- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ingalls
senior tag
Es akkor csak álljak el, vagy mondjam el a panaszt? En nem a penzem akarom vissza, hanem egy rendes kártyát érte. Ugyan ezt venném, csak mondjuk újonnan.
Gondolom, simán azt fogják mondani, hé haver, ilyen olcsón adtuk, tudnod kellett volna, hogy hasznalt/visszavitt kártya. -
Assdak
őstag
Sok esetben igen. Sok esetben pedig le se ragasztanak semmit. MSI kártyákon kívűl, még nem hoztam nagykerből leragasztott dobozban kártyákat, pedig elég sok helyről volt már beszerzésem. Nyugodtan el lehet menni egy nagykerbe és megnézni, hogyan mennek a dolgok. Hozzáteszem, ez az adott kártya értékéből az ég világon semmit nem von le.
-
Assdak
őstag
Az, hogy dobozban jön, vagy hogy le van e ragasztva nem ugyan az... Ezt írom, hogy ha kérem, lepróbálják. Ha a boltba bemész, és kéred, hogy megnézhesd amit veszel, de mégse viszed el, azt is visszacsomagolják úgy, hogy a következő vevőnek fel sem tűnik, hogy az orig vagy sem. Nem is feltétlen értem mi a baj azzal, hogy valaki már megfogta az adott kártyát, mikor a gyártás csomagolás során, már vagy 20 ember kezén végigment..
-
daveoff
veterán
A vapor-kamra lényegében egy hőcső, csak nem cső alakú, hanem inkább téglatest, és közvetlenül rajta van a borda. Ez érintkezik közvetlenül a GPU-val, és sokkal hatékonyabban vezeti el a hőt, mint bármi más. Csak felső kategóriás kártyáknál alkalmazzák, mert nagyon költséges, azt hiszem még a Sapphire fejlesztette a 2000-es évek közepén valamikor...
-
Joshi
titán
Pont ma linkelték a Poseidont.
Egyébként ezt se láttam kiskerbe sehol.
(#4923) Joshi Engem a matrix erdekelt volna, az olyan, mint a black-em.
És miért olyan fontos hogy a Mátrix legyen? Rengeteg jó kártya van 980Ti-ből. -
Joshi
titán
A kérdésemre megkaptam a választ miszerint a 980Ti alapon ment. Ez ok, de ilyen oldalak hogy jönnek ahhoz hogy egy alapon üzemelő kártyát hasonlítanak egy OC-és kártyához. Nem az lenne a fair hogy akkor mindkét fél kártyájából kihozzuk a maxot és úgy vetem össze a teljesítményüket? Egyébként a Fury topikban sokan úgy vélik hogy a Fury & a Fury X kb olyan szinten van mint a 980Ti.
(#3414) Zorel nézd, én nem vagyok egyik fél pártján se, azt használom amelyik jó teljesítményt tud jó áron. De amikor ezek a tesztek félrevezetik az embereket, azt nem nagyon tudom elviselni.
ui.: egyébként nem véletlen hogy ilyen tesztek vannak a Fury-ról, mert ugye az AMD nagyon megválogatta a tesztoldalakat. Nincsenek véletlenek.
-
Asbee
veterán
Nem az egy téves képként került oda. Ha nem értesz hozzá, akkor ne erőltesd ennyire. Többit privátba ha folytatni akarod.
(#3390) Lauda: Nem tudom miért nehéz elfogadni, hogy nincsen igazad. Ha nekem nem hiszel, akkor googlet használd. Téves az összehasonlításod mert rossz kép van rossz helyen, ennyi. Nincs ebben semmi, de a téves infót fölösleges hangoztatni.
-
Asbee
veterán
Külön vissza néztem és eszembe jutott már, ott van a fail, hogy te a 780 nyákját hasonlítod a 780ti-jéhez. Szóval tudom, hogy ez itt off de, így befejezésnek:
Ref 780ti:
Manli 780ti ref:
Ref 780:
Remélem így már tiszta. Bocs a többiektől, több nem lesz a témában. A lényeg az akart lenni, ami itt nem ismert nem biztos, hogy szar.
-
kenwood
veterán
Azert ez nem igy mukodik.
En dolgoztam mobil boltban,mivel minden modellbol 1-2 darab votl a teljes keszlet,a dobozok 90 szazalekat kulonbozo okokbol kinyitottuk eladas elott.
Par szazalek haszonkulcs melle nem fer bele,hogy minden erdeklodonek uj dobozt nyissunk ki.
Illetve az sem,hogyha szeretnenk ismerni az altalunk eladott termeket,akkor ahhoz a ceg selejtezzen le minden modellbol egyet,csak,hogy megnezhessek az eladok,mit tud. -
Landon
addikt
+G1-eken a huton van egy folia amit ujra felrakni szerintem nagyon nehez. Az viszont furcsa, hogy 238k volt csak a G1. Refet aruljak sok helyen annyiert. G1 a legjobb custom - HOF, Kingpin, Classi-t most hagyjuk - es olcsobb mint a Zotac Amo iponnal.
Felre ne ertsen senki nem baj, hogy olcso volt csak furcsa kisse.
-
Joshi
titán
Kiteszteltem, de az 5Ghz-es proci órajel nem 24/7-re való az 1.380V-os feszültségével.
Valami beakadt a rendszeren, de már késő volt ezért hanyagoltam. Nem a vga miatt volt az biztos. Csak kíváncsi voltam hogy a furyhoz képest mennyi pontot kapok Ultra 4k-ban.
(#2930) steinmacher persze befér csak nagyon zsúfolt lesz, attól hogy vízhűtéses egy gép még át kell mozgatni a radikon a levegőt.
-
lowzor
veterán
Ha nagyon nagy gondban van a vevő, akkor visszaküldi/küldeti a gyártónak, aztán kész. Nincs ebben semmi gond. Ha az eladó gari nélküli áron adja el, még akkor is pénzénél lesz. Annyit meg nem hozna az eladásnál a magyar gari, hogy csak azért megérje MO-n venni. Sőt itt a használt piacon a lehető legolcsóbban akarnak mindent megvenni. Ha tehetném, én is külföldön vennék kártyát.
-
KAMELOT
titán
Azt hiszem ilyen kártya sokáig ki fog szolgálni szóval egy hamar nem fogod eladni!
És azért 30-40K nem kevés pénz! AHogy a kolléga is írja...aprón ha adod picit olcsóbban simán elviszik! Ami ment 1 évig utána is fog menni! Ha szétfeszeled akkor fog elromlani...ha simán használod semmi baja nem lesz! -
keIdor
titán
És miből gondolod, hogy valaha is el lesz adva? Ami már nem kell, van, hogy családtag megkapja ajándéknak, itt is lehet ez lesz 1 év után. Szerintem bízd csak rám, meg vegyük már figyelembe, hogy -30-40k-val olcsóbb, ha olcsóbban adnám aprón a külföldi garlevél miatt 10k-val ugyanúgy elvinnék.
És a tudat, hogy nem ide adózok és nem az én pénzemből építenek stadiont lehengerlő. -
KAMELOT
titán
Jó drága ez papa! Nálunk a ref csak 745eu kuponnal együtt!
-
rambustibi
őstag
A bench tesztnél minden ki volt kapcsolva (ahogy az inteles srácnál is), mert ha bekapcsolsz valamit advanced beállításban, akkor megváltozik a felhasznált vram mennyisége, ami az inteles srácnál 3341MB és így nálam is 3341MB.
Amikor játszom, akkor advacned-ben mindent bekapcsolok és fel szoktam tolni maximumra.
-
Megszuletett az eredmeny:
Mindkettonel futott a shadowplay, hogy vissza tudjam esetleg nezni, hol mennyi volt az fps.
HT ON:
Frames Per Second (Higher is better) Min, Max, Avg
Pass 0, 46.766495, 113.085548, 81.922523
Pass 1, 36.701660, 92.854301, 57.859325
Pass 2, 41.932850, 132.977936, 72.643288
Pass 3, 54.677483, 161.390594, 84.889565
Pass 4, 31.878561, 139.448944, 77.377274HT OFF:
Frames Per Second (Higher is better) Min, Max, Avg
Pass 0, 11.153069, 127.176323, 82.366768
Pass 1, 41.648018, 89.114731, 57.435894
Pass 2, 49.503830, 118.388466, 72.294899
Pass 3, 40.194145, 132.153595, 85.151978
Pass 4, 5.009659, 131.796890, 74.327789Eleg vegyes a kep, a max fps-ek talan magasabbak ht-vel, viszont az average gyakorlatilag ugyan az.
-
Landon
addikt
Igen en is tisztaban vagyok ezzel a logikaval ami e mogott all es nem ertek egyet vele. Premium termeket vasarlok amiert szemely szerint elvarnek kicsit tobbet mint egy kartyat es egy dobozt. Nem az bant, hogy semmit nem kapok melle hanem az, hogy ha a 980/70-esek melle hozza tudjak csapni azt a 2 jatekot akkor ugy gondolom egy szep gesztus lenne ezt a TX eseteben is megtenni. Nyilvan aki ilyen kartyat vasarol annak nem a jatek lesz a fo problemaja de akkor is ez ezzel kimutatnanak egy kis tiszteletet a vevo irant...
Na mindegy nem akartam ezzel offolni a topicot, elnezest.
-
-
ÁdiBá
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest