Hirdetés
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
termvezni millió dolgot tervezek, a megvalósítás egyelőre több dolog tekintetében is akár évekkel eltolódik, úgyhogy semmitől nem határolódok el. fontolóra vesszük a beépített főzőlapos megoldást is, de sütő mindenképp kell, ekkora helyre meg hogyan-miként, meg egyáltalán megéri-e hogy aztán 1 éven belül kiderüljön hogy le kell bontani az egész házat a picsába, vagy elköltözünk innet a getszibe, és akkor az eladáshoz/albérlőnek minek öljünk bele annyi pénzt/energiát, amik amúgy is fogyták vannak mostanában már, szóval eh

marcsello: a full vegán ismerősöd megsúgom, nem azért olyan vékony hogy átlátni rajta, mert vegán, hanem mert vagy olyan alkatú ember genetikailag, esetleg olyan gyors az anyagcseréje, vagy simán "hülye" és mint oly sokan, divatból vegánkodik mindenféle tájékozódástól mentesen, és szépen alultáplálja magát, mert fogalmatlan. esetleg van egy alapbetegsége... én kb egy évben 2x eszek nem növényi alapú kaját, ehhez képest most éppen 98 kiló vagyok, mert nem mozogtam egy jó ideje a hátam miatt.
voltam már anno húst hússal zsírt zsírral étkezés mellett 108 kiló is, meg ugyanilyen táplálkozás mellett 80 kiló is.
"vegánságom" óta voltam már kb ideális 90 kiló is, meg jól nézek ki 94 is, most meg puhos 98 vagyok, csak és kizárólag az életvitelre és a mozgás mennyiségére (meg munka, ergo stressz, piálás stb) tudom visszavezetni azt, hogy hány kiló vagyok, nem a diétámra.
arra millió mást fel tudnék hozni, de ez nem az a topik
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi