-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
válasz
ingalls #7139 üzenetére
Akkor próbáld ki, ha megvan a játék. Meg mindenki. Lehet vele úgy is tesztelni, hogy nem is játszol vele, csak elindítod, és beállsz valahová, ahol mozognak a fák, esik a hó vagy valami, és úgy hagyod. Megnézed egy 20 perc múlva, és már feketeséget látsz, hogy az FC4 működése leállt.
-
bombibmw
veterán
válasz
ingalls #6733 üzenetére
Nyugodtan próbálj ki egy Zotac-ot!
Mindenki csak a G1-ről, meg az Msi-ről beszél, miközben a Zotac talán a legjobb hűtésű Ti, ami létezik.
60%-os ventivel, ami nálam a max játékok alatt, hangja nincs és még melegebb időben sem volt több 68 foknál húzva.
A tégla szó pedig valóban illik rá, de a látványa élőben igen kellemes.
Nem azért írom ezt, mert nekem ilyen van, hanem azért, mert sok pozitív csalódás ért a kártyával és a márkával kapcsolatban.Macka:
Csalás, az IGP-vel együtt nem ér!
Az a hőfok igen kellemes. -
daveoff
veterán
válasz
ingalls #6720 üzenetére
Én csak a tesztek alapján tudom megítélni, saját tapasztalatom nincs. DE voltak az utóbbi időben DC2-es kártyáim, 970/980-ból volt STRIX is a kezemben, ASUS-nál az a lényeg, hogy jól nézzen ki a hűtés, minden más másodlagos. Illetve az utóbbi időben tényleg sok a panasz az ASUS kártyákkal kapcsolatban...
-
daveoff
veterán
válasz
ingalls #6710 üzenetére
Itt vettem Nagykanizsán, egy helyi boltban.
Az ASUS az utobbi időben egyre silányabb kártyákat ad ki, vissza is esett a népszerűsége. Hűtés nem annyira kidolgozott(VRAM/VRM), mint pl az MSI-nél, Gigabyte-nál, EVGA-nál, és hangosnak is írják a 3 venti miatt. Most már ott tartunk, hogy ASUS-nál a marketingre fektetik a legnagyobb hangsúlyt, sajnos. Bíznak a bejáratott vevőkben. Amúgy nem lehet annyira rossz az sem, elvégre ezeket a Maxwelleket könnyedén lehűti bármelyik gyártó hűtése, inkább a hang ami érzékenyebb pont lehet egyeseknek. Kinézetre biztos ütős lehet, és a nyák kialakítása is rendben van.
-
KAMELOT
titán
válasz
ingalls #6584 üzenetére
Nekem 60 fok környékén kapcsol a venti és játéknál max idáig 65 fokot láttam elég kicsi fordulattal. ASIC nekem 71,1% majd a tuningot kipróbálom. Enyém G1-es és még akkor vettem amikor ez volt a eglolcsóbb. 215k. Kupon meg ki a francnak kell!
GIGA mindig is az olcsó kategóriába tartozott kártyáknál. Szóval nagyon jó kártyák ezek!
-
-
rtitusz
őstag
válasz
ingalls #6579 üzenetére
Nekem felbontatlan volt a zacskó, és a fóliák is rendesen a helyükön voltak. Nem zizeg, nem serceg, és számomra nem hangos. 214-ért vettem én is. Viszont 1475-nél az istenért nem akar többet menni, és ennyit is csak +50mV mellett hajlandó, amúgy 1450 a vége. Memóriában 2000+ megy gond nélkül. Nem tudom nálad mi számít melegnek, de nyitott házzal 68-69 fok a maximuma, zárt házzal 73-74 C° és mellette a venti meg sem izzad, a maximum amit mértem 65% volt.
-
h1mpi
félisten
válasz
ingalls #6556 üzenetére
Annyira nem olcsó, volt 110K körül is. Amúgy meg pont a G1-nél könnyen látható, hogy bontott volt-e, mert azt a fóliát nem rakja rá vissza senki. Lehet ide hozzák a külföldi visszaküldött példányokat. Amúgy meg nem a bolt adja a vga-kat, hanem a nagyker. A boltnak sok köze nincs hozzá szerintem.
-
Joshi
titán
válasz
ingalls #6414 üzenetére
Én azért beállítanám a ventit 100%-ra csak egy próba erejére. Egyébként minden jónak tűnik, a procit és fizikai memóriát teszteld ki, mert lehet hogy ott lesz a gond. Én pl futtatnék egy HWinfo progit is a háttérben, hogy mi mennyire van kihasználva. Ha semmi nem segít, akkor mindenképpen Win reinstall. Szerintem a kártyád nagyon jó, itt valami más gond lesz.
ui.: nálad valami biztosan nem működik megfelelően, mert most is olyan képet linkeltél be, ahol a GPU-Z progit utólag indítottad el. Ha nem mondasz igazat, akkor nem tudunk érdemben segíteni.
-
TTomax
félisten
válasz
ingalls #6410 üzenetére
Perf Cap reason "Util" mindent elmond.
A gpu malmozik,mert adatra vár,hiába is húzod nem fogsz jobb eredményt kapni.Vagy nagyon sok processz fut a háttérben,és fogja a procit,vagy esetleg melege van, esetleg túl sok a nyitott processz magasabb prioritással,vagy a túl sok processz túl sok ramot foglal és abból futsz ki...ezt neked kell kideríteni... amíg ez a "reason" azaz a magyarázat addig nem fogsz jobb eredményt kapni,mert a rendszer valahol le van fulladva és nem tudja idöben kiszolgálni a gpu kérését.A VGA egyébként
látszólag hibátlanul ment...(#6411) Joshi
Igen még ez is benne van a pakliban,hogy túlhúzta a VGA memóriát,de ebben a tesztben azt nehéz megfogni,nem túl memória terhelő. -
-
Joshi
titán
válasz
ingalls #6407 üzenetére
Kíváncsi vagyok hogy 1500Mhz-hez mennyi feszt ad a kártyád. Az 1500/1750-es ablakos eredményednél én 1.174V-ot látok ami nagyon kevés.
Én is futtattam ablakmódban a valleyt, és 4200 pontom lett. -
TTomax
félisten
válasz
ingalls #6405 üzenetére
Ablakban ne futtasd,MSI Afterburtner meg csinál az eredményről képet...A monitororzást meg csak megnyitod a háttérben,bepipálod,hogy fusson,akár logolhatod is,az bizony futni fog.. nézd csak meg teljes képernyőn,gyanítom jobb eredményt fogsz kapni.
Amúgy ehhez a teszthez nem ár a 2400MHz-es RAM lehetőleg CAS 11...nekem is 2133as van ,nem is remekelek annyira benne... -
hdekakas
senior tag
válasz
ingalls #5840 üzenetére
Neked milyen márkájú a kártyád? Nekem ez MSI Gaming. Már mindent próbáltam, a drivert is leszedtem, újraraktam, alapbeállításokra lőttem a driver beállításokat. Semmi. Lehet, hogy mi selejt gpu-t kaptunk, és valami tuningolt 980 csak.
Joshi: Este csinálok egy ilyen képet majd. Kb egy éve van fent a Win 8.1. Ezelőtt sima 980 Gaming kártyám volt, ott nem volt kevesebb pontszám/fps mint a többieknek. De itt 7-8% az már jelentős. Nem tudom elérni még az átlag 100 fps-t sem. Ráadásul a min fps-em is csak annyi mint a sima 980 esetében volt, olyan 37 körüli. Ez a Valley. Heaven olyan 95-6 átlag fps.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
ingalls #5793 üzenetére
Nyugi, én is csak 1450-1440 használom maximum a GTX980Ti-t. Memóriában 2000 még nem a vége, de számomra bőven elegendő. Nem is tesztelem tovább.
Nálam így 107,9 - 108FPS a valley.
Szépen mennek ezek a vasak, annyi szent.
Valaki kipróbálta már ezt a MAD MAX című játékot? Érdemes megvenni ?
Jól viszi a GTA980Ti 1440p-ben? -
#Morcosmedve
veterán
válasz
ingalls #5570 üzenetére
Minden esetre, ezt mar korabban is bevezthettuk volna, feltehetned a dobozon es a kartyan talalhato szeria-stb. szamokat, ha 100% vissza viszed. Igy azert helyszinen lehetne egy kis elony mindenki szamara, mert sztem nem ragasztanak at szerialt igy serobol, max ujra csomagoljak, vagy azt se, ha olyanok a doboz adottsagai. Szvsz meg kell nezni rendesen mit veszel at. Velem is probalkoztak mar boltba, de gariban is es biztos vagyok benne, hogy a vevok 99%-a nem vette volna eszre a sunyisagokat, en pedig egybol heyben kaptam vissza a kp-t...mindig.
En azt mondom probald azert ki masnal is, hatha tenyleg a hazadnak sok, nem tudni sose, en csak akk viszek vissza valamit, ha biztosan minden lehetoseget kizartam, nem szeretek kib***szni, se a bolttal, se massal.
-
-
válasz
ingalls #5475 üzenetére
A nyitott ház nem jó, tedd vissza az oldalát. A vga fölé kerüljön egy 12-14cm FAN ami elszívja a CPU és a VGA hőjét is. HDD box felől ha eddig nem volt szintén legyen egy 12-14cm FAN. A kettő összehangolása által huzat jön létre, ami jobb mint a levett oldallap.
Nálam a GTX 770 nyitott háznál 80fok körül ment, zárt házban 70-75 attól függően mennyit engedek.
Extrémebb megoldás a VGA alatt a ház oldalát kivágni, így közvetlen friss levegőt kap. Én ezt ha kell tuti megcsinálom a 980Ti-nek had pörögjön csak ha lesz
-
TTomax
félisten
válasz
ingalls #5440 üzenetére
2 heted van rá,ha a kártya rendben van akkor én nem vacakolnék vele,nincs jelentősége...nézd körbe jól a kártyát,nincs-e rajta karc,játsz vele keményen,bikázd meg mindennel... ha birja a két hétben akkor ki tudja miért vitték vissza,lehet anyagiak miatt ... garid ugyanannyi van rá igy is ugy is...
-
válasz
ingalls #5413 üzenetére
Kibontott kartya. Eleve nem is otthonival vannak leragasztva es nem is jon fel magatol. En biztos visszakuldenem. A foliat pedig nem kell levenni a hasznalathoz. Egyebkent vissza lehet rakni.
(#5426) h1mpi Mire ragasztanak matricat az iponban? Errol en meg nem hallottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest