- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
válasz
rambustibi #12399 üzenetére
2 db van és mindkettő 14 napos elállásból újracsomagolt.
-
válasz
rambustibi #11709 üzenetére
Ez nem valami sok... mire sok lesz belőle addigra a maxwell-t bőven leváltják.
#11710 TTomax: Attól félek én is hogy csak úgy önteni fogják a dx12-es játékokat. Egyébként eddig Pascal volt a következő gen, vagy most már Volta lett belőle?
-
Sebestyen01
őstag
válasz
rambustibi #11578 üzenetére
Azert 1-2 ember tud elni
Komoly dolgok ezek akar hogy is nezzuk!
De mint ahogy egy masik topikban megmondta egy ugyan csak okos ember 6MAG!
-
ScomComputer
veterán
válasz
rambustibi #11578 üzenetére
Te ismered a srácot aki vett ilyet?...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
rambustibi #11183 üzenetére
2 generaciora vissza csak Asrock lapom volt es maximalisan elegedett vagyok vele. Sosem volt gond, tuningbarat, stb. Na de nem offolok. Betolom a pizzat es osszerakom
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Köszönjük Emese
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Szerintem korrekt motyonak tunik
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #10843 üzenetére
Ahhoz képest a teljes gyári ASUS bios úgy vissza boostol mrnorb-nak, hogy öröm nézni... Pedig 65 fokos a GPU....
Ennyit az ASUS gyári biosáról, egy matrixon.
Kifut a TDP-ből, úgy hogy nekem ne mondja senki azt hogy az ASUS csoda, ilyen csoda...
Azért egy majd 300 ezres GTX980Ti rog kártyától az lenne a minimum hogy a TDP-vel ne kelljen már foglalkoznom mikor 3 tápegység van a kártyán. 2x8 / 1x4 valami LN2 leolvasztó dolog....(#10846) Sebestyen01 Nem irigyelem amennyit bukhatott a Titan X-en....
Jó időbe adja el viszont, hiszen a júniusban érkező Pascal-nak a Titan X lesz az első nagy áldozata ár/értékben. -
Sebestyen01
őstag
válasz
rambustibi #10845 üzenetére
Mit lehet venni helyette?
-
Modst3R
senior tag
válasz
rambustibi #10843 üzenetére
én csak összefoglaltam az elmúlt félévet! statisztika nem egyedül én vagyok!
kifogtál egy jó darabot, használd egészséggel. Többiek valszeg visszavitték
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz
rambustibi #9548 üzenetére
Haha, és ez szerinted jó? Azért mert van pár új játék amivel tudsz egy titanX-el 45 fps-el 4k-n (néha kellemesen be-be szaggatva, 100 Hz fölött csodálatos mikrolaggokkal) játszani, 980Ti-vel az lesz egy jó ha 40 fps.. de ez még hagyján, aztán van másik 10-20 game, ami meg 4k-n titanX-el is 20-30 fps-ekkel megy.. aztán a sok okostojás picsog, hogy jaj jaj optimalizálatlan az azért van, és nem azért mert kevés az egy vga 4-kra max grafikára... és nem tök mindegy? Nem egy és nem kettő ilyen játék van. Akkor azokkal ne játszunk vagy hogy? Szánalmas ez a hisztéria ami megy...
-
norb55
őstag
válasz
rambustibi #10368 üzenetére
Szerintem a 980ti matrix éri meg legjobban az árát 262K-ér, az ugyan az mint ez, csak a kinézete más kicsit. Nekem mindig Asus alaplapjaim voltak , és az utóbbi évekbe egyre több GPU is volt , talán ezért döntöttem 980 ti gold mellett egyfajta támogatás részemről nekik.
Ők cserébe a gyárilag legerősebb VGA-t adták oda , mert melyik 980ti kártya boostol gyárilag 1481 MHz-re?
Azt hiszem csak a Zotac AMP Extreme ami megközelítőleg ennyi , árába meg 289K ami pont annyi mint az Asus volt . EVGA kártyát nem veszek, volt benne részem KingPin se menne többet gyári feszültséggel.
daveoff Mért nem lehet adni rá, 66 fok zárt házba , egy nyitottba a 63 fok elérhető. Ettől hűvösebb meg minek? A másik ne feledd ez a hőfok 52%-os venti fordulattal megy, tudnák rajta segíteni hogy jobb legyen.
-
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #10368 üzenetére
Nagyon magas neki az alapfesz, azért megy így, AUS így oldotta meg a tuningot, pakolt neki feszt. De ha 1530-at megy valley-ban, akkor játékokban szerintem max 1500 körül stabil. Egyébként nem is azt mondtuk, hogy baja lesz a hűtéssel, hanem, hogy sokkal olcsóbban vannak jobb hűtéssel rendelkező kártyák, ennyit mondtunk. A másik, hogy láthatjuk, a guru3D-s hőfok tesztre sokat nem lehet adni, mert norb-nál sokkal melegebb a GPU már egy valley-tól is.
-
Maotun
őstag
válasz
rambustibi #9548 üzenetére
Monitorod? Remélem nem titan sli vel készült a videó,
Szépen megy,,, "okostojás" ... Mit nem kell tűrni a "zendülésig"
Kitartás! -
Tomdriver
őstag
válasz
rambustibi #10148 üzenetére
"Nem kell foglalkozni az elhangzott negatív kritikákkal."
Így van, had vegye!
De hát ha van ennél jobb és ajánlottabb kártya, miért tenné?
Persze próba szerencse, kívánom törje meg a sort és váljon be.A magam részéről most csak Giga xtreme-t (a vizhűtésű változatot, ami alapjában ua. mint players111 fórumtársé) venném illetve ez az a kártya, amire lecserélném most a Zotacot.
-
Modst3R
senior tag
válasz
bocsánat, javitanék. vettek már páran 980tiből matrixot/strixet, annak ellenére h mi nem javasoltuk, csak érdekes módon megvétel óta nem hallani róluk...érdekes....nagyon érdekes....
-
Joshi
titán
válasz
Igazából elég konkrét ellenérvek vannak az Asus ellen, mint az irreálisan magasabb ár és az átlagos hűtés. Ha ennek ellenére az kell a usernak, akkor vegye meg.
-
daveoff
veterán
válasz
De magával az ASUS-al van tapasztalat bőven, és az utóbbi időben nagyon sok a negatívum, lapozd csak át a topikokat.
Ja, igaz, én is kupaktalanítottam már pár procit, 4790K-nál ez kimarad, és tökéletesen teszi a dolgát így is, csak nem LinX-el kell gyilkolni, ennyi a titka...
(#10149) norb55: Nyugi, nem lesz vele gondod, csak méreg drága, ennyi baja van...
-
h1mpi
félisten
válasz
rambustibi #9897 üzenetére
Akkor beálltál a sorba
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
rambustibi #9890 üzenetére
Ahol elfogy a 3.5 giga, ott még van további fél
Felültél a beef vonatra vagy mi az isten?
Tök jó egy 110 ezres kártyát egy 350 ezreshez hasonlítani.
-
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #9794 üzenetére
980Ti erősebb, mint a Titan X, úgyhogy végképp nem értem az ilyen kijelentéseket én sem. Nincs nagy különbség játékokban, csak kétszer olyan gyors, mint egy 970...
-
bombibmw
veterán
válasz
rambustibi #8811 üzenetére
Én már csak ezért sem vennék Strix-et.
A memória nincs hűtve és az árazás sem ok és a burkolat is műanyag.
Érdekes, hogy iponon is ez a típus a legnépszerűbb.
Nagy a hype. -
Macka
veterán
válasz
rambustibi #8741 üzenetére
Nekem is csak 4 Ghz-n megy a 4790k, 4K-n még tuninggal is 100%-on teker a Ti WOT alatt, míg full hd-ban 30% körül volt a kihasználása.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #8688 üzenetére
4,1 Ghz hogy lehet nálad a 4790K? Semmi OC? Semmi AAA ?
4K gondolom mérsékelt beállításokon viszi a Titan X, mert nálam az 1500 MHz GTX980Ti megpusztul alatta, ami azért picit gyorsabb mint egy ref Titan X -
Szattila83
tag
válasz
rambustibi #8645 üzenetére
Köszönöm!
Igyekszem.
-
gainwardgs
veterán
válasz
rambustibi #8443 üzenetére
Gratulálok hozzá aki megvette ezt a bug halmaz codot még ha a grafika mutatna is valahogy...
De azért toljunk alá egy titanx-et nehogy már. .
-
brumi1024
veterán
válasz
Miért általánosítunk egy 12 éve toldozott foldozott motor alapján? A CoD-ok az utóbbi időben nem túlzottan a programozás mintapéldái, ez is nyilvánvalóan egy hasonló méretű elvi hiba lehet, mint az AW-nél a végigjátszott pályák VRAM-ban tartása.
-
Joshi
titán
válasz
Még legalább 3-4 hasonló játékkal is példázódj, különben ez is egy optimalizálatlan játék csak.
-
Erdei88
veterán
válasz
Remek példa volt . COD...
-
h1mpi
félisten
válasz
rambustibi #8437 üzenetére
és Te UHD-n játszol?
-
Maotun
őstag
válasz
rambustibi #8427 üzenetére
akkor teszek mellé még egy 390x-et az +8Gb crosslibe
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #8427 üzenetére
Mihez? FullHD-hoz...
1440p-ben nem tudom kihasználni a 6GB egy OC GTX980Ti-vel.
Te kihasználod a Titan X - alatt a 12GB...
Ez nagyon erős volt...Inkább hatszor vásárolnám azt a ROG kártyát mint egy Titan X refet 12 GB Bullshittel....
-
gainwardgs
veterán
válasz
rambustibi #8302 üzenetére
4790k-ra váltottál nem?
Vagy rosszul emlékszem -
ÁdiBá
veterán
válasz
Ne kezd már megint. FullHD Titan X és Opteron rendszereddel....
Tisztaban vagyok hogy Intelt használsz. Nyugi világbajnokos bencharkos srác...
Mikor mondtuk már neked hogy az AMD egy fos ahhoz a vashoz. -
bombibmw
veterán
válasz
Opteron?
-
Zorel
senior tag
válasz
rambustibi #8150 üzenetére
Az olyan gyenge, hogy nemhajcsaki az FX-et sem!!
-
törölt tag
válasz
rambustibi #8150 üzenetére
Evga
-
h1mpi
félisten
válasz
rambustibi #7783 üzenetére
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #7765 üzenetére
Már mint referencia... értem én. Custom alatt csak egy izmosabb hűtést gondoltam...
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #7763 üzenetére
Csak óvatosan. Cpu itt annyira nem is számit inkább az hogy mennyit bír a TItanX-ed. Azt pedig látod hogy nem ritka a 18 ezres pont is egy 980Ti-vel mert mennek szépen 1500 fölött is egy megfelelő custommal.
Ennek ellenére nem hiszem hogy annyira húzni kell egy TitanX et a játékokhoz. -
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #7760 üzenetére
Na... Intelt nem tuningolunk régi FSB szorzóval mert mindent megdöglesztesz vele...
Amugy nem rossz eredmény, szinte semmi különbség nincs a 980Ti és a TitanX között. -
Modst3R
senior tag
válasz
rambustibi #7282 üzenetére
Nálad igen nálam nem. Csak megosztottam a tapasztalatom. Az információt mindenki úgy dolgozza fel ahogy akarja!
-
Speed®
titán
válasz
rambustibi #7121 üzenetére
Jahogy ez auto? Derék. Jobban járnál kézi beállítással, mert a BCLK piszkálása általában több feszt is jelent, az auto OC meg túl is lövi mellé..nem hiszem, hogy 1.2V kell neki 4.4hez.
-
Speed®
titán
válasz
rambustibi #7116 üzenetére
Látom még mindig BCLKval tuningolsz..félsz szorzót emelni Z/Kval
-
jones965
Modder
válasz
rambustibi #6930 üzenetére
Bár nem ehhez a topikhoz tartozik, hiszen van külön HWBOT topik, ( így kérem az ezzel a témával a továbbiakban ott foglalkozzunk.
Nos: amikor valakinek az eredményét reportolják, és nincs érdemi változás, a moderátorok fogják felülvizsgálni. Ami biztos, hogy az eredményed hiába valid, bugos eredmény született, amit a szóban forgó oldalról előbb vagy utóbb törölni fognak. -
h1mpi
félisten
válasz
rambustibi #6930 üzenetére
Ha olyanok mondják, hogy rossz az eredmény, akik "nem a csúszkák" húzogatásával tuningolnak, akkor nyugodtan elhiheted.
-
brumi1024
veterán
válasz
rambustibi #6919 üzenetére
Ez gyönyörű hozzáállás. Ha valaki korrektül és normálisan leírja, hogy miért nem tartja reálisnak az eredményt, az már eleve irigy, és te nekiesel egy olyan nyelven, amit nem ért.
-
jones965
Modder
válasz
rambustibi #6925 üzenetére
Az enyém chilleres hűtésű. Amit linkeltél nem bugos eredmény. A képfeltöltés extrem és elite ligában nem kötelező, csak külön kiírt versenyekben.
-
ffodi
veterán
válasz
rambustibi #6925 üzenetére
A baj csak az, hogy ez az eredmény nem bugos. (nézd csak meg a részeredményeket)
A magasabb pont valószínű a magasabb órajelből következik, mert a boost 2.0 clk nem látszik a képen, és/vagy agyon van tweakelve, ami pedig engedélyezett.
-
jones965
Modder
válasz
rambustibi #6915 üzenetére
Azért reportolták, mert bugos az eredményed. Konkrétan a Fur test, Fluid test és a Raymarch test. Itt nagyon magas pontokat kaptál, ami miatt lett ennyi pontszámod. Viszonyításnak itt az én 1600Mhz-en futtatott eredményem szintén TX kártyával. Az én gpu pontom 46K a Tiéd pedig 41K, mégis több végpontot kaptál.
Egyszerűen törlöd az eredményedet. -
Erdei88
veterán
válasz
rambustibi #6917 üzenetére
Leírja a problémáját. Bugos a program emiatt irreálisan magas értéket kaptál még az LN2es értéknél is magasabbat
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Lehet AMD-szimpatizánsok
-
h1mpi
félisten
válasz
raportoltak
-
válasz
rambustibi #6893 üzenetére
Ne kapcsold ki!!
Egy i5 4690kval kulon kell pocsolni hogy feltuningold 4.5GHzre, itt pedig mindenfele allitgatas nelkul, HULYEBIZTOSAN menne neked majdnem ilyen gyorsan 4.4en, erre kikapcsolod?
Semmin ne allits, csak elvezd hogy gyors..
Konkretan imadtam ezt amikor ilyen CPUm volt, neki se alltam tovabb tuningolni, mert boven eleg volt mindenre!
A BCLKt hagyd AUTOn, tok felesleges hozzanyulni... Igazabol meg 100ra lefixalni is hulyeseg. Annyira mindegy mennyin megy...
-
Joshi
titán
válasz
rambustibi #6904 üzenetére
Nyomásra áttértél Intelre? na és van különbség?
-
Maotun
őstag
válasz
bocs a dupláért kifutottam a szerkesztésből, konkrétan cm nepton 240 felmegy erre a z97 saberre?
-
Maotun
őstag
válasz
csak azért kérdeztem mert egy két kondi igen közel van a cpu foglalathoz
[link]
de ettől még mehet rá bármi ami socket 1150 kompatible?
Ezek a "kék" eredmények igen vonzóak! garatlépni kéne most már nekem is
-
h1mpi
félisten
válasz
rambustibi #6899 üzenetére
Intel cpu?
-
Maotun
őstag
válasz
ezen az alaplapodon milyen cpu coolert használsz?
-
Speed®
titán
válasz
Csak nem érted, hogy a biciklihez ne nyúlj..ez nem ájemdé. Az egész rendszer stabilitását kockáztatod csupán, ill. több feszt is kérhet így a proci, mintha tisztán szorzóval lövöd be adott órajelre.
-
ffodi
veterán
válasz
Egy jó kis agyontweakelt bugos catzilla sose rossz.
-
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #6896 üzenetére
Itt a Vantage is![link]
Csak egy jó tanács, a BCLK bactatást hanyagold szerintem, állítsd fixre a szorzót, mindeg magra, és úgy emeld, nem lesz bajod hidd el!És a helyedben megkeresném mit kér a proci 4,5GHz körül és az mehet 24/7-re, 1,2V körül tudják ezek, de tesztelni kell.
-
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #6894 üzenetére
Most fut a teszt, pár perc és jövök.
Kész is! [link]
Ugyanúgy állítottam be a procit, ahogy Te, szinte koppra ugyanazt a pontszámot kaptam fizikára... -
brumi1024
veterán
válasz
rambustibi #6887 üzenetére
Turbo nélkül mindenféle plusz beállítás nélkül menne 4.4-en abban a lapban, miért kapcsolod ki? Illetve +1 a felettem szólóknak, a BCLK-t miért babrálod?
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Miert kapcsoltad ki?
-
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #6889 üzenetére
De Te miért a BCLK-t emeled, az annyira nem egészséges, a turbo szorzót állíts fixre mindegyik magon, és azt emeld.
hpeter10: Naja, ezt én se értem...
-
daveoff
veterán
válasz
Értem, akkor benéztem, a 44-es szorzó zavart meg CPU-Z-ben, biztos bugos.
Ennek fényében szerintem rendben van az eredmény, de mindjárt futtatok egyet én is alapon.
-
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #6885 üzenetére
Hát ez nem túl acélos, de még mindig azt mondom egy firestrike-al jobban látnánk mi a helyzet. Egyébként a procid nem, 4,08GHz-en, hanem 4,4GHz-es turbóval, gondolom alapon van....
-
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #6883 üzenetére
Szerintem nem. Futtass egy FireSrike-ot, azzal többre megyünk, ez a Catzilla nagyon bugos.
-
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #6717 üzenetére
Én nem fogok azért megvenni egy rosszabb kártyát, mert jó a support. De nem vagyunk egyformák...
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #6717 üzenetére
Attól még az elmúlt időszakban elég szart árulhatnak, azt meg nem itt gyártják de azt ugye mondanom sem kell. Bár a te kártyádnak, az ASUS Titan X-nek is annyi köze volt az ASUS-hoz mint nekem a Zotac-nak.
Az ég világon a csomagoláson kívül lehet még be sem jutott a gyárba...
Nvidiától megvásárolták, átcsomagolták azt ennyi. -
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #6713 üzenetére
Engem meg nem érdekel a márkanév, azt veszem amelyik jobb. Miért is kell support, amikor van kisker garancia?
-
brumi1024
veterán
válasz
rambustibi #6713 üzenetére
Az EVGA-nak azért jobb a supportja (itthon is), mint az Asusnak.
Más: nálam EVGA ment, Palit jött. Csak egy gyors próba volt, mert házcsere is lesz, tényleg baromi csendes cucc (jelentősen csendesebb, mint az EVGA), emellett még hűvös is. ASICq-ban 73,2 ez a kártya, első próbára 1500/2000-et tudott artifact nélkül a Witcher 3-ban (ez alatt a 10 perc alatt, amíg próbáltam). Elképzelhető, hogy barátok leszünk
-
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #6646 üzenetére
Dehogy...
3000$-nál szerintem nem lesz több, ez 100%, sőt lehet annyi se lesz, Titan-Z-ből is alig adtak el. Szerintem két 980Ti chip lesz rajta, nem teszik rá a teljes értékű chipet, mint ahogy a Titan-Z-nél sem tették, és így adhatják akár még olcsóbban is, hogy most több fogyjon. De ez erősen találgatás, úgyhogy itt eléggé OFF....
-
KAMELOT
titán
válasz
rambustibi #6642 üzenetére
Kiváncsi leszek az árra. Ha normális áron lesz ás hoz jó teljesítményt akkor lehet én is bevállalok egyet. Így egy álmom fog megvalósulni DualGPU-s kártyában!
AMint látom 3 slotos batár kártya lesz. Remélem lesz custmo hűtővel is!?(#6644) daveoff: Ha meg a Ti-ból indulunk ki akkor 1500 körüli ár lenne reális vagy kevesebb, mivel csak 1 nyák kell!
-
h1mpi
félisten
válasz
rambustibi #6591 üzenetére
És akkor még jönnek azok a boltok, ahol féláfázzák
-
bert750
csendes tag
válasz
rambustibi #6310 üzenetére
TX tularazott, de sztem mind1 hogy 350e vagy 240e: aki 240e-t hajlando kiadni egy "jatekra" azt ralehet venni a 350e-re is, csak megfelel motivacio kell..
ettol fuggetlenul igazad van, mire ideernek a cuccok, mind lenyegessen dragabb lesz mint a kulfoldi aruk, viszont ez nagyabol aranyos, de TX-et miota van 980Ti azota kicsit sem erdemes venni, gyakorlatilag semmi ertelme azonkivul hogy sokkal kiralyabb neve van
-
bert750
csendes tag
válasz
rambustibi #5204 üzenetére
1440p VS 1.3-rol ezt talaltam
ezek alapjan az a max. -
ffodi
veterán
válasz
rambustibi #4913 üzenetére
Az bizony.
h1mpi:
Mutasd.
-
Landon
addikt
válasz
rambustibi #4825 üzenetére
Nekem is XB Evo-m van. Mekkora a radi az elejebe? 240 vagy 280?
-
Yllgrim
őstag
válasz
rambustibi #4825 üzenetére
Uj arc kep
Ilyeneket csapkodok Mordorban is
-
válasz
rambustibi #4796 üzenetére
Ez még mindig az az Asus ?
-
h1mpi
félisten
válasz
rambustibi #4796 üzenetére
Na ez már valami. Áttérsz Skylake-re és minden oké lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest