- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
Montesantos #13992 üzenetére
Megérkezett a turbó másik fele. Holnap szerelés. Megnézem mit tud az SLI.
-
daveoff
veterán
válasz
Montesantos #12752 üzenetére
Köszi! Nagyon ütős kis konfig lett.
players111: pl állítsak bele egy baltát, vagy mire gondolsz?
-
blu79
addikt
válasz
Montesantos #12676 üzenetére
Ez komoly
, mindenki túl akar adni rajta mielőtt az árak lemennek. Ha igazak a hírek a next gen tényleg nagyon erős lesz, és az ára sem lesz az egekben elvileg, legalábbis a TX és 980Tihez képest
-
törölt tag
válasz
Montesantos #12676 üzenetére
Dehogy csak sokkal több nv tulaj van mint amd.
-
Montesantos
senior tag
válasz
Montesantos #12531 üzenetére
Kicsit előre szaladtam, már a megjelenítésnél tartottam .....
-
PandaMonium
őstag
válasz
Montesantos #12492 üzenetére
Én is inkább jellemzően csak olvasom a topikot, nem nagyon szoktam írni, pont a hangulat miatt. A topik felét az érdemi segítségnyújtás helyett a gyerekes b#szogatás teszi ki, de ha nektek ez jó...
-
Vigilante
őstag
válasz
Montesantos #12494 üzenetére
Hagyjad, én is le lettem teremtve, hogy nem néztem utána, hogy voltage lock-os-e a 980 Ti modell amit vettem.
Még jó, hogy nem dőlök a kardomba ezeket hallva.
Csak egy power limit +150-ig kitolása lenne a frankó, hogy meglegyen a fix GPU órajel folyamat terhelés mellett és ne Pwr limit a GPU-Z-ben.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Montesantos #12494 üzenetére
El sem kezdodott volna semmi, ha a delikvens utanna olvas csak minimalisan....
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Montesantos #12492 üzenetére
Szakmai a topik nem pedig a cirkusz....
-
h1mpi
félisten
válasz
Montesantos #12188 üzenetére
Köszi megpróba
-
h1mpi
félisten
válasz
Montesantos #12167 üzenetére
szokásos ideig
-
TTomax
félisten
válasz
Montesantos #11900 üzenetére
Szerintem meg a présgépnek olyan mindegy melyiket nyomja rá,a fajlagos ellenállása is kisebb egy sima csőnek mint egy bordásnak,nem véletlen cserélték azt le,de mindegy is,mert amig az evgan meg msin a mokuskerék hüti a vrmet addig a gigan az is rá van terhelve az aiora,itt kb el is dölt melyik lesz hüvösebb...
-
keIdor
titán
válasz
Montesantos #11900 üzenetére
O a regi H100-rol irt. Ugyanez a cso volt rajta ami le is lett cserelve.
-
TTomax
félisten
válasz
Montesantos #11893 üzenetére
Meg jó vékony,kb mint az első gen cpu aio hütések,nem véletlen cserélte le a corsair se a h100ról.Ma biztos tolok egy-két tesztet ha be tudom izzitani végre az 8pack féle speedbinnelt hathengeres szerzeményem...SLI még nem biztos lesz,de sima TX tesztek üveghangon biztosan!
-
válasz
Montesantos #11672 üzenetére
lehet ezzel jön a csoda
és pariban lesznek....
Lássuk be ennek elég kevés az esélye.
-
válasz
Montesantos #11670 üzenetére
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS FOR 4K
Graphics: Geforce GTX 980 Ti or Radeon R9 390X
Abszolút egy szinten van a két kártya
-
törölt tag
válasz
Montesantos #11666 üzenetére
Vannak neki olyan eredmènyei lementve amiket nem publikál mert mindenkinek elvennè a kedvèt.
-
válasz
Montesantos #11638 üzenetére
Mondhatni impresszív.
-
Modst3R
senior tag
válasz
Montesantos #11656 üzenetére
pascal nem?
de mindig igy kezdődik aztán ref fc blokkal a vége XD
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Montesantos #11656 üzenetére
A pascal ugye?
-
Modst3R
senior tag
válasz
Montesantos #11648 üzenetére
Lehet nekem is 3. lesz az igazi
-
TTomax
félisten
válasz
Montesantos #11645 üzenetére
Ja értem,azt az oldalsó ventit én kikapcsolnám az orrába raknék két 140mmes ventit a radira meg még egyet pullra,de ez csak egy ötlet volt,szerintem 5Cfokot hozhatna.
Ja és persze hdd tartókat kivenném.
-
Modst3R
senior tag
válasz
Montesantos #11645 üzenetére
Teljesen jó ez így, konfig is pöpec
-
Modst3R
senior tag
válasz
Montesantos #11642 üzenetére
Na kivi leszek!
TTomax sztem úgy értette h a cső csatija a radihoz képest alul legyenek mert különben le levegősödik a rendszer
-
TTomax
félisten
válasz
Montesantos #11640 üzenetére
Nekem hátra fuj ki mindkettö,alul szerintem nem olyan hatékony mert nem sok ház alatt van 50-80mm a padlótol.
-
Modst3R
senior tag
válasz
Montesantos #11640 üzenetére
meg gondolom jó ha push pullba van
-
Modst3R
senior tag
válasz
Montesantos #11638 üzenetére
kellemes
-
nejad
aktív tag
válasz
Montesantos #11469 üzenetére
Hát még 14 napon belül vagyok lehet vissza kéne küldenem? EVGA jobb választás lenne?
Kösz modster. -
Sebestyen01
őstag
válasz
Montesantos #11290 üzenetére
Vagy a hybrid!
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Montesantos #11284 üzenetére
Azert letezik olyan haz ahol szellosebbem is lehet epitkezni, velemenyem szerint full tower a minimum ami egy sli/vagy tobb kartyas rendszerhez dukal, mid towerben egy kartya van el kello keppen, de persze ez az en velemenyem! Az se jo ha sok a venti, nem kell sok venti csak celiranyosan hozzak letre a legorvenyt!
-
Amilo02
aktív tag
válasz
Montesantos #11282 üzenetére
Milyen volt a ház hűtése, szellőzése?
-
hdekakas
senior tag
válasz
Montesantos #11130 üzenetére
És 1530-on se fagy ki semmi?
Nehezen hiszem.
Enyém 80,8% asiq-on kb 1515 ami minden játéknál stabil, meg heaven se fagy ki órák alatt.
Nekem továbbra sem világít a két indicator led az oldalán. Feltettem az OC Guru-t, de abban sincs semmi ilyesmi. Lehet hogy ez gyári selejtes, hogy nem jelez semmit. -
Tomdriver
őstag
válasz
..ez durva..
ha pascal előtt veszek még Ti-t az ilyen lesz.Lehet írtad már korábbban - asicq mennyit mutat?
szerk: Ja, 78,5 %, nem is sokkal több mint az enyém. -
Joshi
titán
válasz
Az szép
, egyébként ennyi az igazi alapfesz, mert van olyan kártya ami húzás nélkül 1,19 sőt mintha láttam volna 1,2V-ot is. Jó kis kari ez.
-
törölt tag
válasz
Montesantos #11124 üzenetére
Nagyon szèp.
ui: majdnem úgy megy mint a léghűtéses változat.
Na jó ez gonosz volt.
-
Joshi
titán
válasz
Montesantos #11126 üzenetére
És mennyi az alap? Kimaxolhattad volna azt is a gpu-z-ben.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Montesantos #11126 üzenetére
Alap feszen 1530? Az not szar!
-
hdekakas
senior tag
válasz
Montesantos #11039 üzenetére
Holnap az enyém is gyün!
Most kaptam az e-mailt, hogy beérkezett a rendelés, ma átadják a futárnak.
(Ma már újra rendelhető a webshopokban.) -
daveoff
veterán
válasz
Montesantos #11037 üzenetére
Hát igen, a csövezés az elég gagyi a mai kompaktokhoz képest, de engem a hatékonyság most jobban érdekelt, és árban verhetetlen ez a kártya ebben a formában. Az ASIC-od nagyon jó, mondtam én, hogy most kifogsz egy jó darabot!
De igazából tök mindegy, mert a tuning innen már alig hoz valamit, én is alapon járatom az enyémet. De azért majd próbáld ki mit meny, én alapfeszen 1500-1530 közé saccolnám a tiédet alapfesz/ASIC alapján.
Nem tudom hol lehet kikapcsolni, én csak a színt állítottam át. Holnap ránézek, ma szolgálok...
-
Landon
addikt
válasz
Montesantos #8035 üzenetére
Koszonom!
Mekkora teljesitmeny javulast hozott egyebkent? Jelentos? Gondoltam en is beroffentek egy kis VGA OC-t mert ez a nyomorult AC eleg verszegenyen megy. Nem a kartya hibaja de a vegeredmeny ugyan az.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Montesantos #7757 üzenetére
Én is AB-re voksolok.
Volt egy 780-as Gigám, akkor próbálgattam ezt a progit, de nem igazán vált be. És sajnos a kártya sem a legjobb darab volt, félek is emiatt 980Ti Gigától..
De ha a tapasztalat mást mutat, akkor valószínű mégis ez lesz nem a villám, most (még) jó áron kapható iponéknál. -
Tomdriver
őstag
válasz
Montesantos #7755 üzenetére
-
Tomdriver
őstag
válasz
Montesantos #7753 üzenetére
-
helkis
veterán
válasz
Montesantos #7118 üzenetére
köszi, jövő hónapban tervezek rá egy FCblokkot, utána kiderül mit tud..
-
beci43
senior tag
válasz
Montesantos #6877 üzenetére
Brutál.
-
válasz
Montesantos #6877 üzenetére
Tudnam ezeknek a kartyaknak mi ertelme.
-
hdekakas
senior tag
válasz
Montesantos #6804 üzenetére
Nem stabil az az 1470. Azért kérdezte bombibmw is, hogy kifagyott-e. Nézd meg a minimum fps-ed, 5. Kb 40 körül kell lennie. Mondtam hogy 1460-at bír alapfeszen, 1475-öt a feszt felhúzva. FC4 -ban valszeg ezeknél is jóval kevesebbet, az enyémből kiindulva.
Valszeg azért nem kapsz 3dMarkt-ban sem megfelelő pontszámot, mert néha leesik az fps az instabilitás miatt. -
Macka
veterán
válasz
Montesantos #6600 üzenetére
Nálam a Hybrid nyitott oldallappal tuning nélkül GTA 5 alatt 40-43 fok max.
-
TTomax
félisten
válasz
Az egy nagyon jó cucc,nem tudom 50Cfok fölé küldeni és még halk is marad.
-
Joshi
titán
válasz
Ha ezt megveszed, akkor már vehettél volna egy custom kártyát is.
Talán még sörre is maradt volna.
(#6601) Assdak jó, de az én ref gigám néma. Most akkor mi van?
-
h1mpi
félisten
válasz
Montesantos #6596 üzenetére
inkább vegyél egy kompakt vizet
(#6597) Assdak: én nem vagyok oda meg vissza, de megvédem azt a márkát, ami Nálam jól működik. Az, hogy valaki nincs megelégedve vele, nem jelenti azt, hogy szar a márka. Neki nem jött be vegyen másikat... Tudom, hogy működik az ÁFa dolog köszi
-
rtitusz
őstag
válasz
Montesantos #5736 üzenetére
Úgy tűnik a Google nem a barátom ma.
Maradok azért a G1 mellett, a léghűtést jobban kedvelem, egyszer megdöglött egy pumpám az i80-ban, utána váltottam Noctuára.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Montesantos #5736 üzenetére
Ez 980, de itt van Ti is olyan 265-270k körül láttam.
-
slloyd
senior tag
válasz
Montesantos #5577 üzenetére
Elvileg minden ref 980ti titan x re felmegy...
-
TTomax
félisten
válasz
Fel, persze.
-
Modst3R
senior tag
válasz
evga euról meg tod rendelni, ha jó...
-
h1mpi
félisten
válasz
Montesantos #5392 üzenetére
Ti hisztek az AMD-nek még? Szerintem ez arra jó, hogy elbizonytalanítsa a vevőket, ami sikerült is ennek a mocskos AMD marketingnek. Soha nem veszek ezektől semmit.
(#5419) ingalls: Volt átlátszó fólia a kártyán? (ez az enyém doboz bontás után)
Ha megnézed ott van a fólia rajta és azt vissza senki nem rakja, ha levette. -
snecy20
nagyúr
válasz
Montesantos #4853 üzenetére
Nem, OC-s verzió, viszont két év garral, tehát felejtős. Maradna a Giga Gaming.....majd ha elszánom magam.
-
rambustibi
őstag
válasz
Montesantos #4824 üzenetére
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Montesantos #4805 üzenetére
Ha megteheted igen is jó döntés a GTX980Ti, ne felejts el gondoskodni a hűtésről, SLI-ben a refek a legjobb megoldások mérsékelt nagy gépház esetében.
Jó darabig nem lenne Grafikai beállítás problémád 1440p-1600p-ben. -
TTomax
félisten
válasz
Szia!
Én sem voltam 100% elégedett a referencia hűtővel,el lehet viselni de csodák nincsenek.Ezek a kártyák SLIben be tudnak kajálni 700W-ot amit csendesen hűteni elég nehéz ekkora helyen.4K-ban játszok,brutális teljesítménye van egy 980TI SLInek.Elötte 1440p-s 144Hz-es monitorom volt,ott gyakorlatilag szinte mindent be lehetett kapcsolni,ráadni.SLIben a két ref még hangosabb lett,illetve még több venti kellett köré.Aztán osztottam szoroztam,és mivel a procimon már volt egy corsair H100GT,amivel meg voltam elégedve,így vettem egy pár ilyet a két kártyához.[link]
Az eredmény halk leszabályzott ventikkel (push/pull) a felsö kártya amin a monitor van nem megy 50Cfok fölé,mindezt 1500-ra huzva...a mokuskerék ugye megmaradt,az fix 40%-on jár,és a két kártya mögé a vrmre raktam egy 800on pörgő noctuát,csak a békesség kedvéért,a lelkivilágom megnyugtatására.Valahogy igy néz most ki a Két TitanX-em (felirat ne zavarjon meg nem volt Titan X burkolatos AIO,hiánycikk) -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Montesantos #4811 üzenetére
Ha SLI akkor csak ref.be gondolkodj, nekem nagyon csunya elmenyeim voltak az eVGA Classi GTX 780 SLI-vel.
-
Joshi
titán
válasz
Ahogy nézem Giga refed van, arra simán vehetsz valami hybrid hűtést garivesztés nélkül, és akkor megráncigálhatod.
-
Landon
addikt
válasz
Nem akarok nagy bolcsessegeket mondani de ebben a kategoriaban ne az eszedre hanem a szivedre hallgass mert nem az a par 10k fog lerobbantani.
En magamat ismerve biztos SLi-t vennek. Amit neked kell viszont eldontened az a zaj. Ha nagyon jol el tudod adni a refed akkor vegyel utana 2db custom-ot.
Vagy a ref SLi-hez vegyel valami franko hangszigetelt hazat bar az arban lehet nem a legjobb es hutesben sem vagyok biztos de ez is egy opcio.
Ugyan akkor en egy G1-el tolom W3-at kimaxolva 1440p es nincs vele bajom. Persze HW megoli a teljesitmenyt de ki lehet birni azt, hogy nehol bezuhan az FPS. Ez egy "bug". Mivel a HW agyon van elsimitva es tesszellalva Geralt fejen ezert egy adott kameraallasban csak az o feje ki tudja nyirni a gepet pl. egy surubb erdoben. De mind ez szerintem nem veszes. Ahogy a GTA5-ben sem vagok eret 35FPS-nel az ultra grass miatt egyes helyeken. Erezni a difit? Persze! De szamomra belefer. Kb. ennyit tudok mondani az 1db custom-rol. En nem msi-t hanem G1-et venenek mert mennek mint a mergezett eger. Alapbol minden nelkul meglesz az 1370 boost ugy, hogy hozza se nyultal a deszkahoz!
-
Joshi
titán
válasz
Montesantos #4809 üzenetére
Próbálj játszadozni a beállításokkal játékon belül, vannak dolgok amiket visszább vehetsz de még nem zavar. Egyébként mi nem dönthetünk helyetted, ha zavar a ref hangja akkor add el és vegyél egy customot. Vagy ha nem probléma az anyagi megterhelés akkor vegyél még1 980Ti refet. A SLI nem mindenhol jó erre azért ügyelj.
(#4808) akoska07 attól hogy valakinek van pénze még nem jelenti azt hogy jó döntést hozott. Szerintem először pont ezért kérdezett Montesantos fórumtárs és nem cselekedett.
-
Joshi
titán
válasz
Ha tele vagy lóvéval akkor persze logikus, hogy veszel még1 980Ti kártyát egy játék miatt 1440p-re.
-
Erdei88
veterán
válasz
Montesantos #4402 üzenetére
Lehet azért mert nincs Ti-m
még
-
Zorel
senior tag
válasz
Montesantos #4002 üzenetére
Ez az összeomlás Witcher 3 alatt nem egyéni probléma. Több fórumon is volt róla már szó és nem az NV driver a hibás, hanem az MSI AB. Ha kikapcsolod megszűnik a probléma, illetve egy összeomlás után ha 405MHz-en marad a GPU tudod orvosolni egy sima MSI AB restart-al is.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Montesantos #4009 üzenetére
Nem a szin a lenyeg
Ha Catalyst elszallt mitcsinaltal? restart...
Hogy a fenebe van csak 27 FPS-ed Witcher 3 alatt?
Nekem 40-50 FPS siman 4K-ban, HW nelkul persze.
-
Joshi
titán
válasz
Montesantos #4005 üzenetére
Próbáld meg a GeForce Hotfix driver 353.38 drivert, nekem is Giga 980Ti van és jól működik.
(#4008) ffodi ha van újabb, akkor egyértelműen az újabb verzió.
-
ffodi
veterán
válasz
Montesantos #4005 üzenetére
Ha letiltod, akkor is lesz kép. (nem kell engedélyezni az IGP-t)
Újraindítás nem javította meg?
-
ffodi
veterán
válasz
Ha összeomlott, akkor előfordul, hogy utána visszavett órajelekkel megy bármilyen 3d app. Indítsd újra a gépet, vagy tiltsd le/majd engedélyezd a vga-t az eszközkezelőben és jó lesz. Mondjuk ha alapon elszállt, az nem feltétlen jelent jót. Hőfokok rendben vannak/voltak?
3Dmarkolásnál is sokszor ez van, ha nem stabil az órajel. Írtam is már hozzá egy kis skriptet, ami restartolja a vga-t, és bazárja, majd újraindítja az MSI AB-t.
Ugyanis a "hiedelemmel" ellentétben nem szükséges a teljes restart ilyenkor...
-
Asbee
veterán
válasz
Gép restart kell. Valamiért eldobta magát, driver restartolt és most nem megy fel max órajelre.
-
Ombi5
őstag
válasz
Montesantos #3685 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj, levan pecsetelve...
-
válasz
Montesantos #2940 üzenetére
Grat!
Csere 980Ti gamingre?
-
Yllgrim
őstag
válasz
Montesantos #2940 üzenetére
Szep kis kartya, hasznald egeszseggel
-
prime77
aktív tag
válasz
Montesantos #2709 üzenetére
Na látod az már egy normálisabb ár.
Nem 270 ezer.
Gratulálok a karidhoz! -
Firestormhun
senior tag
válasz
Pár percig ma megint lehetett kapni MSI Gaminget, 246k volt az ára.
-
h1mpi
félisten
válasz
211K az tényleg jó ár érte. Én elvagyok a 980-al kivárom, ameddig teljes lesz a választék és remélem mérséklődik a customok ára. Ennyit én se fizetek vga-ért!
Nekem nem volt refem, de nem is szeretnék, max. ha vizezném utána. -
Asbee
veterán
válasz
Montesantos #2196 üzenetére
custom
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Montesantos #2112 üzenetére
Még az Asus félére kiváncsi leszek, de egyelőre ez tűnik a legjobb alternatívának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kerékpársportok
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Hardcore pizza és kenyér topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest