- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rushty
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Több mint egy liter benzint adnak érte.
-
parandroid
félisten
350
p
-
-
törölt tag
Sokaknak fájni fog, sajnos . Turisztika, taxisok, autóipar és beszállítói, építőipar stb
-
-
az élet nem habostorta...

-
Spet
addikt
Létesítményvezetőként dolgozok (kb kihalt az irodaház amin vagyok).
Ha nagyon naaaagyon nagy baj van, akkor megyek testvéremnek segíteni fusizni (építőipar, kisvállakozás), éhen nem halnánk.
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
ha többet tesztelnek, többet találnak, elég egyszerű
nálunk sem hiába vagyunk még ilyen alacsony számon, hiszen az égvilágon senkit nem tesztelnek
-
-
válasz
concret_hp
üzenetére
A friss, ropogos uj penz nagyresze nem az also-kozeposztalyhoz ment, azert ez is teny.
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Lehetett, elvileg ma estetol az is lezarva. Nemtudom, hogy csak kocsival nem lehet menni a beach parkoloba vagy ugy odasetalni sem.
CNN helyett meg olvassal valami mast

#70781: ha legalabb egyszer bevallalna, hogy elbaszta (es nem 10 out of 10 pontot adna maganak) es nem a suttyo csaladjatol varna a megoldast meg lehet, hogy picit jobb vege lenne
-
gaborbol
őstag
Trumpbacsi megmondta, hogy ez az ellenzek legujabb kitalacioja nem kell komolyan venni. Lehet, hogy elkerul minket es amilyen gyorsan jott el is tunik. Meg as influenza virus sokkal komolyabb ennel es amugy minden ellenorzes alatt all...
Ezt a fox csatorna is fullba nyomta hetekig es hat sikerult megetetni a hiveket rendesen.Most mar tekerik a kereket, csak keson meg lassan.
BJ a tegnapi CNN cikk alapjan pontosan tudja, hogy mekkora veszteseg varhato es inkabb a terjesztes mellett voksolt amilyen gyorsan lehet menjen le es legalabb tul lesznek rajta. Nehez dontes ez mindenkeppen.
Nalunk nem tudom, hogy volt-e konkret terv, de mivel helyi szinten a kormanyzok elkezdtek lezarni mindent, hosunknek nem maradt valasztasa csak menni mogottuk.
Jelenlegi kormanyzati becsles 20% os munkanelkulisegre saccol es valoszinu a millio feletti a varhato halalozas.
-
concret_hp
addikt
válasz
gaborbol
üzenetére
nyilván a gazdaság egészének szempontjából nem jó, ha ez tömegesen történik, de basszameg, akinek egy évtizede tartó pénznyomda mellett nincs 1-2 havi tartaléka, akár cégként, akár magánemberként, az mégis mi a f@szra számított
és igen ja érzéketlen suttyó kötsög vagyok
-
bobsys
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Mert egyre tobb embert kezdtek el tesztelni
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
kis késéssel ugyan, és nem ilyen felhőtlenül, de végre megvalósult Grafitember 2015-ös rajza...

csak ki ne menjen a labda, mert akkor baj van...

A 347 forintos euró-árfolyamot már meg sem említem.
Meg, hogy mi lesz az Ausztiába naponta ingázó ~50 ezer emberrel...
-
bobsys
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Kisvarosom:
...the City of Boca Raton declared a Local State of Emergency...all City facilities, parks and beaches will be CLOSED until further notice...
EFFECTIVE TODAY AT 5:00 PM - ALL BARS AND NIGHTCLUBS ARE REQUIRED TO CLOSE FOR 30 DAYS. RESTAURANTS ARE REQUIRED TO CLOSE EXCEPT FOR DRIVE THROUGH, TAKE-OUT AND DELIVERY SERVICES UNTIL FURTHER NOTICE.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
egyébként határzár.
-
BlacKSouL
addikt
Normál esetben illetve ha gyakran vagy celzottan megyek ez a jobb megoldás, csak van amikor ad hoc jut eszembe hogy valami kell, és nincs nálam, akkor is ki kell találni a betervet. Ahhoz képest, hogy a többség zacskót se alkalmaz, puszta kéz van még mindenkinél, egy fokkal jobb, meg ha kornyezetrombolobb is.
Arra kíváncsi lennék hogy valójában 100 emberből hány mos gyakrabban kezet rendesen, figyelmeztetés ide vagy oda. -
Tim82
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
én meg igyekszem semmihez nem nyúlni ami nem muszáj, és hazaerve azonnal kezmosas, fertőtlenítés minden eszközt amihez muszaj volt nyulni. Kulcs, szatyor füle, pénztárca, vízálló termékek csomagolása, lakaskilincsek, stb. Még a szám is kioblitem és a már megmosott kézzel az orrom elejét is kimosom. Kilincsekhez az utcán, boltban, lépcsőházban konyokkel vagy kabatujjal érek, a boltban egy plusz zacskót húzok a kezemre (fuk u greta), a zöldséges mérleg osszemaszatolt nem fertotlenitett ámde rezisztiv erintokepernyojet, és az onkielegito penztar(pénztáros se fogdosson meg pluszban mindent ossze) képernyőjét, meg a pinpadet is a zacskoval nyomom meg.
Én egyszerűen (mosható, tisztítható) kesztyűt húzok...
-
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
hát ne legyen igazad, hogy ilyen sokáig elhúzódik...
már belengettem az asszonynak, hogy elmegyek a teszkóba, akármilyen "ciki" is 2 diplomával és az én múltammal
abban maradtunk, hogy otthon megbeszéljük. -
BlacKSouL
addikt
Délelőtt az ablakból néztem le az utcákra, azt láttam, hogy ha nem is tömeg, de kifejezetten sok ember járkál. Később elmentem gyógyszertárba, mert a magas vernyomas elleni gyogyszerem(mert ugye veszélyeztetett vagyok) két hónapra előre megvettem, ne kelljen oda se menni. Az alatt a 35 perc alatt míg sorba álltam, láttam hogy, rengeteg ember az utcán van, a többségnek mindkét kezében púpozott szatyrok nyúltak a földig, és a nagyobb részük idős, 65 fölötti. De láttam rengeteg iskoláskorú gyereket is, gimnazista formák kettesével, harmasaval setalgattak. Általános iskolás forma gyerekek a bezárt játszótér helyett a főtéren rollereztek, bicikliztek. A boltba is be kellett mennem még egy dologért, ott tömeg, többnyire idősek, fél méteres követési távolságban, de voltak akik egymás tarkojat nyaldosták. Illetve bizonyos népek akik a padokon harmasaval, nyolcasaval egymás ölében terpeszkedtek, élvezték, hogy most nem kell dolgozni menni, bár nekik máskor se.
Szóval pánik nincs, az emberek jönnek mennek, vásárolnak, most már itt is üres polcok vannak, a vírus feltetelezhetoen vidáman és észrevétlenül terjed, én meg igyekszem semmihez nem nyúlni ami nem muszáj, és hazaerve azonnal kezmosas, fertőtlenítés minden eszközt amihez muszaj volt nyulni. Kulcs, szatyor füle, pénztárca, vízálló termékek csomagolása, lakaskilincsek, stb. Még a szám is kioblitem és a már megmosott kézzel az orrom elejét is kimosom. Kilincsekhez az utcán, boltban, lépcsőházban konyokkel vagy kabatujjal érek, a boltban egy plusz zacskót húzok a kezemre (fuk u greta), a zöldséges mérleg osszemaszatolt nem fertotlenitett ámde rezisztiv erintokepernyojet, és az onkielegito penztar(pénztáros se fogdosson meg pluszban mindent ossze) képernyőjét, meg a pinpadet is a zacskoval nyomom meg. Kohogo, tüsszögő ember közelében fel percig megprobalok nem lélegezni.
De innentől nagyon nem is kell sehova menni. Ettől többet nem tehetek. -
Vérboci
addikt
na hát akkor engem is utolért a koronavírus hatása... hétfőtől zárva a melóhely... vegyek ki szabit, azt mondták. de hogy meddig, azt nem tudja senki. beszélnek 2 hetet is, 4-et is. az 5. hét már fizu nélkül lenne, mert annyi szabi nincs.
lehet jelentkezek a teszkóba árufeltöltőnek addig. -
tildy
nagyúr
Kifejezetten oruluk, hogy ilyen tavol vagyunk szuleimtol, raadasul ok is kis faluban elnek. Viszont neha fogom a fejem, mara volt orvosi idopontja egyikojuknek, es elment ra. Hihetetlen.
Na lenyeg a lenyeg, aki tudja, vegye ra az idoseket, hogy ez nem jatek, ezt komolyan kell venni, es nem menni kontroll idopontra sem, hacsak nem letkerdes most. Birjanak mar megulni a sejhajukon.Helyzetjelentes innet: BoJo sajtotajekoztatoja egy vicc volt. Nem is tudom melyik orszag miniszterelnoke szanalmasabb. Hihetetlen. Iskolak meg mindig nincsenek zarva, kedvenc tanacsadoj meg mindig osztja a nezetet, miszerint idosoket elszaparalni,a tobbi meg hadd fertozodjon, hogy kialakuljon az immunitas. Hat ha azt akarjak mint az olaszok, akkor hajra

-
BlacKSouL
addikt
A személyiségi jogok felsőbbrendűek még a világjárvány elleni harcnál is. És különbenis. A vírus úgyse tud terjedni, ha egy kérdésre (járt-e Olaszországban) valaki azt válaszolja, hogy nem. És úgyis mindenki igazat mond ha megkérdezik.
21. századi járványharc. Minden eszközt bevetünk. Kivéve, ha az nem ütközik személyiségi jogokba. Mert ha igen, akkor inkább nem vetjük be. A személyiségi jogok nem sérülhetnek.ToBeY: pedig nyitott szemmel kell járni, ismerned kell minden álláspontot, a hülyeséget is, mert jobb, ha tudod, hogy a józan észnek mi ellen kellene felvennie az egyébként általában reménytelen harcot. Csak vitatkozni nem szabad, az ismert lesüllyedés, rutinból legyőzés miatt. De látni kell, hogy milyen embereknek is van még szavazati joguk. Mert gondolod, hogy a laposföldhívő, gyíkemberkonteós nem megy el szavazni? És ugyanannyit ér.
"Maga hogy került ide a bolondokházásba? Hát úgy, hogy azt mondtam, hogy az emberek mind hülyék. De ők is ezt mondták rólam, és mivel ők voltak többen, engem zártak be ide." -
kraftxld
félisten
-
de én most szimplán a súlyos esetekről beszéltem.
Hogy máshol 3% - 8% a súlyos esetek aránya, a németeknél pedig 0%, és összesen 2 db van. [link]
Az olaszoknál most éppen 8% van súlyos állapotban, a franciáknál 6%, a spanyoloknál 3%.----------------
@Tobey: akkor ez nagyszerű alkalom, hogy megszűrd az ismerőseidet. -
ToBeY
nagyúr
Most hogy kezdenek otthon maradni az emberek, ez elég jól érezhet ő FB bejegyzéseken.
Csomó neve nincs oldalról osztanak meg szerző nélküli conteo elméleteket ,különböző gyógymódokról és teóriákról, hogyan szabadult el a vírus
6 cikket töröltem és két ismerőstől búcsúztam el ma.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem meg az van, h a nemetek a komorbiditassal rendelkezo betegeknel nem a koronavirust reportaljak a halal okanak. Tippre.
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
ezt mondom én is mindenkinek, mikor szóba jön, hogy mennyi az esetszám, hogy ha nincs teszt, nincs beteg se.
Tegnap este írták, hogy Győrben is van egy beteg. Márpedig a jelenlegi vírus természetéből adódóan ahol egy van, ott van 10 is.
Bele kell törődni, hogy ezt senki nem úszhatja meg... -
gaborbol
őstag
Kemeny...
Reggel beszelgettem par szomszeddal ... tisztes tavolsagbol. Negybol ketto mar kapta a telefont reggel a cegetol, hogy ha elfogyott a szabi, akkor vagy fizetetlen szabadsagra mennek vagy mindjart munkanelkulire azt csa. Gyerekesek. Nagyon ugy nez ki, hogy iden mar nem lesz iskola.
Nagyszulokhoz ertelem szerint nem viszed meg sehova sem...
Akit kirugnak legalabb vigyazhat rajuk.Voltam egy kis szemeszeten, ures volt a rendelo minden kuncsaft lemondta az idopontot. Dolgozok epp latolgattak, hogy mikor huzzak le a rolot. Valaki irta kozuletek, hogy sok amerikainak meg $400 dollarja sincs felreteve. Bakker nem tudom, hany uzletnek van penze csak egy honap minuszt fedezzen, nem hogy esetleg 2-3-4 vagy tobbet? Brutalis vilag jon.
Szerintem meg par nap es jon a kijarasi tilalom.
Rabasztunk rendesen. -
válasz
parandroid
üzenetére
Most olvastam, hogy már Zalaszentgróton is van eset....
Amúgy néztem a statisztikát, és azt nem értem, hogy hogy csinálják a németek, hogy a náluk lévő 7188 koronavírusos megbetegedésből csak 2 (azaz kettő, azaz 0 %) eset súlyos, a többi pedig enyhe... Miközben ez az arány mindenhol máshol 5-10%...
-
parandroid
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ott van 15 orvostanhallgató, akiket most utasítottak ki az országból, mert szóvá merték tenni, hogy milyen körülmények között tartják őket karanténban. Esetleg őket meg lehetne kérdezni, nem-e lenne-e esetleg kedvük ugyanebben a rendszerben önkénteskedni. Vagy a sok nagypofájú hazaáruló sorosbérencet, akik pampognak, hogy nincs elég teszt, meg védőfelszerelés. Rémhírterjesztés, meg hazaárulás, meg zsarolás, és követelőzés helyett most lehet menni gyógyítani... oh, wait, ők már 2 hete ezt csinálják, éjt nappallá téve. Esetleg kásler professzordoktor úr nem kíván beállni kicsit a műszakba? Addig majd a kormányszóvivő úr kétszer annyi ordas faszságot hord össze, ahhoz nem kell orvosi diploma.
p
-
FehérHolló
veterán
Magánkórházból menj el önkéntesnek az államiba! [link]
Ezek mit szívtak? -
ToBeY
nagyúr
Én olyat hallottam,hogy középiskolások/főiskolások egy bulinak fogják fel ezt az egésze helyzetet,és "koronavírus bulikat" szerveznek.Remélem kamu FB hülyeség ez is,különben nagyon nagy a sötétség.a fejekben.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
nálunk is home office van, de jobban működik, mint eddig.
valahogy toltak egyet a vpn sávszélen.Ellenben, ahogy nézem a mai folyamatokat, nem vagyok boldog. Illetve nem is tudom, mit érezzek a 348 Ft-os eurótól (oké, csak fél órára, de akkor is),
az ország határainak teljes lezárásától (autó, vonat, repülő!)
a kontinens teljes lezárásától (állítólag holnaptól)Ma reggel majdnem bementem egy lidl-be, de aztán lemondtam róla, annyira fullon volt a parkoló. Még a leges-leghátsó hely is foglalt volt. A Lild melletti gyógyszertár előtt 15 méteres sor ált az utcán. Aztán elmentem egy másik gyógyszertárba, ott hosszabb volt a sor, de az egy villa kertjében van, ami kicsit barátságosabb, és legalább szellősebben álltak az emberek.... Fél órát álltam sorba odakint, és végül nem volt se ambroxol, se algopyrin, amiért mentem. na mindegy. És csak én voltam maszkban.
Én ilyet még nem nagyon láttam, mint mostanában.Viszont végre fogják tesztelni azokat, akik felső légúti megbetegedéssel vannak, és nem azt kell igazolni, hogy olaszországban voltál...
bámulatos, hol tart már a tudomány.Közben az olaszoknál ma is +3500 beteg és +350 halott...
De legalább már csak az aktív esetek 8%-a súlyos, nem 18%.Nem tudom, hol leszünk egy hét múlva, tényleg.
-
concret_hp
addikt
válasz
Pttypang
üzenetére
ha igazan kemeny vagy, be sem kapcsolod a gepet, ugyis le van halva az infrastruktura, akkor meg legalabb te ne terheld b@szod

(nalunk a ceg ~90%a HO van ma (vilagszerte), vannak fennakadasok, de ugy erzem sokkal jobban nem lehetett volna felkeszulni / managelni a helyzetet)
amugy meg told ahogy kenyelmes / tudod, es tedd le idoben,
menj el sorozni, stb. -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
a magyar virtus külföldön is magyar virtus...
-
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
a benzin meg olcsóbb lett nem kicsit. mikor csinált ilyet a gyúrcsány?
benzint vegyél, ne eurót
-
parandroid
félisten
Na, közben meglett a 345 huf/eur is. Persze szigorúan csak a koronavírus miatt, ha nem lebegne fölöttünk népünk szerető atyjának óvó keze, már 400 fölött járna. Ha gyurcsány lenne, akkor 450.
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
Tiszteljük mások vallását!
-
Home officenal akinek nincs rendes dolgozo kialakitva, milyen tippeket tudna adni?
Uljek ki a napsutesbe a geppel az erkelyre?

-
atee
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Ezért kérdeztem! Mert azt gondolom, hogy nincs most senki sem beleértve a mostanában erőre kapott fiatal jelöltek között sem akik ez a helyzetet jobban tudnák kezelni. Illetve a világon nincs olyan ki ezt jobban tudja kezelni. Legalábbis Európában biztosan nem.
Nagyon könnyű azokat kritizálni akik most a "fronton" vannak és olyan dologgal állnak szemben amivel eddig még nem nagyon volt dolgunk. Ilyen mértékben semmiképpen sem!
Mindenkitől sokkal több megértés és önmegtartóztatásra lenne szükség. Nem pedig a hülyeségeket mantrázni! (miért nincs kézfertőtlenítő pl) És rákenni mindjárt a regnáló kormányra, hogy miattuk nincs! Mert ilyet is hallottam már..... -
-
-
Vérboci
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
nem, nem az a szakterülete...
csak ugye a népi hiedelem szerint a diplomás az értelmiségi, és feltételez az ember némi gondolkodást.
ne bántsak meg senkit, de ha egy "értelmiségi" ennyire tájékozott, itt az ország "jobbik felén", akkor mire számíthatunk másoktól, máshol? -
Vérboci
addikt
védd csak őket... jön majd az utalás tizedikén.
elolvastad amit írtam? nem jóslatot várok tőlük, hanem felelős kommunikációt. nem azt várom, hogy megmondják meddig tart, hanem hogy meddig tart minimum. én magamtól is kitaláltam, hogy minimum egy hónap, akkor ők ezt miért nem tudják közölni. miért péntek este 10kor zárják be az iskolákat, egy 1napos hétvége előtt, amikor a hozzáértők napok óta mondják hogy zárni kellene? nehogy fel lehessen készülni ugye?
operativ törzs... pffff -
-
atee
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Akkor pedig jönne a szokásos, hogy azt mondták húsvétig. És lám nem mondtak igazat! Ez is a kormány hibája...
A válságstábos nem nyomorult hanem a dolgát próbálja végezni a lehető legjobban. Egy olyan dologgal szemben amire még nem volt példa az életünkben.
Nagyon könnyű bírálni meg okoskodni otthonról. És azt szajkózni, hogy miért nem ez vagy az van...
Illetve nem az a legfontosabb, hogy miből fognak élni az emberek hanem az, hogy élni fognak egyáltalán!
Mielőtt az a vád érne, hogy nekem könnyű! Január óta nem dolgozom. Mivel a turizmusban vagyok munkavállaló! Lehet, hogy mire dolgozhatnék a munkahelyem is megszűnik! Bevételem kb. a 20% a normális megszokott jövedelmemhez képest. És ez se biztos, hogy megmarad a krízis végéig. Persze ez sem elég semmire sem. Nagyon meg kell húzni magunkat egy nem dolgozó felességgel és egy 12 meg egy 2 éves gyerekkel együtt. -
Vérboci
addikt
de miből fognak élni hónapokig az emberek?
én is így gondolom, hogy 2 hónap minimum, csak azt nem értem, hogy a sok okos válságstábos, operativtörzses nyomorult miért nem mondja ki pl, hogy "akkor húsvét keddig biztosan nincs suli. lehet hogy tovább se, de addig biztos. tessék így berendezkedni"
miért kell az embereknek kilogikázni?
2 perce hallottam egy középkorú, okosnak gondolt, jó szakember, családos mérnök szájából egy híres autógyárban, hogy "ááá, két hét alatt lecseng ez a hiszti".
akkor pista bácsi meg piri néne mit gondol vajon? -
Vérboci
addikt
szerintem is, csak nem értem a késlekedést...
meg hát van itt egy nagy nyitott kérdés: meddig?
mert a népeknek otthon kell maradni a gyerekekkel már most, de hamar fogy a szabadság, aztán akkor lóvé sem lesz. nem szeretném én sem felélni a tartalékaimat, de legalább vannak. mi van azzal a sokmillió emberrel, aki máról hónapra él. erre is hamar ki kellene jönni megoldással, mert a bizonytalanságot mindenki rosszul viseli -
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
A zárlatnak most lenne itt az ideje, ahogy Európa szebbik fele teszi. Még a szlovákok is kettesével szedik a lépcsőfokokat, teljes határzár, boltbezárás már most.
Nálunk meg megkérdezik (!) a határon, hogy honnan tetszik jönni.
Szóval ilyen tempóban 2 hét múlva mi nem zár alatt leszünk, hanem a temetőbe. -
válasz
parandroid
üzenetére
Egy kabaré, ami itt megy. Nem tudom, hol leszünk 1-2 hét múlva...
Valszeg zárlat alatt. -
qdak
addikt
Hello
Nagy alkoholtartalmú szer belégzése (ill börrel érintkezése napi többször) okozhat e kimutatható mennyiséget pl alkohol szondán ?

-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Ja, most olvasom a Jahn Ferenc Kórházas cikket is. 16 eü dolgozó 2 hetes karanténban a munkahelyükön, mert olyan beteget kezeltek, akiről kiderült, hogy koronavírusos. Persze csak napok után, mert a protokoll szerint tilos tesztelni, ha nincs olasz szeretője, hiába kérik ezt kifejezetten a kezelőorvosai (már nem azt, hogy legyen olasz szeretője, hanem a tesztet), védőfelszerelés meg nincs, vagy csak olyan, amilyen. Ilyen ütemben jövő hét közepére az ország összes eü dolgozója karanténban lesz, orvosok, nővérek, beteghordók, de jobbat mondok: háziorvosok, és asszisztenseik is.
Mindeközben köpködnek rájuk, hogy hazaárulók, meg sorosbérencek, meg szaralakok, mert zsarolják a kormányt, és rémhíreket terjesztenek. A bőrüket meg ők viszik a vásárra nap kint nap.
A 60k ffp maszkkal egyébként hogy állunk? Csak mert mostanra kb el is kellett volna fogynia, ha rendeltetésszerűen használnák.p
-
válasz
parandroid
üzenetére
1000 vagy 300 tökmindegy, 1.4-es GF mellett ez pont 2 nap különbség.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Végül kihagytam, de a hozzászólásom lényegi kérdése ez lett volna:
Számít, hogy mennyi a bevallott eset?
Az emberek így is kitalálnak dolgokat tájékoztatás hiányában, nem hiszem ,hogy a számjegyen múlna. -
Vérboci
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Amúgy nekik inkább hajlamos vagyok hinni, mint a kormánykommunikációnak. Utóbbi esetben nem látom a szakértői stábot a kommunikáció mögött, csak a politikai megfontolások alapján kinevezetteket.
Na ja, éppen úgy kezeli a kormány meg az összes pribékje a helyzetet, mint amilyen az elmúlt 10 év kormányzása is volt. Szakmai megfontolás... minek az.
Az új győri polgi pénteken este tízkor, a főni beszéde után bezárja az óvodákat, amiket szombaton délben aztán kinyit, majd ma délután négykor megint bezárja. Na azokra a szakmai (muhaha) vitákra kíváncsi lennék, ahol ilyen döntések születnek. Hülyének nézik az embereket.
Ha meg valaki megkérdezi, hogy ha a Pintér Sanyinak nincs tünete, akkor mégis miért tesztelik koronavírusra, mert ugye a szent protokoll mást ír elő, akkor az sorosbérenc hazaáruló és nem is kell válaszolni a kérdésére.
Én a fent említett óvoda csiki-csuki után döntöttem el végleg, hogy csak azt teszem a járvány idején, amit én helyesnek tartok és magasról leszarom amit a kormány mond. Pl. még az iskola bezárást se jelentették be kishazánkban, én már leszerveztem a szabadságainkat és eszembe se volt holnap oviba küldeni a gyerekeket.
Majd akkor figyelek oda újra a kormány kommunikációjára, ha nem egyenruhás rendőrök osztják az igét. -
válasz
parandroid
üzenetére
Nagyon alsó hang a 10x. Kínáról amióta kommenista tudjuk h hazudik. Bevallott 80k megbetegedést. Komolyan? Milliárd feletti lakos mellett? A holdújév kezdetén? Amikor a karanténból szanaszíjje menekült a Vuhan városa? Most meg már csökken? Statisztika lesz az, olyan kommenistásan... márpedig itthon még a tesztelés alapszabálya is a megfertőződése csökkentését hivatott alacsonyan tartani.
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
Ha beüt az általános karantén, senki nem megy sehova. Tiszta szerencse, hogy van udvar, ahova le tudunk menni a kutyákkal, mert a kutyasétáltatás is tilos lesz.
Amúgy ápr. 1-jével ki kellene költöznünk a lakásból, márc. 31-re van megrendelve a költöztető cég a bútoroknak, addigra a kisebb dolgokat már át akartam vinni, új lakást előkészíteni, régit gyorsan még itt-ott kimeszelni, kitakarítani. Március 23-tól a szabim is ki van véve emiatt... Fogalmam sincs, hogy mi, és hogy lesz.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kereslet, kínálat, pénz.
majd ott is beindul a *távmunka

)