-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
BITBOYS #16720 üzenetére
Valóban jó kártya még mindig,de a 1080 erősebb superpositionban is eredményem csak nehéz a 1080at értelmesen húzni a gpuboost 3.0 miatt...
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
spanglee001 #16432 üzenetére
A gpu blokkot vedd csak le a burkolat bontása után,igy rajta marad a VRM hütés plussz az egész lapos memória hütés a mókuskerékkel együtt.
Nálam igy van egy AIOval.
-
TTomax
félisten
válasz
spanglee001 #16352 üzenetére
Ezért raktam rá én is AIO-t két éve megy hibátlanul,gondozni nem kell,relativ olcsó,bukni nem nagyon lehet vele és pont a ref kártyákra a legjobb felrakni mert ott már alapból van VRM hütés.
-
TTomax
félisten
válasz
spanglee001 #16350 üzenetére
Vegyél egy kraken g10-et meg egy jó olcsó Corsair H55öt.Meg fogsz lepödni.
-
TTomax
félisten
Most vettem észre,hogy a power limitet sem tudom kitolni 110%ra mert habár az AB engedi csak sajnos a játékokban ez nem realizálodik.Szépern elüldögél 100% körül.. szép kis lockos kártyát kaptam vissza,de még igy is megy 1428-1460Mhz között... 1.162VGU,ja igen +feszt sem ismeri fel...
-
TTomax
félisten
Marha jó,az csere darab TitanXen kisebb bios van mint ami az elötte darabon volt,ugy látszik ez már rev2es...az elsön 221kb,viszont az ujabbakon meg 217kb... Nincs hozzá mod biosom...
-
TTomax
félisten
válasz
spanglee001 #16322 üzenetére
Nem nagyon van normális léghütés,én egy aiot javasolok ami picit drágább, cserébe sokkal kulturáltabb,ha még lehet venni valahol.
-
TTomax
félisten
válasz
-Solt- #16298 üzenetére
Megállt rajta a blower,hogy mikor nem tudom mert egy eVGA AIOval használtam.Véletlen vettem észre a házba pillantva...
Maga a blower forgott,(tehát nem szorult meg)söt amikor kézzel menet közben megtekertem akkor a GPU-Z jelezte is hogy felpörög.Szerintem valami vezeték bekötési/forrasz elengedés volt.Maga a vga ettöl hibátlanul ment,és a vicc az hogy a drágább MSI csinálta,az olcsóbb Palittal semmi gond nincs.Láttam én már amikor összeszereltem,hogy valahogy nem igazán ugy áll a vezetéke mint a palitnak,sokkal kevesebb logott ki,szerintem valahol rá volt huzva a burkolat és ott elvághatta a vezetéket,vagy valami ilyesmi.
Amugy lehet ha nem lett volna rajta az AIO akkor megfö... lekapcsolta volna magát persze csak már lehet késön.... -
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Nekem olyan bios van fenn ahol a 100% az 350W...a 120% ugye meg 420W,és bizony láttam már 117%-ot... (witcher3),és kártya is elérte a 60+Cfokot amit amugy nem szokott... (Vcore 1.23V)
-
TTomax
félisten
Biztos nem raknék 100% metal tartalmu pasztát gpura...MX2 all the way...Hozhat nekem 30Cfokot is,ha összegyogyul a hütö a gpuval leszedni meg nem lehet,ha meg picit mellékensz akkor meg az egész vga kuka...
-
TTomax
félisten
Én speciel 200fps felett játszok BF1-et,azt viszont észreveszem hogy bizony tearingel mert a monitor 144Hz-es és ott van a +60képkocka,én örülnék egy 200Hzes monitornak mindenképpen észrevenném.Persze irhatod,hogy minek nekem 200+fps fps.... erre itt egy videó,aki tudja is hogy miröl beszél... [link]
-
TTomax
félisten
Én oda nem adnám a két TitanXem egy 1080ért,de 980Ti slim lenne akkor sem.Egy fullos TitanXP-ért már igen csak olyan nem létezik,vágott gput nekem ne adjanak el 1200dolcsiért.
(#16054) deadwing
Én is BF1-et játszogatok éppen igaz custom beállitással de 200fps alatt sosincs.Nekem jobban adja ha több az fps...
-
TTomax
félisten
válasz
keIdor #15989 üzenetére
Hm,na most megfogtál..akkor a TitanXPnek is ennyinek kellene lennie, de nem mert a Quadro [link]selejt lesz TitanXP,és ami még annál is selejtebb az meg 1080Ti... szép munka,nem is szólnék egy szót sem ha ha emberi áron kinálnák a terméket,ez van olyankor amikor a legerösebb amd termék a GTX980al meg 1060al vetekedik...
-
TTomax
félisten
válasz
-Solt- #15938 üzenetére
Nálam is volt hasonló hibajelenség,de nem a vgaval volt a gond...hanem a monitor tápja adta meg magát.Fekete semmi,majd a monitor kikapcsolta magát,ezután kihuztam a tápot vártam vele egy fél percet visszadugva azonnal indult,és addig ment is szépen amig ujra ki nem kapcsoltam a gépet.Tápcsere megoldotta a problémát,mondjuk nekem külsö tápos a monitor...
-
TTomax
félisten
Én azért jól el vagyok az SLIvel,és nem is szándékozok cserélni amig egy kárya nem lesz erösebb mint ami most van.Igaz idén elég sok játékot nem vettem meg mert nagyon sok trehány pc port érkezett,azt hiszem nem vesztettem semmit.
-
TTomax
félisten
válasz
takacsbotond #15684 üzenetére
Az egyiknek 1520MHzen a másiknak 1540MHzen van vége.... SLIben 1516MHz.
-
TTomax
félisten
válasz
takacsbotond #15682 üzenetére
594MHz-en megy a vgad..Túlhúztad és leváltott low3Dbe,így védekezik a vga.Innen általában csak a restart után tér vissza...Gondolom már boot után ide vágja vissza,azért nem veszed észre... vegyél vissza belöle,és a furmakot is felejtsd el,haszontalan semmirevaló program,ami csak arra jó hogy megnézd mennyire tartalék van a hűtésben.
-
TTomax
félisten
válasz
msgt.fubar #15662 üzenetére
Nyugodtan rárakhatod arra tápra,az adatlapja ellenére az egy single rail táp,mert a három 12V-os ág ugyanoda van forrasztva.
-
TTomax
félisten
Igen azt gondolom azért 80%-on megjön a hangja.Vagy raksz rá egy AIO-t vagy egy full cover blokkot.Előbbi olcsóbb,utóbbi viszont egy premium megoldás.Körbe is támogathatod ventikkel,amolyan "kenjük be sárral" megoldás,egy pár fokot hozhat de hosszútávon csak dühíti az embert.
-
TTomax
félisten
Egy alapnak jó,nekem egy picit hangosnak és melegnek tűnik.Persze ezektől baja nem lesz,de én inkább olyan 1450köré lőném be.Azt a 41MHz-et úgysem veszed észre,de talán egy picit halkabb és hűvösebb maradna.Az viszont látszik,hogy több csak akkor van benne ha mókolsz a hűtéssel egy picit.
-
TTomax
félisten
válasz
gainwardgs #14883 üzenetére
Hatása van de,használni értelme nem sok.
-
TTomax
félisten
A Doomban OGL/Vulkan API elérhető,az OGL-el sincs semmi gond,de a Vulkan gyorsabb,nálam 1440pben kimaxolva 100fps körül ment,most meg oda van szegezve a 144fpsre.OGL alatt megy az SLI bár nem tul hatékonyan,Vulkan alatt viszont nem.Mindjárt megnézem 4Kban is mert eddig olyan 60fps környékén volt Vulkannal.
-
TTomax
félisten
Nem is írjátok milyen jó az új driver (372.54)?Doomban Vulkan alatt annyit megy egy TitanXem fpsre mint OGL alatt az SLI,witcher 3 kisimult végre és megy a fastsync (maxwellen is végre),WDDM 2.1 support keplerig visszamenőleg,nem néztem a főoldalt de két söröm van rá nulla hír van róla PH!-n....
-
TTomax
félisten
válasz
ScomComputer #14283 üzenetére
No igen ilyen az AIO....
-
TTomax
félisten
válasz
ScomComputer #14281 üzenetére
Félgázon megy a vga mert a vsync be van kapcsolva...itt pl teker rendesen [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest