- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NFree
addikt
válasz
KAMELOT #17516 üzenetére
Ez a nyákról kifele tolja a levegőt ez egy baromság
minden léghűtés a nyáktól elfele távozik a levegő . Ha van a házban rendes házhűtés nem jelenthet problémát a ref kártyás hűtések éppen arra jó , hogy kiadják vele a karikat s éppen hozza a gyári paramétereket . Customoknál már más a helyzet vannak jól eltalált hűtések akár mennyire nem hiszed . itt van a 980ti-m de emlegethetném a 780 -at 980-at egyszerüen nem láttam értelmét rá rakni a vizesblokkot mert a levegő is megfogja 60 fokon . pedig van szinte minden karimhoz blokk
s nem uni hanem rendes.
-
-
Prosector
addikt
válasz
KAMELOT #17518 üzenetére
Az a baj, h ez nem refnyakos, arctic accelero lehet nem menne ra, vizet meg ugy tudnek ratenni, h veszek 1 kraken g10 v g12ot es 1 aio vizet, de az mar 20-30k lenne.
Amugy nem tom mi lehet a gond... Oke, melegedik a high end maxwell, de a 100%os ventifordulatot kicsit soknak tartom.
-
Prosector
addikt
válasz
KAMELOT #17516 üzenetére
A napokban megcsiszoltam 1 kicsit a blokkot es eszrevettem az egyik heatpipe-on 1 horpadast, ugyhogy vastagabban kentem a pasztat...igy a 75 fokot tudja tartani a kari, de 100%-os ventifordulat mellett.
Mindenkinek:
Ugy nez ki tudok szerezni 1 hibas Gaming verziot, aminek a huteset raapplikalom az Armorra.
Az egyetlen kulonbseg amit eszrevettem a 2 pcb kozott az az, h a Gamingen van meg egy 2pines csati, ami vagy a vilagitasert felel vagy azert, h bizonyos hofok alatt ne kapcsoljanak be a ventik-ezt nem tudom pontosan.
Az Armor pcb-jen nincs ilyen 2pines csati, csak a helye.
Ha radugom a Gaming huteset az Armorra, de a 2pines kabelt nem tudom hova dugni ugye, mert nincs neki csati, attol meg a hutes mukodni fog, gondolom.
Van errol vkinek tapasztalata?
-
NFree
addikt
válasz
KAMELOT #17491 üzenetére
Én anno drágán , de pont leszarom ,van hozá bitspower blokk is de nem szerelek , meg nem a vizes gépbe van hanem a netezősbe a másikat lassan egy éve be sem kapcsoltam csak itt eszi a por . el kéne adni a többi vacakkal együtt de nem visz rá a lélek . van időd gémelni mostanába vagy semmi . hogy hogy nem rtx lett?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
KAMELOT #17393 üzenetére
Ja és múlt héten beszéltem a beszállítóval is (segítőkészek voltak) és a múlt héten érkezett be a Csehekhez is (1-2 nap alatt lezajlott náluk)
Sokan szidják azokat a boltokat (alza,emag, stb..) aztán sok szempontból jobbak mint a hazai boltok. (én is sok cuccot vettem már ott és eddig nem volt problémám)MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
KAMELOT #17391 üzenetére
Remélem igen!
Aztán lehet csak cserélték (hiba leírás alapján) és mehet tovább. (dolgoztam sokat RMA-n és sok helyen hiba alapján javítottunk, lehet jó, de hosszú távon nem biztos, majd kiderül)Jah csak itthon ültek rajta közel 1 hónapot. 08.-n volt 1 hónapja, hogy a bolt RMA részre beérkezett tőlem...
MD
L -
MaxxDamage
félisten
-
Laraxior
titán
válasz
KAMELOT #16010 üzenetére
Meg kell hagyni hogy szép ez a vilagitos
Lehet meg kellene várnom az Intel uj lapkakeszletet, hogy egy színben lehessen minden, ha cserelek, mert ez a mostani nagyon szinesre sikeredett, es fel akarom tenni a monitor melle a konfigot.
Arban az EVGA platinum 850-ese eleg korrekt. -
keIdor
titán
válasz
KAMELOT #15982 üzenetére
700€-val indított a GTX-1080 is, én is annyiért vettem az MSI Gaming X-em már júniusban. Ami ettől drágább volt, azok a vízhűtéses verziók.
Amíg nincs az RX480-nál erősebb kártyája a konkurenciának (a Fury X-et régóta nem gyártják, és nem is alternatíva szerintem) addig felesleges lenne levinniük a GTX-1080 árát, mert egyszerűen minek. A GTX-1080 és a Titan X Pascal közé fogják belőni a Ti árát, én komolyabb összeggel is fogadni mernék arra, hogy a régi Titan árára fogják belőni, ami 1000€.
Majd ha lesz Vega, akkor leviszik, addig is a türelmetlenekről lerántanak plusz pénzt.szerk.: Rosszul emlékeztem, inkább volt az 800€, mintsem 700€.
-
nejad
aktív tag
válasz
KAMELOT #15717 üzenetére
Az 1080 szerintem nem tud kétszer annyit. 180k ért nem kapsz új 1080-at max bazárti, én meg 180k nem adok egy használt cuccért. Mellesleg nem te voltál aki odáig volt a 980ti sli miatt
Amúgy szerintem ez is jól néz ki a blackplate vagy, hogy kell írni is rajta van a kártyán, a krakenek sem szebbek de ez csak ízlés kérdése. Fc block-hoz külön rendszer kellene nem?
Itt az volt a lényeg, hogy a jelenlegi kártyát megtartva minél kevesebb pénzből kihozni a legcsendesebb gépet.
Mert nekem a kártya teljesítménye bőven elég csak a hangja zavart. De megtanultam a leckét többet 3 ventis kártyát nem veszek azt tuti meg gigát is kerülöm.VTomi: este megmérem mekkora helyet, eddig ezt nem is figyeltem
-
Laraxior
titán
válasz
KAMELOT #15377 üzenetére
Hogy megéri mindig újat venni.
Lassan majd szállingóznak az aprón is a 170-180ezres ajánlatok, hogy eladnák az 1080-at, mert cserélni akarnak az 1080Ti-re
Jóformán épphogy megkezdődött rájuk a gari. Best buyEzt vártam az 1070nél is. Amikor én vettem a 980Ti-t, akkor még 160 körül volt az 1070, én meg 130ért megvettem ezt a Ti-t.
-
F e Z o
veterán
válasz
KAMELOT #14980 üzenetére
A phisics pontszám, amit a procid kap, ugye több mag, magasabb órajel, nagyobb pontszám. A combined eredmény a CPU és a VGA közös pontszáma. Itt is pl hiába van egy viszonylag magas a grafikus poontszámod, ha alacsony a fizikai pontszám, az lehúzza a kombináltat is. Ezért szoktunk csak a graphics score-ra hagyatkozni VGA esetében.
(#14978) Apone33 : Az gyakorlatilag az alapórajele a kártyádnak.
-
F e Z o
veterán
válasz
KAMELOT #14936 üzenetére
Firestrike, systeminfo, NV driver legújabb?
(#14922) Kaci84 : Az R9 390-essel használt AMD drivert letakarítottad rendesen DDU-val?
(#14943) Vtomi80 : 980Ti-k olcsóbbak főleg hardveraprón. Valamelyik nap volt 110k-ért G1 Gaming. Én is ennyiért vettem 1 hónapja a WF3OC-t.
-
kasa85
őstag
válasz
KAMELOT #14866 üzenetére
Nekem is kéne táp.
Hátul a dugónál mikor áram éri elkezd sercegni mintha ki lenne lazulva a vezeték.Csak egy pár másodpercre!
A vezetéket össze ragasztottam szikszallagal,hogy ne lötyögjön.
Nem tudom milyen tápot vegyek amihez jó lesz a következő generációhoz is.
No meg lehetőleg modulárisnak kéne lennie a felesleges vezetékeket eltávolítani.
Ahol laktam bekapcsoltam a túlfesz védelmi elosztómat egyből levágta a villany órát.
Csaj tudnám miért.
Itt a 20 kerben be kapcsolom a lámpa villan egyet,és vibrál a fény.
Vettem még egy túlfesz védelmit abba raktam bele ugyan az.
Viszont villany órát nem vágja le itt.
Tudsz,tudtok fórumtársat mondani aki tud segíteni,vagy adni olyan tápot mely elég a profilomba látható rendszerhez ?
775W Thoughpower vagy mi a pontos neve Német márkájú tápom van.
Táp kábel jó a szikszallag azért kell,hogy ne lötyögjön a dugóban.Két kábelem is van mind kettő azt csinálja. -
-
cyberkind
félisten
válasz
KAMELOT #14431 üzenetére
Most ezt mire írod amikor tudom, hogy nem stabil és ki is lett vesézve az off topikban?
Én pedig pont ezért kérdezem tőle, hogy a 24/7-es órajeleken megy a játék hosszú órákon át.(#14433) Laraxior
Ez se új dolog számomra még mindig, csak az, hogy 1.27V-tal se tud sokkal többet viszont melegszik mint az állat. -
kasa85
őstag
válasz
KAMELOT #14187 üzenetére
Nem melegszik túl
Extrém hűtése van,és jó leszabályoztam.
Szerintem a Game hibálya,és szofrver.
Láttam már yutyubon hasonlót.
Textúra betöltés okozhatja.Pedig SSD van.
Elég jó a Boostom hagyom azon csak a venti vezérlést raktam följebb.
Nincs az ami 32 fokos szobában 65 fok fölé emelné a kártyát.
Na meg egy az a BurnTest.
Azt nem szabad használni VGA gyilkos csak fűtteti a kártyát,és a TDP 100% kihajtja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest