- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
bobsys
üzenetére
hát, csak annyit tudok mondani, hogy kabbe
de lehet, hogy ezt már mondtam.
nálunk ilyen 170-180 e Ft a Pixel 3 és 4. Azt ki se számolom, hogy hány dollár...
A 3a már csak 115 körül van, annyit még pont érhet talán egy telefon...Ui. amúgy vegyetek már fel más avatárt... olyan egyformán szakállasok vagytok..!

-
válasz
Vérboci
üzenetére
én meg úgy vagyok vele, hogy nem vagyok hajlandó mindig újabb programokat installálni azért, hogy kommunikáljunk. Ha valakinek kell valami, hívjon fel

na jó, messengerem van mert fészbúkom is van...
de utálom, hogy megbeszélünk valamit, és 2 hét múlva semmi nyoma, és tök nehéz visszakeresni, hiszen azóta 2000 üzenetváltás történt. -
"Hat a fenti link szerint Pixel 4 vs P30 lite eseten a H 1.5-szer tovabb birja, es meretben kb. megegyeznek, tehat ez nem egeszen igy van. "
nyilván van még egy másik össwzefüggés is, hogy erős proci v. gyengébb, takarékos van-e benne... most egy 80 ezres telefont hasonlítasz egy olyannal, ami kétszer annyiba kerül, és felsőbb kategóriás csip van benne?
Amúgy ne velem vitatkozz, mert én nem értek a mobilokhoz, pl. huawei-t sose fogok venni, az tuti.
A b. nejemnek vettem két éve valami 90 ezres tabletet, egyszer jött rá frissítés, és annyi, pedig akkor még nem volt kiközösítve a huawei. -
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Múltkor beszélgettem ismerősöm gyerekével (17éves) és ő mondta,hogy a csengőhang tiszta alpári dolog, a mai fiatalok nem nagyon használnak már ilyet.
Kicsit meglepődtem rajta,én azért használok csengőhangot.

-
Vérboci
addikt
a Kebu féle verzió és ki van belőle vágva egy magasabb hangfekvésű rész, és fel is van hangosítva a fájl, szóval elég jól hallani.
peterkeT: zajos karikagyárban kell a "csörgés". Rezgős karperec kellene, de céges teló, szóval én nem finanszírozom meg az ilyen irányú fejlesztést

-
lenox
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
az üzemidő - akksi pedig egy nagyon egyszerű összefüggés, minél tepsibb a telefon, annál nagyobb az akksi, és annál tovább bírja. aki nem tepsit akar, annak nincs sok választási lehetősége.
Hat a fenti link szerint Pixel 4 vs P30 lite eseten a H 1.5-szer tovabb birja, es meretben kb. megegyeznek, tehat ez nem egeszen igy van.Levettem 3 GB-ra a ramot, hogy iphone se is beleferjen:
A pixelek tenyleg kiemelkednek a gyenge uzemidovel, na jo iphone esetleg hasonlo. Teny, hogy a meret kb. 5%-ra korlatozza a valasztekot.
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Azt nem tudom, az enyém nem csinálja. Ahogy az outlookom sem, pedig azt is úgy kellett lebeszélni róla.
kukac: Ezt a felbontásos mókát amúgy utálom, meg főleg azt, hogy egy kép most már alsó hangon olyan 5 MB. Ennél már csak az borzasztóbb, amikor csinálok egy screenshotot, és utána nézem, hogy 28 MB-os a fájl. What? El vannak az almánál is néha kicsit menve otthonról.
csengőhang téma: Nekem vagy 10+ éve nincs csengőhangoom.
p
-
ToBeY
nagyúr
Én raw-ba fotózom általában, hogy aztán lightroom-ban lehessen pö***lni a képekkel.
Tudom,erre elég kicsi az igény az átlag userek között. 
-
izé... nem azt mondtam, hogy most vegyen 1-es pixelt most... csak összehasonlításképpen mondtam, hogy 4 éves és még mindig jó. de ha vettél egy samsungot, lg-t vagy huawei-t ugyanakkor, az jó még ma? na, kb. ugyanez vonatkozik a maiakra.
az üzemidő - akksi pedig egy nagyon egyszerű összefüggés, minél tepsibb a telefon, annál nagyobb az akksi, és annál tovább bírja. aki nem tepsit akar, annak nincs sok választási lehetősége. És a nem tepsi nem bírja annyi ideig.
De mivel van gyorstöltés, ennek sincs olyan nagy jelentősége.
A gyorsaság meg... nem tudom, ti mit csináltok a telefonnal, amihez kétszer meg háromszor gyorsabb csip kell. Én nem játszom.illetve hát van még egy másik aspektus is, ti. hogy én még nem adtam a saját pénzemből 100 e Ft-nál többet telefonért, és nem is nagyon tervezem.
Ezért van az, amikor meghallom azt, hogy "az új olcsóájfón", 180 ezerért, na, olyankor röhögni kezdek.. -
lenox
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Csoda, ha meghallod. Nekem ez a csengohang 6.5 sectol:
https://www.youtube.com/watch?v=WhaQlTRJ6G8
Ezt eszre szoktam venni legtobbszor.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Az melyik telefon, amelyik elkezdte automatikusan e-mail aláírásba tenni, hogy "Sent from my iPhone"?
(ne üss nagyot, az egyik telóm nekem is szifon...
mondjuk el is tartott tegnap este vagy másfél óráig, hogy lecseréljem a csengőhangomat
Ein Fall für zwei Titelmusik --> Jan Hammer - Crockett's theme) -
BlacKSouL
addikt
Én így bő 2 hónap után meg vagyok elégedve a mi9t-vel. Legalábbis igazán nem tudok mibe belekötni. Kicsit nagy, de megszokható, eddig még minden zsebbe befért. Eddig egyedül a qi hiányzott, de az se észvesztően. A gyártói szoftverezettség se okozott még gondot, egész jól megoldották. Eddig egyedül a wps-re épülő mi pdf nézegető akadt össze magával többszöri elforgatáskor, és néha itt az operán belül fagy le a ph-n belül a hsz írás, ami amugy gboard-on megy. De ez inkább opera sajátság, és phn kívül nem is jött elő máshol, lehet hogy a mozgó smileyk zavarnak be.
Szóval szerintem a xiaomi is szépen kinőtte magát. Még vér-ájfonos ismerős is elismerően nyilatkozott a mi9tről.A nexushoz meg megrendeltem koronaföldről a széttört hangerőgomb pótlását, tökéletes tartalék telefon lesz így 6,5 évesen. Repülő módban letéve 17 nap az üzemideje a gyári akksival.
-
Spet
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Kikapcsolható a funkció, és most vegyél egy mély levegőt

-
lenox
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
"Egyedul a stock os miatt van ertelme, ha valaki ahhoz ragaszkodik."
Ez nem tudom megvolt-e. Szoval a 2016-os pixel ma mar lassu a konkurenciahoz kepest, uzemideje is gyenge, kameraja is. Kb. mindenben gyenge, kiveve, hogy adnak ra os upgradet. Ha ez kell valakinek, akkor persze biztos jo.
Kb. a Pixel 3a XL az ami uzemidoben elmegy, mondjuk huawei es tarsai azt is elverik uzemidoben, meg persze sebessegben is. Na mindegy, lehet pixelezni, nekem is van, de nehez feltetelrendszert talalni, amiben elol jon ki. -
válasz
parandroid
üzenetére
tök mindegy mennyi megapixel van a csoda-ájfónodban, mert úgysem tudod állítani a képek felbontását. Tehát, ha lefotózol egy feliratot, az is 5 MB lesz.
ja, rosszul mondom, van ám új file-formátum is, amit senki nem ismer, csak az apple.
-
parandroid
félisten
Melyik az a jólfésült dzsunkaszökevény, amelyik minden képre rástemplizi, hogy a cicavirág (tm) xt43 telefonom kilenclencsés, 107 megapixeles kamerájával fényképezve? Ebayen is szoktam röhögni ezeken a képeken, de már a fórumon is láttam ilyet (talán az autós, vagy a bicajos topikban). Légyszi, nyugtassatok meg, hogy ez a funkció kikapcsolható, csak a user vagy nagyon buta, vagy nagyon fel akar vágni a cicavirág (tm) xt43 telefonja kilenclencsés, 107 megapixeles kamerájára. Csak hogy tudjam, melyik opción kell röhögnöm, ha legközelebb ilyet látok.
Tudom, én csak ne röhögjek, a szarfos ájtonomban egy kezemen meg tudom számolni, hány lencse van összesen, megapixelben meg talán még kiskorú is szegény (nem tudom, őszintén szólva fogalmam sincs, hánymennyi van benne belőle).
p
-
ToBeY
nagyúr
Kamerában Huawei erős szerintem,de sajnos trump bácsi kukázta a márkát.
-
-
tbs
addikt
fura nekem is az osszes samu (miko, tv, telo, noti, szerencsere sosem sajat), amivel eddig osszefutottam. apple termek filing - valami uncanny valley-ben helyezkednek el - mukodnek, nagyjabol birom hasznalni is oket, de valojaban mindig van valami zavaro erzes a hasznalatuk kozben
lenox:
ocsem nagy huvej fan, igazat kell adjak neki. mostansag az ujkor nokiaja szerinte. 
-
lenox
veterán
-
tildy
nagyúr
ahh, nem hinnem, ugy nez ki a covid megy az agyara a gepeinknek
Vagy az, hogy itthon vagyunk
-
jajj, ne fárasszál már a halmazelmélettel. ("tegyük fel, hogy létezik a halmaz"
)én csak arra próbáltam utalni, hogy ez egy olyan szuperképességed lehet, mint nekem az, hogy bevonzom a bútortologató, üvöltöző szomszédokat, mint Blekinek az, hogy bevonzza a fél év rossz időt és a világ összes esőfelhőjét, stb.

-
-
bobsys
veterán
Pixel 3 vagy Sony Xperia XZ2? Pixel 3 tetszik a stock android, nincs gyartoi bloatware (Motorola telefonom appok fele nem mukodik rendesen). Android OS frissites a gyartotol fugg, hogy lehetove teszi vagy attol fuggetlen?
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Costco, Walmart Neighborhood Market, Aldi, Whole Foods, Trader Joe, Costco. Mikor eppen mi kell, Costco az havonta max 1, akkor bevasarlunk a bulk cuccokbol es jok vagyunk. Hazhozszallitas nekem nem jott be, csomo minden nicsen online amit egyebkent veszek a boltban. Masfel hetente megyek egy kort es mi jok vagyunk.
-
tildy
nagyúr
válasz
üzenetére
Igen az is az

Ettol fuggetlenul a csaladban 2 samsung van, mindketto majd 10 eves szuperul mukodnek ( volt sony, utaltuk, van lg , de az meg PWM-s, es pl videozas-nal latszik 1000hz-nel a vllogas)
A mosogatogep Bosch, az tokeletes, a fozolap Zanussi, az az, a suto szinten Zanussi, abban 1 honapja ment ki a sutoben a vilagitas, de azt kicsereltem, de az is mukodik jol.
-
tildy
nagyúr
Na most meg az 55"-es tv-nk kezd behalni, a jobb oldalanak egy reszen kiment a hattervilagitas
Nezelodhetunk uj tv utan, bar elvileg gariban "cserelik" kerdes mire, es lehet-e rafizetest kerni. -
törölt tag
A könnyen pucolható kemény tojás titka [link]
-
gaborbol
őstag
Hol vasaroltok?
Mi Sam’s clubb;aldi lidl is jon hozzank.
Costco, BJ wholesale lehet azokat is erdemes atnezni.
Pentekenkent megjon a cucc mindenhonnan online aztan kitart a heten keresztul. -
tbs
addikt
válasz
üzenetére
nnna, en is igy voltam, de amire eddig rabeszeltek, azokban nem csalodtam. szoval fel a fejjel! a polip is finom rendesen elkeszitve

bobsys teso: jokat eszel, grat. meg vedd hozza a Sirtfood Diet konyv okossagait, meghalalja minden centjet.
(konyben jo vagyok, tudod.
) -
ToBeY
nagyúr
Megy ez az angol a magyaroknak
Kálvin téren egy ABC-ben
*not my pics
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Mondjuk azert vicces, mikor veszem a LIDL-ben a a gyulai meg csabai kolbaszt olcsobban itt, mint odahaza.
-
bobsys
veterán
Mi a helyzet a karantennal? Meg mindig van 2 het ha megerkezel kulfoldrol vagy mar elfogdnak egy par napos negativ tesztet?
-
bobsys
veterán
450g eper akciosan $3.33
450g szollo $2
170g fekete szeder/malna $2.5
700g alma $4
Ami olcso az a banan, 450g az $0.5-$0.9Egyebkent 1 lbs az kerek szam, meg a 6 oz is addig amig nem akarsz felvagni mindenfele standard SI mertekegyszeggel
-
válasz
bobsys
üzenetére
figyimá', ha idejössz, irogassá' má' normális mértékegységekben.
A fórum nyelve a magyar, mértékegysége az SI, nem pedig az ilyen birodalmi lépegetők..!
meg óz a csodák csodája...Amúgy én tegnapelőtt 1100-ért vettem fél kiló epret, és 550-ért három szem pici citromot.
Abból mennyi tonhal jönne ki?

Viszont nálunk már van íze a paradicsomnak, azért az is valami.
@Mikrobi: pacsi..!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vérboci
addikt
500g eper 800 Ft
500g szőlő 750 Ft
200g szeder 1200 Ft
700g alma 400 Ft
500g banán 200 Ftúgy nézem, az almát leszámítva minden kb. ugyanannyi, itt is ott is.
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Nalunk meg a gyumolcs/zoldseg draga, nalunk ilyen arak vannak
1lbs eper akciosan $3.33
1lb szollo $2
6 oz (meg 20 deka a sincs) fekete szeder/malna $2.5
1.5 lbs alma $4
Ami olcso az a banan, 1lb az $0.5-$0.9
A fentiekbol megeszunk $40 hetente es meg zoldseget nem is vettem.A szarfos processed food olcso, de azt meg nem eszunk
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
De ha minden ember egyenlő, akkor nekem miért 15ezer a tonhal?
Az import pick téliszalámi is olcsóbb a passaui Edekában vagy a brnoi teszkóban mint itthon. És nem csak áfányival olcsóbb... -
Vérboci
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
értettem én, hogy hogy értette. de 12 dollárból itt nincs 2 kiló tonhal. most megnéztem a tesconál, a tesco gazdaságos potyadék kilója 3100 ft, de ami egy kicsit is közelebb van a tonhalhoz, az minimum 6-8000 ft kilónként. szóval de, bevásárolok két kiló tonhal árából. idehaza biztosan

-
válasz
gaborbol
üzenetére
> emvy: Daralt pulyabol szoktuk, de mit csinalsz a tonhallal? Ledaralod vagy osszetorod?
Daralt pulya?
Egyebkent a konzerves tonhal elegge 'torekeny', de csinalhatod ugyanugy, mint a normal fasirtot, azaz tojas, kenyer, etc. Sokkal konnyebben szetesik, mint a normal fasirt.
-
gaborbol
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Ugy ertette, hogy a 12 dollar 3900 ft-t ra jon ki, abbol nagyon nem vasarolaz be.
Bakker milyen arak vannak mar nalatok.
emvy: Daralt pulyabol szoktuk, de mit csinalsz a tonhallal? Ledaralod vagy osszetorod? Mi tartja ossze ?
Meg nem bontottam ki, de elvileg nagy daraboknak kene lennie egybe. -
tbs
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
ehhh, regi szep idok, mikor Mr. Azzopardi hajnalban telefonalt, hogy fogott ejszaka kardhalat, vagy voros tonhalat (ez egyszer volt csak - a legfinomabb masszirozott japan marhanal is jobb, akar nyersen!), mennyit kerek belole..! hejjj! "steak" kardhalbol, nyami!
a riomare olcso potlek ehhez kepest, de meg mindig kozelebb van izben es texturaban a valosaghoz, mint a tinned tobbseg.
-
tildy
nagyúr
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Elnézést, Virág elvtárs, tudom, hogy én politikailag alulképzett vagyok, de

zene? zaj?
a flexelés nyugtatóbb és harmonikusabb...
-
FehérHolló
veterán
Közben a vírus számomra legmaradandóbb termése: [link]
Akinek nincs spotify: Seife (DJ Selecta Slap Remix)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

konkretan kissebb zenfone2-nel.
de lehet, hogy ezt már mondtam.

Tudom,erre elég kicsi az igény az átlag userek között.

Nezelodhetunk uj tv utan, bar elvileg gariban "cserelik" kerdes mire, es lehet-e rafizetest kerni.
kezdetnek nem rossz.