-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
-Solt- #16520 üzenetére
Rendben
Valaki tud itt a PH egy megbízható személyt aki foglalkozik speciális műszerekkel ilyen célok javítására ?
Vram,GPU ?
Bemérni a hibát,és megtalálni mi lehet a baj ?
Van egy elméletem sokszor volt nyitva télen az ablak.
A hideg meleg extrém változása miatt a golyócskák megrepedhettek.
Cserélni kéne,és újra rebal,vagy minek hívják dolgozni a GPU t
Vagy 3 hónapig gyűjthetek azt lesz 1070 ezt meg jó áron oda adom addig nem akarok VGA nélkül maradni.
Igaz lenne itt részletben a PH havi 40 ért egy 1070 jó lenne,de nem tudom van e ilyen lehetőség rá. -
rup1u5
nagyúr
válasz
-Solt- #16397 üzenetére
Gyakorlatilag tök mindegy.
Én a CPU-ra csíkot szoktam tenni úgy ahogy a szilikon van a kupak alatt, GPU esetében meg ahol nincs kupak ott ujjal kenem szét vékonyan, egyenletesen. Úgy legalább nem lesz pasztás a GPU környéke. Az ujjam hegyére meg ráhúzok egy darab folpackot. -
TTomax
félisten
válasz
-Solt- #16298 üzenetére
Megállt rajta a blower,hogy mikor nem tudom mert egy eVGA AIOval használtam.Véletlen vettem észre a házba pillantva...
Maga a blower forgott,(tehát nem szorult meg)söt amikor kézzel menet közben megtekertem akkor a GPU-Z jelezte is hogy felpörög.Szerintem valami vezeték bekötési/forrasz elengedés volt.Maga a vga ettöl hibátlanul ment,és a vicc az hogy a drágább MSI csinálta,az olcsóbb Palittal semmi gond nincs.Láttam én már amikor összeszereltem,hogy valahogy nem igazán ugy áll a vezetéke mint a palitnak,sokkal kevesebb logott ki,szerintem valahol rá volt huzva a burkolat és ott elvághatta a vezetéket,vagy valami ilyesmi.
Amugy lehet ha nem lett volna rajta az AIO akkor megfö... lekapcsolta volna magát persze csak már lehet késön.... -
TTomax
félisten
válasz
-Solt- #15938 üzenetére
Nálam is volt hasonló hibajelenség,de nem a vgaval volt a gond...hanem a monitor tápja adta meg magát.Fekete semmi,majd a monitor kikapcsolta magát,ezután kihuztam a tápot vártam vele egy fél percet visszadugva azonnal indult,és addig ment is szépen amig ujra ki nem kapcsoltam a gépet.Tápcsere megoldotta a problémát,mondjuk nekem külsö tápos a monitor...
-
killer095
őstag
válasz
-Solt- #14351 üzenetére
Millió egy topikban le lett írva a miértje hogy miért is halovány a Ti, kicsit elgondolkozik az ember, rájön hogy ha még jobban megvágják a gp102-őt akkor az 1080 hoz képest lesz talán ha 15% előny, és ezért nem fizetne a kutya sem 300k-t, és a titannak sem állítanak vetélytársat, hozzáteszem jövő tavasszal már szállingóztak a hírek hogy jön a volta, minek akkor még egy high end vga mikor a termékpaletta le van fedve így is, konkurencia meg a fasorba sincs...
-
keIdor
titán
válasz
-Solt- #12780 üzenetére
Én arra számítok, hogy az egyedi hűtésesek jobban fognak menni ennél is, ahogy a múltban is így volt. Több is lesz az, a GM200 a határon van, a GP104-nek meg még nem érték el a végét, a hűtés visszafogja.
De egyébként GK104, GK110, GM204-ről jó váltás ez, nem is a Ti tulajoknak szól.
-
-
-
Joshi
titán
válasz
-Solt- #11533 üzenetére
Én azt mondom, hogy felejtsd el a V-Sync-et.
ui.: ahol muszáj bekapcsolni a vsync-et mert töredezik a kép, mint pl az Alien Isolation-nál vagy Wolfenstein az rendszerint működik is, de ahol a vsync nélkül se töredezik a kép, ott többet árt mint használ. Ez csupán csak személyes tapasztalat, lehet hogy másnál nem így van.
-
prime77
aktív tag
Igazad van barátom.
Jó a hasonlatod.
Na megyek vissza a grafikonjaimhoz.
Még itt írogattam a 2200 dollárból lett 2715 az USD/HUF-on.
No nem mindig van ám ilyen sem!
Elnézést mindenkitől egyébként,de tényleg cseszte a csőrömet,hogy ez a kari még mindig annyi amennyi.
De Solt fórumtárs hasonlatával nem lehet vitázni! -
hdekakas
senior tag
Fólia az enyémen is volt. De kipróbálni ki lehet fóliával is, hogy gyenge az asiq, vagy már windows alatt is sípol a kártya.
Mindegy kitől kapom, ipon-on keresztül. Meg nem a nagyker monda, hogy nem tudok semmit se csinálni, nyeljem le a kártyát, hanem az ipon. Másik cégek meg álltak szíves segítségemre, bármi volt. -
Yllgrim
őstag
Jol dontottel, sose band meg a dontesedet! Itt van egy jo kis kozosseg, ok majd patyolgatnak
Igaz az itt nem sok mindenkit erdekel, de azert kis zarojeles NVIDIA infosag.
Azt nem sokan tudjak, de NV linux-on is zart drivert ad ki, amiert eri kritika az ottani kozosseg reszerol, ellenben amig nalam jart az a par Ti, Linux alatt "kivalloan" (eleg jol) muzsikaltak a driverek, szoval ez jo pont.
LinuxCon-on volt tegnap egy eloadas egy NV szoftvermernoktol, grafikai alapok, Linux, aki vagja az NV VGA-k mukodeset, azoknak semmi ujdonsag, szamomra erdekes volt es igen informativ.
Ma elkaptam egy par szo erejeig es megkerdeztem hogy O mint NV mernok hogy latja a jelenlegi es a jovobeli driver tamogatottsagot Linux alatt, o maga belefolyhat-e a Nouveu (kozosseg altal fejlesztett Linux driver) projektbe, NV engedi-e ezt? A valasz tobb mint erdekes volt, nem csak hogy engedik, de ha barmelyikojuk szeretne reszt venni benne akkor tamogatjak benne oket, tavaly tortent egy valtozas NV mentalitasaban, amikortol mar elismerik azt a projektet (addig a letezesuket is elutasitottak) es megha hivatalosan nem is tamogatjak jelenleg, a "nagyon kozeli" jovoben valtozasok lehetnek, nagy valtozasok.
O maga aktivan reszt vesz a nyilt driver fejleszteseben kozossegi szinten tobb kollegajaval egyetemben.Beszelt arrol is, hogy peldaul tobb termekre nincs hivatalos dokumentacio, de peldaul GRID (Kepler) es Tegra X1(Maxwell)-re van. Ezekbol eleg szepen lehet dolgozni es jo nyilt drivereket irni Linux ala.
Rakerdeztem a low level API-kkal kapcsolatban mit gondol, O azt mondta naluk a Vulkan a leginkabb elterjedt, mert nem korlatoz egy OS-re, platform fuggetlen es mindenki szamara elfogadott nagyon jo megoldas! (Ugye a Khronos fogja ossze) Nem kicsit lepodtem meg ezen, bevallom toredelmesen.
Utolso kerdes (volt meg sok mas, de az nem erdekel mindenkit
) Mit gondol milyen lesz a Pascal?
Erre nem adhatott hivatalos valaszt, mert o szoftver mernok, de amennyit elmondhat az az:AWESOME!
Na, jo ejt az uraknak, elvezzetek a kartyaitokat, ha jon a Pascal elo lehet venni amit irtam
Max jovore ujra eloveszem de akkor mar Berlinben
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Medence topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest