- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van egy ilyen, hogy banktopic, ahol tilos beszélni az otp-ről. Nem tudom, hogy ez ilyen Kalandoros dolog-e. Valakit most téppen megfegyelmeztek emiatt, nagybetűvel, aláhúzva, stb.
bekommenteltem, hogy mi az, hogy nem szabad róla beszélni a kulturált eszmecsere keretein belül? És hogy ez olyan, mintha lenne processzoros topic, ahol az intelről nem lehet beszélni, vagy mobiltelefonos topic, ahol a samsung vagy az apple nem kerülhet szóba.
5 percen belül törölték a hozzászólásomat. Fejlődik a péhá, az ilyen renitenseket meg kell szabályozni..! Na.
-
bazzeg 3,5 órája dörög, szakad.
-
megint esik, de nem is akárhogy, monszun jéggel.
már kezd a tököm tele lenni medárddal. És még azt mondják, aszály van...
remélem, a kocsira nem dőlt rá egy faág sem.
-
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem igen ittam tegnap
Pont erre jött az a nagy vihar tegnap . Lefújtuk a bulit a haverokkal. -
-
törölt tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem ér meglepetésként csak pont azért kérdezem, hogy nektek erre mi a véleményetek
-
-
törölt tag
0 és 1 között végtelen számú szám van. Akkor 0 és 2 között 2 -szer végtelen?

Csak kérdezem, hogy annó az eszkimók (inuitok) ettek valamilyen növényt vagy csak husit? Mondjuk nem is igazán éltek sokáig tudtommal . Érdekes, hogy a nyers husi amit ők ettek mennyi C vitamint tartalmaz és ezért is nem kaptak skorbutot például.
-
NoLF
veterán
válasz
üzenetére
hogy érted? ez a kérdés így feltéve teljesen értelmetlen

a majmocskákat pedig a csimpánzok (akik mindenevők, nem úgy mint a növényevő gorillák) leginkább a fajfenntartásuk érdekében fogyasztják. már ha a saját fajtájukról van szó. ha más fajból származó majmokat esznek, akkor csak simán köcsögök
-
törölt tag
Az eszkimók ettek valamilyen növényi táplálékot? Érdekes, hogy a csimpánzok körében is megfigyeltek olyan jelenséget, hogy néha rájuk jön a húsevés és elkapbak egy-két majmocskát majd megeszik őket.
Más:Egy könnyed szombat esti kérdés egyik fele.
0 és egy között hány szám van? -
válasz
parandroid
üzenetére
Marika is sok van, nem tehet róla h megtörtént vele

Én meg húst eszek hússal - de próbálok annyi zőccséget letuszkolni mellé ami csak megy. Spárgát soha, meg amitől szaglik az ember. -
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
valószínűleg félreérthetően fogalmaztam, nem mondtam, hogy te kötözködnél/tél volna, hanem általánosságban az emberek.
emlékszem jó kis előadást tartott, mint általában szokott. egyrészt sokkal tájékozottabb, mint én, másrészt benne megvan a "térítsük az igét" kényszer, bennem meg nincs.bitpork: értem, és sajnálom, hogy az ember élete majdnem azon múlt, hogy sokáig nem evett húst, utána meg megjavult. nagyon kétlem, hogy ez így teljes egészében csak és kizárólag a hústartalmú étkezésre való váltás miatt következett be, de ám legyen.
mindenesetre abban megegyezhetünk, hogy a fordított eset sokkal többször előfordul. ráadásul attól, hogy valaki vega/vegán, nem feltétlenül jelenti azt automatikusan, hogy az egyén tudja is, hogy mit csinál. jellemzően a hipszter/divat miatt egyre többen veszik fel ezt a fajta étkezést (egyébként a vegán alapból sem csak az étkezére korlátozódik, hanem életszemléletre, az étkezést inkább növény alapúnak hívják), s ezen emberek képesek kenyeren meg salátán élni, aztán csodálkoznak, hogy valami nem oké egy idő után. az emlősöknek továbbra is zsírra, fehérjére és szénhidrátra van szükségük az életben maradáshoz tápanyag tekintetében... nem meglepő, hogy ha az ember valamelyiket megvonja, azzal tönkreteszi magát rövid idpn belül.
-
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Ez jó sztori, csak kicsit olyan, mint az ‘ismerős ismerőse nem volt bekötve, és az mentette meg az életét, hogy kirepült az autóból’. Biztos előfordul ilyen, csak kicseszett ritka. *
p
* Nem vagyok vegán/vega, túlságosan szeretem a hús ízét, de igyekszem visszafogni a fogyasztását. Sajnos a tejjel, tejtermékekkel is így vagyok, pedig az még rosszabb, de a pótlékok (mandula, szója) ízét ki nem állhatom. Húspótlékok között legalább vannak tényleg finomak. -
Kell a hus. Rokonnak majfunkcio problemat diagoltak jopar eve. Mar szinezodott meg minden. Veagankent nagyon jol ment neki a fizikai melo. Igaz 30 evvel oregebbnek nezett ki de dohanyzott is melle. Nah kozoltek h vele h a nyarat meg elvezze meet utana lehet temetesre menni .majd 40 ev zoldseg utan ugy volt h ha mar vege akkor gyerekkori emlekek hatasara megkostol megint hust. Eleinte nem nyerr de masodikra mar izlett neki. Oszt hogy hogy nem a szervezete is elkezdett mukodni
Ezzl csak azt akarom mondani h genetika kell hozza meg jozqn esz - vannak dolgok amiket a legeles soha nem tud potolni.
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
meglepő lehet, de én már magamtól is az ilyen jellegű világnézet felé közelítettem egy jó ideje
természetesen az asszony is közrejátszott, tagadhatatlan.azóta egyébként a mindenféle emésztési problémáim megszűntek, a bőröm szebb, jobban alszom, jobban bírom az edzést, energikusabb vagyok, stb stb stb
mások nemtetsző véleményét továbbra is magasról, nagy ívben tojom le, az igét pedig nem hirdetem, maximum tájékoztatok, ha valakit érdekel.
-
NoLF
veterán
-
tbs
addikt
nincsenek epe-problemaink - nincs "stormy deploy"

lortek: lecso jellegu dolog van, de marhapori valoban nem jatszik.
husibol nagyon keves ami nem csirke/tuna, meg ha hozzajutok pl. vmi kis premium bresaola-hoz azt mindenki megszaglaszhatja. 
szerk.: ja, es a brezola is olivaval csuszik le.

-
BlacKSouL
addikt
Valamiért megfeneklett a ph. 3 perc egy betöltés. Minden más hasít.
-
tbs
addikt
tudom soknak tunik, de nagyon alternativ kajalast folytatunk. napi 1.5-2dl megy csak ivasra(!), valoban kap belole a szakallam is (minimal mennyiseg), de a kenyerbe is kerul, amit sutunk, gyakorlatilag minden kajankban van. egy keves kokuszzsirt is hasznalunk, nemi halolajat is, de semmi mas zsirforrast nem hasznalunk.
klasszik snack: sajt, olivaolaj, balzsamecet. ismeros, nem?
-
NoLF
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
a jó életbe, hogy erre nem gondoltam!
így már elég nyilvánvaló. bár a keksztopikban tuti találnának más felhasználási területet is 
a mennyiség nem sok egyébként
persze mihez képest. -
törölt tag
tildy A tv-vel mi a helyzet?
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szimplan csak pint. Mondjuk seritalt nem komalom, kiveve ha gyumolcsos. Bar msot abbol is csak alkoholmentest.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
nem kijavitottalak, csak hozzatettem
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
gallon
-
NoLF
veterán
ja, és a tetejébe a csajom vigyorgó fejjel várt haza, ugyanis sikerült vennie calabriai házi olívaolajat szerény 85ezer forint értékben, merthogy "az előző adag túl gyorsan elfogyott"...
kardomba dőlök. a 40 liternyi "rendes" vörösbor amit hoztam neki villányból, szekszárdról és egerből, nem volt elég...
SOHA NE KEZDJETEK OLASZ NŐVEL!
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
valószínűleg neked is remek napod lehetett
én annak ellenére, hogy egy ideje megegyeztem magammal/oldalbordával, hogy hét közben nem iszunk, alig értem haza, de egyszerre nyúltam a pálinkásüveghez, és a sörhöz a hűtőben. még épp nem dőltem el a fáradtságtól, így sikerült mindkettőt bontani és önteni rendesen, most pedig kortyolom is őket, és reménykedem a holnapi napban, hogy jó lesz.
amióta "újraindult" az élet, a vendéglátóegységek (akiknek szoftvereket szállítunk) teljesen megkergültek - hozzáteszem, érthető módon. mindenki nyit, mindenki mindent egyszerre akar, mi meg a vírus közben megváltunk a másik kollegától, aki azt a munkát végzi amit én - ergo egyedül nyomok duplaannyit, mint vírus előtt.
egyáltalán nem panaszkodásképp mondom, mert nyilván a melóval pénz jár, és szeretem is csinálni, és minden klappol jelenleg - kivéve, hogy alig állok a lábamon. országon belül pár nap alatt simán megvan a több ezer kilométer, és a menés ugye nem a munka része, csak a a szükséges "rossz". mindemellett olyan helyekre jutok el, amiket álmomban sem gondoltam, hogy léteznek, vagy csak még nem volt szerencsém eljutni eddigi életem során...
az összkép teljesen pozitív, de nem meglepő módon fizikailag és szellemileg teljesen lenulláz most hirtelen, most például épp edzés utáni vitaminkoktélt kellene szürcsölgetnem, ehhez képest edzés nem volt, a butító gyönyörűség meg ömlik befelé...
-
Vérboci
addikt
megittam 3 pohár bort és úrrá lett rajtam megint a kilátástalanság érzése, amit pár hete nem éreztem...
10 napja elvileg újraindult az élet, tegnap még egy zűrös ügyem is rendeződött, de mégsem vagyok jól.
a bor most tehát kijózanított...
már a borban sem lehet bízni
-
tildy
nagyúr
Emlekszem , mikor egyszer terhesen kipróbáltam a snake in the boxot. Munkatársaim kicsit aggódtak . Ez a szósz van rajta.
-
törölt tag
Én egyszer fogadásból megettem egy egész üveg 500g-os cseresznye paprikát. A fogadást megnyertem de lettem olyan rosszul
Izzadtam, vörösödtem, viszketett a fejem a gyomrom fájt. Ez a munkahelyen volt, aznap nem is dolgoztam csak feküdtem.
Már nem emlékszem miben fogadtunk. -
én erről a "többször csíp" nevű mondásról mindig azt hittem, hogy csak egy vicc. Ezek szerint nem az?

én is mértékkel szeretem a csípőset.
-
EQMontoya
veterán
edzeni is lehet a toleracia novelesere.
Ez biztosan igy van, alapvetoen szerintem eleg jol viselem a csiposet, viszont nem latok benne sporterteket.
Azert eszem, mert egy szintig jol esik, es ad extra izt a kajanak, de ha mar semmit nem erzek a kaja eredeti izebol, akkor annak nem latom ertlemet, akkor sem, ha meg igy is meg tudom enni.
Ahhoz meg mar oreg vagyok, hogy macsobbnak erezzem magam attol, hogy meg tudok enni valami extra csiposet, amit mas nem.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
nálunk értelmi fogyatékos-üvöltés van, nagyjából 100 decibellel.
de mindenki úgy csinál, mintha minden rendben lenne. -
concret_hp
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
van kutyaugatas? naugye

-
Soha nem fogom megérteni a szűk látókörű nyugdíjasokat. Távolabbi szomszédban, albérletben egy huszonéves pár lakott egy francia bulldoggal. Csöndesek, kutya néha ugatott napi pár percet, de alapvetően csak akkor ha épp mindketten dogoztak. Közelükben lakó nyugdíjasokat zavarta, így több hónapnyi nyüstölést követően ajánlották a párnak hogy költözzenek el (főbérlői ráhatásra, aki a kutyatartást nem támogatta). Pár nap múlva jött is az egyik nyugalmazott főmufti, hogy milyen jó hogy nem hallani a kutyaugatást. (Elég audiofil vagyok, de én nagyon ritkán hallottam). Most egy kisgyerekes család költözött be, ahol a gyerekek egész nap ugrálnak, visonganak. Jobb ez?
-
tbs
addikt
a chiliket jol birom, a magyar tipusuakat (kenesebb vegyulet, vastag husu paprikakra jellemzo) nem annyira kedvelem. nalam a limit elerese csuklassal jelentkezik. ilyenkor a kiccsaj csak rohog, es meg tol a sajatjara... 
szerk.: fun fact - az "igazi", tiszta kapszaicin soha nem csip ketszer, mert a belflora imadja. kiveve, ha tartositoszer kerul bele. mint pl. barmilyen kenes vegyulet. a cseresznyepaprika pl. ezert hajlamos erre.
(vagy ha sok hagymaval vagy/es tojassal fogyasztjuk) -
ToBeY
nagyúr
Tegnap kipróbáltam azt a csípős tésztát,amivel egy időben tele volt a net.
Valóban csíp,de azért nem annyira hogy vergődjek tőle mint a videókban
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Hogyne lenne. Nyitottam hogy legyen.
De má' mikor. Mondjuk nincs nagy forgalma. A szex nem téma.Erről jut eszembe, hétvégi egyik téma volt, hogy ha egy meleg férfi egy másik meleg férfival van, es az egyikük a férfias, másikuk a nőies szerepet veszi fel, vagy eleve olyan alkat, és a ferfias tag a nőies ferfit kedveli, akkor valójában mi a határvonal ahhoz, hogy a nőies férfit még kedveli, de a nőies nőt, sőt már a férfias nőt sem. Illetve amelyik a noies ferfit kedveli, az a ferfiast is? Boncolgattuk a szexualitások formáit, egy nemváltó esetből kiindulva, de ez az alapkérdés megvalaszolatlan maradt. Mivel nincs a tarsasagban erintett, de ismeros se nagyon akirol tudnank, igy nem tudunk elsokezbol valaszt.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
őszintén, arra se nagyon emlékeztem, hogy valaha jártam a szeksztopicban, erre kiderül, hogy van ott 100 hozzászólásom

abszolút nem emlékszem rá...és most nézem, hogy a témaindító: Bleki

-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hat 40 folott, angliaban a "sex" szorol termesztes, ha valakinek a sajat neme jut eszebe, nem?

-
A szakmai az 100%-ot ér, a nem szakmai 25%-ot, a piaci 10%-ot, a lokál, blogok pedig nullát.
Ezért is volt jó, amikor a kalandozó kedvű moderátorunk áttette az ON Topicot a lokálba, mert azzal lenullázott 60 ezer hozzászólást. Viszont a piaci az még továbbra sem nulla.visszajött az internet! : )
-
tildy
nagyúr
Az a leiras semmit nem ir a kalkulaciorol . Mert ugye nem egeszen ugy van, hogy ahany hozzaszolasod van, annak megfeleloen vagy ilyen vagy olyan rangu. Hanem elegge sulyozott.
Ha jol tudom normal topik 1-es szorzo, 0.25-s a nem tehvnikai resznel, pl off topik, es nem tudom mennyi az apronal. -
válasz
parandroid
üzenetére
melyik jön később? ebben a korban? ilyen hosszú párkapcsolatban? a szex

-
Spet
addikt
Nyugodjon le mindenki. Rákeres a leírásra (ha érdekli), megnézi mi következik. Aztán eldönti eléri-e a következő lépcsőfokot vagy sem.
Én tudom nekem kell még 60 Supershop pont a következő címerhez.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Te kérdezted melyik jön később a veterán vagy a nagyúr .
-
ToBeY
nagyúr
-
a digi is megér egy misét. Itt lóg a kábelük az oszlopon a ház előtt, és nem voltak hajlandóak bekötni a társasházba, azzal a dumával, hogy itt családi házas hálózatot építettek ki... egy hónapig könyörögtem nekik anno, de nem.
Amúgy sok bajom nem volt eddig a upc-vel. de ha elmegy a net, akkor napokra. A százéves fák és a viharok nem tesznek jót a hálózatnak.
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
tényleg... na dz eszembe se jutott. Mondjuk, nem tudom, hányszor szóltam ott hozzá.
Még mindig nincs net, ami home office-ban nagy királyság...
@Spet, nagyon zabos is voltam a upc-re tegnap, le is írtam a topic-jába a részletesebb élményeimet...
degyszerűen csodás volt ahogy összekeverte a privát upc és a céges voda előfizetésem, de közben kidobott a menüből,és bontotta a vonalat... -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nagyúr. Nekem már elérhetetlen álom a következő, elérni meg nem tudtam, hogy gendersemleges legyen legalább . Nem tudom hány éve vagyok nagyúr, talán 10?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Iqos cigaretta
- Energiaital topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pont erre jött az a nagy vihar tegnap . Lefújtuk a bulit a haverokkal.

husibol nagyon keves ami nem csirke/tuna, meg ha hozzajutok pl. vmi kis premium bresaola-hoz azt mindenki megszaglaszhatja.
így már elég nyilvánvaló. bár a keksztopikban tuti találnának más felhasználási területet is