Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Pontosan erre gondoltam, a konyha az teljesen az ove, nagygep rendeleskor viszont az enyem volt az utolso szo: Igen dragam, jo lesz, nekem is tetszik.

Autovasarlas meg hasonlok ott viszont teljes szabadkezet kapok, csak a formaval es a szinnel kell kozos nevezore jutni.
Ez termeszetesen csak a csaladi autora vonatkozik amit nagyreszben o vezet.bobsys: Ez ugy kibirta a 4 evet, hogy a magnes szelep csak egyszer volt javitva, es a futoszal amikor beszart ugye ki lett cserelve, de az uj valamiert jobban melegitett, es konkretan kiolvaszotta az alatta levo muanyag hazat amit csak az esemeny utan vettem eszre.

Mivel este szokott menni a normal mosas, ami 3,5 fel oras.Lefekves elott-vacsora utan inditiom a gepet.
( A nyomogombok meg a kek ledek a gep elejen vannak, es fel programnal a 3 eves fiam a " cancel" gombot nyomogatta hetekig, ugy hogy fektetes elott mar el sem inditottam)Reggel mikor jottem le a konyhaba, eszrevettem, hogy allok a vizben. A laminalt padlo tocsog a vizben, tisztara megvetemedett, ebbol csere lesz... A mosogato gepbol ejjel szivargo forro viz, megtete hatasat , van ahol 4 mm-es res van a lapok kozt a sarkok meg felpondorodtek picit. Gondolom mivel szivargott a viz, ez meg mindig toltotte ujra, mert hogy nem volt eleg a vizszint masogynem lehett volna itt ennyi viz a padlon.
Ertelem szeruen szeretne, ha az uj mosogato gep ugyan olyan lenne mint a regi, hogy passzoljon a tobbi nagygephez. Ket opcio van, megveszem detto ugyan ezt a gepet $580 dollarert, ami ugyan igy le fog terdelni, vagy megveszem ennek a femhazas verziojat 750 dollarert amibe valoszinu minden detto ugyan az, tehat szinten le fog terdelni, de nem aztatja el majd a padlot.
Bepitett gep, jo lenne, ha talanek pont ugyan ilyen butorlapot, de mivel kb 15 eves es semmilyen cimke nincs benne, ezt a szint meg format az eletbe meg nem talalom sehol..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Revolut
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen házat vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez termeszetesen csak a csaladi autora vonatkozik amit nagyreszben o vezet.