Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
megintcsak az igazat megvallva úgy tűnik, én az utóbbi időben full vakon fórumozok

nem néztem, hogy újonc, azt sem tudtam, létezik ilyen, hogy friss. még véletlenül sem nyitottam meg az adatlapját hogy megnézzem mikor regisztrált, hol és mennyit és mit szólt hozzá, mert a lehető legkevésbé sem érdekel
ennyi volt bennem, hogy hangot adtam neki, hogy rohadtul nem vágom - miként jött ide az, amit ideböffentett félig értelmezhetetlenül, odáig meg aztán végképp nem jutottam el, hogy összeesküvés-elméleteket gyártsak.
most hogy így mondod, akár ez is lehetséges. meg az is, hogy simán csak egy bolond
meg az is, hogy nemsoká visszatér, és szépen elmagyarázza, hogy az ő értékrendje alapján ennek hogyan és miként volt itt keresnivalója - ebben az esetben továbbra is ugyanúgy le fogom szarni
esetleg ha nagyon ráérek, nagyritkán felteszek neki egy kérdést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi