- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
Sajnos ebben a videóban elég keveset mutatnak be, de ami feltűnt, hogy az Inno nagyon durva.
-
Anubris
őstag
Ipon-ban kapható a Giga G1, nem is drágább, mint a refek.
-
Anubris
őstag
Szerintem nagyjából rendben vannak az értékeid, a 980 Ti változatok azért melegebbek lettek, mint a 980 kártyák.
Az idle kicsit magas, de ez lehet a nyári meleg miatt is, nekem például korábban 37 fok körül volt passzív üzemmódban idle-ben a kártya, most olyan 42-ön mozog. -
Anubris
őstag
Nem tudom volt-e már, Strix review. A hőfokok nem valami szimpik, ettől a 3 ventis hűtéstől többet vártam.
-
Anubris
őstag
válasz
#Morcosmedve #2608 üzenetére
-
Anubris
őstag
válasz
#Morcosmedve #2604 üzenetére
Én eddig egy ilyen MSI Gaming-en gondolkodtam, egész jól megcsinálták, de ahogy várható volt a hőfokok már magasabbak a 980-hoz képest.
A G1-nél 69 fokot hoztak ki load alatt, lehet ide már a 3 ventis megoldás jobban elkél. Kíváncsi vagyok a lightning mit tud majd, az szerintem 3 ventivel jön.Egyelőre szívesebben vennék egy Hybrid megoldást, kérdés itthon mennyiért lesz kapható.
-
Anubris
őstag
Van itt olyan 980Ti/Titan X tulaj akinek megvan az Arkham Knight?
Beállításokban, a textures-nél megjelenik nektek a high opció vagy csak a low és normal? -
Anubris
őstag
Azért vicces, hogy egy ilyen kártyánál a Rome 2-nél például nem a maximális (extreme) beállításokat használták, hanem ultra-n van, így persze hogy 155 fps-t kap. Maxon már biztos nem húzna el 10 fps-el még FHD-n sem a TX-től.
Persze jól hangzik, hogy így kb minden játéknál 60 fps van 4K-ban, de az is biztos, hogy a beállításokat mind úgy rakosgatták, hogy ez így meglegyen. -
Anubris
őstag
Amúgy a Witcher 3-nál nagyon keveset dob a latba a proci, vol is erről teszt: [link]
Én ebből az egy játékból nem vonnám le azt a következtetést, hogy a két proci egy lapon említhető egymással.
Pociigényesebb játékoknál nézd meg inkább, mint mondjuk a Total War széria.
-
-
Anubris
őstag
válasz
rambustibi #526 üzenetére
A Physics Score lett nagyon alacsony nálad, ehhez a vga-hoz már egy komolyabb cpu-t is érdemes lenne venni szerintem.
-
Anubris
őstag
válasz
rambustibi #243 üzenetére
Nem rossz, most már érdekelne egy vizes megoldással mennyire lenne képes.
-
Anubris
őstag
válasz
rambustibi #195 üzenetére
Megkérdezhetem milyen megfontolásból döntöttél az Asus mellett?
Csak mert én úgy láttam árban picit több, mint a többi gyártóé, de tesztet még nem olvastam róluk, hogy miben másabb. Így látatlanban nekem léghűtésből az EVGA tetszene, mert garivesztés nélkül lehet vizezni, amennyiben kell a későbbiekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jövedelem
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest