- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem ilyen ciripelés van, az jó, de sokszor csak zizeg. Viszont az irodában kb. minden második embernek ugyanúgy csörög a telefonja, hiszen kurva macerás az itunes-ban csengőhangot felrakni, ezért mindenki a 10 gyáriból válogatja ki azt a szokásos kettőt...
Amúgy én azt sem tudom beállítani ezen a kurva almán, hogy amikor fotózok, ne legyen hangja a kamerának, és ne forduljon mindenki oda, hogy ki fotóz. Nincs ilyen opció! Be tudom rakni silent módba az egész telefont az oldalsó gombbal, de akkor nem fog csörögni sem, és az összes videót a neten némán indítja, hiszen silent módban van. És ez sem bug, hanem feature.
Meg azt sem tudom megoldani, hogy este, mikor rádugom a töltőre, akkor ne sípoljon / zizegjen. Érted, besurransz éjjel 2-kor a hálószobába, a 'zasszony már alszik, és te nem tudod rádugni a szuper menő almás telefonodat a töltőre, anélkül, hogy felébreszd. És gondolom, ezt is pont ilyennek akarták. Néha komolyan összekarmolom magam ettől a platformtól, pedig most már egész szeretem nyomogatni, mióta ez a 4,7 colos van, és nem a 4 colos. De a lényeg, hogy a vásárlók imádják, és termelnek évi magyar GDP-nyi profitot az almás cégnek.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Múltkor beszélgettem ismerősöm gyerekével (17éves) és ő mondta,hogy a csengőhang tiszta alpári dolog, a mai fiatalok nem nagyon használnak már ilyet.
Kicsit meglepődtem rajta,én azért használok csengőhangot.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Jövedelem
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest