- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
Tegnap éjjel volt szerencsém egy G1-et kipróbálni saját környezetben.
MSI 970 G4-hez viszonyítva konkrétan üvölt már 40%-on is. Hangszigetelt, direkt csendes házban.
Tény, hogy nálam jelenleg egy komponens sincs a gépben, ami érzékelhető zajt keltene, így erősebben kitűnhet, mint azoknál, akiknél az egyéb ventilátoroknak alapból is van hangja.
Számomra sajnos e miatt úgy néz ki alkalmatlan lesz ez a típus. A helyzet viszont így elég elkeserítő, mert G1 hangos, Palit ref pcb, és 2 év gari, MSI-nek a hűtése nem az igazi. A többi értelmes típus viszont ezekhez mérten irreálisan drága. -
Yllgrim
őstag
14 napon belul elallhatsz indoklas nelkul. G1-et visszakuldtem mert hangos is volt meg ciripelt is, teljesz penzvisszafizetes, abbol jott a Zotac, azt visszakuldtem mert hibasnak tartottam (DP kabel hiba...
) Mind 14 napon belul.aztan amikor megjott a le egy masik cegel vettem a Palit-ot.EU torveny a 14 nap, mindehol ervenyes. Ha a boltos szivozik siman felnyomom es megnyerem a pert, bar addigra olyan arcvesztest er el a piacon hogy sokkal tobbet bukik... Mo.-on nem tudom mennyire erdekli ez a boltokat, itt maximalisan korrektek a boltosok es mindent csinalnak egybol normalisan.
-
Yllgrim
őstag
Volt nalam G1, Zotaz AMP Extreme meg most a Palit. A Palit-nak ugy nincs hangja hogy nincs hangja, semmi. Annyira hallom mint alapon, van 8 ventim a hazban, azok mennek 50%-on, azok "elnyomjak" a VGA ventijeit
Ha a hazban levo ventiket ki tudnam olyanokra cserelni amik fekvo helyzetben alacsony fordulaton is csendesek, nem zorognek be, meg rezonalnak akkor nema gepem lenne, meg keresem azokat a ventiket...
-
Gilthanas
aktív tag
Igen azt én is tudom, hogy hangtesztet a teszter környezete válogatja, de azért 7 db különbség az elég sok. Ekkora különbségek hangteszteknél nem szoktak lenni szerintem.
Joshi a vizezésnél engem a pumpa lehetséges hangja bizonytalanít mindig el.
Nekem nagyon nagyon halk rendszerem van léggel és egy pumpának simán lehet határozottabb hangja. Meg rendes víz építésbe csak úgy érdemes belevágni, ha valami jó haverod már guru belőle
-
brumi1024
veterán
dB-t eleve nehéz összevetni (még úgy is, ha helyesen valamilyen közös alaphoz van viszonyítva, pl dB SPL, dB SIL, dB SWL), mert az emberi hallásgörbe nem vízszintes és nem is lineáris, a hangosságérzetet (lásd phon) nagyban befolyásolja a hang (összetevőinek) frekvenciája, pontosabban a spektruma. Ezért lehet egy magasabb hangnyomású zaj kevésbé zavaró, ha az megfelelő összetevőkből tevődik össze. Sokkal többet mond az ilyen tesztekben a tesztelő leírása a kártyák egymáshoz való viszonyáról.
-
rup1u5
nagyúr
Épp most cseréltetem gariba másodszor a 2007-ben vásárolt EVGA 8800GTS 512-met.
Első garija 2009-ben volt EVGA-US-en keresztül a mostanit EVGA-EU-n intézem. Kicsit nehezen dolgozták föl, hogy variálom a postacimeket és neveket de 5. próbálozásra és egy már-már anyázósba hajló emailezés után végre jóváhagyták az RMA-t. Oda én állom a postát, vissza ők.
-
ffodi
veterán
Az említett 62 és 70%-os fordulat mit jelent a valóságban (hány rpm?)?
Csak azért kérdezem, mert nekem a Gaming-en kb. 80-85%-ig megy fel a venti ha nagyon meleg van a szobában, de ez is tipikusan 2000 rpm alatti értéket jelent, ami annyira még nem veszélyes. (persze nem mondanám halknak, de mindez 1500/4000 MHz-en)
-
westlake
félisten
Több embernek fontosabb a teljesítmény (magasabb MHz), mint amennyinek a csendes működés. Ha így nézzük, akkor az ACX nem lehet jobb, mint a G1. Tízből nyolc ember a G1-et választaná, ha elé raknák a két kártyát. Sokkal inkább EVGA párti vagyok, mint Gigabyte, de még én is a G1-et választanám. Nincs baj a referencia panellal, de nem véletlenül szokták áttervezni a gyártók.
-
Speed®
titán
Mivel nem tudom, mennyin megy a 2600Kd, passz. De az biztos, hogy platformon belül sokkal feljebb nincs, esetleg egy jobb 3770K aranyáron, ami 4.5 felett pörög, de az ritka (és/vagy delides). Viszont amíg nem raksz egy értelmes monitort a madzag végére, hogy legyen is értelme a ~250ks VGAnak, sok értelme nincs a kérdést feszegetni szvsz.
-
Speed®
titán
Még mindig nem értem, hogy kerül össze egy 980Ti a 20"/1680x1050 monitorral..de lehet bennem van a hiba :S Sokkal nagyobb élmény lenne értelmesebb méretű/felbontású képet nézned szvsz, mint ezen 100+ FPSt tearinggel karöltve.
Játék közben ne csodálkozz a halk üzemen, szerintem enyhén procilimites a setup a felbontás miatt és malmozik a kari sok helyzetben.
-
KAMELOT
titán
Nálunk is csak 2 év garanciát adnak az EVGA-ra. Ebből is látszik csökkent a minőség!
Gainward, GIGA, MSI, ASUS erre mind 3 év bolti garancia van! Ez elég jól néz ki GAINWARD GTX980Ti PHOENIX 6GB DDR5És nálunk a webshopon +80euroért kapsz +1 évet azaz 4 év bolti garanciás a kártyád!
-
ffodi
veterán
Azt valószínű mindenképp érdemes, másrészről ahogy a külföldi oldalakon néztem az árakat, simán lesz 260-280k kiskerben egy 980 Ti, szóval elég vastagon fog az a ceruza....
ÁdiBá:
Mivel magyarhonban még nem igazán lehet kapni, így szerintem elég kevés a tapasztalat, ha egyáltalán van.
-
Ez kicsit vicces.
Nálam is járt vagy 5db 2600K x ideig tartózkodva a gépemben.
Aztán 4770K és most 4790K.
Hiszed vagy sem,érdemes lecserélni.Egyszerű de nagyszerű:
[link]#663 deicide :
Tuningot nagyon nem kell erőltetni,csak át kattintod 4.5GHz-re és kész,annyi simán elég.
Grat az új cuccaidhoz. -
deicide
veterán
Egyelőre a tuningot tapasztalom ki, játékokban nem lesz nagy difi, 5-10%. Amiért cseréltem, az a Z97 chipset, mert a Z68-on csak 2db SATA3 volt és van 3db SATA3 SSD-m, meg az M.2 port is érdekel, kipróbálok egy Kingston HyperX Predator SSD-t, 1400/1000 olvasás/írás-t tud.
Meg nagyon öreg volt már tényleg az 1155-ös konfig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eBay
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest