-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
A két szélső cső összeér a mellettűl lévő csővel, plusz az összes cső hozzá van forrasztva a bordához. Igaz, hogy nem közvetlenül a GPU-tól szállítja el a hőt, de akkor is van jelentősége. Nem tudom miért vagytok úgy oda.
#3020: Ahogy nézem a GPU-Z képeket, szoftverből mindenkinél ki van tolva 110%-ra, de az csak 10%-os többletet jelent a 250W-hoz képest. Persze a Ti így is nagyon jó kártya, de ha már találunk egy köteg ezrest az utcán, akkor ne csak pár darabot rakjunk el belőle, hanem az egészet tegyük zsebre.
Úgy értettem, hogy írjatok be a kártyába egy módosított BIOS-t. Egyáltalán nem bonyolult, de ha mégis, van itt néhány eber, aki segít benne szívesen. -
#Morcosmedve
veterán
Én nem ezt tapasztaltam, de a házhűtésem éppen elbírt a magas VRM-el, viszont szegény daveoff megküzdött vele... sajnos utána bűvölni kellett, mert ki kellett tesztelni, hova csavarja az ember (egekbe) a ventit, hogy jó legyen a VRM.
Attól függ, van akinek rossz, van akinek nem és van, aki nekiáll megoldást keresni, de nem ideális, ahogy írod is.
Mosfet átvariálása nagyon jó, de akkor ilyenformán még szánalmasabb, hogy magas hőfokokat produkál, egy lekicsinyített és fémházas tranyó (vagy mégis korrekt hűtő/borda/ kéne rá, mert ettől még nem lett "hűvös").Arra, hogy overall jó-e ez a "DirectFET" - minőségibb-e nincs válasz, de kisebb és jobb a hőelvezetése, ami plusz pont.
Ki az a user, aki megmondja az élettartamot... Valószínűleg 3-4 év közé van belőve napi "x" óra használattal, a gari miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest