- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Például birkák, marhák, lovak és kecskék számára kifejezetten előnyös ez a fajta csomagolás.
-
emre
veterán
Hogy a picsába lehet ide visszajönni, a végleges kitiltás után több mint egy évvel, ráadásul nem újraregelve, mint caizzz, hanem az eredeti nick-el?

Nem értem.

-
emre
veterán
Köszönöm!

-
emre
veterán
-
emre
veterán
Ez igaz, de nem kötelezhetnek arra hogy dolgozz. (szvsz)
Amikor az orvosi ügyeleten sofőrködtem akkor ez senkinek sem jutott eszébe, hiszen eleve arra a munkára szegődtünk hogy az ünnepek alatt legyen ellátás.
Ha jól tudom a munkáltatónak is joga van berendelni az alkalmazottat "túlórázni", igaz az általad említett fizetési normák betartása mellett.
Úgyhogy a munkakör nem kicsit lényeges.mod: de ha nem így van vílágosítsatok fel.
-
emre
veterán
Egyik kollégám szerint a munkáltatót fogják zaklatni, kivéve ha a munkavállaló-munkáltató családtag ilyenkor nem tudnak a dologgal mit kezdeni.
Gondolom ez is csak abban az esetben működik amennyiben a kényszert a munkavállaló igazolni tudja. Ha nem akkor csak egyszerű sztahanovista, aki nem bír otthon ülni a fenekén.
A mennyi részét a kérdésnek passzolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi