- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gratu, sok boldogsagot.

-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére

Nekem jobban bejon a borostas, szakallas esm, mint a simaboru. Egyebkent de, ezt a ferfi donti el. Elfogadom megborotvalkozva is, meg magnum bajusszal is, bar az igaz, olyankor tartos a jokedvem

-
tildy
nagyúr
Moso-szaritogepben tud valaki jo tipust ajanlani? ( igen, miele szuper, de mocsok draga). Ugy nez ki a Samsung szervizelese nagyon gaz. Legalabb 8-szor volt kinn az elmult 5 evben szerelo, es a samsung cseszik ujra cserelni. Es szeritunk total oke, ha a szaritasnal azt irja ki fel oraig hogy egy perc van hatra ( szerintedm nem) Azt mar hlkan jegyzem meg hogy az ugyfelszolgalatos ilyet megengedett maganak, hogy tudom-e bizonyitani, hogy vagy 8x volt szervzelve ( mikor mondtam, ennyiszer volt kinn szerelo, mert mindig baja volt) siman letagadott egy 2016-os es egy 2017es javitast , es bar iden 4x voltak kinn, tavaly ketszer , naluk 5 van a rendszerben, mikozben a szerelo sosem adott papirt az elvegzett munkarol. Szoval rohej. Addig szerelik, amig... Juliusban lejr az 5 eves gari rola, szoval ki tudja meddig birja.
Nem gondolkodunk kulon moso -szaritoban, ugyanis furdobe tilos rakni, a konybhaban meg konyhapult van folotte, ergo nincs hely ra. -
tbs
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
+1 elotte borotvalkozni ment egy darabig, de kolok mellett lopott percekkel - nem mukodik. szoval maradt

-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
A 2-3 napos meg szur, a 2 hónapos mar jó.
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem a 2-3 napos borostára panaszkodik, utána már élvezi, hogy csikizi.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Sez valóban így van.
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Papucs, nem papucs, a ‘hozzám ugyan nem érsz, amíg nem borotválkozol meg’ érvvel nemigen van mit kezdeni.
Akié Bleki kedvenc keresőkifejezése, azé a hatalom.p
-
FehérHolló
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
férfi != papucs
-
-
NoLF
veterán
válasz
Lortech
üzenetére
a szakáll hatványozottan egészségesebb, mint a dohányzás

nyilván minden ember más, a toleranciaszintek is különböznek, meg millió egyéb okot is fel lehetne még sorolni amellett, hogy valakinek miért kényelmes a bajusz/szakáll, kinek meg nem, vagy kifejezetten irritáló.
én nem tudnék csupasz pofával létezni, már csak azért sem, mert utálok borotválkozni. érzékeny a bőröm és azonnal kipattog borotválkozás után - de csak a körszakáll részen. mindemellett viszont nincs rendes, férfias sűrű szőrzetem, tehát a divatos szakáll, vagy rendesen fazonírozható arcszőrzet nekem hiú ábránd.
biztos mindenkinek megvan a maga oka, miért úgy hordja a mocskos pofáját, ahogy
-
Lortech
addikt
válasz
rushty
üzenetére
Itthon a házban meg a kertben nem hordok maszkot.
Viszont kezdek barnulni, érdekes lesz, ha leborotválom a többhónapos szakállamat. Amúgy kukaccal egyetértek, olyan igénytelen dolog ez valahol, hogy itt egy nagy szőrcsomó az arcomon. Aztán biztos bele lehet szokni ebbe is, mint a dohányzásba pl. Remélem sikerült a lehető legtöbb embert megbántanom egy hozzászólásban.
-
Én is poénkodtam párszor már a mexikói bajusszal...

De azért az utcára úgy nem mennék ki...más. tegnap lemosattam a kocsit. most olvasom, hogy holnap homokvihar jön. ZSÍR..!
-
NoLF
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
En most a ki tudja mennyi ideje tarto korszakall utan borotvalkozas utan az allamnal veletlen belevagtam, na mondom akkor ledozerolom az egeszet, ugyis olyan vocces erzes. Aztan viccelodtem kicsit a paromnak amikor a Magnum stilusnal jartam, es annyira jot nevettu nk, hogy ugy hagytam.

-
rushty
őstag
A szakállasok hogy tűrik a maszkot?
Most kell megszabadulni tőle.
-
-
-
Tim82
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Nincs sajnos, Thinkpad-ekben "utazom" most is. Látatlanban annyit tudok mondani, hogy Sandy Bridge-s (2. generációs Core i) modell a 8460p, elviekben 1.5 V-os, "normál" DDR3 való bele (vagy olyan DDR3L, amelyik hajlandó 1.5 V-on is működni). Azért ezt a legtöbb DDR3L modul meg szokta ugorni, de nem mindegyik.
-
-
gaborbol
őstag
Az ollot tartsam meg, a szakallvagot kuldjem vissza, majd adnak valami jutalmat.
Idulok a postara, uj csomag az ajto elott, jott meg egy.....

-
-
-
válasz
fokukac
üzenetére
Ez valahol érthető a részedről. Erről beszéltek sokan amikor a kórház kiürítést kritizálták, meg a teljes bezárást. Nem ez lett volna a megoldás. De mivel itthon nincs erőforrás az egészségügyben dolgozók számának növelésére, nem maradt más

Azt rögtön hozzá is tenném, hogy a srác szüleinek most nagyon-nagyon nehéz lehet. Nem elég a gyerekük egészségi állapota még az ez által teremtett helyzettel is meg kell küzdeniük. -
válasz
BlacKSouL
üzenetére
ez ennél bonyolultabb. Mert nem feltétlenül ők tehetnek róla.
Persze az ajtócsapkodásról, meg a konstans bútortologatásról igen, de vannak egyéb tényezők is.
Kettővel alattam lakik egy házaspár az értelmi fogyatékos, tolószékes, súlyosan sérült gyerekükkel. Aki üvölt, teli torokból. Most olyan 16-17 éves lehet. serdül. amúgy nagyjából magatehetetlen, persze csapkodni tud, meg üvölteni, urgulázni, visítani.
Kb. olyan, mint egy egy éves, csak egy már majdnem felnőtt testben és hangerővel.Lehet, hogy intoleráns és bunkó vagyok, de bármennyire is sajnálom őket, hogy ezzel verte meg őket az Isten, mégis rettentően unom, hogy non-stop őket kell hallgatni. És úgy üvölt, hogy két emelettel feljebb, a zárt ajtóknál-ablakoknál is olyan, mintha ott lenne.
és mondjuk percenként többször olyan csapkodás van, hogy én kalapáccsal telibe ütve a falat sem nagyon tudok olyat. Elképzelni nem tudom, hogy olyankor mit csinálnak. Meg azt sem, hogy hogy van megépítve ez a ház, hogy két emelettel feljebb is olyan, mintha ott volnának velem.Most, hogy itt a jó idő, általában délben kirakják a teraszra, és ott üvölt pár órát. Persze, van, hogy csöndben van, de aztán rákezd, és akkor visszhangzik.
Nincs amúgy mindig itt, általában el szokták vinni valami iskolába, és akkor csak napi néhány órát szokott üvölteni, de most karantén van, és non-stop itt vannak. A többi lakó pedig hallgatja.
És nyilván benne van az is, hogy serdül, lázad a maga módján, és az is, hogy felborult a napirendje, és nem nagyon lehet mivel lekötni. Sokkal hangosabb, mint egy éve vagy két éve. Úgy tud néha üvölteni, mintha valakit kínoznának éppen.Szóval az az igazság, hogy bármennyire bunkó módon is hangzik is ez, azt kéne megmondani nekik, hogy ez nem társasházba való, hanem gumiszobába...
én egy picit kezdek beleőrülni ebbe a szituba. De a legszebb, hogy ettől kb. bármely potenciális vevő egyből fordulna meg, amint meghallaná... -
ToBeY
nagyúr
Nálunk most költözik az alsó szomszéd aka drogos,veszekedős idióták.
Már csak a felső maradt a éjjel egykor-zenélős-üvöltözős hülye gyerek -
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Apósom az operaház fantomját szokta ilyen eseten , vagy nagy szükségben a Valkűrök vonulását.
-
FehérHolló
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nálunk az előző helyen nem használt az intellektuális/megbeszélős megoldás.
Aztán átálltam arra, hogy ablakon ki, kicsit felfelé fordítva hangszóró (hogy jó irányba vetődjön a szomszéd házról a hang), és Schwanzgefecht - Zwangsbeglückung.
Először végig ment az egész, majd következett a Blood and lies (nem tudom már az előadót).
Minden következő alkalommal elég volt a Zwangsbeglückung közepéből 30 másodperc, és szót értettek. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Ha hozzáférhető a villanyóra kapcsoloszekreny, akkor azt. Ha van kaputelefon, és surranóút onnan éjjel, akkor azt. Ha van a bejarati ajtójuk előtt lábtörlő, akkor meg a helyére alaposan teflonos zsírsprét. Vagy észreveszik magukat, vagy nem.
Persze masik megoldas, hogy egyszer, tobbszor vagy sokszor szolsz nekik, de semmikepp ne kombinald. Vagy beszelsz veluk, es rabizod magad az intellektualis megoldast probalni eroltetni, vagy kieled magad kicsinyes bosszukkal, de ne tudja veled osszekotni a dolgot.
Esetleg fuldugo százas csomagban, egy fasza bluetooth füles, vagy ipari szabadteri hangfalak beszerzese es hasznalata. (Utobbira mindig kivancsi voltam, milyen lenne ilyeneket felrogziteni a plafonra felfele forditva.) -
és köcsög, csapkodó, üvöltő, bútortologató szomszédokra mit használtok..?
vagy az ellen nem véd..?
-
tbs
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
nem problema. szerezz egy beontokortet, azzal sprickolas nelkul tudod lemosni a belteri lamellait. sajnos a mokuskerek ritkan tisztithato egyszeruen, oda vegyel autoba valo tisztitot, ami habosodik (nem trivialis!). a kulterit kompresszorral szoktam 2evente kifujni.
belteri: aram le, burkolat lebont, az aljara festos takaro nylonbol egy kis vajut "ragasztok", hogy a veletlenul kikerulo viz/tisztitoszer ne egye meg a falat/padlot, szurok ki, porszivo amit lehet, majd az egeszet befujom a habosodo szarral. amig varok a hatoidore elmosom a szuroket, burkolatot. kortevel kioblogetem a hocsereloket, ellenorzom, hogy a kondenzvizelvezeton folyik el az oblitoviz. ha csillog a cucc, lefujom "gombataszitoval" (mezei funcicid/baktericid klimakhoz), aram fel, alacsony fordulaton megjaratom, hogy szaradjon, osszerakom.youtubeon van sok tipp. pl. -> https://www.youtube.com/watch?v=z55cm68y3pA
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Mi a reális ár egy álltalános otthoni klíma tisztitásra?
-
törölt tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mennyit? Háztartásonként 2db-ot?
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hát-hát. A szomszéd leforrázta majd 30%-t a testének. Nem fogták benn, hazaküldték h cserélgesse otthon a kötést naponta többször - ami azért gáz, mert ha elrontja akkor olyan hegesedése lesz amit plasztikázni sem lehet (sajnos nővérem esetéből ezt már ismerjük).
-
lenox
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
A Kataton Dzsentri elott kiszaltal?
-
FehérHolló
veterán
Még szerencse, hogy alig kellett hazaküldeni beteget, hogy kiürítsék a kórházi ágyak felét.
Ezek szerint a csak 6-12 hónapra előre kiadott időpontok mögött a szakemberhiány áll. -
gaborbol
őstag
Amazon elkezdtett kikuldozgetni dolgokat amit nem redneltem meg es nem is fizettem erte.
Nincs benne az order history-ba, penzt se vontak le, de nekem van cimzeve a doboz es a tobbi valoban megrendelt cuccal erkezett.
Elrontott shipping label?
Ket napja egy profi konyhai ollo erkezett, ma meg egy Braun hajvago gep amit ugyan neztem, de nem vettem meg, kosarba sem raktam.
Irok nekik, mert valaki biztos keresni fogja a rendeleset amit kifizetett.
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
én 2014-ben, mikor megvettem a Jazz-t, akkor jártam úgy, hogy 2-3 hónapon belül az összes izzó kiment belőle. Egyszer az egyik, aztán a másik, elöl hátul...egyszer úgy jöttünk haza Szlovéniából éjjel 2-kor, hogy csak ködlámpám volt...
akkor volt 6 éves a kocsi, akkor adták meg magukat sorra. Azóta nem volt ilyen dömping rajta, talán a fényszórók lettek egyszer cserélve. -
-
Spet
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Az olaj kevésbé aggaszt, inkább a mezőgazdaság fejreállása ami komolyabb gondokat okozhat hosszabb távon.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
a keresletcsökkenés miatt a benzin olcsóbb lett, igen.
de egy terméket mondj, aminek az ára ezzel kapcsolatosan lement? azért most már hónapok óta csökken az ár, lehetne pár forintot "kiépíteni" az árakból, mert "beépíteni" mindig gyorsan sikerül. -
-
-
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Tekintve, hogy felénk us olajból nemigen csinálnak üzemanyagot, a brent meg egyelőre stabil, ez nem reális. A keresletcsökkenésből adódó árcsökkenés meg már megtörtént. Amúgy is ez volt a ruszkik, meg a szaudiak mesterterve a rossz nyelvek szerint, hogy bedöntsék az alapból drágább palaolaj kitermelést. Most az lesz a kérdés, ki mikor rántja félre a kormányt. Legfeljebb mindenki csattan.
p
-
-
és az 5 dolláros WTI olajárhoz mit szóltok? Eszem megáll, de tényleg.

-
válasz
fokukac
üzenetére
Ez sajnos ilyen. kb 4 év kaptam egy tekintélyes levélmennyiséget NAV-tól. Pont akkor nyúlták le a cégemet. Egy fél tucat ember adószámlájáról volt benne részletező. Gondoltam leszek jó fej és nem hivatalosan visszaadom az ügyintézőnek h ne legyen belőle baja. Jótett helyébe megkekszualizáltak mint állat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Itt ha kell ha nem emelkednek az árak. Sok terméknél levették az áfát 5%-ra, de azóta többé kerül mint előtte