- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nemtom, én megnéztem milyen az Adria kvázi főszezonban. Üres. Nincs tömeg, nincs hőség, hiába mondtátok
A személyzet mindenhol előre köszön, kivételesen udvariasak. Amúgy fura ez a kihaltság. Vannak néhányan, de töredéke a szokásosnak. Csend van. De ami durva, a boltokban pl.alig van hús meg hal. Áru van sok, de friss dolgok nincsenek. Mármint frissek, csak a frissrész kétharmada üres.
Mindenhol ki van téve a szokásos figyelmeztetés, kézmosás, könyékbe köhögés, maszk, távolság, stb. Amúgy itt legalább betartják, és nincs pánikolás, lisztroham. -
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Igen, de az csak magyarországi tesztre vonatkozik , szerintem .
-
tildy
nagyúr
48 óra különbséggel kettőt hogy ? Szerda hajnal 5ig... Oke , holnap kihozzák egyet, annak talán szerdára van eredménye.
Szerintem ha minden kötél szakad , kérek otthon covid tesztet, a magyar állam állja. Vagy kerek felmentést, úgyis terhes vagyok megyek nőgyógyászhoz.Amúgy közben nem kell többe fiúnéven gondolkodnunk , kislanyunk lesz.
-
gaborbol
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Eloszor ertetlenul alltak az orvosok , hogy hogyan elhettek tul az agyevo amoba fertozest a politikusok ilyen nagy szamban, de aztan rajottek, hogy az amoba csak ehenhalt.
Napi 15.000 uj fertozes Floridaban, egy valag korhazban mar most nincs ures agy, a kormanyzo kibujt trump seggebol par masodpercre amig bejelentette, hogy amig a barkacsbolt meg az elelmiszer bolt nyitva van, addig az iskolak is meg lesznek toltve. Aztan visszakoccolt...
Majd az influenza virus betarsul melle, akkor a termeszet berantja a kezifeket magatol.
-
Winner_hun
félisten
Fu. Auchanban a korzón megyünk befelé, erre fura érzés van a cipőm alján. Lenézek, hatalmas adag szarba rúgtam/léptem. Valami elmeroggyant behozta a kutyáját amelyik odacsinált és azt otthagyta...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
-
gaborbol
őstag
Disney egy tok jo ceg.
A Floridaban levo vidampark a szivunk csucske, ezert jovo heten ki is nyitjuk! Mondta a reszvenyesek elnoke...
Qrva sok penzrol van szo, millardos uzlet, majd amit lehet megteszunk, lazmerozunk stb... csak hat kell a penz. Kiallt emberunk es elmondta, hany millard dollarrol van szo es hat itt az ido a nyitasra.
Nem sunnyogtak, semmi nagyon korrekt.
11-12 ezerrel megy fel a fertozottek szama naponta, biztos valami algoritmus kiszamolta, hogy mennyi bevetel mellett mennyi karteritest fognak majd fizetni, vagy nem tudom... -
Spet
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Szoval. Mikor is kapja BP ismet a szigoritasokat?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NoLF
veterán
En nemtom, Mamma latogatas miatt lejottunk Riminibe mert egyreszt a csodas az ido, rohadtul elegem volt a melobol es az otthoni emberekbol; valamint majdnem semmibe kerult a repjegy.
a repulon alig voltak, senkit nem
erdekelt semmi, meg szemelyi vagy utlevel sem kellett a becseklolashoz. Nem volt ellenorzes, a taskamban is lehetett volna 8 kilo kola, rohadtul leszart mindenki mindent ott is es itt is.leszalltunk, volt egy lazmeres (ipad hokamera), es 10sec utan mindenki ment dolgara.
azota itt iszom a hideg sort a szinte teljesen ures parton es kapom melle az ingyen ragcsat es mini pizzat ahogy errefele szokas, ha veletlen itt kellene maradni, azt is leszarnam.
parom anyja korhazi nover, a voros zonaban oboazott az elmult harom negy honapban - ha para lenne, tudnank rola.
-
parandroid
félisten
Amúgy most olvasom, hogy BP-en 5 napja nem találtak koronavírusost, csak a vidékiekkel van a baj már megint, azok utazgatnak külföldre, meg simogassák a migráncsokat. Szóval azért óvatosan azzal a balatonnal (amúgy is bp és világos között teljes hosszában áll az m7.
)p
-
-
gaborbol
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Index.hu
Mezokovesd 2 napja:
“ Egy utcával arrébb egy másik nyugdíjas nővel futottunk össze. Nagy Lászlóné hazafelé tartott, a vásárlás után még beugrott a gyerekeihez elújságolni, hogy pár házra tőle kitették a hatósági karanténra figyelmeztető piros cetlit az egyik tanárnő házának kapujára. Ő nem követte a híreket, így nem hallott az iskolai fertőződésről, a gyerekei világosították fel, mi történt.
Mondtam is nekik, hogy akkor ne az iskolánál jöjjenek hozzám, hanem hátrébb, a kerülőúton. Nehogy baj legyen!” -
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Akarod mondani a Balatonon teszteletlen tízezrek, és/vagy tünetmentes fertőzőképes egyedek vannak egymás szájába terítve a törölközőt.
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Obi van a kozelben es van is nekik ami kell. Koszonom. Aposomnak faja van, de a tobbi kellek hianyzik
-
Vérboci
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
lopás?
-
bobsys
veterán
Hol lehet venni kinti sutogeteshez gyujtos, fat/szenet ilyesmiket?
-
BlacKSouL
addikt
Na akkor szombattól jön megint nyunyóka meg a válságstáb?
Ez egy intelligens vírus. Balatonon nem terjed, akkor se ha egymás szájába fekszenek, meg maszk nélkül egymás tarkójára lihegik a borsodisör szagú lángosgőzt. Debezzeg az adrián biológiai védelmi szkafanderben is terjed... -
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Már túl vagyok rajta köszi
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Ha az lennél, nem ébrednél fel arra, hogy süt a nap. Naponta 2x alszok kb 3-4 órát, este még világosban alszok el 10 körül (kicsit nyugatabbra vagyunk), délután meg pláne, semmi gondom nincs vele. Igazából le sem kellene hozzá feküdni, ülve is menne.
Ha szabadnapos vagyok, simán alszok reggel 8-ig. Se függöny, se redőny nincs az ablakon.p
-
válasz
parandroid
üzenetére
de ha 1-kor vagy 2-kor feküdtünk le, akkor olyankor még picikét álmosak vagyunk...

-
igen, ez így van - kivéve, ha az ablak tájolása olyan, hogy a Nap pontosan szemben kel fel ilyenkor nyáron, mint pl. a mi lakásunkban. Ha egy-két sor luk is marad szabadon, máris nagytotálban besüt a Nap, és beragyogja a szobát, akár egy sornyi kis lukon keresztül is. 5 óra 20-kor.
Ezzel én is először a mostani lakásunkban szembesültem. Augusztus-szeptemberben már nem olyan durva, mint ilyenkor. -
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Aggódok, mert még a környéken sincs aldi, szóval nem is tudok odamenni liszté' ami nincs. Maszkkal gondolom nem lesz probléma, úgyse hordja senki. Cukor még van itthon, ha holnap leállítják az országot, megint kibírom míg az idős, súlyos krónikus betegek tömeges megbetegedése előtti fázisa eljut a tetőzésbe. Most akkor ha már július közepén leállítanak megint mindent, akkor ez eltart mondjuk októberig, akkor majd jön az influenza, a nátha, a göthő, a hurut, vagyis a millió potenciális koronagyanús, muszáj lesz meghosszabbítani, tesztelni úgyse fognak, meddig lesz korlátozás? Májusig? Vagy a gazdaság miatt muszáj lesz az influenzaszezon közepén feloldani?
-
BlacKSouL
addikt
A határok még nyitva vannak...
Gazdasággal mizu? Dübörög?
Mehetek liszté' cukoré'? Holnap zárás? -
7
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
Automata redony

Egyebkent attol fuggoen, hogy mennyire szamitok vilagosra, meg meddig tervezek aludni, valtozo mertekben engedem le. Nyilvan ha teljesen lent van, akkor csak nagyon keves helyen szurodik be a feny, de ha kicsit logo helyzetben van, akkor a lyukakon es az alul marado tetszoleges nagysagu resen attoro fennyel egesz jol lehet jatszani, es este + reggel is pont megfelelo.
-
bobsys
veterán
Nehez megszokni, hogy reggel fel otkor mar vilagos van, nem birok aludni tole.
-
NoLF
veterán
Létezik Sándor Lóránt is...
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
nekem Tibor Győző kollágám volt (volt aki Tibinek hívtak, volt aki győzőnek ő meg hallgatott mindkettőre és egyikért se szólt
), meg Ádám Viktor Krisztián 
-
rushty
őstag
Egy jó lány név: Inna
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem is van hasonlo nevu ismerosom, sosem tudom eldonteni, hogy most akkor angolul irja le a envet, mvagy magyarul, szoval Peternek vagy Balazsnak hivjam?
-
tildy
nagyúr
Amugy azt lattatok, hogy a nemzeti konzultacion oldalan elerhetoek voltak kornyezeti valtozok? ( env variables), adatbazisjelszo stb? Mondjuk nem tudom mivel nezte meg, arra nem jottem ra,
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Hidd el nem szemelyed elleni tamadas
Kerdezd csak meg tbs-t is.
Ez van, vannak nevek amit a hatam kozepere sem kivanok, amivel kb ki lehet kergetni a vilagbol. Ilyen nekem a Balazs, Bence, David, Oliver, esmeinnek meg a Krisztian/Kristof. Modnhatni instant valook
Meg amugy meg az Armando mindig jobb, mint az Amondo, ami szinten adhato. Bemutatkozna: Nagy Amondo vagyok.
-
-
Szerintem legyen José Armandó!
Az férfias is, nemzetközi is, a Vad angyal után már az öregek is ki tudják mondani, és az Armandó tuti benne van az utónévkönyvben is, mert hallottam Tiszapüspöki strandon egy kedves, 19 éves nemzetiségi családanyát így szólítani a gyermekét...
Ui. ja, és nem Balázs.
ez a legfontosabb, ugye -
gaborbol
őstag
A nevek kulon kategoria, bejon a hibajegy es nem tudom eldonteni, hogy ferfi vagy no az illeto.
Kerdezem itteni szuletesu munkatatsamat, o sem tudja. Talan no, de lehet ferfi is. Es hogy kell ejteni?
Passz.Most hivd fel az ugyfel irodajat, es kerd meg a kezelot, hogy kapcsolja.

Erre van a betuzze kerem.Kulonben is ir neveket irtal, ezek meg nem jottek szembe Baltimore-ba.
-
Tim82
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor már legyen klasszikus alapján: Vakarék vagy Rohadék.
-
gaborbol
őstag
Felesegem itteni, en elengedtem a magyar neveket konnyeden.
Az, hogy esetleg majd egyszer minek hivjak oket odahaza, tok lenyegtelen.Attol se tobb se kevesebb magyarok nem lesznek. Mar a szuleim generacioja is edzodott a Dallas, Izaura es egyebb nivos sorozatokon, nem jelet problemat kimondani nekik barmit.
Valamelyik bolta elottem volt meg egy ugyfel. Nezi, nezi a penztaros nevet a kituzon, kerdezi tole.
Ne haragudjon, mi az on neve, hogyan kell ejteni, meg sosem lattam ezt a nevet.
Elvira lenne, csak amikor szulettem anyam nem tudta rendesen lebetuzni. Ez meg a masik vege.
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys
üzenetére
Hat ha csak Esmeinen mulna, akkor meg igazad is lehetne, az o kedvence a Kahless , meg a Kirk .
( NA innet nem nehez kitalalni, melyik sorozat a kedvence)En vagyok az, aki ragaszkodik ahhoz, hogy csak olyat, ami otthon is benne van. Ki tudja hol kotunk ki a vegen. Ha mar van lehetosegunk valasztani, akkor legyen egy ami ott is nyugodtan adhato, meg egy itt is. Mivel mindkettonk csaladneve a top 3-ban benne van, ezert valami kis csavar kell azert bele, szoval nem igazan vagyunk oda a tucatnevekert. Most komolyan, el tud valaki minket kepzelni egy Oliver-rel, vagy akar Daviddal?
David, Balazs, Bence, Adam, Mate, Dominik ( itt eleg csak a brit politikara nezni) Oliver abszolut szoba sem johet.
De multkor Mar jokat nevettem az Apollo, a Dzsingiz, meg Kán neveken, meg ha ez utobbira fel is csillant a ferj szeme! Krsztian , Kristof tiltolistan van nala.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A személyzet mindenhol előre köszön, kivételesen udvariasak. Amúgy fura ez a kihaltság. Vannak néhányan, de töredéke a szokásosnak. Csend van. De ami durva, a boltokban pl.alig van hús meg hal. Áru van sok, de friss dolgok nincsenek. Mármint frissek, csak a frissrész kétharmada üres.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), meg Ádám Viktor Krisztián