Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fokukac
    nagyúr

"Egyedul a stock os miatt van ertelme, ha valaki ahhoz ragaszkodik."

Ez nem tudom megvolt-e. Szoval a 2016-os pixel ma mar lassu a konkurenciahoz kepest, uzemideje is gyenge, kameraja is. Kb. mindenben gyenge, kiveve, hogy adnak ra os upgradet. Ha ez kell valakinek, akkor persze biztos jo.
    Kb. a Pixel 3a XL az ami uzemidoben elmegy, mondjuk huawei es tarsai azt is elverik uzemidoben, meg persze sebessegben is. Na mindegy, lehet pixelezni, nekem is van, de nehez feltetelrendszert talalni, amiben elol jon ki.

izé... nem azt mondtam, hogy most vegyen 1-es pixelt most... csak összehasonlításképpen mondtam, hogy 4 éves és még mindig jó. de ha vettél egy samsungot, lg-t vagy huawei-t ugyanakkor, az jó még ma? na, kb. ugyanez vonatkozik a maiakra.

az üzemidő - akksi pedig egy nagyon egyszerű összefüggés, minél tepsibb a telefon, annál nagyobb az akksi, és annál tovább bírja. aki nem tepsit akar, annak nincs sok választási lehetősége. És a nem tepsi nem bírja annyi ideig.
    De mivel van gyorstöltés, ennek sincs olyan nagy jelentősége.
    A gyorsaság meg... nem tudom, ti mit csináltok a telefonnal, amihez kétszer meg háromszor gyorsabb csip kell. Én nem játszom.

illetve hát van még egy másik aspektus is, ti. hogy én még nem adtam a saját pénzemből 100 e Ft-nál többet telefonért, és nem is nagyon tervezem.
    Ezért van az, amikor meghallom azt, hogy "az új olcsóájfón", 180 ezerért, na, olyankor röhögni kezdek..

Új hozzászólás Aktív témák