Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

Pontosan erre gondoltam, a konyha az teljesen az ove, nagygep rendeleskor viszont az enyem volt az utolso szo: Igen dragam, jo lesz, nekem is tetszik. :K :R

Autovasarlas meg hasonlok ott viszont teljes szabadkezet kapok, csak a formaval es a szinnel kell kozos nevezore jutni. :DDD Ez termeszetesen csak a csaladi autora vonatkozik amit nagyreszben o vezet.

bobsys: Ez ugy kibirta a 4 evet, hogy a magnes szelep csak egyszer volt javitva, es a futoszal amikor beszart ugye ki lett cserelve, de az uj valamiert jobban melegitett, es konkretan kiolvaszotta az alatta levo muanyag hazat amit csak az esemeny utan vettem eszre. :W

Mivel este szokott menni a normal mosas, ami 3,5 fel oras.Lefekves elott-vacsora utan inditiom a gepet.
    ( A nyomogombok meg a kek ledek a gep elejen vannak, es fel programnal a 3 eves fiam a " cancel" gombot nyomogatta hetekig, ugy hogy fektetes elott mar el sem inditottam)

Reggel mikor jottem le a konyhaba, eszrevettem, hogy allok a vizben. A laminalt padlo tocsog a vizben, tisztara megvetemedett, ebbol csere lesz... A mosogato gepbol ejjel szivargo forro viz, megtete hatasat , van ahol 4 mm-es res van a lapok kozt a sarkok meg felpondorodtek picit. Gondolom mivel szivargott a viz, ez meg mindig toltotte ujra, mert hogy nem volt eleg a vizszint masogynem lehett volna itt ennyi viz a padlon.

Ertelem szeruen szeretne, ha az uj mosogato gep ugyan olyan lenne mint a regi, hogy passzoljon a tobbi nagygephez. Ket opcio van, megveszem detto ugyan ezt a gepet $580 dollarert, ami ugyan igy le fog terdelni, vagy megveszem ennek a femhazas verziojat 750 dollarert amibe valoszinu minden detto ugyan az, tehat szinten le fog terdelni, de nem aztatja el majd a padlot.

Bepitett gep, jo lenne, ha talanek pont ugyan ilyen butorlapot, de mivel kb 15 eves es semmilyen cimke nincs benne, ezt a szint meg format az eletbe meg nem talalom sehol..

Új hozzászólás Aktív témák