Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Itt inkabb az a problema, hogy en az egyetem miatt Miskolcon elegge le vagyok kotve, o pedig az elkotelezettseget hianyolja, vagy legalabbis valami ilyesmit, de azon kivul, hogy szeretem, tul sok mindent nem tudok erre neki mondani..

(#41289) Integra
En alapvetoen a szokasos "mindegy" hozzaallassal mentem neki a dolognak, nem tudtam, hogy ha pestre megy, akkor nem akar-e esetleg "uj eletet kezdeni". Az egesz ugy indult, hogy en felkeszultem ra, hogy nem lesz belole semmi.(#41288) lenox
Sajat lakast, "csaladot", tovabbtanulast a bizonytalanra. Nem is nagyon erzem magam kesznek ilyen szintu kapcsolatra, nagyon fiatal vagyok az ilyesmihez. Szeretne ugy erezni, hogy o a legfontosabb, de nekem ez nem stabil, amig nincs normalis vegzettsegem es allasom, etc.
Kicsit kislanyosan naivnak tunik az egeszhez valo hozzaallasa, mintha rozsaszinben latna a vilagot.
Az, hogy az egyetemen egyaltalan kepes vagyok-e elvegezni a bsc-t egyaltalan, az mar megint egy mokas kerdes. Peldaul ma is fent leszek, hogy anal I. potzh-ra tanuljak, mert egyelore nem sok kozom van hozza, hala annak, hogy nem igazan figyeltem a kozepiskolaban..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest