- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Teljesen egyetértek. A zongoralakk monnyon le! A legdurvább, hogy autóban a mai napig nem képesek kihagyni semmiből. Konkrétan nem létezik autó a piacon, amiben nincs valahol egy darabka zongoralakk. Kéne erre valami vállalkozást csinálni, zongoralakk-eltüntető, vagy nem tudom...
Amúgy a politikai váltógazdaságnak az lenne a lényege, hogy azért nem mernek lopni, mert ha utána nem ők jönnek, akkor elő lesznek véve. Az egész ott hal meg, amikor sikerül összebútorozni, és megegyeznek, vagy amikor nem leválthatók. Az ellenzék alkalmatlansága egyébként megint egy kormányzati propaganda-szlogen, az igazság az, hogy a hazudozásban, lopásban borzasztó profik, a tényleges kormányzást ember nincs, aki náluk rosszabbul csinálná. Konkrétan a gyurcsányördög sem a kormányzásban volt rossz, hanem a narancspropagandával nem tudott mit kezdeni. Meg nem egy szimpatikus fiatalember, na, de hogy emberi kvalitásokban ezzel együtt is a csuti futballista fölé tornyosul, bár ő eleve csak egy olyan mezőnyben volt alternatíva, amiben még torgyán, és csurka is szerepelt. Nem is beszélve arról, hogy ő sem volt mindig ilyen, régebben egészen emberszabású gondolatai is voltak, aztán kormányra került, és elmúlt. Ami ennek az országnak most kéne, az egy politikai atombomba, de el nem tudom képzelni, hogy mi az, ami itt még robbanni tudna, ha o1g holnaptól vasárnaponként 12 szüzet kér reggelire, hogy megegye a veséjüket reggelire, akkor sem lenne semmi. Megkapná, kicsit menne a cikkezés itt-ott, hogy ez milyen már, mi megállapítanánk itt, hogy innét már nincs lejjebb (és tévednénk, mint mindig), aztán a következő választáson megkapnák a kétharmadot megint, mert úgysincs jobb.
Mondjuk nekem mindegy, én itt migráns vagyok, ott meg max turista.p
-
BlacKSouL
addikt
A 2000-es évek jelmondata volt, hogy "ezek má' loptak eleget, most lopjon más is". De azt meg Hofitól hallottuk a Jézusos sztorit: hagyjad fiam, csak éhesebbek jönnek.
Különbség tán annyi volt, hogy loptak, persze, de nem volt cél a diktatúra, vagy azok a módszerek. Most a módszerek célja a lopás bebetonozása, hogy folyamatosan lehessen, megrendíthetetlen szilárd hatalomból.Na de ahogy ezerszer elhangzott: ezt szavaztuk meg, ezt érdemeljük. Aki nem változtat annak nem fáj eléggé.
-
tbs
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
az anitwax az nem rossz torekves - ki nem allhatom a csillogo-porosodo butorokat. oke, auton hasznos...
-
atee
őstag
Az hogy sokan azt gondolják nincs jobb jelenleg. Az semmivel nem rosszabb mint akik azt mondjak, hogy mindegy ki csak a jelenlegi ne!
Azért annál több kell egy komoly kormányzáshoz mint amit az ellenzék művel... az ajtónak rohangálás az o1g meg a kamuhírek (német athina)
Maga Gy.F személye is elég elrettentő nem is alaptalanul sokaknak!
Csak szösszenetek, de lássuk be ez nem fog átmenni tömegeknek, hogy majd mi jobbak leszünk.Van egy hangos tömeg, de kissebbségben. Van egy halk vékony többség és van egy csendes nagytöbbség akik vagy leszarják vagy azt gondoljak nincs jobb. 30 év elég szépen megmutatja, hogy sajnos valahol nekik van igazuk.
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Sajnos az a gond, hogy sokan úgy gondolják, hogy úgyse lesz jobb, a másik is lopna, ugyanezt csinálná.
Hát ezért tartunk itt, ahol...Én az egész bagázst elzavarnám a bányába dolgozni, aztán találomra akin látni hogy akar is valamit értünk emberekért, na őket kéne oda tenni. Hiú ábránd...
-
BlacKSouL
addikt
Nem egy ismerősöm van aki kérdezgeti, hogy na, akkor mondj jobbat, ki, ki van jobb, mondd meg, és akkor arra fogok szavazni. Erre én megkérdezem, hogy ezek szerint eddig nem volt szavazni? De volt. És kire szavazott? Hát a fideszre, mivel nincs jobb.
Vagyis sokak szerint muszáj elmenni, akkor meg vagy meggyőződésből, vagy "mert nincs jobb" a fideszre szavaz. Odáig nem jut el, hogy válasszon egy "mindegykirecsaknerájuk" pártot, neadjisten valakit aki szimpatikus, de ebben az esetben még tényleg az is jobb lenne, ha nem menne el, tekintve, hogy ha elmegy "úgysincsjobb"-ra szavaz. Mindig. -
parandroid
félisten
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
azokba se. dudálással jeleznek.
@Nolf: üdv a való világban. De legalább jómunkásember leszel...
és legalább magadnak termeled a profitot, nem másnak... -
NoLF
veterán
grr péntek ilyenkor még benn oboázgatni miközben már rég vagy edzenem kellene, vagy az edzés utáni sört nyak mögé rakni
-
Vérboci
addikt
honnan? miért, ti nem az m1-et nézitek?
Engem ugyan mélységesen felháborít az indexes ügy, de sajnos éppolyan szardarab vagyok, mint 6-7 millió honfitársam és - bár a talpam is ökölbe szorul a dühtől, amit nap mint nap érzek - nem megyek lángba borítani a parlamentet. Pedig szép vége ennek úgysem lesz...
-
ToBeY
nagyúr
R.I.P index
[link]BlacKSouL: Ez a kérdés engem is érdekel,hogy akkor most honnan érdemes majd táljkozódni.
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Aha, hat 1030 bol passzivat kell venni. Nekem is van 2 itthon
. Kb ez az erossege a 1030-nak, ha ez sincs, akkor teljesen ertelmetlen. -
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Milyet vettel? Van egy par olyan model, ami idleben leallitja a ventit, pl. Asus ROG Strix.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
normál webshop vagy ad formanyomtatványt, vagy a honlapon leírja, milyen nyilatkozatot írj. hívd fel őket max, hogy van-e saját papírjuk, ha neten nincs infó
-
concret_hp
addikt
elállási jog az annyi, hogy visszaviszem a cuccot és kitöltök egy nyilatkozatot? (aquatól rendeltem, ami végülis egy webshop)
vettem egy vga-t de olyan hangja van a passzív táp + csende procihűtő mellett terhelés nélkül is, mintha egy repülő akarna felszállni épp...
-
Blekinek soxeretettel...
most már nekem is kezd a f*szom kilenni ezzel.[özönvíz jöhet holnap délutántól]

-
gaborbol
őstag
Ma reggel megvolt a Covid-19 test...
Kocsiablak leenged a gyogyszertarnal, uvegfal mogul kiadjak kis kitolos fiokon keresztul a csomagot.
Nyisd ki, palcika az orrodba 2 centire betol, korbe korbe at a masik orrlukba, kis fiola kinyit, palcika bele, zacsko bezar, bedobni egy nagy ladaba es mehetsz utadra, majd jon az sms.
Maradok itthon varom az eredmenyt...
Kegyetlen faradt vagyok, de meg lehet barmi mas, lehet penteken meg egy vervetel befigyel.Trump nagy kiraly...
Iskolaknak ki kell nyitni, hogy belendulljon a gazdasag...
Aki nem nyit ki attol elvonni az allami tamogatast.... Sajat partja leszavazta.
Elvonni a tesztkozpontoktol a penzt ... Sajat partja szinten leszavazta.Februar vegen elkapott minket valami, akkor az influenza virusra tippeltunk, hordtam vittem a gyereket a 41 fokos lazzal bedagadt nyirokcsomoval ugyeletrol ugyeletre, semmit nem tudtak csinalni aztan 3-4 nap utan vegre lement 38 ala, ket het alatt ki is keverdtunk belole. Fel bolcsi hianyzott egy honapig.
Most igy utolag belegondolva a COVID-19 Kawasaki szindromara tippelnek.
Akkor teszt meg hirmondoban sem volt, persze okos vezerunk el is dicsekedett vele, hogy szandekosan lassitotta a tesztelest, hogy nehogy visszaessen a gazdasag....Az az anno “nyalas” ( nak hitt) indian mondas jut rola mindig eszembe....
-
válasz
bobsys
üzenetére
Jöttek hollandiai üzletfelek tárgyalni. Mondom ha kell segítek foglalni meg minden. Neeeeem, intézik maguk. Nah a végén közölték h megvan minden és mutattak képet. Valami 80-s évekből szakadt zánkai tábor szint volt rajta. Kérdem mi ez? Erre: Akkor sem adok 200€-t egy szobáért egy napra ha fegyverrel kényszerítenek

-
bobsys
veterán
Koszonom, kicsit huzosak az arak
-
-
bobsys
veterán
Tudtok ajanlani Balatonnal jo hotelt teljes ellatassal?
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem mar tobbszor sikerult viz nelkul feltennem a kotyogost.
Ami ugye ordogi kor, mert pont azert kellene a kave, hogy tudjak gondolkodni.
Hiaba, mar igy 30 korul is nehez az elet.
-
ToBeY
nagyúr
Szerencsére az automata kávégép "hülye biztos" sikít ha kifogyott a kávé vagy a víz.

-
-
Kolbász.
-
az előbb lefőztem egy nespresso kapszulát anélkül, hogy csészét raktam volna alá.
40 fölött úgy tűnik, tényleg nem működik a rövidtávú memória, és mindig álmos is a 'zember
-
NoLF
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Koszonom, elni fogok vele
legutobb szerintem 15 eve jartam arra, akkor is kulvarosban es meló miatt, elotte meg meg gyerekkent, amikor batyam ballagott a katonai koleszbol 96ban. Akkor azert mert gyertek voltam es nem igazan jartunk a kozpontban, utana mert meló miatt nem mentem be a centrum a, de egeszen idaig ugy tunik nem is tudtam, micsoda pompas epuletek vannak ott - mihamarabb el kell oda latogatnunk szetnezni la mia fidanzata-val
(mondjuk akkor nem fogok tudni popokat sasolni mint ma, de ennyi belefer
) -
-
-
-
tildy
nagyúr
Emberek ! Mennek
szúnyogirtószúnyogriasztó sprayt venni, valami tuti bevált típus nincs ? -
-
BlacKSouL
addikt
Az elmúlt 6-7 napban a horvát (napi új) esetszámok ingadoztak, nőttek a hivatalos horvát weboldal szerint is. 55, 110, 96, 116, 92.
Indexponthu napi legalább két hírt közölt, olyan címekkel hogyaszondja : Drasztikusan terjed a koronavírus hr és slo. Nő az esetszám a horvátoknál. Szenzáció nem csökken az esetszám növekedés a horvátoknál. Elllképppesztő ütemben terjed a vírus a horvátoknál és a szlovéneknél...Aztán tegnap 25 volt a hivatalos (napi új) horvát esetszám...
Indexponthun kuss van... -
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Észak-északnyugati égbolton naplemente után 1,5-2 órával már szabad szemmel is kivehető egy függőleges maszat, ha jók a fények. gyakorlatilag a göncölszekér alatt egy arasszal.
egy 5x binokulárral már látszik rendesen.
Én kipakoltam a "rendes" távcsövet, de egyrészt 10x nagyítás fölé nem nagyon érdemes menni, meg a gyerkőc még nehezen néz "egy szemmel".
lézerrel mutattam neki, hogy hova nézzen, úgy binoval is megtalálta.szóval igen, van üstökös, még látszani fog egy darabig. hajrá!
-
Vérboci
addikt
Most jöttem "csillaglesről".
Az 5 éves fiammal néztük meg távcsővel a Neowise üstököst.
Klassz apa-fia program volt. -
-
még egy órát hallgattam a vodafóny ügyfélszolgálatnál az "áj em a frííí enimöl, fríí enimöl" c.. slágert, közben reseteltem és párszor újraindítottam a routert, és mire felvette az ügyfélszolga már kezdett életjeleket mutatni.
Persze még nem működött, ezért megbeszéltünk egy időpontot a technikussal...
és letettük, és utána 10 perccel magához tért a fehér csodabox.aztán még teszteltem fél órát, majd átkonfigoltam modem-üzemmódba, ami alig volt még negyedóra (mármint, hogy magához térjen utána,
és most van net! el se hiszem.oda jutottunk, hogy már zenét és filmet se tudok nézni net nélkül.
és még fizetek is érte a netflixnek, a hbo gónak, a guglinak és a tidálnak... na és persze a júpíszínek is. bámulatos, hogy hova jutottunk : ) -
-
BlacKSouL
addikt
6 nap óta ma először nem volt szélvihar és felhő, így a hajnaltól zavartalan verőfényes napsütés hatására egészen 25 fokig emelkedett a hőség. A víz viszont 6 nap alatt 26-ról 22-re hűlt. Még két ilyen 25 fokos kánikulai nap, és lehet hogy újra 23 lesz. Nem rossz így a meteorológiai és csillagászati július közepén.
Tegnap napközben Trogir-Split környékén 20 volt. Na oda nem megyünk
amúgy így hogy ma már árnyékban nem fáztunk jól éreztük magunkat. A nap viszont ha süt éget, tiszta a levegő, ott se lehet folyton lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Kb ez az erossege a 1030-nak, ha ez sincs, akkor teljesen ertelmetlen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)