húst hússal zsírt zsírral étkezés mellett 108 kiló is, meg ugyanilyen táplálkozás mellett 80 kiló is.
"vegánságom" óta voltam már kb ideális 90 kiló is, meg jól nézek ki 94 is, most meg puhos 98 vagyok, csak és kizárólag az életvitelre és a mozgás mennyiségére (meg munka, ergo stressz, piálás stb) tudom visszavezetni azt, hogy hány kiló vagyok, nem a diétámra.
arra millió mást fel tudnék hozni, de ez nem az a topik
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest