- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
EQMontoya
veterán
‘zmeg, 2-kor sikerult feküdni, épp esett. Villanykapcsolás utan erkelyajto kinyit. 4-kor felébredtem, hogy legalább 5 szúnyogcsípésem viszket. Mi a pék, ezek valami mutánsok már, hogy esőben és fény nélkül is bejönnek?
Klima visszakapcsolva, éjszakai szellőztetést őszig elfelejtjük. -
-
tildy
nagyúr
Egyébként remelem Motkany valaki hozzáértő van itt: kerti kis ha ókora , brit általános páratartalom mellett milyen vekonylazur célszerű ? Márka esetleg ? Nem bízom a brit festékekben jeligére

-
NoLF
veterán
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én meg a bagósokat vonzom rendületlen. Aszondja idegenvezető, hogy az apartmanokban tilos a dohányzás, cserébe a nemdohányzók is tegyenek annyi kompromisszumot, hogy elnézik az erkélyen dohányzást. Hogy mivan? Tehát a nemdohányzók tűzbiztonsági okból nem dohányozhatnak, és akkor a nemdohányzó részére ez a dohányzó kompromisszuma, hogy nem füstöli tele az apartmant, meg nem gyújtja fel? És akkor ő bagózhat az erkélyen, cserébe én? Szóval most mindenki az erkélyen füstöl, kb. 50-ből 35 ember, és mivel meleg van, erkélyajtók nyitva, aki nincs résen, annak a szobája olyan szagú mint régen a falusi kocsmák, ÉS, még az is lehet hogy a bagós addig a sajátját becsukja. De én vagyok a köcsög, hogy nem szeretem a bagószagot.
Továbbá a helység huzata többnyire észak-déli, az erkély és a bagósok délen van, de amint hallom csattanni a gyújtót, a kibaszott huzat megfordul, és a déli erkélytől szívja át a füstöt mindenen.
Jó, szerencsére hagymát, fokhagymát, babot enni nem tilos az apartmanban, és az erkélyen fingani sem. Mert milyen fura, hogy a dohányzás és más lakóhelységének befüstölése bocsánatos bűn, sőt, divatos, trendi dolog, de fingani nem. Pedig a mesterséges dohányzás nélkül lehet élni, a nem fingásba viszont meg lehet dögleni. Mégis, egyik fúj, undorító, másik viszont milyen kellemes trendi. Hát, ez az én kompromisszumom. Te bagózol, én fingok. Neked az öngyújtód csattan 5 percenként, nekem a seggem. És szagoljuk egymásét. -
BlacKSouL
addikt
Botcsinálta esőistenek, irigyeltétek a képességemet?
Esőben lehet fürdeni/úszni nem?
-
NoLF
veterán
Azert van egy bizonyos foku baja a tenynek, hogy 3 ora szunetem van ket meló kozt Siofokon, hoztam torcsit furdogatyat, hat ebben a 3 oras idosavban zuhog az eso 😀
Valoszinu megint reggel kell usznom, de ahhoz 6kor kell kelnem, ma meg 4kor keltem, hogy ide erjek 6ra, de ejfelkor meg pufoltem az adatbazist...
La dolce vita 😜
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
mondjuk ez érthető.
na én nekiállok a holnapi hely adatbázispüfölésének, épp itt volt az ideje megkapni, ha már reggel 6re kell mennem...
jó, hogy nem hajnal 2kor küldte. így is elleszek vele pár órát, aztán 4kor kelés. mondjuk ha hamarabb küldi, se tudom feltenni, mert egész nap Szigethalom vendégszeretetét élveztem munka célból...
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Kevered a sezlonyt a fazonnyal! Te extrapoláltál egy tényt úgy, hogy nem volt kutatás hozzá."...amiről nincs bizonyíték, az nincs." Esetedben nem volt a bizonyíték létére való semmilyen kutatás. Jaaa, hát aki egyedül fut mindig megnyeri a versenyt.
-
Vérboci
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
na ez az. miért is kellene elmenni évente prosztata vizsgálatra? vagy miért csak arra?
az én életemnek nem része a """rettegés""". 33 évesen voltam fogorvosnál is először, akkor se panasz miatt...vannak kockázatok, vannak statisztikák persze.
meg van a betonkeverő, aki elüti a szűrésre járó embert.
#azellen nemvéd -
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
ugyanaz a varjú volt mindegyik karón?
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Van egy rakás tudományos módszer, ami a vallással ellentétben megbízhatóan alkalmazható olyan kérdésekben, ha viszonylag kevés, de legalábbis hiányos információból kell következtetéseket levonnod. Persze ezt van aki érti, van aki meg alusisakos laposföldhívő marad. Mondanám, hogy mérnökemberből kinéz ezt-azt az ember, de az utóbbi időben túl sok karón láttam varjút.
p
-
-
-
Vérboci
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
szerintem továbbra is túl van lihegve ez az egész. pláne a 100 gyógyultból 78 szívbeteg lett duma.
azokat vizsgálgatják, akik élet és halál között voltak.
aki meg februárban 2 hét köhögéssel letudta - sima megfázásnak gondolva - az biztosan nem is lett szívbeteg. csak ő nem szerepel semmilyen statisztikában.fun fact:
szívinfarktusban kb. 7-8 ezer ember hal meg évente az országban. köztük alkoholisták, dohányosok és makk egészséges emberek. -
gaborbol
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Rengeteg helyrol az jon, hogy ha csak enyhe tunetekkel is atesel rajta, akkor is karosodnak a belso szerveid.
Volt egy magyar doki nyilatkozata a neten, nincs kedvem most keresgelni. Valami olyat mondott, a szamokat nezve vannak a halottak, a betegek meg a “gyogyultak”.Es hat a milyen sokan gyogyulnak fel belole.... aztan ezekbol rengeteg van aki kitarto rehabilitacios kezelessel majd talan egyedul is kepesek lesznek kimenni pisalni a wc-re.
A nemet tanulmany par napja szinten ide kanyarodott ki, azt se keresgelem...
100 betegbol 78-nal mutathato ki szivkarosodas?infos vagyok, dolgozok par rendelonek-mutonek, kozben nem akartam, de vallalkozo is lettem mellette.
Ejjelente amikor ures az epulet, megyek es 6-8 retegu legszuroket rakok fel vagy
ahol 2-3 ember melozott eddig egy irodaba, vagy cubicles...szedem szet oket. Jonnek a gipszkartonosok, es falat huznak, ajtot-ablakot vagnak, en meg jovok megint hozom a halozatot meg a telefont.Teljes klima rendszer csere, olyan penzeket boritanak a megelozesbe, hogy nem hiszed el. Arajanlat nelkul melozom, annyi lesz amennyi csak csinaljam. A fonok-cegtulaj kikoltozott az irodajabol, mert fel lett szabdalba tobb kicsire,hogy meg tobb dolgozot tudjanak elfalazni.
A cel nagyon az,hogy senki se essen at egyszer sem.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Na és az megvan, hogy az utak sokkal veszélyesebben fertőznek? Lásd első és utolsó cikk cím. [kép]
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem, ez olyan mint a magas küszöb. Akárhányszor áteshetsz rajta.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
azt vágom, nem is úgy értettem, hanem úgy, hogy nem lehet megúszni. előbb utóbb túl kell esni rajta. ahogy akár az influenzán is. ha többször, hát többször.
-
gaborbol
őstag
Ez szepen elore vetiti,hogy mi varhato ott ahol a gyerkocok visszamennek a suliba....
A teszteltek 3/4 fertozott, azoknak szinten 75%-a tuneteket mutatnak. A legnagyobb fertozes a 6-10 eves korcsoport hozta, es a 28 ev + a legkevesebbet...
-
-
bobsys
veterán
Vasarlas, megkerdeztem, igaz nem mukodott Google Playel.
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mar par eve nem, de sokaig ugy volt.
-
bobsys
veterán
Bankkartyaval lehet csekket fizetni a postan? Sima vasarlasnak minosul vagy felszamolnak valami dijat?
-
bobsys
veterán
Mi tortent a koruttal? A 2 savbol elvettek egyet bicaj utnak es maradt egy sav az autoknak?>
-
BlacKSouL
addikt
Változott az értesítési ikonok dizájnja?
-
kraftxld
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Én épp ma fizettem ki úgy 170 ezer forintnyi helyi dollárt 4 db tesztért mert az Emirates szerint már kötelező. Lehet meg se érkezik az eredmény a szombati induláshoz, és a bécsi csatlakozásra már le is jár a 96 óra
Elgondolkoztam én is a PhotoShop-on, mert elég jó órabér jön ki belőle. -
BlacKSouL
addikt
Vírusteszt utazási iroda szemszögéből, alul a régebbi: [link]
Ez a rész tetszik:
"A tesztekhez a határon az eredeti számlát is be kell mutatni, mert már a bulgároknál a határ előtt nagyban árulják feketén a hamis teszteket és rájöttek a görögök." -
MT90
csendes tag
Szép napot mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy valahol vissza lehet nézni az idei csapadékmennyiséget január 1-től kezdve a mai napig, napi bontásban? Találtam egy grafikont vagyis mappa-szerűséget, csak arról nem nagyon lehet rendesen leolvasni.Köszönöm a segítséget.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Valóban. 17 fok kellemes rövidujjús idő.
Kinn aludtunk ejjel a fiammal egy sátorban , itt se volt hideg . Még nincs 7 óra és már 21 fok van.Mellesleg visszahozta a satrazas a régi szép emlékeket , hisz nagyjából így kezdődött Esmeinnel a kapcsolatunk. Ráadásul ph! tábor .
-
NoLF
veterán
Ma ismet eljottem megcsinalni ezt a helyet, ezuttal sikerult. A multkoribol okilva most melo ELOTT elmentwm uszni egyet a Balcsiban, hisz ugyse vegzek soha.
Ebbol lett az, hogy reggel is uszni fogok ugyanis siofokon megalltam mert tul faradt vagyok hazamenni es holnap Gyorben kezdek, igy megalszom itt.
a varosbol nem sokat lattam... -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
De, volt. Ha hűvös lett volna vettem volna nadrágot , pulcsit . Erre max egy nap volt szükség .
Nem tudom mi van itt, de anno emlekszem mikor hazajöttünk a görögöktől , ahol 33 fok volt , ott nem volt olyan meleg , mint akkor itt. Itt égetett a nap.
Nem vagyunk mi már ehhez hozzászokva lehet
A gyerekeim kb egy nap kivételével nem pancsoltak, anyum meg ott szörnyűlködik, hogy mennek a jéghideg vízbe ( fúrt kutunk van, azzal töltjük a gyerekeknek a kis felfújható medencét )
Na szóval meleg volt az elmúlt napokban is. De ami most jön az hőség 😱
15-én mikor jöttünk , szinten nem fáztunk😉 Node ‘nyaralunk’ nyaraláskor meg nem számit a meleg . Kar, hogy nem valami strand vagy tengerpart mellett suttetem a hasam , az azért mégis más lenne .
Amúgy tényleg lehet én szoktam el tőle, ha 30 fok ennyire kicsinál. -
BlacKSouL
addikt
Na. Nyár közepén meleg van? AKÁR 30 fok is lehet? Azta.
Hát ez borzasztó. Legalább 1000 éve nem volt meleg nyáron..
Amúgy az adria kellemes, éjjel hűvös, nappal napos, meleg. Nincs hőség, nincs tömeg, a víz lassan melegszik. Főszezon van már? Vagy még várjak? -
"Most szóljatok hozzá , egész jól bírtam másfél hétig nem rinyáltam a meleg miatt."
Talán azért lehet, mert ebben a másfél hétben annyira nem is volt meleg

Figyelj, másfél hete volt a szülinapom. Általában azzal szoktam poénkodni, hogy mit kérsz szülinapodra? Hidegfrontot... Na, hát idén bejött. 14 fokban ültünk az étteremben, másnap pedig szintén szarrá áztunk. Sőt, napokon át esett, és most hétvégén is esett, lehűlt, stb.
De azért júliusban a 30+ az alap.
Ész szerintem már 10-kor is brutálisan süt a Nap, és délután 4-ig ne menj ki, ha érzékeny vagy rá.Viszont van jó hír is: lesz kémiai szúnyogírtás megint. [link]
Voltam hétvégén a nagyszüleimnél Hegyalján, ennyi szúnyog még sosem volt, mióta élek. És fényes nappal is csípnek. Felhőben jönnek. Kiszálltam a kocsiból, egy percen belül megcsípett három. A sok eső hatása...
mondom, május közepe óta itt monszun volt. -
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hogy hogy, hát gyorsan, van mindenhol szúnyogháló
Szerencsére elkezdték írtani a dögöket múlt héten végre légi úton is, előtte viszont...tildy: A nyár az már csak ilyen, van ereje a napnak, bár az tény hamarabb leég az ember, mint 15-20-25 éve, legalábbis ez talán észrevehető.
-
tildy
nagyúr
Hát nemtudom, napok óta nem merek kimozdulni délután kettő és három között, mert perzsel a nap. Bár lehet ennek is az Alföld az oka! Egy nap volt, amikor esett az eső napközben,Na aznap jó idő volt, mármint hőmérsékletileg. Én nem mondanám határesetnek azt, amikor égeti a lábam a nap, vagy leégek. Tegnap ez utóbbi sikerült. Na de végre nem süt le most annyira tüzesen a nyári nap sugára a jaszsagra , mert idejött egy hatalmas nagy felhő.
Na mire ezt leírtam, már elő is bújt a nap. Most szóljatok hozzá , egész jól bírtam másfél hétig nem rinyáltam a meleg miatt. -
-
Hőség az úgy 30° felett van (van akinek 35°), a mai nap határeset, de így jár aki a szigetországhoz lett már szokva.
Otthon elviselhető 25° a lakásban, klíma nélkül a 2. emeleten, de ehhez napközben lehúzva a redőny, és ablakokat csak estefelé nyitom ki, de akkor egész este nyitva van.UI: Egyébként van bent klíma, durva lenne nélküle az emeleten lapos tető mellett idebent a munkahelyen...
-
tildy
nagyúr
Emberek! Hogy bírjátok ti ezt a hőséget egész nyáron?

-
-
rushty
őstag
Ma se lehet panasz a nap erejére.
-
concret_hp
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
lol, most találta ki, hogy árat emel? az is jó üzletembernek tűnik
mondjuk a 110-120K az a vírus előtt már nem nagyon volt reális, most sztem találhatsz ennyiért. -
Winner_hun
félisten
Zuglóban tud valaki albérletet? ~55 m2, 2 szoba, ha lehet akkor külön WC. 110, max 120k/hó-ig. Végső esetben panel, jobb lenne nem ott. Van egy szobatiszta zseboroszlán, ez sajnos sokaknál kizáró ok... (meg 3 hörcsög, de azok sok vizet nem zavarnak)
Jelenlegi főbérlő úgy gondolta árat emel, mi meg úgy gondoltuk tovább állunk akkor. -
-
NoLF
veterán
Na a mostani hetveget csak sikerult meg jobban elcseszni. Azzal mar megbekeltem, hogy menni kell melozni, specials hely es ragaszkodnak a most vasarnaphoz, dupla berert megyek en, ha kell.
Tegnap este jott a jo hir, hogy nem kell 9re az innen 200km-re levo varosban mennem, hanem 11re.
Ehhez kepest most a vali volgyi pihenonel varom as Assistance-t, hogy megnezzek vajon mi lelte a ceges verdat, mert egyszer csak elment az ereje a palyan es 90nel nem hajlando tobbel menni...
Melo bukta, nekem autoban varakozas adatott a kerteszkedes-sorozgetrs helyett mara.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
És még zongoralakkja is van
-
gaborbol
őstag
50 millio + munkanelkuli, 100 eves cegek mennek a lecsoba.
A helyi plazabol hivogatnak az alkalmazottak, hogy menjunk vasarolni, mert csodbe mennek ok is, es mehetnek munkanelkulire.
Tegnap belefutottam az Amazon hirdetesebe, jelentkezz barmifele gyakorlat, oneletrajz nelkul... azonnal.
-
NoLF
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Izlesrol vitatkozni olyan, mint...
A faxom, megyek iszok meg egy sort.
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Pl egy Multipla?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Honda civic 8g4d, és city egyik se tartalmazza. Aluhatású műanyag van helyette. De legalább nem szálcsiszolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Akvarisztika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Ford topik
- Bestbuy játékok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Megint rossz helyen voltál, mi itt grilleztünk és ettünk.

reggel kelek kicsit Kora ban, es uszok egy jot, aztan irany a pakozdi csata :)
jó, hogy nem hajnal 2kor küldte. így is elleszek vele pár órát, aztán 4kor kelés. mondjuk ha hamarabb küldi, se tudom feltenni, mert egész nap Szigethalom vendégszeretetét élveztem munka célból...