- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
Yllgrim #6970 üzenetére
Igen, az vagyok, de egyszerűen nem éreztem úgy jelenleg, hogy a Fury X jó vétel lenne. Már csak azért sem, mert jelenleg drágább mint a G1, ráadásul akkor a házamat is cserélni kellett volna... és akkor még a teljesítmény szóba sem jött!
Pár játékot néztem csak, minden piszkálás nélkül a legkisebb különbség a Dirt Rally alatt volt, ez kb 40%-t jelentett a 290X-hez képest.
-
nagat0r
tag
-
Landon
addikt
válasz
Yllgrim #4763 üzenetére
Detto. Most valtottam le a HX1050-em egy SuperNova G2 1000W-ra - ugyan ugy meg van a CW.
De ha ezt nem lepem meg akkor biztosan megorulok, hogy a tap a hibas.
Fentebbi DX12 eresmenyekkel kapcs.: ez a jatek mitol akkora szam azon tul, hogy DX12? Nem egy csinos darab. Ill. jol latom azt is, hogy a Ti total match-eli a FuryX-et DX12 alatt? Ha vegig ekkora lesz az AMD "elonye" az erdekes lesz...
-
brumi1024
veterán
válasz
Yllgrim #4392 üzenetére
A Crysis 3 multival játszotok? Mert a single annyira nem volt izgalmas és hosszú, hogy komoly késztetést érezzek az újrajátszásra.
A W3-mal egyetértek egyébként, 980Ti-ra váltás után lett meg a stabil 72 fps "már-már nevetséges" 1080p-ben, előtte a 60 sem volt meg a sima 980-nal.
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Yllgrim #4081 üzenetére
Ahh, igy ertem. En mar kinn vagyok a 14 napbol egy hete. De itt se nagyon szokas szivozni, volt hogy egymas utan 3 kartyatol is elalltam ugyanott. Hibas volt mind, s nem volt kedvem szenvedni gariztatassal.
(#4080) daveoff: semmi, csak nem ez a legcsendesebb, nekem meg ez a fo szempont. Amikor vettem, meg a Palit 980ti nem nagyon volt. Persze Mo.-n meg mindig nem kaphato, de ez idovel megvaltozhat. Akkor meg ez volt a legcsendesebb, leszamitva az Innot, amit szinten nem kapni sehol.
Bar ahogy nezem a Zotacbol is mintha lenne mar egy magasabb valtozat, ami szinten csendesebb.
-
Montesantos
senior tag
válasz
Yllgrim #4010 üzenetére
Sokszor elszállt a 6 év alatt amíg amd kártyáim voltak és a restart mindig helyre hozta.... itt most nem ettől függetlenül nem volt bajom egyikkel se.... a váltás oka szerintem nem ebbe a topikba tartozik
úgy lett 27 hogy összeomlás után maradt a 405 mhz a vga-án de jó lett most ennyi 2560x1440 minden maxon
-
ffodi
veterán
válasz
Yllgrim #3958 üzenetére
Próbaképp rádobhatod a maxot, csak akkor vigyázz, mert valószínű másképp fog boostolni. (nézd meg mennyit boostol majd alapon és úgy állíts offsetet)
Elsőre szerintem érdemes +40-50 mV-ot adni neki, az terhelve kb. 1,237V lesz, azzal lennie kell még benne kb. +30-50 MHz-nek.
Szerk.: A +30-50 mV kb. a csúszka vége lesz, és lehet ennél jobban nem is fog menni a kártya, mint amit itt el fogsz érni vele.
-
-
ffodi
veterán
-
Joshi
titán
válasz
Yllgrim #3884 üzenetére
Ha nem vagy biztos a dolgodban akkor szerintem írasd át a biosodat, majd az átírt biost rakd fel ffodi progijával. Az a lényeg hogy a C meghajtóról futtasd a progit rendszergazdaként és a módosított bios BIOS.rom néven legyen a mappában. Ha egy mód van rá akkor a vírusírtót is kapcsold ki ez idő alatt.
ui.: a biost a GPU-Z-vel tudod lementeni.
-
regener
veterán
válasz
Yllgrim #3876 üzenetére
Ugyan csak 200 pont FS_ben, de ha megnézed a GPU-Z Core clockos grafikonját akkor sokkal stabilabban tartotta az órajelet fentebb mint az első képeden.
Amúgy ajánlom ezt a skint az Afterburnerhez, sokkal áttekinthetőbb:
nVidia Flat Skin
nVidia Flat Skin [BIG EDITION] -
ffodi
veterán
válasz
Yllgrim #3876 üzenetére
Még így is limited van.
Nálam 1366 MHz-re boostol alapból az MSI, és azzal ennyi a FS. (nyilván a GPU score a lényeg)
Amúgy az hogy lehet, hogy az első képen max 47% a vanti max 1237, a másodikon 51% 1130 rpm? Elég alacsonyak azaok a fordulatok, ha ez valóban ennyi, akkor az tényleg halk.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Yllgrim #3869 üzenetére
Eszmeletlen halk (!) Terheles alatt szepen lehetett hallani a halk kis cicergeset mert hat az van, de oszinten...
Eszmenyi ez a kartya, hogy mit fog tudni azt nem tudom, Out of Box ezt csinalja, a tobbit majd valamikor. Nincs hangja!G1-AMP Ext-JetStream triobol ez a tuti.
Ja, kozben kiderult mi okozta a multkori hibakat...
a gyari DP kabel volt kaki, mikor ezt betettem ez is kezdte, na mondom ilyen nincs! Megilyedtem h megis az alaplap, de aztan rajottem hogy a 7870 ott teljesen rendben ment, ami mas volt, a kabel, elovettem egy masik DP kabelt, minden oke
De legalabb van egy sokkal jobb kartyam mint a Zotac volt, nem is olyan nehez! Ez a kartya emberek zsenialis! Koszi a JS visszajelzeseket a korabbi termekeknel, ez a legjobb, foleg ennyi penzert!
-
westlake
félisten
válasz
Yllgrim #3794 üzenetére
"Ez az ASIC% alapjani arazas, raaadasul 72%-nal jobb nem lesz a Classified hiszen az mar KP."
Ezt azért ne terjesszétek már, mert oltári baromság.
Jónéhány Classified kártya le van már gyártva. Az ASICq értéket a kártyán nézik, nem magában a GPU-n! A Classified kártyán ugyanúgy lehet 6x%-os GPU, mint 80% feletti. A magas ASICq értékű Classified kártyát nem adhatják el KPE-nek, hiszen a két kártya panelja egyáltalán nem azonos. -
Gilthanas
aktív tag
válasz
Yllgrim #3700 üzenetére
A fizetes az utanvetes, paypal, vagy bankkartyas? Gyanitom elore kell fizetni nem? Amugy a kulfoldi vasarlassal szerintem csak annyi a nehezites, hogy talan nehezebb eladni itthon kulfoldi garival.
Szerk: a kerdesemre kozben valaszoltal csak lassu voltam
ha lehet fizetni paypalon az jo. Overclocersen nem reg neztem es ott nek ajanlotta fel a paypal-t hagytam is.
-
Black_Sheep
tag
válasz
Yllgrim #3675 üzenetére
Ennek nagyon örülök, egy G2 hajtja a rendszert
Drizzt: semmi baj a javítással, ha pecsételik és aláírják. Hiteles.
Kamelot: én is szívesebben vásárolnék boltból, de az Ipon garanciális ügyintézése legendásan rossz. Ez egy nagyker, elvileg ugyanúgy működik, mint a Ramiris, csak itt árakat is látsz. Amíg nem olvasok/hallok/tapasztalok negatív hozzáállást, addig élvezik a megelőlegezett bizalmat, ugyanúgy, mint a többi bolt.
-
KAMELOT
titán
-
Speed®
titán
válasz
Yllgrim #3373 üzenetére
Ref. helyett: HerculeZ+BAK 510£. Szép is lenne, ha itthon ~225k lenne..
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Yllgrim #3091 üzenetére
Ez nem a classified, csak az SC+. TPU-nál eddig ez volt a legcsendesebb, de load hangjára ennek is panaszkodtak.
-
Chalez
őstag
válasz
Yllgrim #2963 üzenetére
Oké, csak az előzőekben emlegetett 45-50fps-re reagáltam... Amúgy csak b@szná a csőröm, ha nem tudnám egy negyedmilliós kártyával maxra húzva a beállításokat 60fps-en tartani... Nyilván a cél szentesíti az eszközt, egy-két "bazári" opciót az ember kikapcsol, és mindjárt ott lehet a kívánt sebesség...
Csak a tudat...(#2968) Joshi Jól mondod amúgy, én is ezt csinálom 1080p-ben a 980-al, próbálom a lehető legkevesebbet butítva, de 60fps-en tartani a játékokat. Én mondjuk most a Project Cars-al kísérletezek keményen, mert full maxon nincs meg mindenhol a kívánt folyamatosság.
(#2987) TTomax Brutál!
-
KAMELOT
titán
válasz
Yllgrim #2821 üzenetére
Azt hiszem volt rá fél évük, hogy a drivert megcsinálják! Ha csinálok új kártyát akkor úgy adom ki, hogy rendesen menjen! Mert ez nem megy sehogy sem!
(#2819) mlinus: körülbelül már 2 hete kapható, de azóta senki nem vett erről az oldalról!
-
Demo77
csendes tag
válasz
Yllgrim #2815 üzenetére
Firestrike alatt szárnyalta túl a proci hűtőt a kártya hangja, de Heaven alatt érdekes módon nem zajongott. Coil Whine-t nem tapasztaltam, de nem ülök közel a házhoz túlzottan és a proci meg a ház hűtésének a hangja szerintem amúgy is elnyomja ( ja meg 4K-ban nem szalad fel sehol az fps 1000 körülre
).
-
Demo77
csendes tag
válasz
Yllgrim #2812 üzenetére
Ok igyekszem majd, Fraps-ot szedtem le, meg megnéztem az Unigine Heaven-ben mit tol min fps 23, avg 46 max 73, custom settings és ultra detail ,meg 3dMark Firestrike ULTRA-t ( ott olyan 4400 pont körül teljesített, bár 3dMARK-om nem khmm "referencia" verzió ..
) . Most melóban vagyok, mind a Heaven és a Firestrike eredményeket is lementettem.
Amint lesz időm megosztom azokat is
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest