- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Montesantos #6877 üzenetére
Tudnam ezeknek a kartyaknak mi ertelme.
-
Ha nem tudja az uzlet visszajatszani a nagykerbe a kartyakat, akkor rajta marad. Emiatt elofordulhat, hogy az uzletben vannak a kartyak, ilyenkor szokott hirtelen leesni az ara. Legalabbis az utobbi idoben megfigyelheto volt, hogy a joarasitott kartyakkal szinte kivetel nelkul gond volt, bontott, hibas stb stb.
-
válasz
#Morcosmedve #6286 üzenetére
Koszi!
(#6288) modster Arra ertettem, hogy volt amelyik kartyaddal 10 fps-re lement.
-
-
válasz
ingalls #5413 üzenetére
Kibontott kartya. Eleve nem is otthonival vannak leragasztva es nem is jon fel magatol. En biztos visszakuldenem. A foliat pedig nem kell levenni a hasznalathoz. Egyebkent vissza lehet rakni.
(#5426) h1mpi Mire ragasztanak matricat az iponban? Errol en meg nem hallottam.
-
válasz
daveoff #5281 üzenetére
Koszonom a reszletes leirast a technologiarol!
Valahol mar lattam/hallottam errol regebben, marmint a nevet, csak azt nem tudtam hogyan mukodik. Nezegettem a tesztekben, itt irja is, hogy ezek a hutok igy vannak megoldva.
-----------------------------------------------
(#5282) Montesantos Szupi, koszontem!
Talan az msi-hez hasonlit a legjobban, tenyleg nem ertem hogy lehet elteres ezek kozott. Meg forrasztasnal is latszik kulonbseg az msi es a zotac kozott, bar egy aprosag, de akkor is. Elviekben teljesen azonosnak kellene lenniuk.
-----------------------------------------------
(#5283) ForRedGlory
Ertem a problemat, en sem vasaroltam meg naluk, csak itt a topikban talakoztam a nevukkel.
-
Apropo, a nyakja ezeknek nem egyfroma? Nem mindegyik ref kartya, amelyik ref hutesu? Mert az iponon pl. mas hatlapot latni az msi-nel es a gainward-nal, mint a zotac-nal. Rosszak lehetnek a kepek, vagy tenyleg elteroek a nyakok?
(#5270) daveoff Mit jelent a vapor-kamra?
-
válasz
Modst3R #5272 üzenetére
Vasaroltak itt mar paran abbol a shop-bol, talan majd irnak tapasztalatot.
(#5273) ForRedGlory
de csak webshop, ami kicsit sem noveli a bizalmam.
Ezt most hogy erted? De csak webshop? Van szemelyes atvetel, van telephely cim, van szekhely cim, van kiszallitas. Mi a problema itt?
-
Nezegetem megint a 980Ti kartyakat es nem ertem mitol csokken az aruk. Legutobb mar a palit is 222 volt, most bement 220 ala, a G1 pedig 221-re csokkent.
-
válasz
spanglee001 #5033 üzenetére
En ugy szoktam, hogy uninstallalom az illesztot, majd ujrainditom. Ezutan leszedem a tobbi geforce osszetevot es kitorlom a mappat is a C-rol, van mikor igy is ujrainditom. Ezutan telepitem az uj drivert. es reboot.
-
-
válasz
kenwood #3319 üzenetére
Milyen levelem landol a kukaban, ha egyszer elfelejtem a boltot orokre? A kibontott termekeket add el az uzletben, csomagkuldesre meg kuldesz ki originalt. Ez az en meglatasom, de termeszetesen azt csinalsz amit akarsz. Van egy szamitogepes uzlet, ahonnan kb 6 eve vasarolok, mert minden esetben original termeket kuldenek, megfeleloen becsomagolva. Ha osszeszamolom 1-2 milliot mar otthagytam naluk. Ennyit szamit a hozzaallas. Ha nekem idekuldi a kibontott termeket eloszor, azt visszakuldom. Masodszor is, azutan engem el is felejthet. Szerinted melyik eset a kifizetodobb?
-
Gigabyte dobozok nincsenek leragasztva. A zacsit ragasszak le. Azt eszreveszed ha mar fel volt bontva, mert meg van torve az antizacsi sok helyen es a gyari ragaszto nyomat nem konnyu lemosni. Tiszta alkohollal persze azt is le lehet. A kartyan viszont latod, ha babralva volt, pci-e slot karcos, huto poros, csatlakozokon is latszik ha mar oda bedugtak valamit.
-
válasz
ScomComputer #3099 üzenetére
-
válasz
Montesantos #2940 üzenetére
Grat!
Csere 980Ti gamingre?
-
Ha volt mar, akkor elnezest, nem talaltam:
-
válasz
steammaguss #2301 üzenetére
Szia!
Szerintem jobban megeri egy 780ti, de majd jonnek a tobbiek is. A 970-nel mindegyik erosebb.
-
válasz
rambustibi #2099 üzenetére
Nekem sokkal gagyibbnak tunik, mint a 2-es, a hatulja meg bazari.
-
MSI GTX 980Ti 6GD5 GTX980Ti 6GB GDDR5 PCIE 223.088 Ft
GIGABYTE GV-N98TD5-6GD-B GTX980Ti 6GB GDDR5 PCIE 224.754 Ft
Joshi Neztem, te a 980ti valasztekot linkelted, en nem lattam akkor mennyi lehetett, mert a friss arakat latod csak, ezert gondoltam hasznos info lehet.
-
válasz
regener #1964 üzenetére
En azert arra is szoktam gondolni, hogy majd le lesz cserelve es az ismertebb markak, nagyobb uzletekbol valo kartyak sokkal piackepesebbek.
Irta a kollega, hogy kozel lakik a hatarhoz, ez neki tok jo, de ha eladja a kartyat es megveszi mondjuk egy szegedi, neki nagyon nem lesz jo a szlovak gar, foleg, hogy lehet itt keveredes a torvenyek kozott is, mert gyanitom fogalma sincs senkinek, hogy mik a szlovak torvenyek a garizast illetoen. Ha gond van kit hivsz fel? Szlovak fogyasztovedelmet vagy hogy?
-
válasz
#Morcosmedve #1935 üzenetére
Valami itt nagyon nem stimmel. Mitol lenne ennyivel gyorsabb ez a ti, mint a sima?
-
-
válasz
ittakary #1432 üzenetére
Olvass kicsit vissza, ezt en is levezettem mar sajat tesztekkel.
Szoval azt kijelenthetjuk, hogy az uj GTA-ban nem jelent elonyt az i7 es a HT. No es hol a tobbi jatek? Crysis 3 pl?
Amugy pedig ott tartunk, hogy tesztek alatt nem hasznalja. Nem ertek ennyire hozza, de ez azt jelenti, hogy a jatekban sem fogja hasznalni?
-
válasz
rambustibi #1430 üzenetére
Az kemeny.
Epp most nezegettem az nvidias beallitosdit, a ket extended beallitas vesz le sokat, foleg a distance scaling. Lehet majd meg allitgatok picit rajt, mert igy eleg sok az fps, van tartalekom, csak nagy fuben esik le 38-45 koze.
-
válasz
rambustibi #1428 üzenetére
Vegulis mindegy melyikben. Azokat is maxra tudod allitani?
-
válasz
rambustibi #1422 üzenetére
Advanced graphics nalad hogy van beallitva Titanon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest