Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF

veterán

válasz EQMontoya #76568 üzenetére

termvezni millió dolgot tervezek, a megvalósítás egyelőre több dolog tekintetében is akár évekkel eltolódik, úgyhogy semmitől nem határolódok el. fontolóra vesszük a beépített főzőlapos megoldást is, de sütő mindenképp kell, ekkora helyre meg hogyan-miként, meg egyáltalán megéri-e hogy aztán 1 éven belül kiderüljön hogy le kell bontani az egész házat a picsába, vagy elköltözünk innet a getszibe, és akkor az eladáshoz/albérlőnek minek öljünk bele annyi pénzt/energiát, amik amúgy is fogyták vannak mostanában már, szóval eh :D

marcsello: a full vegán ismerősöd megsúgom, nem azért olyan vékony hogy átlátni rajta, mert vegán, hanem mert vagy olyan alkatú ember genetikailag, esetleg olyan gyors az anyagcseréje, vagy simán "hülye" és mint oly sokan, divatból vegánkodik mindenféle tájékozódástól mentesen, és szépen alultáplálja magát, mert fogalmatlan. esetleg van egy alapbetegsége... én kb egy évben 2x eszek nem növényi alapú kaját, ehhez képest most éppen 98 kiló vagyok, mert nem mozogtam egy jó ideje a hátam miatt.

voltam már anno húst hússal zsírt zsírral étkezés mellett 108 kiló is, meg ugyanilyen táplálkozás mellett 80 kiló is.

"vegánságom" óta voltam már kb ideális 90 kiló is, meg jól nézek ki 94 is, most meg puhos 98 vagyok, csak és kizárólag az életvitelre és a mozgás mennyiségére (meg munka, ergo stressz, piálás stb) tudom visszavezetni azt, hogy hány kiló vagyok, nem a diétámra.

arra millió mást fel tudnék hozni, de ez nem az a topik :N

Új hozzászólás Aktív témák