- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
ingalls #4762 üzenetére
Nekem mind a 3 cw-s volt, az elso ketto eseteben egy Seasonic G650-es tap volt mellettuk, a harmadik esetben meg az EVGA P, szoval a tap-ot mint hibaforrast kizarnam, egyszeruen ezek ilyenek (Fury is CW-s. tudom, az alaplap is sz@r...
) Ezzel vagy szerencsed vagy nincs, sokaknak egyaltalan nem cw-s, nekem 4-bol 4, ez nem jelent semmi mast mint pech-em van.
Igazabol ha a cw nem zavar es a ventik zaja sem akkor mindegyik Ti jo lesz neked, kicsomagolod, bepattintod, feltolod az utolso drivert es mar megy is mint a raketa, nem kell allitgatni semmit. Ez az aldasa hogy NV eros szoftver tamogatasban. Ha halk kartyat akarsz es nem vizezed akkor Palit vagy ahogy hallottam MSI.
Szerintem nem nagyon tudsz mellenyulni, igazabol mindegyik jo, most megindultak lefele az arak is, szoval Ti jo valasztas, en tudom ajanlani
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Raspberry Pi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest