- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
TTomax #11947 üzenetére
Én magamból indulok ki, én nagyjából 80-100fps-ig érzek különbséget egy 60Hz-es kijelzőnél efölött már nem. Akkor leborulok azok előtt akik 200-300fps között is éreznek különbséget egy 60Hz-es kijelzőnél.
ui.: a személyeskedést pedig légyszíves mellőzd, most abszolút nem szolgáltam rá. Hol írtam én olyat hogy "aznemlehetmerthülyeség"?
-
-
Joshi
titán
válasz
szallasi007 #11943 üzenetére
Nem tudom hogy a haverodnak milyen monitora van, de ha az max 60Hz-re képes, akkor bizony azon nem látsz több képkockát másodpercenként mint 60-at.
Inkább szerezzen be egy 27"-os G-Synces 144Hz-es monitort, na majd akkor esik le az álla a havernak.
ui.: meg ugye ne felejtsük el a válaszidő de méginkább az inputlag kérdését se, az is fontos egy kijelzőnél főleg ha FPS játékkal játszunk ahol nagyon gyors/pontos mozgások kellenek. De ez nem vga specifikus kérdés hanem monitoros.
-
Joshi
titán
válasz
szallasi007 #11941 üzenetére
Konkrétan mit nem értesz?
-
Joshi
titán
válasz
szallasi007 #11939 üzenetére
A TV-éknél használnak különböző képjavító eljárásokat, ahol beszúrnak köztes képeket a valós képek közé. Hogy aztán ez monitornál működik-e azt nem tudom, de szerintem nem.
-
Joshi
titán
válasz
MésziGab #11937 üzenetére
A kijelző maximum annyi képkockát tud megjeleníteni amekkora a max képfrissítési frekvenciája, ha 60Hz akkor max 60 képkockát.
Ettől függetlenül érezheti az ember hogy folyamatosabb a mozgás, ha mondjuk a kártyája tud akár 120 fpst is, persze a valóságban akkor is csak 60 fps-t fog megjeleníteni a 60Hz-es kijelzője. -
Joshi
titán
-
Joshi
titán
válasz
Areturus #11776 üzenetére
"Hú ez jó köszi, erről még nem is hallottam. Kipróbálom amint hazaérek. A fő monitorról eltűnik az OSD és csak a készüléken jelenik meg?"[/OFF]
ui.: én kiszedtem minden számomra felesleges értéket, és csak azokat monitorozza a progi amiket szeretnék. Fontos, hogy ezen progi esetén nem kell aktiválni az OSD funkciót.
-
Joshi
titán
válasz
Areturus #11768 üzenetére
Passz, de ha van egy Androidos kütyüd, akkor simán megoldható a dolog.
-
Joshi
titán
válasz
Malibutomi #11731 üzenetére
Nekem ez gyanús, mert a DX11 is nagyon pariban van a furyval.
-
Joshi
titán
válasz
-Solt- #11533 üzenetére
Én azt mondom, hogy felejtsd el a V-Sync-et.
ui.: ahol muszáj bekapcsolni a vsync-et mert töredezik a kép, mint pl az Alien Isolation-nál vagy Wolfenstein az rendszerint működik is, de ahol a vsync nélkül se töredezik a kép, ott többet árt mint használ. Ez csupán csak személyes tapasztalat, lehet hogy másnál nem így van.
-
Joshi
titán
válasz
SchumiBácsi #11349 üzenetére
"Addig is egy kérdés az Afterburner OSD-vel kapcsolatban: hogyan kell az adatsorok sorrendjét megváltoztatni? A FRAPS fps számlálóját faccául körbelehetne építeni vele, ha a GPU kihasználtság/hőmérséklet sor legalul lenne. Aztán van egy másik fps számláló, ami baloldalt fent jelent meg, azt hol kell kikapcsolni? Előköszi!"
Én most az Androidos verziót próbálgattam és így nem kell kitenni a képernyőre az értékeket, ráadásul minden adatot látsz ha éppen arra van szükséged.De amúgy egyszerűen csak egérrel megfogod és átteszed abba a sorrendbe ahogy szeretnéd.
-
Joshi
titán
válasz
akoska07 #11343 üzenetére
Pl neked sincs olyan házad amibe ez beszerelhető, szóval én még most is azt mondom hogy kicsi lesz a piaca.
Arról nem is beszélve, hogy ki lehet vezetni a házon kívülre is a kábelt egy HDMI-L átalakítóval. Nekem egy Z87-es belépőszintű alaplapom van amin csak 1db ilyen USB3.0 csati van, és nem hinném hogy egyedül lennék vele. Persze akinek minden adott az átalakításhoz és VR-ben gondolkozik, annak jó lehet.
-
Joshi
titán
válasz
akoska07 #11339 üzenetére
Lesznek gyártók akik elárasztják majd a piacot hasonló kiegészítőkkel. A gond ezzel az, hogy ha az alaplapon nincs plusz egy USB 3.0 foglalat, akkor hova fogja dugni az ember az USB hosszabbítót? A HDMI se mérvadó, mert akkor az ember vesz 1m-el hosszabb kábelt és meg van oldva a dolog. Arról nem is beszélve, hogy messze van még a VR, még legalább egy-két év mire beindulnak a normálisabb játékok megjelenése.
ui.: ha pedig kell az egyetlen HDMI csatlakozója a vga-nak mondjuk a TV-hez, akkor a VR-nek jó lesz a DVI-HDMI átalakító is. Ez nem biztos hogy működik, de szerintem járható út.
-
Joshi
titán
válasz
ForRedGlory #11268 üzenetére
(#11269) Joshi: Az még nem most lesz, hogy én a biosban "haladó szinten" buheráljak, mert nem értek hozzá. Ez csak az Asrock hülyéknek való tuninprogramja általi történet, amibe azért minimálisan belenyúltam, de csak az órajelen és a feszültségen állítottam.
Az tisztán látszik, hogy a gpu többet is tudna, de mivel power limitbe ütközik ezért mindenképpen kellene egy módosított bios. Itt a fórumon a legtöbb embernek ffodi fórumtárs készített biost, de már nincs pofám ajánlani mert ez neki munka. Ha nem áll szándékodban 3DMark pontszámokat megdönteni, csak játszani és élvezni a jó kis kártyádat, akkor bőven jó úgy ahogy van. -
Joshi
titán
válasz
ForRedGlory #11268 üzenetére
Ez teljesen korrekt eredmény, nagyjából nekem is ennyi lett hasonló gpu órajelen (gpu scores). A gond nálad a TDP limit, mindenképpen ki kellene tolni bios szinten feltéve ha a pontszám vadászat a cél.
-
Joshi
titán
válasz
ForRedGlory #11263 üzenetére
Megnéztem és nálam is max 50%-ig ment ami szerintem nem hiba, mert mivel combined ezért fifti-fifti.
A cpu tesztnél viszont súrolta a 100%-ot.
-
Joshi
titán
válasz
ForRedGlory #11262 üzenetére
Told ki a P & T limiteket mert nem jó.
(#11263) nem tudom, meg nézzem?
-
Joshi
titán
válasz
ForRedGlory #11247 üzenetére
Kizártnak tartom, az kb olyan teljesítmény mint egy 4790k 4,5GHz körül.
ui.: a Power Limitet és a Temp Limitet húzd fel maxra az Afterben.
-
Joshi
titán
válasz
Modst3R #11171 üzenetére
Az 1440p szerintem még bőven belefér a 980Ti-nek.
Egyébként meg itt alapvető problémák vannak, mert ha jön egy új játék, mindig van valami új ficsör ami fogja a vasat. A felbontásban nagyon nehezen megy előre a szekér, szerintem a Pascal se lesz korszakalkotó.
Kísérleteztem egy kicsit az Afterburner Androidos monitorozós progijával. A lényeg most azon volt, hogy mennyire befolyásolja a végeredményt Fire Strike-ban. Az egyik teszt értelem szerűen Az Afterb szerver futtatása nélkül történt, a másik pedig azzal. Az eredmény számomra nem meglepő, aki összpontszámra vadászik annak felejtős, de aki a gpu score pontszámra kíváncsi annak vállalható. A progi futtatása a cpu pontszám kárára történt.
-
Joshi
titán
válasz
Modst3R #11145 üzenetére
Én korábban mértem a fogyasztást(komplett gép. Azt hiszem vga 1400/1950 proci 4,6):
1080p 340W
2160p 418W
Elég komoly különbség jött ki, ez biztosan befolyásolja a tuningot is. A 4k jobban terhel és ilyenkor a tuning se biztos hogy stabil annyin amennyin még fhd-ban stabil volt. Gondolom az igazi DX12-es játékok is jobban fognak terhelni mint a DX11, de majd úgy is kiderül. -
Joshi
titán
válasz
Montesantos #11130 üzenetére
Az szép
, egyébként ennyi az igazi alapfesz, mert van olyan kártya ami húzás nélkül 1,19 sőt mintha láttam volna 1,2V-ot is. Jó kis kari ez.
-
Joshi
titán
válasz
Montesantos #11126 üzenetére
És mennyi az alap? Kimaxolhattad volna azt is a gpu-z-ben.
-
Joshi
titán
válasz
SchumiBácsi #11022 üzenetére
-
Joshi
titán
viszont ma felfigyeltem egy furcsaságra ami eddig nem volt, ez pedig az usb eszközként jelenlévő nvidiás valami. Ez mi akar lenni? Tuti hogy néhány napja még nem volt. Esetleg a legújabb driverrel települt valami?
-
Joshi
titán
válasz
deadwing #10964 üzenetére
Gondolom az EVGA-nál kísérleteztek a dologgal és ez a megoldás jött be nekik, egyébként az lehet hogy így kisebb a venti légszállítása, de kisebb az ellenállása is és a zaj is. Csak lehet, nem tudom biztosan.
(#10966) NetTom olvastam, hogy a zajt úgy lehet a leghatékonyabban csökkenteni egy ventinél, ha a ventiház és a lapátok közötti hézagot növeljük. A Sunon mágnes ventiknél is ez a helyzet, mert azokat olyan területeken használják ahol fontos a néma működés. Pont ezért én egy Sunon ventit vettem a NAS-ba.
u.i. természetesen ez a légszállítás kárára megy. -
Joshi
titán
válasz
Sebestyen01 #10846 üzenetére
Rury-t.
-
Joshi
titán
válasz
Kbhont #10782 üzenetére
Akkor az nem egy árkategória, szerintem inkább kérdezd meg a vizes topikban, ott előbb kapsz érdemi választ.
-
Joshi
titán
válasz
akoska07 #10665 üzenetére
Köszi látom érzékenylelkű a társaság ezért bocsánatot is kérek ha valakit megbántottam.
De azért múltkor te álltál belém, hogy a tesztemnél miért nincs proci órajel érték.
Senki se tökéletes. Szerintem itt fejezzük be.
Egyébként grat az új kártyádhoz.ui.: a hitelességem szerintem nem vesztett csorbát, minden tesztem korrekt és tárgyilagos. Viszlát.
-
Joshi
titán
válasz
akoska07 #10660 üzenetére
Egyáltalán nem vagyok rosszindulatú, az első képnél nem írtad hogy mire voltál kíváncsi csak belinkelted a képet azzal, hogy minden alapon ment. Nekem csak feltűnt hogy milyen kevés a pontszámod.Kicsit vicces hogy mindenki gratulál az amúgy kölcsönkártyádnak.
ui.: egyébként én azért tesztelek ennyit, mert nv kártyám már nagyon régen volt és fogalmam sincs hogy mi miért van. Egyszerűen csak tapasztalatszerzés céljából csinálom. Igazság szerint pont az nv-nél működik jól az ASIC, legalábbis az eddigi tapasztalatok ezt mutatják.
(#10663) TTomax nem tudok ez mellett mosoly nélkül elmenni.
-
Joshi
titán
válasz
akoska07 #10656 üzenetére
"Hencegés bérkártyákkal ? Ez komoly ?!"
Akkor mi a célod azzal, hogy bemutatod a frissen szerzett kártyádat amitől persze hamarosan megválsz(ezt írtad is), majd linkelsz egy semmilyen Valley eredményt? Most ezt mire vélje az ember?(#10657) BMW001 csináltunk ilyen tesztet is talán daveoff-al, keresd meg.
-
Joshi
titán
válasz
akoska07 #10651 üzenetére
Oké akkor mutogassuk a Valleyt, igaz hogy nálam még ref kártyával alap biossal se volt 4000 pont alatt az érték. Na mind1.
(#10652) dombi81 gondolom nem nekem prezentálta elsőre az értékeit, én csak megjegyeztem hogy ott valami nem stimmel. Te mit tudsz hozzátenni a 980Ti/TX fórumhoz?
Nem én hencegek a hetente lecserélt bérkártyákkal.
(#10654) BMW001 Nekem van Fire Strike értékeim is, csak sokkal gyorsabb és egyszerűbb lefuttatni a Valleyt.
-
-
Joshi
titán
válasz
daveoff #10627 üzenetére
Akkor nagyjából annyit megy a kártya tuningban, amennyit alapfeszen húzni lehet rajta, innentől már kínlódás az egész. Nálam is ez a helyzet és akkor valószínű hogy ez általános is. Viszont nálam jól jön a feszemelés, mert ha 1.180V-ról(ez 1400MHz-re jó) nem húznám fel 1.210V-ra, akkor játékok alatt nem lenne stabil 1450MHz-en.
Viszont nekem 1450/2000-en több pontom van mint neked 1568/1900-on, ennyit hozna a vram emelése? De igazából az 1450/1900 se marad el annyival, mint amennyit húztál a gpu-n.
Most nézem, hogy a proci 4.4GHz-en maradt még a múltkori tesztről.
1450/1900
1450/2000
-
Joshi
titán
válasz
TTomax #10605 üzenetére
Igen, az tény hogy nv-nél a fesz nem túl sokat hoz a konyhára, de ahol mondjuk csak ~1.190V az 1500MHz, ott még van remény elmenni 1.237V-ig gond nélkül. Nálam is 1.237V fölött (ami lehet hogy 1.26V ki tudja) már semmit nem ér. Ilyenkor vagyok bosszús, amikor itt mindenki cserélgeti a kártyáit mint az alsónacit, aztán egy ilyen teszt még nincs senkitől.
Az én kártyám lelkivilágát már ismerem, de ugye én már több mint fél éve nyüstölöm. A lényeg hogy a hőmérséklet így is csak néhány percig volt 40 C° fölött.
Az órajel pedig nálam úgy alakul, hogy alapfeszen 1400MHz-ig teljesen jó ami GPU-Z alapján 1.18xV. Kipróbáltam játékok alatt az 1450MHz-et +10mV-al de elvérzett, most +30mV-al stabil több órás játék után is ami 1.21xV. Érzékeny a kicsike, főleg a hőmérsékletre. -
Joshi
titán
válasz
TTomax #10603 üzenetére
Én nem tudom elképzelni.
De akkor is:
68,5% ASIC 1.1870V-on 1490MHzgondolom szobahő
63,6% ASIC 1.2370V-on 1512MHz 6-7 C°-os vízhőfokkal.
Hol vagyok én ettől?ui.: jó tudom a feszt ki kellene mérni, de mit számít ez.
Viszont a benchekben elért pontszámaim egész jók, arányaiba véve sokkal jobbak mint amilyen értékek egy 1550Mhz-en ketyegő kártyáé.
-
Joshi
titán
Egyébként Werkly kártyája pont nem a Water verzió, de ettől függetlenül players111 fórumtárs kártyájával együtt eddig Best Buy. A Water verzió Daveoff-nak van ami azért nem ennyire jó, de bőven vállalható kategória (tuning szempontjából).
(#10600) TTomax ha Werkly kártyája nálad v nálam lenne, akkor már tudnánk hogy mennyi a vége a kártyának. Reméljük hogy idővel Werkly is kiteszteli, de ahogy eddig nézegettem a G1-nek ilyen órajel mellett 1.200V-ra volt szükségük.
(#10602) TTomax 1512Ghz-et ami nem sokat, igaz hogy az én kártyám csak 63,6% ASIC-os. Viszont xtreme körülmények között.
-
Joshi
titán
válasz
TTomax #10598 üzenetére
Most players kártyáját ne nézzük, de Werkly kártyája a maga 68,5%-os ASIC-jával azért már figyelemre méltó. Szeretnék én ilyen ref kártyát kifogni, ez szinte biztos hogy nem véletlen. Kicsit durva az ~1490MHz@1.1870V nem gondolod? Oké hogy ehhez is kellene egy módosított bios, de azért na.
ui.: valamit tud a Giga, szerintem erre utal az Xtreme jelző is.
-
Joshi
titán
válasz
TTomax #10596 üzenetére
Tudom hogy TX, de hogy érted azt hogy egy árban van? Mivel van egy árban? A Giga Xtreme Water ~250k (Ft), az EVGA hybrid hűtés önmagában is ~40k.
Azt meg a fórumból tudjuk, hogy elég jól szaladgálnak a Giga Xtreme-ek, nehéz lenne hasonló kártyát keresni az EVGA Hybrid alá úgy, hogy 250k-ból kijöjjünk.ui.: ja hát ha ref kártyában gondolkodsz akkor igen, amúgy felejtős.
-
Joshi
titán
válasz
akoska07 #10588 üzenetére
Na pl az Oculushoz menne a SLI, de ugye te írtad hogy lehet inkább megint 980 SLI. De ugye SLI-hoz kell a vram szóval akkor miért nem 980Ti SLI?
Veszel két db Giga Xtreme Wateres kártyát és minden meg van oldva, nem lesz gond a zajjal és a hőmérséklettel sem.
(#10589) brumi1024 Ha azt kérdezem hogy miért nem vízhűtés, akkor az a válasz hogy mert én gyakran cserélgetem a kártyákat és körülményes a szerelés. Ha meg megkérdezem hogy miért cserélgeted a kártyákat olyan gyakran, akkor az a válasz, mert meg kell találni a leghalkabb legjobb kártyát. Vicces.
-
Joshi
titán
válasz
brumi1024 #10585 üzenetére
"Elég nagy különbségek voltak."
Nagy különbségek csak a léghűtéses példányok között vannak meg az ASIC-ban.De ugye utóbbi lutri, meg aztán bencheken kívül semmi haszna ezt is tudjuk. Szóval akkor ti 50-80MHz-ért kipróbáltok 5-10 féle 980Ti kártyát? Ez beteges nem?
(#10586) akoska07 az nagyon messze van még, mindenesetre kíváncsi leszek a véleményedre.
-
Joshi
titán
válasz
Modst3R #10580 üzenetére
Nem vagyok negatív, tőlem azt vesztek amit akartok ti dolgotok, csak én ezen nem rugóznék annyit. Egyébként a kompakt kártyát is időigényesebb ki és beszerelni mint a sima léghűtésest. Véleményem szerint egy Giga Xtreme Gaming Winforce most best buy, látható hogy még aránylag alacsony ASIC-al is hasít. még1x mondom hogy tőlem azt vesztek amit akartok, de a Giga most nagyon betalált.
(#10581) akoska07 az nem átlagos hogy neked az a szórakozás hogy állandóan ki és becsomagolod a kártyákat, majd feladod esetleg elmész az üzletbe.
De biztos jó érzés.
-
Joshi
titán
válasz
Modst3R #10578 üzenetére
Én nem értelek titeket, ha ennyire gyakran cserélgetitek a kártyákat, akkor miért nem léghűtéses kártyákat vesztek? Most addig amíg nálatok van, nem tökmind1 hogy 50 vagy 70 C°-os a gpu? Ha esetleg bencheltek addig nyugodtan pöröghet a venti 100%-on is kit érdekel? Az én ref kártyám is ment szépen a ref hűtéssel is 55 C°-on, igaz sűvitett is de addig kibírtam míg lefutott.
-
Joshi
titán
válasz
Modst3R #10493 üzenetére
TTomax-nak az egyik TX-e megy 1550MHz-et, szóval abból is vannak 70% fölötti ASIC-os példányok. De igazából nagyon kevés kártyát lehet 1550 fölött 24/7-ben használni, az átlag az inkább 1450-1500 körüli érték. Én pl azért nem értem hogy mi értelme van lecserélni egy kártyát csak azért, hogy 50-80MHz-el többet menjen. Ha 14 napon belül visszaküldi az ember az ok, mert nem bukott semmit rajta de itthon a pénzt se adják vissza azonnal.
-
Joshi
titán
válasz
Werkly #10465 üzenetére
A 72Hz-et biztos hogy tudnia kell, itt nézz utána hogy mi a helyzet. Aztán lehet hogy csak a Dual DVI-vel tudod megoldani, de ha ahhoz is kábelt kell venned, akkor inkább DP. A monitoron is van DP port? Milyen monitorról van szó?
ui.: ja látom hogy Dell 2312HM, azon DVI-D van tehát Single-Link. A DP port viszont nem tudom hogy milyen verzió.
-
-
Joshi
titán
Kicsit ellentmondásosak a válaszok de azért köszi mindenkinek.
Ha 4k-ban ~420W-ot mértem, akkor ez +1 kártyával ~600-650W lesz? Hogy tudnám külön a kártyát megmérni?
-
Joshi
titán
válasz
norb55 #10378 üzenetére
"Aki nem akar vele szenvedni, vagy hülye hozzá mint én akkor megéri az 50 plusz költséget, mivel ezt a gyár garantálja és garanciát vállal rá. Van jó oldala is és rossz oldala is , ezen kár lenne vitázni kinek mi mennyit ér . Ha nincs +50 K kidobandó pénzed és viszonylag haszonnal akarod túladni a kártyát ne vegyél goldot."
Nem vitatkozok, csak érveket keresek a magas árra, de az egyik meg van, alapon is magas gpu órajel ami pozitív.Egyébként nekem is mindig Asus alaplapjaim voltak, igaz hogy én ettől még nem vagyok Anus fan.
-
Joshi
titán
válasz
dombi81 #10353 üzenetére
Az múlt rajtam, hogy egy ilyen hulladék vga-ból kihoztam 1512MHz-et. Könnyen vigéckednek 75% fölötti ASIC-os kártyákkal 1580Mhz-el. Azért megnézném, hogy az átlag user mit hozna ki az én kártyámból.
ui.: ha szerencsém van, akkor most egy hasonló ASIC-os kártyám van mint players111 fórumtársnak. ASIC-ja 80%.
De simán megelégednék egy 72-75%-al is.
-
Joshi
titán
válasz
dombi81 #10347 üzenetére
"Ennek az egésznek az a mondanivalója, hogy te is kifoghattál volna egy gyengébb VGA-t, nem a te tehetségeden múlt."
Erre külön reagálnék, mert egy 63,8-as ASIC ami megnézve valójában csak 63,6%, én kihoztam a maximumot. Ez 1512/2080MHz lett és szerintem ez átlagon felüli még akkor is, ha meg van hozzá a konfigom. A tesztprogikban szerzett eredmények is megerősítik ezt. Szóval rajtam is múlt a dolog, főleg rajtam múlt. -
Joshi
titán
válasz
dombi81 #10347 üzenetére
Kifoghattam volna egy gyengébb vga-t?
A 63.8%-os ASIC-ommal szerinted kifogtam az aranyhalat?
Jááááj.
Te butaságokat írsz és még mindig nem veszed észre magad.
Nem az ASIC miatt fikázom az ASUS léghűtéses kártyáit (az lutri), hanem az áruk miatt. Túl sokba kerül ahhoz képest amit nyújt. Teccik érteni?
-
Joshi
titán
válasz
MPowerPH #10341 üzenetére
Már ezerszer ki lett tárgyalva, hogy nincs sok szerepe a PCB-nek ha tuningról van szó. Hozzáteszem, hogy ezt tavaly nyáron még senki nem tudta, talán ffodi sejtette de más nem igen. Hónapról-hónapra derült ki, hogy ez a helyzet. Szóval a ref kártyám se azért nem megy 1500+MHz-et mert ref PCB-és, hanem mert 63,8%-os az ASIC-ja.
Az ASIC itt tényleg működő dolog, abból inkább leszűrhető hogy az adott kártya mire lesz/lehet képes.
Az is igaz, hogy ref kártyákon se láttam még 75% fölötti ASIC értéket. Ilyenkor gondolja azt az ember, hogy nincsenek véletlenek.
-
Joshi
titán
válasz
akoska07 #10333 üzenetére
A kártya biztosan jó csak nem ilyen áron, és pont utóbbi miatt nem ajánlott. Ennyi pénzért, de még jóval kevesebbért is sokkal jobb megoldások vannak. Az ellen nem lehet tenni semmit, ha a usernek ez kell.
(#10334) deadwing hú gyerekek ne keverjük a szezont a fazonnal. A Poseidont én egyenesen ajánlott kártyának állítottam be, most léghűtéses termékekről beszélünk.
(#10333) akoska07 "Amúgy ne vedd fel,neki semmi nem jó,csak az ami nála van."
Valótlan dolgokat ne állíts ha kérhetlek, hol írtam én egy szóval is hogy az én kártyám a tuti? Tuningban megse közelíti a customokat. Ja hogy fc blokkos vízre az egyik legolcsóbb és legjobb vétel? Ez nem is kérdés.(#10335) dombi81 "ellen"
Rosszul fogalmaztam, nem ajánlott. Főleg az ára, nem pedig a teljesítménye miatt. -
Joshi
titán
válasz
norb55 #10314 üzenetére
Az eredmény kicsit jobb lett mint neked, de 100 pont alatt azt szoktuk mondani hogy belefér a szórásba. És mi a helyzet a memória húzásával?
Én még most is azt mondom hogy egy léghűtéses Giga Extreme jobb vétel, ha másért nem akkor biztosan olcsóbb lett volna.
(#10320) ÁdiBá és ez milyen órajeleken ment? Számít a proci és memória órajel is.
Én is tudok eredményeket linkelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BMW topik
- Motoros topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Külpolitika
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS 4070 Dual OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest