- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- A Sony bemutatta eddigi legjobb és legdrágább zajszűrős fejhallgatóját
-
72500 - 72401
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 73901 73900 - 73801 73800 - 73701 73700 - 73601 73600 - 73501 73500 - 73401 73400 - 73301 73300 - 73201 73200 - 73101 73100 - 73001 73000 - 72901 72900 - 72801 72800 - 72701 72700 - 72601 72600 - 72501 72500 - 72401 72400 - 72301 72300 - 72201 72200 - 72101 72100 - 72001 72000 - 71901 71900 - 71801 71800 - 71701 71700 - 71601 71600 - 71501 71500 - 71401 71400 - 71301 71300 - 71201 71200 - 71101 71100 - 71001 71000 - 70901 70900 - 70801 70800 - 70701 70700 - 70601 70600 - 70501 70500 - 70401 70400 - 70301 70300 - 70201 70200 - 70101 70100 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
hát, csak annyit tudok mondani, hogy kabbe
de lehet, hogy ezt már mondtam.
nálunk ilyen 170-180 e Ft a Pixel 3 és 4. Azt ki se számolom, hogy hány dollár...
A 3a már csak 115 körül van, annyit még pont érhet talán egy telefon...Ui. amúgy vegyetek már fel más avatárt... olyan egyformán szakállasok vagytok..!

nekem majnemmindeg szurke a nevem

teso: alig van kerete, nem olyan nagy am.
konkretan kissebb zenfone2-nel.
de ha a sony teccik, akkor inkabb az, mint a pixelek. azok csak 1-1 pixelnyiek........... a tamogatashiany miatt igyisugyis szivni fox.
-
fokukac
nagyúr
hát, csak annyit tudok mondani, hogy kabbe
nálunk ilyen 170-180 e Ft a Pixel 3 és 4. Azt ki se számolom, hogy hány dollár...
A 3a már csak 115 körül van, annyit még pont érhet talán egy telefon...Ui. amúgy vegyetek már fel más avatárt... olyan egyformán szakállasok vagytok..!

-
bobsys
veterán
-
tbs
addikt
-
bobsys
veterán
-
tbs
addikt
én meg úgy vagyok vele, hogy nem vagyok hajlandó mindig újabb programokat installálni azért, hogy kommunikáljunk. Ha valakinek kell valami, hívjon fel

na jó, messengerem van mert fészbúkom is van...
de utálom, hogy megbeszélünk valamit, és 2 hét múlva semmi nyoma, és tök nehéz visszakeresni, hiszen azóta 2000 üzenetváltás történt.
-
ToBeY
nagyúr
Lehet az ő haveri körében még menő,én soha nem használtam.
-
fokukac
nagyúr
én meg úgy vagyok vele, hogy nem vagyok hajlandó mindig újabb programokat installálni azért, hogy kommunikáljunk. Ha valakinek kell valami, hívjon fel

na jó, messengerem van mert fészbúkom is van...
de utálom, hogy megbeszélünk valamit, és 2 hét múlva semmi nyoma, és tök nehéz visszakeresni, hiszen azóta 2000 üzenetváltás történt. -
Vérboci
addikt
szerintem a viber jó...
oldschool lettem 39 éves koromra
-
tbs
addikt
viber?!?!? backi. legalabb telegram, vagy signal, vagy ha mar messenger, akkor a whatsapp is eletkepesebb a vilag nagyobb reszen, mint a viber.........
it portalon viber... az meg a telefonalasnal is cinkesebb-old-school...
-
fokukac
nagyúr
az üzemidő - akksi pedig egy nagyon egyszerű összefüggés, minél tepsibb a telefon, annál nagyobb az akksi, és annál tovább bírja. aki nem tepsit akar, annak nincs sok választási lehetősége.
Hat a fenti link szerint Pixel 4 vs P30 lite eseten a H 1.5-szer tovabb birja, es meretben kb. megegyeznek, tehat ez nem egeszen igy van.Levettem 3 GB-ra a ramot, hogy iphone se is beleferjen:
A pixelek tenyleg kiemelkednek a gyenge uzemidovel, na jo iphone esetleg hasonlo. Teny, hogy a meret kb. 5%-ra korlatozza a valasztekot.
"Hat a fenti link szerint Pixel 4 vs P30 lite eseten a H 1.5-szer tovabb birja, es meretben kb. megegyeznek, tehat ez nem egeszen igy van. "
nyilván van még egy másik össwzefüggés is, hogy erős proci v. gyengébb, takarékos van-e benne... most egy 80 ezres telefont hasonlítasz egy olyannal, ami kétszer annyiba kerül, és felsőbb kategóriás csip van benne?
Amúgy ne velem vitatkozz, mert én nem értek a mobilokhoz, pl. huawei-t sose fogok venni, az tuti.
A b. nejemnek vettem két éve valami 90 ezres tabletet, egyszer jött rá frissítés, és annyi, pedig akkor még nem volt kiközösítve a huawei. -
ToBeY
nagyúr
Rezgésre van állítva érzi a ha rezeg a zsebében,de okos órán/okos karkötőn amúgy is jelzi ha hívás van. És igen, messenger/viber a menő, a telefonálgatás nagypapás

-
Vérboci
addikt
és akkor hogyan tudja, ha hívása van?
kitalálom... eleve a telefonhívás is gáz, mert a mai fiatalok csak meszencsereznek, meg vaccapolnak.
-
ToBeY
nagyúr
Azt nem tudom, az enyém nem csinálja. Ahogy az outlookom sem, pedig azt is úgy kellett lebeszélni róla.
kukac: Ezt a felbontásos mókát amúgy utálom, meg főleg azt, hogy egy kép most már alsó hangon olyan 5 MB. Ennél már csak az borzasztóbb, amikor csinálok egy screenshotot, és utána nézem, hogy 28 MB-os a fájl. What? El vannak az almánál is néha kicsit menve otthonról.
csengőhang téma: Nekem vagy 10+ éve nincs csengőhangoom.
p
Múltkor beszélgettem ismerősöm gyerekével (17éves) és ő mondta,hogy a csengőhang tiszta alpári dolog, a mai fiatalok nem nagyon használnak már ilyet.
Kicsit meglepődtem rajta,én azért használok csengőhangot.

-
Vérboci
addikt
Csoda, ha meghallod. Nekem ez a csengohang 6.5 sectol:
https://www.youtube.com/watch?v=WhaQlTRJ6G8
Ezt eszre szoktam venni legtobbszor.
a Kebu féle verzió és ki van belőle vágva egy magasabb hangfekvésű rész, és fel is van hangosítva a fájl, szóval elég jól hallani.
peterkeT: zajos karikagyárban kell a "csörgés". Rezgős karperec kellene, de céges teló, szóval én nem finanszírozom meg az ilyen irányú fejlesztést

-
lenox
veterán
izé... nem azt mondtam, hogy most vegyen 1-es pixelt most... csak összehasonlításképpen mondtam, hogy 4 éves és még mindig jó. de ha vettél egy samsungot, lg-t vagy huawei-t ugyanakkor, az jó még ma? na, kb. ugyanez vonatkozik a maiakra.
az üzemidő - akksi pedig egy nagyon egyszerű összefüggés, minél tepsibb a telefon, annál nagyobb az akksi, és annál tovább bírja. aki nem tepsit akar, annak nincs sok választási lehetősége. És a nem tepsi nem bírja annyi ideig.
De mivel van gyorstöltés, ennek sincs olyan nagy jelentősége.
A gyorsaság meg... nem tudom, ti mit csináltok a telefonnal, amihez kétszer meg háromszor gyorsabb csip kell. Én nem játszom.illetve hát van még egy másik aspektus is, ti. hogy én még nem adtam a saját pénzemből 100 e Ft-nál többet telefonért, és nem is nagyon tervezem.
Ezért van az, amikor meghallom azt, hogy "az új olcsóájfón", 180 ezerért, na, olyankor röhögni kezdek..az üzemidő - akksi pedig egy nagyon egyszerű összefüggés, minél tepsibb a telefon, annál nagyobb az akksi, és annál tovább bírja. aki nem tepsit akar, annak nincs sok választási lehetősége.
Hat a fenti link szerint Pixel 4 vs P30 lite eseten a H 1.5-szer tovabb birja, es meretben kb. megegyeznek, tehat ez nem egeszen igy van.Levettem 3 GB-ra a ramot, hogy iphone se is beleferjen:
A pixelek tenyleg kiemelkednek a gyenge uzemidovel, na jo iphone esetleg hasonlo. Teny, hogy a meret kb. 5%-ra korlatozza a valasztekot.
-
parandroid
félisten
Az melyik telefon, amelyik elkezdte automatikusan e-mail aláírásba tenni, hogy "Sent from my iPhone"?
(ne üss nagyot, az egyik telóm nekem is szifon...
mondjuk el is tartott tegnap este vagy másfél óráig, hogy lecseréljem a csengőhangomat
Ein Fall für zwei Titelmusik --> Jan Hammer - Crockett's theme)Azt nem tudom, az enyém nem csinálja. Ahogy az outlookom sem, pedig azt is úgy kellett lebeszélni róla.
kukac: Ezt a felbontásos mókát amúgy utálom, meg főleg azt, hogy egy kép most már alsó hangon olyan 5 MB. Ennél már csak az borzasztóbb, amikor csinálok egy screenshotot, és utána nézem, hogy 28 MB-os a fájl. What? El vannak az almánál is néha kicsit menve otthonról.
csengőhang téma: Nekem vagy 10+ éve nincs csengőhangoom.
p
-
ToBeY
nagyúr
Én raw-ba fotózom általában, hogy aztán lightroom-ban lehessen pö***lni a képekkel.
Tudom,erre elég kicsi az igény az átlag userek között. 
-
fokukac
nagyúr
"Egyedul a stock os miatt van ertelme, ha valaki ahhoz ragaszkodik."
Ez nem tudom megvolt-e. Szoval a 2016-os pixel ma mar lassu a konkurenciahoz kepest, uzemideje is gyenge, kameraja is. Kb. mindenben gyenge, kiveve, hogy adnak ra os upgradet. Ha ez kell valakinek, akkor persze biztos jo.
Kb. a Pixel 3a XL az ami uzemidoben elmegy, mondjuk huawei es tarsai azt is elverik uzemidoben, meg persze sebessegben is. Na mindegy, lehet pixelezni, nekem is van, de nehez feltetelrendszert talalni, amiben elol jon ki.izé... nem azt mondtam, hogy most vegyen 1-es pixelt most... csak összehasonlításképpen mondtam, hogy 4 éves és még mindig jó. de ha vettél egy samsungot, lg-t vagy huawei-t ugyanakkor, az jó még ma? na, kb. ugyanez vonatkozik a maiakra.
az üzemidő - akksi pedig egy nagyon egyszerű összefüggés, minél tepsibb a telefon, annál nagyobb az akksi, és annál tovább bírja. aki nem tepsit akar, annak nincs sok választási lehetősége. És a nem tepsi nem bírja annyi ideig.
De mivel van gyorstöltés, ennek sincs olyan nagy jelentősége.
A gyorsaság meg... nem tudom, ti mit csináltok a telefonnal, amihez kétszer meg háromszor gyorsabb csip kell. Én nem játszom.illetve hát van még egy másik aspektus is, ti. hogy én még nem adtam a saját pénzemből 100 e Ft-nál többet telefonért, és nem is nagyon tervezem.
Ezért van az, amikor meghallom azt, hogy "az új olcsóájfón", 180 ezerért, na, olyankor röhögni kezdek.. -
lenox
veterán
Az melyik telefon, amelyik elkezdte automatikusan e-mail aláírásba tenni, hogy "Sent from my iPhone"?
mondjuk el is tartott tegnap este vagy másfél óráig, hogy lecseréljem a csengőhangomat
Ein Fall für zwei Titelmusik --> Jan Hammer - Crockett's theme)Csoda, ha meghallod. Nekem ez a csengohang 6.5 sectol:
https://www.youtube.com/watch?v=WhaQlTRJ6G8
Ezt eszre szoktam venni legtobbszor.
-
tope
addikt
Én így bő 2 hónap után meg vagyok elégedve a mi9t-vel. Legalábbis igazán nem tudok mibe belekötni. Kicsit nagy, de megszokható, eddig még minden zsebbe befért. Eddig egyedül a qi hiányzott, de az se észvesztően. A gyártói szoftverezettség se okozott még gondot, egész jól megoldották. Eddig egyedül a wps-re épülő mi pdf nézegető akadt össze magával többszöri elforgatáskor, és néha itt az operán belül fagy le a ph-n belül a hsz írás, ami amugy gboard-on megy. De ez inkább opera sajátság, és phn kívül nem is jött elő máshol, lehet hogy a mozgó smileyk zavarnak be.
Szóval szerintem a xiaomi is szépen kinőtte magát. Még vér-ájfonos ismerős is elismerően nyilatkozott a mi9tről.A nexushoz meg megrendeltem koronaföldről a széttört hangerőgomb pótlását, tökéletes tartalék telefon lesz így 6,5 évesen. Repülő módban letéve 17 nap az üzemideje a gyári akksival.
Én meg Csütörtök óta Redmi Note 8T van a kezem ügyében, egy Redmi 4X-et váltott.
Ez se rossz kis kütyü, és baráti áron sikerült, 52.200 Ft a 4/64-es.
Igazából ugyanaz a MIUI felület, így sok meglepetés szoftverben nincs
-
Vérboci
addikt
Melyik az a jólfésült dzsunkaszökevény, amelyik minden képre rástemplizi, hogy a cicavirág (tm) xt43 telefonom kilenclencsés, 107 megapixeles kamerájával fényképezve? Ebayen is szoktam röhögni ezeken a képeken, de már a fórumon is láttam ilyet (talán az autós, vagy a bicajos topikban). Légyszi, nyugtassatok meg, hogy ez a funkció kikapcsolható, csak a user vagy nagyon buta, vagy nagyon fel akar vágni a cicavirág (tm) xt43 telefonja kilenclencsés, 107 megapixeles kamerájára. Csak hogy tudjam, melyik opción kell röhögnöm, ha legközelebb ilyet látok.
Tudom, én csak ne röhögjek, a szarfos ájtonomban egy kezemen meg tudom számolni, hány lencse van összesen, megapixelben meg talán még kiskorú is szegény (nem tudom, őszintén szólva fogalmam sincs, hánymennyi van benne belőle).
p
Ein Fall für zwei Titelmusik --> Jan Hammer - Crockett's theme) -
BlacKSouL
addikt
Én így bő 2 hónap után meg vagyok elégedve a mi9t-vel. Legalábbis igazán nem tudok mibe belekötni. Kicsit nagy, de megszokható, eddig még minden zsebbe befért. Eddig egyedül a qi hiányzott, de az se észvesztően. A gyártói szoftverezettség se okozott még gondot, egész jól megoldották. Eddig egyedül a wps-re épülő mi pdf nézegető akadt össze magával többszöri elforgatáskor, és néha itt az operán belül fagy le a ph-n belül a hsz írás, ami amugy gboard-on megy. De ez inkább opera sajátság, és phn kívül nem is jött elő máshol, lehet hogy a mozgó smileyk zavarnak be.
Szóval szerintem a xiaomi is szépen kinőtte magát. Még vér-ájfonos ismerős is elismerően nyilatkozott a mi9tről.A nexushoz meg megrendeltem koronaföldről a széttört hangerőgomb pótlását, tökéletes tartalék telefon lesz így 6,5 évesen. Repülő módban letéve 17 nap az üzemideje a gyári akksival.
-
Spet
addikt
Melyik az a jólfésült dzsunkaszökevény, amelyik minden képre rástemplizi, hogy a cicavirág (tm) xt43 telefonom kilenclencsés, 107 megapixeles kamerájával fényképezve? Ebayen is szoktam röhögni ezeken a képeken, de már a fórumon is láttam ilyet (talán az autós, vagy a bicajos topikban). Légyszi, nyugtassatok meg, hogy ez a funkció kikapcsolható, csak a user vagy nagyon buta, vagy nagyon fel akar vágni a cicavirág (tm) xt43 telefonja kilenclencsés, 107 megapixeles kamerájára. Csak hogy tudjam, melyik opción kell röhögnöm, ha legközelebb ilyet látok.
Tudom, én csak ne röhögjek, a szarfos ájtonomban egy kezemen meg tudom számolni, hány lencse van összesen, megapixelben meg talán még kiskorú is szegény (nem tudom, őszintén szólva fogalmam sincs, hánymennyi van benne belőle).
p
Kikapcsolható a funkció, és most vegyél egy mély levegőt

-
lenox
veterán
"Egyedul a stock os miatt van ertelme, ha valaki ahhoz ragaszkodik."
Ez nem tudom megvolt-e. Szoval a 2016-os pixel ma mar lassu a konkurenciahoz kepest, uzemideje is gyenge, kameraja is. Kb. mindenben gyenge, kiveve, hogy adnak ra os upgradet. Ha ez kell valakinek, akkor persze biztos jo.
Kb. a Pixel 3a XL az ami uzemidoben elmegy, mondjuk huawei es tarsai azt is elverik uzemidoben, meg persze sebessegben is. Na mindegy, lehet pixelezni, nekem is van, de nehez feltetelrendszert talalni, amiben elol jon ki. -
fokukac
nagyúr
p
tök mindegy mennyi megapixel van a csoda-ájfónodban, mert úgysem tudod állítani a képek felbontását. Tehát, ha lefotózol egy feliratot, az is 5 MB lesz.
ja, rosszul mondom, van ám új file-formátum is, amit senki nem ismer, csak az apple.
-
parandroid
félisten
p
-
fokukac
nagyúr
Az 1. gen. pixelem 2016-os kiadás. Még mindig a legfrissebb rendszer van rajta, és teljesen használható.
Most nézz meg egy bármilyen másik korabeli telefont, hogy milyen rendszer van rajta, és mennyire használható 2020-ban. -
ToBeY
nagyúr
Kamerában Huawei erős szerintem,de sajnos trump bácsi kukázta a márkát.
-
lenox
veterán
Es akkor mi alapjan persze, hogy pixel? Mert ugye uzemidoben nem, a sebesseg mondjuk oke, de az a tobbiben is, kamera is oke, de mar sokan verik, szoval max olyan elmegy kategoria. Egyedul a stock os miatt van ertelme, ha valaki ahhoz ragaszkodik.
-
fokukac
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
fura nekem is az osszes samu (miko, tv, telo, noti, szerencsere sosem sajat), amivel eddig osszefutottam. apple termek filing - valami uncanny valley-ben helyezkednek el - mukodnek, nagyjabol birom hasznalni is oket, de valojaban mindig van valami zavaro erzes a hasznalatuk kozben
lenox:
ocsem nagy huvej fan, igazat kell adjak neki. mostansag az ujkor nokiaja szerinte. 
Ízlések és pofonok ugyebár...Max a SOT-ba tudnék belekötni,de mivel 1ó alatt feltölt így ezt sem tartom akkora hibának,60%-ra 30p környékén,amivel már el tudom kezdeni a napot.
-
lenox
veterán
fura nekem is az osszes samu (miko, tv, telo, noti, szerencsere sosem sajat), amivel eddig osszefutottam. apple termek filing - valami uncanny valley-ben helyezkednek el - mukodnek, nagyjabol birom hasznalni is oket, de valojaban mindig van valami zavaro erzes a hasznalatuk kozben
lenox:
ocsem nagy huvej fan, igazat kell adjak neki. mostansag az ujkor nokiaja szerinte. 
Hat Trump leszopatta oket, de P30 meg elotte jott ki, ugyhogy az kiraly.
-
tbs
addikt
lenox:
-
lenox
veterán
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudom nekem nincs vele bajom.Ezelőtt is samsung-om volt,most is az van ,és vélhetőleg a következő is az lesz mivel tényleg nincs vele problémám

-
parandroid
félisten
-
bobsys
veterán
-
ToBeY
nagyúr
-
bobsys
veterán
-
tildy
nagyúr
ahh, nem hinnem, ugy nez ki a covid megy az agyara a gepeinknek
Vagy az, hogy itthon vagyunk
-
fokukac
nagyúr
jajj, ne fárasszál már a halmazelmélettel. ("tegyük fel, hogy létezik a halmaz"
)én csak arra próbáltam utalni, hogy ez egy olyan szuperképességed lehet, mint nekem az, hogy bevonzom a bútortologató, üvöltöző szomszédokat, mint Blekinek az, hogy bevonzza a fél év rossz időt és a világ összes esőfelhőjét, stb.

-
tildy
nagyúr
-
törölt tag
Amennyiben csak ezen készülékek közül lehet választani akkor természetesen a Pixel 3
Azért egy Google telefon tovább fog frissítést kapni mint egy Sony . Attól függetlenül jó készülék a Sony is. -
fokukac
nagyúr
... ööö...
arra nem gondoltál még, hogy a mágikus kisugárzásod tesz tönkre minden kütyüt a házban...?
-
FehérHolló
veterán
Nálam XZ2 Compact muzsikál, kijelzője gyöngyörű, kamerája szép képeket csinál, alkalmazások pöpecül futnak (igaz, hogy nem játszom rajta értelem szerűen).
Gyártótól függ a frissítése. 2-3 hetente érkezik rá, évekkel később ez nem így lesz gondolom.
-
bobsys
veterán
Pixel 3 vagy Sony Xperia XZ2? Pixel 3 tetszik a stock android, nincs gyartoi bloatware (Motorola telefonom appok fele nem mukodik rendesen). Android OS frissites a gyartotol fugg, hogy lehetove teszi vagy attol fuggetlen?
-
bobsys
veterán
Costco, Walmart Neighborhood Market, Aldi, Whole Foods, Trader Joe, Costco. Mikor eppen mi kell, Costco az havonta max 1, akkor bevasarlunk a bulk cuccokbol es jok vagyunk. Hazhozszallitas nekem nem jott be, csomo minden nicsen online amit egyebkent veszek a boltban. Masfel hetente megyek egy kort es mi jok vagyunk.
-
tildy
nagyúr
Igen az is az

Ettol fuggetlenul a csaladban 2 samsung van, mindketto majd 10 eves szuperul mukodnek ( volt sony, utaltuk, van lg , de az meg PWM-s, es pl videozas-nal latszik 1000hz-nel a vllogas)
A mosogatogep Bosch, az tokeletes, a fozolap Zanussi, az az, a suto szinten Zanussi, abban 1 honapja ment ki a sutoben a vilagitas, de azt kicsereltem, de az is mukodik jol.
-
törölt tag
-
tildy
nagyúr
Na most meg az 55"-es tv-nk kezd behalni, a jobb oldalanak egy reszen kiment a hattervilagitas
Nezelodhetunk uj tv utan, bar elvileg gariban "cserelik" kerdes mire, es lehet-e rafizetest kerni. -
törölt tag
-
FehérHolló
veterán
-
parandroid
félisten
-
gaborbol
őstag
Hol vasaroltok?
Mi Sam’s clubb;aldi lidl is jon hozzank.
Costco, BJ wholesale lehet azokat is erdemes atnezni.
Pentekenkent megjon a cucc mindenhonnan online aztan kitart a heten keresztul. -
emvy
félisten
-
tbs
addikt
-
bobsys
veterán
Annyi dietat kovetek, hogy delig nem eszem es probalok nem sokkal tobb szenhidratot (teszta, krumpli stb..) enni mint feherjet. Sima teszta helyett, quinoa vagy borsobol/lencsebol keszult tesztafelek. Meg naponta edzem.
-
törölt tag
-
gaborbol
őstag
-
tbs
addikt
nnna, en is igy voltam, de amire eddig rabeszeltek, azokban nem csalodtam. szoval fel a fejjel! a polip is finom rendesen elkeszitve

bobsys teso: jokat eszel, grat. meg vedd hozza a Sirtfood Diet konyv okossagait, meghalalja minden centjet.
(konyben jo vagyok, tudod.
) -
törölt tag
Egyelőre még csak a sógoroktól lehet így papírral megúszni a karantént.
Ma voltam a piacon, az eper azért nálunk sem valami olcsó. 1000-1800 Ft között van kilója. Mondjuk 1500 Ft/kg- ért már egész szépet lehet kapni.
-
ToBeY
nagyúr
Megy ez az angol a magyaroknak
Kálvin téren egy ABC-ben
*not my pics
-
tildy
nagyúr
Azért azt is nézd, hogy itt minden durván import, ő meg gyakorlatilag tengerparton lakik, egy olyan államban, ahol amióta állam van, azóta megy az ipari szintű halászat. Ja, meg nem 27% az áfa.
p
Mondjuk azert vicces, mikor veszem a LIDL-ben a a gyulai meg csabai kolbaszt olcsobban itt, mint odahaza.
-
tildy
nagyúr
En ugy szoktam szamolni, 1 lbs az majd fel kilo. Aztan ugy nagyjabol oke is.
gaborbol: Fishcake-t?
-
bobsys
veterán
Mi a helyzet a karantennal? Meg mindig van 2 het ha megerkezel kulfoldrol vagy mar elfogdnak egy par napos negativ tesztet?
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
450g eper akciosan $3.33
450g szollo $2
170g fekete szeder/malna $2.5
700g alma $4
Ami olcso az a banan, 450g az $0.5-$0.9Egyebkent 1 lbs az kerek szam, meg a 6 oz is addig amig nem akarsz felvagni mindenfele standard SI mertekegyszeggel
-
fokukac
nagyúr
Nalunk meg a gyumolcs/zoldseg draga, nalunk ilyen arak vannak
1lbs eper akciosan $3.33
1lb szollo $2
6 oz (meg 20 deka a sincs) fekete szeder/malna $2.5
1.5 lbs alma $4
Ami olcso az a banan, 1lb az $0.5-$0.9
A fentiekbol megeszunk $40 hetente es meg zoldseget nem is vettem.A szarfos processed food olcso, de azt meg nem eszunk
figyimá', ha idejössz, irogassá' má' normális mértékegységekben.
A fórum nyelve a magyar, mértékegysége az SI, nem pedig az ilyen birodalmi lépegetők..!
meg óz a csodák csodája...Amúgy én tegnapelőtt 1100-ért vettem fél kiló epret, és 550-ért három szem pici citromot.
Abból mennyi tonhal jönne ki?

Viszont nálunk már van íze a paradicsomnak, azért az is valami.
@Mikrobi: pacsi..!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
Nalunk meg a gyumolcs/zoldseg draga, nalunk ilyen arak vannak
1lbs eper akciosan $3.33
1lb szollo $2
1.5 lbs alma $4
A fentiekbol megeszunk $40 hetente es meg zoldseget nem is vettem.A szarfos processed food olcso, de azt meg nem eszunk
És az a sokminden az mennyi lenne nonretard egységben? Mert én háromegészötheted köbkisfaszomnyit vennék, de csak ha 103 kismackópisifröccsenésnyi rádiuszon belül kapható. Meg mert szeretem, ha kerek számokban vásárolhatok.
p
-
Vérboci
addikt
500g eper 800 Ft
500g szőlő 750 Ft
200g szeder 1200 Ft
700g alma 400 Ft
500g banán 200 Ftúgy nézem, az almát leszámítva minden kb. ugyanannyi, itt is ott is.
-
bobsys
veterán
-
bobsys
veterán
Ugy ertette, hogy a 12 dollar 3900 ft-t ra jon ki, abbol nagyon nem vasarolaz be.
Bakker milyen arak vannak mar nalatok.
emvy: Daralt pulyabol szoktuk, de mit csinalsz a tonhallal? Ledaralod vagy osszetorod? Mi tartja ossze ?
Meg nem bontottam ki, de elvileg nagy daraboknak kene lennie egybe.Nalunk meg a gyumolcs/zoldseg draga, nalunk ilyen arak vannak
1lbs eper akciosan $3.33
1lb szollo $2
1.5 lbs alma $4
-
lenox
veterán
-
Vérboci
addikt
-
emvy
félisten
-
Vérboci
addikt
-
Vérboci
addikt
Azért azt is nézd, hogy itt minden durván import, ő meg gyakorlatilag tengerparton lakik, egy olyan államban, ahol amióta állam van, azóta megy az ipari szintű halászat. Ja, meg nem 27% az áfa.
p
De ha minden ember egyenlő, akkor nekem miért 15ezer a tonhal?
Az import pick téliszalámi is olcsóbb a passaui Edekában vagy a brnoi teszkóban mint itthon. És nem csak áfányival olcsóbb... -
bobsys
veterán
értettem én, hogy hogy értette. de 12 dollárból itt nincs 2 kiló tonhal. most megnéztem a tesconál, a tesco gazdaságos potyadék kilója 3100 ft, de ami egy kicsit is közelebb van a tonhalhoz, az minimum 6-8000 ft kilónként. szóval de, bevásárolok két kiló tonhal árából. idehaza biztosan

semmi, megtanultam olvasni. Az a tonhal konzerv egyebkent kurva draga akkor, csak van olcsobb (vagy azok olyanok is?).
-
parandroid
félisten
értettem én, hogy hogy értette. de 12 dollárból itt nincs 2 kiló tonhal. most megnéztem a tesconál, a tesco gazdaságos potyadék kilója 3100 ft, de ami egy kicsit is közelebb van a tonhalhoz, az minimum 6-8000 ft kilónként. szóval de, bevásárolok két kiló tonhal árából. idehaza biztosan

p
-
Vérboci
addikt
Ugy ertette, hogy a 12 dollar 3900 ft-t ra jon ki, abbol nagyon nem vasarolaz be.
emvy: Daralt pulyabol szoktuk, de mit csinalsz a tonhallal? Ledaralod vagy osszetorod? Mi tartja ossze ?
Meg nem bontottam ki, de elvileg nagy daraboknak kene lennie egybe.értettem én, hogy hogy értette. de 12 dollárból itt nincs 2 kiló tonhal. most megnéztem a tesconál, a tesco gazdaságos potyadék kilója 3100 ft, de ami egy kicsit is közelebb van a tonhalhoz, az minimum 6-8000 ft kilónként. szóval de, bevásárolok két kiló tonhal árából. idehaza biztosan

-
törölt tag
Mondjuk így is irigyellek mert teljesen más íze van egy frissen kifogott tengeri halnak mint egy konzervben lévőnek.
Én kifejezetten nem szeretem a tengeri herkertyűket . -
tbs
addikt
nope. (vagy nem tudatosan) igazabol malta elott el nem tudtam kepzelni, hogy lelkesedek barmilyen vizben szuletett kajaert.

rio mare az yellowfin, a tobbi az skipjack szokott lenni. (aprobetu a dobozon, ha ra merik irni)
szerk.:
"pulya"
-
emvy
félisten
Meg nem bontottam ki, de elvileg nagy daraboknak kene lennie egybe.> emvy: Daralt pulyabol szoktuk, de mit csinalsz a tonhallal? Ledaralod vagy osszetorod?
Daralt pulya?
Egyebkent a konzerves tonhal elegge 'torekeny', de csinalhatod ugyanugy, mint a normal fasirtot, azaz tojas, kenyer, etc. Sokkal konnyebben szetesik, mint a normal fasirt.
-
törölt tag
Meg nem bontottam ki, de elvileg nagy daraboknak kene lennie egybe.Izé, az ember evés ott is büntetendő nem?
-
gaborbol
őstag
Meg nem bontottam ki, de elvileg nagy daraboknak kene lennie egybe. -
törölt tag
ehhh, regi szep idok, mikor Mr. Azzopardi hajnalban telefonalt, hogy fogott ejszaka kardhalat, vagy voros tonhalat (ez egyszer volt csak - a legfinomabb masszirozott japan marhanal is jobb, akar nyersen!), mennyit kerek belole..! hejjj! "steak" kardhalbol, nyami!
a riomare olcso potlek ehhez kepest, de meg mindig kozelebb van izben es texturaban a valosaghoz, mint a tinned tobbseg.
Kékúszójút ettél már?
Azokért egy vagyont adnak japánban. -
tbs
addikt
ehhh, regi szep idok, mikor Mr. Azzopardi hajnalban telefonalt, hogy fogott ejszaka kardhalat, vagy voros tonhalat (ez egyszer volt csak - a legfinomabb masszirozott japan marhanal is jobb, akar nyersen!), mennyit kerek belole..! hejjj! "steak" kardhalbol, nyami!
a riomare olcso potlek ehhez kepest, de meg mindig kozelebb van izben es texturaban a valosaghoz, mint a tinned tobbseg.
-
Lortech
addikt
-
emvy
félisten
Boltba nem jarunk( mar a virus elott se nagyon mentunk) interneten megrendeljuk, zoldseg-gyumolcs, hus, kenyer, akarmi.
Jon uzenet a telefonra, hogy elkezdtek a “vasarlast” a boltban, ha nincs valami akkor mivel tudnak helyettesiteni vagy ha valami kimaradt akkor szoljunk.Ma jott a kerdes, hogy minden van, de nincs kis tonhal konzerv, jo lesz-e a nagy?
Persze.Majdnem 2 kilos a konzerv. Mondtam is felesegnek, hogy meg sosem csinaltam porokoltet tonhalbol.
Én múltkor csináltam fasírtot tonhalból. Tök jó lett.
-
FehérHolló
veterán
-
Vérboci
addikt
-
tildy
nagyúr
Na igen, meg az az átkozott fűnyírás egyeseknél

Meg a mosógép . Meg az időjárás, de azt már mondtak . Apropó mosógép , Samsung végre visszaadta a réginek az árát, az LG-vél meg nagyon elégedettek vagyunk eddig. Mondjuk a mosószer rendelésére kiváncsi vagyok ..,, -
concret_hp
addikt
Boltba nem jarunk( mar a virus elott se nagyon mentunk) interneten megrendeljuk, zoldseg-gyumolcs, hus, kenyer, akarmi.
Jon uzenet a telefonra, hogy elkezdtek a “vasarlast” a boltban, ha nincs valami akkor mivel tudnak helyettesiteni vagy ha valami kimaradt akkor szoljunk.Ma jott a kerdes, hogy minden van, de nincs kis tonhal konzerv, jo lesz-e a nagy?
Persze.Majdnem 2 kilos a konzerv. Mondtam is felesegnek, hogy meg sosem csinaltam porokoltet tonhalbol.
de hogy még unciában sem kerek meg grammban sem, abbna tényleg mi a koncepció?

majd egy fotót rakjál be

-
FehérHolló
veterán
Közben a vírus számomra legmaradandóbb termése: [link]
Akinek nincs spotify: Seife (DJ Selecta Slap Remix) -
FehérHolló
veterán
-
bobsys
veterán
-
Vérboci
addikt
annyiból, amibe ez a konzerv kerülhetett, mi a heti bevásárlást intézzük

-
törölt tag
Az igen
Imádom a tengeri halakat. A hazait nem annyira, azoktól megcsömörlöttem gyerekkoromban. Annó még az orosz halkonzerveket szerettem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
-
72500 - 72401
89154 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 73901 73900 - 73801 73800 - 73701 73700 - 73601 73600 - 73501 73500 - 73401 73400 - 73301 73300 - 73201 73200 - 73101 73100 - 73001 73000 - 72901 72900 - 72801 72800 - 72701 72700 - 72601 72600 - 72501 72500 - 72401 72400 - 72301 72300 - 72201 72200 - 72101 72100 - 72001 72000 - 71901 71900 - 71801 71800 - 71701 71700 - 71601 71600 - 71501 71500 - 71401 71400 - 71301 71300 - 71201 71200 - 71101 71100 - 71001 71000 - 70901 70900 - 70801 70800 - 70701 70700 - 70601 70600 - 70501 70500 - 70401 70400 - 70301 70300 - 70201 70200 - 70101 70100 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Asustor NAS
- Yettel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- Fujitsu 27" B27-9 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor - több db - gari számla - állítható magasság
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- Lenovo Thinkpad T14s gen 6 - Teljesen új - Ryzen AI 7 PRO 350 - 32GB - 512GB - 2028 októberig gari!
- új, de karcos Lenovo ThinkCentre Neo 50t // Core i7 12700 // 16GB DDR4// 512GB
- MacBook Air 13 2022 M2 24GB/512SSD asztroszürke
- MSI Gaming X Trio RTX 5080 // Számla // Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

konkretan kissebb zenfone2-nel.

Ein Fall für zwei Titelmusik --> Jan Hammer - Crockett's theme)

Nezelodhetunk uj tv utan, bar elvileg gariban "cserelik" kerdes mire, es lehet-e rafizetest kerni.
kezdetnek nem rossz.